iyi akşamlar kızlar nasılsınız kimler var bakalım dedik
Peki canım şirketlerimiz bizim maaşlarımızı yatırmıyomu bizim şirkette öle oluyo arkadaşlarım öle aldı sadece doğum raporunu istediler o kadar bir daha sorayım ben en iyisi
Oldumu acaba dediklerini yaptım cnm çokkkk teşekkürler kaydirigubbakcemile5
Canlarım sağolun ya inşallah sizde iyisinizdir okuduğuma göre keyifler yerinde.
canım ya bende zor karar verdim ama cok kötü olmuştu dr aradım hiç durma boyat dedi 12 haftadan sonra hiçbir etkisi yokmuş ama ben yinede tamamen organik boyayla boyattım kafamçokkarıştı
kızlar ii aksamlar aranızda dondurma yiyen varmı benım canım cok cekmıstide dayanamadım bayagı yedım acaba zararlı olabılırmı
iyiyim pınarcım sağol uzandım koltuğa hem size bakıyorum hemde ağzım hiç boş durmuyor
incihan cnm keşke boyatmasaydın saçlarını boyada kimyasal maddeler olduğu içi doktorlar pek önermiyor
kızlar ii aksamlar aranızda dondurma yiyen varmı benım canım cok cekmıstide dayanamadım bayagı yedım acaba zararlı olabılırmı
iyiyim pınarcım sağol uzandım koltuğa hem size bakıyorum hemde ağzım hiç boş durmuyor
canım ya bende zor karar verdim ama cok kötü olmuştu dr aradım hiç durma boyat dedi 12 haftadan sonra hiçbir etkisi yokmuş ama ben yinede tamamen organik boyayla boyattım kafamçokkarıştı
kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz
afiyet olsun annesinede prensesimede canım geçmişte ilişkiyle ilgili yazışmışsınız bende korkmaya başladım canım ya cok devam edemiycez heralde bizde dr gidince bende konuşucam.
Geçen gün bebişim 2 gün hiç hareket etmedi bende cok paniklemiştim eşim dr aramış oda sağolsun hemen gelin demiş apar topar gittik tabiki dr hastası vardı içeride yanındaki hemşire hemen beni kalp dinlenen bi cihaza aldı ve kalp atışları cok yavaş diye paniğe başladılar hemen.Tabi biz eşimle öldük stresten ben başladım ağlamaya çikolata yedirip sol tarafıma doğru yatırdılar.
Sonra dr geldi ve hemşireyi azarlayıp beni hemen ultrasona aldı ve kalp atışı 146 yani cok normalmiş ve oynuyordu prensim.Uzun oldu ama paylaşmak istedim ya öncesinde eşimle birlikte olmuştuk ikimizinde hemen aklına o geldi ve korktuk ilgisi yokmuş ama tedirgin oluyor işte insan
Pınarcım iyi olmana sevindim hadi maşallah
Bu arada biz zaten ilişki konusunda hamile kaldığımdan beri perhizdeyiz.Eşimde korkuyor zaten benim malum kanamalarda var tabi
kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz
teşekkürler civcivcim moralim yerine geldi valla
Önümüzde bir ömür var inşallah daha sonraları telafi edilir şimdi önemli olan bebişlerimiz.Onlar doğsun da.Hem bu erkekler içinde nefsi terbiye olur işte.Aman canım kanama olunca tedbirli olmak lazım. Bizim doktor hiç bir sorun yok. Siz kendinizi rahat hissettiğiniz sürece devam edebilirsiniz dedi. Ama karnım büyüdükçe tedirgin olmaya başladık. Sanırım sonlandırıyoruz artık :)
kızlar birazdan yemekteyiz var cok eğleniyorum ben izlerken sizde izleyim cok komikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?