merhaba kizlar :)
şimdi yola cikip detayli ultrasona gidiyorum inşaAllah :) 13,30da randevum..
inşaAllahhh güzel güzel haberlerle gelirim..dua edin olurmu?
öptüm hepinizi Şeniz a.s.
yeni anne sen zayıfsın galibaaa babanızda hissetmişşşş benim ikisi bir olsada hissedemeyiz ben dombiliyim ya kızlar karındaki yağ bilmem neyim fazlaymış ondan çok rahat bu dönemde hissedemezmişim hareketlerini boşuna ağlama didi doktor bak kalplerine didi...şakkıdı tmm beee didim illa dombili oluşumu yüzüme furacaksınız didimKızlar artık dışarıdanda hissediliyor oğluşum,babası 3 gündür hissediyo
İyiyim canım sağol oğluşumun pıt pıtlarını dinliyorumMaşallah bunlara
ohhhhh ne güzel tam istediğin gibi bak herşey annelerimiz başka kim ne derse desin bizi kendilerinden daha çok düşünen melekler onlara.s.
buhar makinanız hayırlı olsun güle güle kullanına.s.
sağolun kızlar evet annem babam gibisi yokkkGünaydın canım hoşgeldin... Ohhh iyice hareketlendi bizim kuzular yahu :) Pazartesi gör bakalım bebişinin hareketlerini ekranda :)
Babaya cilvede yapıyor senin oğluş artık :)
Birsen'cim ne kadar iyi de olsa insanın kendi anne babası gibi olamaz zaten...
Buhar makineni güle güle kullan canım...
birsencim evet insanın kendi anne babası gibi yok ama ben babamı kaybettim eksikliğini hala hissediyorum ama annem başka herşeyimle ilgilenmeye çalışır.buhar makinanda hayırlı olsun canım artık stres yok.. merak etme benm bebişimde iri bende çok kustum ama demekki depolardan iyi kullanmışlar...
merhaba kizlar :)
şimdi yola cikip detayli ultrasona gidiyorum inşaAllah :) 13,30da randevum..
inşaAllahhh güzel güzel haberlerle gelirim..dua edin olurmu?
öptüm hepinizi Şeniz a.s.
http://www.hizliresim.com/2009/1/2/1894.jpg kardişimmm ve bennn
kızlar kendiniz için hastaneye götüreceğiniz gecelik pijama takımı bunları ne zaman almaya başlayacaksınız hemşire arkadaşım 6 ayından itibaren çok gerekli olanları hazırda bulundur ne olur olmaz dedi bende sizlere sormak istedim
merhaba kızlar, herkes iyidir inşallah
biz de oğlumla işteyiz, yemek yiyeceğiz birazdan babamız da gelecek yemeğe :)
bugün Ankara çok soğuk, hala ısınamadım
iyi giyinmemiz lazım üzerimize, dikkat edelim kızlar bugün biraz ince giyindim galiba
inşallah bir şey olmaz
kızlar kendiniz için hastaneye götüreceğiniz gecelik pijama takımı bunları ne zaman almaya başlayacaksınız hemşire arkadaşım 6 ayından itibaren çok gerekli olanları hazırda bulundur ne olur olmaz dedi bende sizlere sormak istedim
evet ilgincim ama ben 2 haftada bir balık yiyorum ama bol ceviz süt yoğurt kuru üzüm meyve sebze yiyorum özellikle tarhana ve mercimek çorbası benim bebişimde 9 gün önden gidiyor:)
merhaba kızlar, herkes iyidir inşallah
biz de oğlumla işteyiz, yemek yiyeceğiz birazdan babamız da gelecek yemeğe :)
bugün Ankara çok soğuk, hala ısınamadım
iyi giyinmemiz lazım üzerimize, dikkat edelim kızlar bugün biraz ince giyindim galiba
inşallah bir şey olmaz
Hoşgeldin canım,ailecek yemek yiyin bakalım afiyet olsuncokacimcoook
Hem sen niye ince giyiniyon bakalım? üşütme yeğenimiklava: klava:
a.s.a.s.
evet ilgincim ama ben 2 haftada bir balık yiyorum ama bol ceviz süt yoğurt kuru üzüm meyve sebze yiyorum özellikle tarhana ve mercimek çorbası benim bebişimde 9 gün önden gidiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?