2009 Mayıs Anneleri

Kızlar oğluşum uyandı pıt pıt döktürüyor masallah,demekki uyku saatleri bizden farklı bu yaramazların

arkadaşlar üçlü testim 2:30 da çıkacak inşallah iyidir çok heyecanlıyım

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım,bu arada sanada günaydın demiştim ama görmedin:1no2:

PINARCIM,teşekkürler formül içina.s.a.s.

Sağolasın Birsen'cim.. Nasılsın canım? Kayınvaliden arıyor mu ahahh :roflol::roflol::roflol:

cnm iyiyim bel ağrısı yaşıyoruz yatmaktan oluyor sanırım
kayınvalidem heçç aramaz ama çok üzüldü giderken biz bide ben son dk.golü attım kalbini kırdım sanırım bağırdım biraz agresifdim ama çok sinirim bozuktu
bebekleri hissetmiyorumdiyordum ya o ana denk geldi işte neyse o büyüklük yapıp hiçbişey yok gibi davrandı ...ama hala pişmanım üzüldüm ama özür dilemem yanımda kocama öle konuşmayacak dı..kocama didim sadece üzüldüm diye..yılbaşının ertesi aramış işte bizim ki yanlzı kaldım kaçtınız diyor....üzgünüm ama burada daha rahatım
annem sabah kahvaltımı bırakmış yemeği kaba koymuş ısıtılcak durumda banyoyu temizlemiş çıkmış........kafam sakinnnn tv açık pc yanım da sesizlik iyi zaten 4 ay sonra yeterince seslencem dimi amaa
sen nasılsınn

günaydın pınarcım nasılsın yiyenim nasıl :)))) bizde işteyiz çalışıyoruz

dırımkızım sanada günaydın umarım sen ve paşalar iyidir:)))

cnm çok iyiyiz tatlımmmmmmmm sen nasılsın sonucun eminimki çok iyii cnm aksini düşünmüyorummm

yeni annem günaydın tatlım nasılsın :)) benim prensesde pıt pıt yerim ben onları

kızlar sağolun sonuçlar çıkınca sizinle paylaşırım canlarım benim:)))))

Valla boşver gitsin. Hep sen üzülecek değilsin ya diyeceğim ama kafama yiyeceğim sopalardan korkuyorum klava:klava:klava:

Neyse yine de büyüğündür. Özür dilemezsen bi elini öpersin geçer gider. Takma kafana hala bunları. Keyfini çıkar yeni yılda bebişlerinin...

dırımkızım hep başka insanları düşünerek mutlu olamayız kayınvalidenin gönlünü alırsın senin ve bebişlerinin rahatı önemli gerisini boşver
annenin yanında bak ne kadar rahatsın gerçekten çok sevindim tatlım:))) artık stres yok tamam mı

valla kızlar zaten ben sabah doktora çıkarken elini öptüm hakkını helal et dedim ...
neden öle diyorsun dedieee anne deidm hamileyim saatim günüm bellimi dedim ...
tmm cnm o zaman dedi.....
annemde çok rahatım bikere kocamdan ayrı yatmıyorum annemlerin odasında kalıyoruz ...
annemde babamda kıymaz bana koca karnımlaa........

kızlar bu arada annem torunlarına buhar makinası aldı ben açtım odaya kurudm püfür püfür ohhh didimmmm

günaydın kızlar nasılsınız?? ilgincim iyiyim canım saol sen nasılsın.kızımla geldik artık sürekli dans ediyor hele yılbaşı günü belki saatlerce hareket halindeydi.çok güzel bir duygu pazartesi doktora gidicez bakalım büyümüşmü kızım.ilgincim ayrıntılıyı nerde yaptırcaksın??

Kızlar artık dışarıdanda hissediliyor oğluşum,babası 3 gündür hissediyooohihoyyyt

yeni annem günaydın tatlım nasılsın :)) benim prensesde pıt pıt yerim ben onları

kızlar sağolun sonuçlar çıkınca sizinle paylaşırım canlarım benim:)))))

İyiyim canım sağol oğluşumun pıt pıtlarını dinliyorumMaşallah bunlara

ohhhhh ne güzel tam istediğin gibi bak herşey annelerimiz başka kim ne derse desin bizi kendilerinden daha çok düşünen melekler onlara.s.
buhar makinanız hayırlı olsun güle güle kullanına.s.

canım hoşgeldiniz maşallah prensese şekercim canım doktor ayrıntılı ultrason yaparız dedi bugün sorucam :))) üçlü testimiz çıkınca göstermeye gideceğim
sen nerede yaptıracaksın doktorun kendimi yapacak a.s.

Günaydın canım hoşgeldin... Ohhh iyice hareketlendi bizim kuzular yahu :) Pazartesi gör bakalım bebişinin hareketlerini ekranda :)

Kızlar artık dışarıdanda hissediliyor oğluşum,babası 3 gündür hissediyooohihoyyyt

İyiyim canım sağol oğluşumun pıt pıtlarını dinliyorumMaşallah bunlara

Babaya cilvede yapıyor senin oğluş artık :)

Birsen'cim ne kadar iyi de olsa insanın kendi anne babası gibi olamaz zaten...

Buhar makineni güle güle kullan canım...

canım doktorum ben yaparım dedi.bakalım pazartesi gidelim eğer içim rahat etmesse başka yere giderim medıcal parka falan.a.s.

birsencim evet insanın kendi anne babası gibi yok ama ben babamı kaybettim eksikliğini hala hissediyorum ama annem başka herşeyimle ilgilenmeye çalışır.buhar makinanda hayırlı olsun canım artık stres yok.. merak etme benm bebişimde iri bende çok kustum ama demekki depolardan iyi kullanmışlar...

merhaba kizlar :)

şimdi yola cikip detayli ultrasona gidiyorum inşaAllah :) 13,30da randevum..

inşaAllahhh güzel güzel haberlerle gelirim..dua edin olurmu?

öptüm hepinizi Şeniz a.s.

doktorum anne kendi için beslenecek yoksa bebiş parazit gibi büyür senin depolarından kullanır ama sen yeterince kalsiyum magnezyum protein ve balık tüketmezsen dişlerin çürür kemik erimesi olur ileride Allah korusun demişti bebekler bizden alıyorlar herşeyi önemli olan bizim boşalan depolarımızı doldurmamız

bizim bebişte bir hafta önceden gidiyor teyzeleri maşallah:)))

mutahhara şekercim hayırlısıyla güzel haberlerle dönersin inşallah:)))))))

merhaba kizlar :)

şimdi yola cikip detayli ultrasona gidiyorum inşaAllah :) 13,30da randevum..

inşaAllahhh güzel güzel haberlerle gelirim..dua edin olurmu?

öptüm hepinizi Şeniz a.s.

Hadi canım güzel haberler bekliyoruz senden yerimseniben

Birsencim güle güle kullan inşallah iyigünlerde:CüvCüv:

Kızlar ya bende baktım buhar makinesi fiyatları biraz pahalı,illaki gerekiyormu acaba?mesela benim kalorifer peteklerinde hep su asılıdır nem yapsın diye,her günde havalandırıyorum evi...
Sizler almayı düşünüyormusunuz?

a.s.a.s.

Maşallah canım benim. Allah nazardan saklasın Bizimki de 5 gün önde dedi doktorumuz :)

Canım hem nem yapıyor bebeğin burnunun tıkanmasını önlüyor. Rahat nefes almasını sağlıyor. Hemde havadaki mikropları temizliyor. O yüzden gerekli diye düşünüyorum ben. Bebekleri astıma karşı korumak için de çok faydalı dedi doktorumuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…