2009 Mayıs Anneleri

merhaba kizlar :)

şimdi yola cikip detayli ultrasona gidiyorum inşaAllah :) 13,30da randevum..

inşaAllahhh güzel güzel haberlerle gelirim..dua edin olurmu?

öptüm hepinizi Şeniz a.s.

Canım gelince uzun uzun anlat bizede,güzel sonuçlarla dön inşallahhihoyyythihoyyyt

Kızlar artık dışarıdanda hissediliyor oğluşum,babası 3 gündür hissediyo

İyiyim canım sağol oğluşumun pıt pıtlarını dinliyorumMaşallah bunlara

yeni anne sen zayıfsın galibaaa babanızda hissetmişşşş benim ikisi bir olsada hissedemeyiz ben dombiliyim ya kızlar karındaki yağ bilmem neyim fazlaymış ondan çok rahat bu dönemde hissedemezmişim hareketlerini boşuna ağlama didi doktor bak kalplerine didi...şakkıdı tmm beee didim illa dombili oluşumu yüzüme furacaksınız didim

bu arada kardeşimle yılbaşı aksamı çektiğimiz resmi koyam size görün beni ama pijamalıyım kaydirigubbakcemile3

ohhhhh ne güzel tam istediğin gibi bak herşey annelerimiz başka kim ne derse desin bizi kendilerinden daha çok düşünen melekler onlara.s.
buhar makinanız hayırlı olsun güle güle kullanına.s.

sağolun kızlar evet annem babam gibisi yokkk
çok makara yapıyolar benle beni babam büyütmüş kızlar annem 17 yaşındaymış bakmayı becerememişşş pekk .....aksam eşime burun aspirötörü alacaz dedim babam o ne bee diyor ...dedim böle böle ben senin burnunu ölemi temizledim diyorr

cnm başın sağolsunn anneninde babanında yeri farklı cnm ....
allah kimseye yokluğunu göstermesin ama hayat bu
benim depoları tüketecekler bunlar kesinnnn yediklerimden neyi beğenmiyolarsa kusuyorum hemen hahhaakaydirigubbakcemile3

kızlar kendiniz için hastaneye götüreceğiniz gecelik pijama takımı bunları ne zaman almaya başlayacaksınız hemşire arkadaşım 6 ayından itibaren çok gerekli olanları hazırda bulundur ne olur olmaz dedi bende sizlere sormak istedim

merhaba kızlar, herkes iyidir inşallah
biz de oğlumla işteyiz, yemek yiyeceğiz birazdan babamız da gelecek yemeğe :)
bugün Ankara çok soğuk, hala ısınamadım
iyi giyinmemiz lazım üzerimize, dikkat edelim kızlar bugün biraz ince giyindim galiba
inşallah bir şey olmaz

Canım pek şeker çıkmışsınız yaa pembiş pembiş:dance:Seninde karnın kocaman olmuş ay çok yakışacak bu kocaman karınlar bizeeeee:CüvCüv:
Bu arada ben zayıf değilim(keşke olsaydım:jeyyar:),ama armut derlerya hani kalça bacak falan geniş,bel daha ince,işte öyle bi yapım vardı hamilelik öncesinde,şimdi göbüşte var yuvarlacık oldum :roflol::roflol:

evet ilgincim ama ben 2 haftada bir balık yiyorum ama bol ceviz süt yoğurt kuru üzüm meyve sebze yiyorum özellikle tarhana ve mercimek çorbası benim bebişimde 9 gün önden gidiyor:)

dırımkızım maşallah Allah bozmasın hep böyle sarılın kardeşinle inşallah:)))

alsu canım merhaba nasılsın havalar çok soğuk dikkat edelim kendimize şimdiden afiyet olsun sana ve bebişine yarasın:)))

Canım ben yeni evlendiğim için zaten çeyizimde annemler hazırlamışlardı doğum pijamalarımı. 6.aydan sonra küçük bir hastane çantası şeklinde hazırlayıp bekleteceğim her ihtimale karşı...

Selam canım. Hoşgeldin. Keyifler yerinde çok şükür... Afiyet olsun şimdiden. Yarasın bebişime :)
Aman ince giyindiysen fazla durma açık alanda. Sıcak yerlerde dur canım. Dikket et...

Ben hiç bişi almadım yavss..ama doğru demiş 6 aylık doğanlarda var sonuçta..
:dance::dance:

Hoşgeldin canım,ailecek yemek yiyin bakalım afiyet olsuncokacimcoook
Hem sen niye ince giyiniyon bakalım? üşütme yeğenimiklava:klava:

a.s.a.s.

canım bende almak istiyorum bu ay sonunda.bu arada dün arkadaşım geldi kahvaltıya oğluşu var 3,5 aylık maviş maviş çok tatlı.neyse öğleden sonra çıktık onun bebişe kıyafet falan aldık benim kızada epey bişeyler aldı hediye amçlı tezgahtar kız ne demsin çok erken başlamışssınız neden alıyorsunuzki hem herşeyin modası geçiyor diye canım sıkıldı epey.arkadaşımda dediki para var huzur var modası geçerse bir daha alırız size ne ki dedi:):)

evet ilgincim ama ben 2 haftada bir balık yiyorum ama bol ceviz süt yoğurt kuru üzüm meyve sebze yiyorum özellikle tarhana ve mercimek çorbası benim bebişimde 9 gün önden gidiyor:)

Maşallah bebişine
Şimdi bu senin bebiişin muhtemel doğum tarihinden 9 gün öncemi doğcak demek?
a.s.a.s.

valla ben daha bişey almadım ama annem direk 1-2-3 yaş doldurmuş sağolsun direk bir yaşında çıkacak bizim bebeler....sırnaşık şey

ama kocam alacak şimdi hastane çıkışlarını eltimde beşli takım almışş battaniyelerinide alırız annem birininkini almış zaten

kocam iççamaşırı dünyasında olduğunan heran gelir gecelik zaten bir tane almıştı yeni hamileyken ....bir gecelik 2 pijamam var giydiğim hamilelikde ....
ama alıncak çamaşırlarla birlikde 6 ayı bitirirken annemlerin safındayım yaa herşey alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…