2009 Mayıs Anneleri

hayirli geceler kizlarrr a.s.

oh bakiyorum herkesin keyfi yerinde maşaAllahhh aksamlarida cosmus burasi ne güzelllll

bende yemekteyizi seyrediyorum :))

incihancim hayirli olsun sacin..bende boyadim bitkisel boyayla :)

ciyi aksamlar kızlarrrrrrrrrrrr yatacaktım bakim dedimmmm,
bu aksam çok komik bişey oldu ben oturur vaziyetteydim eşim dediki uzat bacaklarını tam bacağımı çekiyordum karnımda bişey oldu ayy dedim eşim ne oldu dedi ya karnımda bişey oldu bişey yapıyolar dedim ....göbişimi açtım sol yanım şiş sağ yanım aşağıda ya kafası ya poposu vardı çok güldük yaaa karnım yamulmuş vaziyetteydi eşim tabi şokk gözler araba farı gibi............elimizi koyduk hemen sevdik konuştuk tabi öteki tarafada haha çok güseldi yawwww

ohh maşallah muhabbetı kaçırmışım herkez gitmiş buarada teşekkür butonuna ne olmuş haberı olan varmı?
neyse kızlar bende cıkaım barıı kımsecıkler yok herkeze ıyı gecelerrr....

Kızlar herkes gitmiş sanırım.Bu arada Bebişlere ne aldık topiğine bebek bel desteği ile ilgili resmi koydum.Bebişlerin özellikle emzirirken ve kucağa alındığında daha vücudunu tutamadığı için herhangi bir zarar gelmemesi ve yanlış tutuş sebebi ile destek bandı bu cırt cırtlı 6-9 civarında fiyatıda kullananlar çok memnun.

ah canim ya ne guzel. komik olmasinin yaninda cok heyecan verici olmasi lazim. bizim ki de oynuyor tekmeliyor ama babasi elini karnima koydugunda hemen duruyor. sanslisiniz yani

canim saol biraz icim rahatladi' doktoruma sorucam gittigimde. cevaplayan diger arkadaslara da tesekkur ederim. burda yabanci dil olmayinca cok zor oluyor hersey

hERKESE GÜNAYDIN MAYIS ANNİŞLERİ. HAYIRLI CUMALAR HERKESE. BİZ OĞLUŞLA İŞE GELDİK ÇALIŞIYORUZ. SİZ NASSINIZ BAKALIM.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.

günaydın herkese nasılsınız ben çok sinirliyim kızlar(((((((( eşimle tartıştık kardeşinin yüzünden bıktım artık ikisindende((

günaydın herkese nasılsınız ben çok sinirliyim kızlar(((((((( eşimle tartıştık kardeşinin yüzünden bıktım artık ikisindende((

Günaydın tatlım, ne tesadüf bizde tartıştık dün,hatta korktum bile erken doğum yapıyorum sandım Allah korusun..:Saruboceq:

mrb ben yenı üye oldum normalde hazıran 2 dogumum ama sezaryan oldugu için 10 gun once sezaryana aldıgı için doktorum mayıs ayına gırıyorum

Uyuyamadım tatlım ya,6 buçuktan beri açık gözlerim:1shok: bari kalkayımda bakayım kızlar gelmişmi dedim:CüvCüv:
Sen nasılsın bebiş asıl?

İYİYİM BURCUCUM ÇOK ŞÜKÜR. SENİNDE BEBİŞ İYİDİR UMARIM. İŞE GELDİK BİZDE AYNI ÇALIŞIYORUZ İŞTE.ŞU İZNE BİR ÇIKAYSAYDIK HAYIRLISIYLA.:Saruboceq:

GÜNAYDIN İLGİNCİM.a.s. DUR SABAH SABAH NE OLDU BÖYLE BU NE SİNİR. NE YAPTI YİNE KIZKARDEŞİ. GÖRÜYORMUSUN YA. klava:kötükedihüso VALLA OKUYUNCA BEN BİLE SİNİRLENDİM BURDA.

Günaydın tatlım, ne tesadüf bizde tartıştık dün,hatta korktum bile erken doğum yapıyorum sandım Allah korusun..:Saruboceq:

KIZLAR NE OLUYOR BÖYLE HAYIRDIR DİYELİM.SİZE NE OLDU BURCUCUM :uhm:İNŞALLAH ÖNEMLİ BİRŞEY DEĞİLDİR.PAYLAŞMAK İSTERSEN TABİKİ.

DÖVECEM VALLA BU KOCALARI HAAAAAAklava:klava:klava:

mrb ben yenı üye oldum normalde hazıran 2 dogumum ama sezaryan oldugu için 10 gun once sezaryana aldıgı için doktorum mayıs ayına gırıyorum

hoşgeldin aramıza canım. Hayırlı hamişlikler dilerim sana. Bebiş kız mı erkek mi? Kaç haftalıksın?

yeni annem ojefıstığım günaydın nasılsınız valla sabahtan tartıştık birşey olunca kardeşini koruyor bende küplere biniyorum zaten evde görünce sinirlerim bozuluyor kızı dün birde liste yapmış borçlar filan kardeşinide eklemiş banada canım yanlış anlama onu öyle ekledim diyor bende kızdım bu kız için ileri dönük planların var sanırım eğer öyleyse ikiniz yaşayın bundan sonra dedim(( ya ben çıkıp gideceğim yada ikisini kovacağım az kaldı bu dönemde insan zaten hassas oluyor birde kaynana görümce konusu oldumu çıldırıyorummmm

hoşgeldin izmitli canım hayırlı hamilelikler güzel paylaşımlarda bulunman dileğiyle prensesin şimdiden hayırlı olsun canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…