leri izlemAy canım bende izliyorum çok gülüyorum O patlıcan kebabını yapmayı bilemedi ya dedim zaten eti yanlış aldı yanlış yaptı bu olmaz
ciyi aksamlar kızlarrrrrrrrrrrr yatacaktım bakim dedimmmm,
bu aksam çok komik bişey oldu ben oturur vaziyetteydim eşim dediki uzat bacaklarını tam bacağımı çekiyordum karnımda bişey oldu ayy dedim eşim ne oldu dedi ya karnımda bişey oldu bişey yapıyolar dedim ....göbişimi açtım sol yanım şiş sağ yanım aşağıda ya kafası ya poposu vardı çok güldük yaaa karnım yamulmuş vaziyetteydi eşim tabi şokk gözler araba farı gibi............elimizi koyduk hemen sevdik konuştuk tabi öteki tarafada haha çok güseldi yawwww
YOK CANIM MECBUR DEĞİL. SEN AŞI OLMAYINCA BİRŞEY OLACAK DİYE BİRŞEY
YOK. KORKMA BENCE. ÇÜNKÜ BENİM KAÇ ARKADAŞIM DAHA VAR ŞİMDİ BEBİŞLERİ VAR. HİÇ TETANOZ AŞISI OLMADILAR. AMA GİTTİĞİNDE DOKTORUNA BİR SOR YURT DIŞININ PROSEDÜRLERİNİ BİLMİYORUZ TABİ BİZ.BENİMDOKTORUM GİT YAPTIR SAĞLIK OCAĞINDA DEDİ. BEN GİTTİM YAPTIRDIM 1 AY ARAYLA 2 DOZ.
DEDİĞİM GİBİ OLMAYANLARDA VAR İÇİN RAHAT OLSUN.hihoyyyt
Günaydın kızlar, bugün erkenciyim bena.s
GÜNAYDIN CNM NASILSIN. HAYIRDIR BUGÜN NİYE ERKENCİSİN BAKALIM SEN? a.s.
günaydın herkese nasılsınız ben çok sinirliyim kızlar(((((((( eşimle tartıştık kardeşinin yüzünden bıktım artık ikisindende ((
Uyuyamadım tatlım ya,6 buçuktan beri açık gözlerim:1shok: bari kalkayımda bakayım kızlar gelmişmi dedim:CüvCüv:
Sen nasılsın bebiş asıl?
günaydın herkese nasılsınız ben çok sinirliyim kızlar(((((((( eşimle tartıştık kardeşinin yüzünden bıktım artık ikisindende ((
Günaydın tatlım, ne tesadüf bizde tartıştık dün,hatta korktum bile erken doğum yapıyorum sandım Allah korusun..:Saruboceq:
mrb ben yenı üye oldum normalde hazıran 2 dogumum ama sezaryan oldugu için 10 gun once sezaryana aldıgı için doktorum mayıs ayına gırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?