2009 Mayıs Anneleri

hoşbuldukk cnmm sağlığınıza duacıyız ben ve minikk kızımm bütün annaler ve melekleri iyi olsun diye kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 alemsin valla günler çabuk geçsin diye uyuyormusun şekercim sırnaşık şey bebişinide senide kocamanŞeniz öptümm

:roflol::roflol::roflol: napalımm tatlım çok erken kalkınca işimiz bittikten sonra yapacak bişi kalmıyor bu seferde akşam olmuyor :çok üzgünüm:
o yüzden en iyi çözüm uyumakkk -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol::roflol:

bizde sizi çokk öpüyoruzzz bitanemmm kokulu kokuluuu

çok saol tatlımm bazen ağrılarımız olsada iyiyiz diyelim iyi olalımmm sositosositosositosositokaydirigubbakcemile2

Amiinnnn :)

Haklıcın canım işten ayrılmadan konuşayım bakalım ne diyecek?

Kizlar ben bisey sorucam. okudugum kadariyla herkes 2 defa tetanoz asisi yaptirmis. ben 24 haftalik hamileyim ama asi olmadim. burasi yurt disi oldugu icin bilmiyorlar mi acaba bu asiyi. cok mu onemli yani muhakkak yaptirilmasi lazim mi. bilgisi olan varsa cok sevinirim.

kızlar vitamin hapını ne zaman içiyorsunuz demir hapını sabah içiyorum ama bulantı yapıyor vitamini gece yatmadan içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
canım ben akşam yatmadan içiyorum demir ve magnezyum. vitaminim yok zaten. ama süt demirin emilimini azalttığı için beraber almayın diyolar. yoğurt filan yediysem eğer akşam yemeğinde,2 saat sonra alıyorum hapımı.
SELAMMM GÜZEL ANNELRR BİZ GELDİKKK :sm_cool::sm_cool:

maşşallah herkez burda iyisiniz inş kızlar :1hug::1hug:
sana da merhaba cüvcüv:CüvCüv: biz oğluşumla iyiyiz çok şükür. sadece; midem yanıyooooorrrrrdelikafadulden hergün hergün! şurupları kafaya diker oldum artık:bbo:
sen nasılsın?

kızlar,sizler nasılsınız bakiiim? yerimseniben

civcivim haklısın erkenden uyansan akşama kadar sıkılırsın evde
kızlar çıkmamıza az kaldı hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

civcivim tülayım pınarım dırımkızım ojefıstığım tüm arkadaşlarım kendinize dikkat edin

iyi akşamlar canım eve giderken dikkat ett

Valla canım ben doktoruma sordum. Olursa iyi olur dedi. Hani doğum sırasında oluşabilecek mikrop kapmalara karşı oluyor... Sende bi so doktoruna...

Sağolasın canım iyiyiz çok şükürrrr a.s.

İyi akşamlar canım. Öptüm seni ve prenseslerini a.s.

YOK CANIM MECBUR DEĞİL. SEN AŞI OLMAYINCA BİRŞEY OLACAK DİYE BİRŞEY
YOK. KORKMA BENCE. ÇÜNKÜ BENİM KAÇ ARKADAŞIM DAHA VAR ŞİMDİ BEBİŞLERİ VAR. HİÇ TETANOZ AŞISI OLMADILAR. AMA GİTTİĞİNDE DOKTORUNA BİR SOR YURT DIŞININ PROSEDÜRLERİNİ BİLMİYORUZ TABİ BİZ.BENİMDOKTORUM GİT YAPTIR SAĞLIK OCAĞINDA DEDİ. BEN GİTTİM YAPTIRDIM 1 AY ARAYLA 2 DOZ.
DEDİĞİM GİBİ OLMAYANLARDA VAR İÇİN RAHAT OLSUN.hihoyyyt

canımmm yapılması gerekiyor ama yaptırma inkanın varsa mecburi değil diye biliyorumm

canımmm benimm iyi olmana sevindimm oğluşununda poposunu öpiyimm minikk kuşunn ..mide yanması için benim dr renne nin hapını verdi şeker gibi emilenini çok iyi geliyor bana istersen dr asorup bi dene canımm

bitanem sende kendine ve bebişine çok iyi bak iyi akşamlar öpüyoruz seni çokk Şeniz

İYİ AKŞAMLAR CANIM SENDE KENDİNE İYİ BAK.ÖPTÜM.:1hug:

ben de çıkıyorum kızlar akşama görürşürüz tekrar herkesi öpüyorum iki kişilik öpüyorum tabiii:)))

arkadaşlar bugün pek burda olamadım işler malum yoğundu.herkese iyi akşamlar pınarcım ojelifıstık canım ve ilgincim öpüyorum sizi ve bebişlerinizi... yarın görüşmek üzre

arkadaşlar bugün pek burda olamadım işler malum yoğundu.herkese iyi akşamlar pınarcım ojelifıstık canım ve ilgincim öpüyorum sizi ve bebişlerinizi... yarın görüşmek üzre

İYİ AKŞAMLAR TÜLAYCIM SANADA. İYİ BAK BEBİŞEDE KENDİNEDE.YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.:a015:

bugün mesai geçmek bilmiyo, iş bitmiyo öğleden sonra. evde dursam sıkılıyom, işe gelsem çalışıyom diye şikayetçiyim. zaman çabuk geçsede kızımla ilgilensem(

mesaisi biten arkadaşlar sizede iyi akşamlar öpüyoruz sizleri.

Tüm giden arkadaşlarımı ve kalan arkadaşlarımı öpüyorum bebişleriyle birlikte. Toparlanayım artık yavaştan. Yarın sabah kısmetse görüşmek üzere...

Tüm giden arkadaşlarımı ve kalan arkadaşlarımı öpüyorum bebişleriyle birlikte. Toparlanayım artık yavaştan. Yarın sabah kısmetse görüşmek üzere...

İYİ AKŞAMLAR PINARCIM BENDE SENİ ÖPÜYORUM.GÖRÜŞÜRÜZ.

ARKADAŞLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR BENDE ÇIKIYORUM SONUNDA MESAİ BİTTİ.HEPİNİZİ ÖPTÜM GÖBİŞLERDEN.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…