2009 Mayıs Anneleri

kızlar ii aksamlar aranızda dondurma yiyen varmı benım canım cok cekmıstide dayanamadım bayagı yedım acaba zararlı olabılırmı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız kimler var bakalım dedik

Sağoalsın canım sen nasılsın?

Olmuş canım...

Bildiğim şirket yatırmıyor. İzinli olduğun 4 ay boyunca ssk'da gözüken maaşın kadar, doğumdan sonra toplu halde 4 aylık maaş alıyorsun...

Canlarım sağolun ya inşallah sizde iyisinizdir okuduğuma göre keyifler yerinde.

Sağolasın canım. Keyifler yerinde çok şükür. Sen nasılsın?

canım ya bende zor karar verdim ama cok kötü olmuştu dr aradım hiç durma boyat dedi 12 haftadan sonra hiçbir etkisi yokmuş ama ben yinede tamamen organik boyayla boyattım kafamçokkarıştı

Benimde bildiğim kadarıyla organik boya ile sorun olmuyor...

kızlar ii aksamlar aranızda dondurma yiyen varmı benım canım cok cekmıstide dayanamadım bayagı yedım acaba zararlı olabılırmı

İyi akşamlar canım. Doktora ilk gittiğimde canın tatlı isterse dondurma ye demişti. Bende bol bol yedim. Şimdi bademciklerim şişer diye yemiyorum. Ama bildiğim bebeğe hiçbir zararı yok...

iyiyim pınarcım sağol uzandım koltuğa hem size bakıyorum hemde ağzım hiç boş durmuyor

incihan cnm keşke boyatmasaydın saçlarını boyada kimyasal maddeler olduğu içi doktorlar pek önermiyor

Ben doktoruma sormuştum herhangi bir sakıncası yok demişti gerçi ben boyatmadım ama

Bende çok yedim cnm zararı olmaz banada doktor önermişti çok tatlı şeyler yiyeceğine dondurma ye diye

iyiyim pınarcım sağol uzandım koltuğa hem size bakıyorum hemde ağzım hiç boş durmuyor

Kızlar benimde canım çok şey istiyor ama şu miğdeyi bozduğumdan beri 3 gün yoğurtlu makarna ve meyveden başka herşey yasak :1no2:

canım ya bende zor karar verdim ama cok kötü olmuştu dr aradım hiç durma boyat dedi 12 haftadan sonra hiçbir etkisi yokmuş ama ben yinede tamamen organik boyayla boyattım kafamçokkarıştı

anladım cnm dr un izin verdiyse sorun yok ozaman güle güle kullan canıma.s.a.s.

afiyet olsun annesinede prensesimede canım geçmişte ilişkiyle ilgili yazışmışsınız bende korkmaya başladım canım ya cok devam edemiycez heralde bizde dr gidince bende konuşucam.

Geçen gün bebişim 2 gün hiç hareket etmedi bende cok paniklemiştim eşim dr aramış oda sağolsun hemen gelin demiş apar topar gittik tabiki dr hastası vardı içeride yanındaki hemşire hemen beni kalp dinlenen bi cihaza aldı ve kalp atışları cok yavaş diye paniğe başladılar hemen.Tabi biz eşimle öldük stresten ben başladım ağlamaya çikolata yedirip sol tarafıma doğru yatırdılar.
Sonra dr geldi ve hemşireyi azarlayıp beni hemen ultrasona aldı ve kalp atışı 146 yani cok normalmiş ve oynuyordu prensim.Uzun oldu ama paylaşmak istedim ya öncesinde eşimle birlikte olmuştuk ikimizinde hemen aklına o geldi ve korktuk ilgisi yokmuş ama tedirgin oluyor işte insan

Sağolasın bitanem sanada afiyet olsun. Valla bizde korkmaya başladık artık. Seyrekleştirdik. Haftaya doktora gittiğimde de sormayı düşünüyorum. Benimde en son kasığımda ağrı oldu çok tedirgin oldum valla...

Ay salak hemşire ya. Ödünüzü koparmış. Paşamın keyfi yerindeymiş de hemşire teyzesi akılsız çıkmış azıcık :)

Pınarcım iyi olmana sevindim hadi maşallah
Bu arada biz zaten ilişki konusunda hamile kaldığımdan beri perhizdeyiz.Eşimde korkuyor zaten benim malum kanamalarda var tabi

Pınarcım iyi olmana sevindim hadi maşallah
Bu arada biz zaten ilişki konusunda hamile kaldığımdan beri perhizdeyiz.Eşimde korkuyor zaten benim malum kanamalarda var tabi

Aman canım kanama olunca tedbirli olmak lazım. Bizim doktor hiç bir sorun yok. Siz kendinizi rahat hissettiğiniz sürece devam edebilirsiniz dedi. Ama karnım büyüdükçe tedirgin olmaya başladık. Sanırım sonlandırıyoruz artık :)

Kızlar ben artık kaçıyorum. Duş alayım da erken erken yatayım. Malum sabah 5,15'de kalkıyorum. Sabah görüşürüz. Bu arada yarın cuma. Haftayı da bitirdik valla. Ne çabuk geçiyo günler. Öptüm hepinizi göbişlerden

Önümüzde bir ömür var inşallah daha sonraları telafi edilir şimdi önemli olan bebişlerimiz.Onlar doğsun da.Hem bu erkekler içinde nefsi terbiye olur işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…