HOŞGELDİN CİVCİV . BİZ İYİYİZ SEN NASILSIN BAKALIMMM?
CANIM VERMEK İSTEMEZSE DİYE BİRŞEY YOK.BU KANUN. VERMEYE MECBUR. VERMEZSENİZ BÖLGE ÇALIŞMAYA ŞİKAYET EDERİM DE DE BAK NASIL VERİYORLAR.
kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 alemsin valla günler çabuk geçsin diye uyuyormusun şekercim sırnaşık şey bebişinide senide kocamanŞeniz öptümm
çok saol tatlımm bazen ağrılarımız olsada iyiyiz diyelim iyi olalımmm sositosositosositosositokaydirigubbakcemile2
HOŞGELDİN CİVCİV . BİZ İYİYİZ SEN NASILSIN BAKALIMMM?
CANIM VERMEK İSTEMEZSE DİYE BİRŞEY YOK.BU KANUN. VERMEYE MECBUR. VERMEZSENİZ BÖLGE ÇALIŞMAYA ŞİKAYET EDERİM DE DE BAK NASIL VERİYORLAR.
kötükedihüso
canım ben akşam yatmadan içiyorum demir ve magnezyum. vitaminim yok zaten. ama süt demirin emilimini azalttığı için beraber almayın diyolar. yoğurt filan yediysem eğer akşam yemeğinde,2 saat sonra alıyorum hapımı.kızlar vitamin hapını ne zaman içiyorsunuz demir hapını sabah içiyorum ama bulantı yapıyor vitamini gece yatmadan içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
sana da merhaba cüvcüv:CüvCüv: biz oğluşumla iyiyiz çok şükür. sadece; midem yanıyooooorrrrrdelikafadulden hergün hergün! şurupları kafaya diker oldum artık:bbo:SELAMMM GÜZEL ANNELRR BİZ GELDİKKK :sm_cool::sm_cool:
maşşallah herkez burda iyisiniz inş kızlar :1hug::1hug:
civcivim haklısın erkenden uyansan akşama kadar sıkılırsın evde
kızlar çıkmamıza az kaldı hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
civcivim tülayım pınarım dırımkızım ojefıstığım tüm arkadaşlarım kendinize dikkat edin
Kizlar ben bisey sorucam. okudugum kadariyla herkes 2 defa tetanoz asisi yaptirmis. ben 24 haftalik hamileyim ama asi olmadim. burasi yurt disi oldugu icin bilmiyorlar mi acaba bu asiyi. cok mu onemli yani muhakkak yaptirilmasi lazim mi. bilgisi olan varsa cok sevinirim.
canım ben akşam yatmadan içiyorum demir ve magnezyum. vitaminim yok zaten. ama süt demirin emilimini azalttığı için beraber almayın diyolar. yoğurt filan yediysem eğer akşam yemeğinde,2 saat sonra alıyorum hapımı.
sana da merhaba cüvcüv:CüvCüv: biz oğluşumla iyiyiz çok şükür. sadece; midem yanıyooooorrrrrdelikafadulden hergün hergün! şurupları kafaya diker oldum artık:bbo:
sen nasılsın?
kızlar,sizler nasılsınız bakiiim? yerimseniben
civcivim tülayım pınarım dırımkızım ojefıstığım tüm arkadaşlarım kendinize dikkat edin
Kizlar ben bisey sorucam. okudugum kadariyla herkes 2 defa tetanoz asisi yaptirmis. ben 24 haftalik hamileyim ama asi olmadim. burasi yurt disi oldugu icin bilmiyorlar mi acaba bu asiyi. cok mu onemli yani muhakkak yaptirilmasi lazim mi. bilgisi olan varsa cok sevinirim.
canım ben akşam yatmadan içiyorum demir ve magnezyum. vitaminim yok zaten. ama süt demirin emilimini azalttığı için beraber almayın diyolar. yoğurt filan yediysem eğer akşam yemeğinde,2 saat sonra alıyorum hapımı.
sana da merhaba cüvcüv:CüvCüv: biz oğluşumla iyiyiz çok şükür. sadece; midem yanıyooooorrrrrdelikafadulden hergün hergün! şurupları kafaya diker oldum artık:bbo:
sen nasılsın?
kızlar,sizler nasılsınız bakiiim? yerimseniben
ben de çıkıyorum kızlar akşama görürşürüz tekrar herkesi öpüyorum iki kişilik öpüyorum tabiii:)))
arkadaşlar bugün pek burda olamadım işler malum yoğundu.herkese iyi akşamlar pınarcım ojelifıstık canım ve ilgincim öpüyorum sizi ve bebişlerinizi... yarın görüşmek üzre
Tüm giden arkadaşlarımı ve kalan arkadaşlarımı öpüyorum bebişleriyle birlikte. Toparlanayım artık yavaştan. Yarın sabah kısmetse görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?