2009 Mayıs Anneleri

32 yasındayım sezaryanla dogum yapıyorum 8 sene olmadı cocogom sonra allahım verdı allah olmayanlarada versın çok zor çoçuksuzluk

Kızlar herkese günaydınlar Hayırlı cumalar...

İzmitli aramıza hoşgeldin. Oooo 3 kız he Allah bağışlasın :) Bizde bugün tam 24+0 olduk kızımla :)

Ilgın'cım ve Burcu'cum ben size ne diyeyim? Tamam haklsıınız sinirleriniz bozuluyor ama bebişlerinizi düşünün lütfen. Şimdilik erteleyin böyle tartışmaları. Artık bizi duyuyorlar biliyosunuz. Huzursuz oluyor bebişler. Doğurduktan sonra herkesin bir bir canına okursunuz. Hadi kızıyorum ama klava:

burcu tatlım stres yok tamam mı biz bebişlere zarar veriyoruz ne eşimiz ne kayınvalide nede görümce duymuyor bizim sıkıntılarımızı takmamaya çalışalım tatlım

pınarcım doğru diyorsun işte o anda insan patlıyor günaydın bitanem nasılsın bu arada biz sabahtan burcu ve ben sinirle giriş yaptık foruma ama şimdi iyiyiz demi burcu bitanem:))))))))))))))))))))))))

Tatlım doğru diyosun olan bebişe bide bana oldu,aslında hala bile korkuyorum acaba iyimi bebiş diye..
Ama doğar doğmaz sünnet ettirmek istiyorum diyor ,e mecburen ben istemiyorum dedim..napcaz deyincede fikrimi söyledim yani..kendisi tartışma yaratçak şeyler söyledi...

pINARCIM GÜNAYDIN SANADA HOŞGELDİN NASILSIN?PRENSES NASIL? BİZ OĞLUMLA İYİYİZ.

YENİ ANNE VE İLGİNCİM HAH ŞÖYLE YA. DURDUK YERE ŞİMDİDEN STRES YAPMAYIN ALLAH AŞKINA. HADİ BAKALIM TOPARLANINNNN.

Ilgıncım ve pınarcım,teşekkürler kızlar..haklısınız valla ne diyim,hamile olan bizmiyiz yoksa eşimizin sülalesimi hala anlamış değilim..Ilgıncım bende sen gibi çekip duruyom maalesef işte elden ne gelir,
Gecenin bi yarısı uyumuşumdur,sabahın köründe açıldı gözlerim,uyku tutmadı napiim.. Şimdi iyi olmaya çalışıyom..
İyiki varsınız kızlar ya cidden..

pınarcım doğru diyorsun işte o anda insan patlıyor günaydın bitanem nasılsın bu arada biz sabahtan burcu ve ben sinirle giriş yaptık foruma ama şimdi iyiyiz demi burcu bitanem:))))))))))))))))))))))))

Günaydın canlarım. Allah iyilik versin hepinize... Kızımla işe geldik uyuduk sonra uyandık kahvaltımızı yaptık. Keyifler yerinde çok şükür...

Heh şöyle iyi olun işte. Sallayın gitsin. Bi doğurun ondan sonra bir cırlar hepsinin canına okursunuz canlarım benim...

günaydın kızlar hayırlı cumalar
kızlar durumlar üzücü zaten sizi bu halde yani hamiş hami bu tartışma ortamına sokda akıl yok boşverin herşeyi duymazdan gelin üzmeyelim bebişlerimizi sonra yine sıkıntısını biz çekeriz sresli ortamda olursak eğer bebişlerde asabi olurmuş

herkese günaydınnn kızımla ben geldikkkk
ay ya dün akşam baş ağrım devam etti sabaha kadar uyuyamadımm kızımda stres oldu gerildi pofffffffff

Teşekkürler tatlım doğru diyon,sanada hayırlı cumalar

Canım güle güle kullan

Günaydın kızlar, bugün erkenciyim bena.s

hERKESE GÜNAYDIN MAYIS ANNİŞLERİ. HAYIRLI CUMALAR HERKESE. BİZ OĞLUŞLA İŞE GELDİK ÇALIŞIYORUZ. SİZ NASSINIZ BAKALIM.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.

Günaydınlarrrr tüm arkadaşlarım :dance:

günaydın herkese nasılsınız ben çok sinirliyim kızlar(((((((( eşimle tartıştık kardeşinin yüzünden bıktım artık ikisindende((

Canım burcu ve sen bu kadar takmayın nolur bebişlerinize zarar veriyosunuz hiçbirşey onlardan önemli değil bizim için.Şeniz

mrb ben yenı üye oldum normalde hazıran 2 dogumum ama sezaryan oldugu için 10 gun once sezaryana aldıgı için doktorum mayıs ayına gırıyorum

Hoşgeldin aramıza canım hihoyyyt

ya ayaklarım çok şiş bu sabah ve şu miğde yangını beni öldürüyor doktora gittiğimde ilaç alıcam şubata kadar sabır diyorum kendime ama çok zor ya boğazıma kadar yanıyor

tatlım sen niye yıpratıyosun bu kadar kendini:1no2:

bunları okurken ben bile üzüldüm valla..hele eşine çok kızdım..bırak böyle dişe diş seninle kavga etmeyi, seni el üstünde tutması lazım...
nolur sıkma canını, buı dünyadaki en kıymetli şey şu an ve her an seninle birlikte...ve sen ne yaşarsan onu yaşıyor..üzmeyin lütfen bebişlerisenağlama

Teşekkürler tatlım desteğin için sağol,diyorum hadi sinirlenmiyim zararlı, ama zaten kolay sinirlenirim ben,ne kadar uğraşsamda sakin kalamıyorum maalesef:a015:

ay geçmişi şimdi okudum ya üzmeyin kendinizi yeni anne valla okurken ben kasıldım
girme böyle muhabbetlere he de geç doğunca inşallah sağ salim bildiğini okursun böyle bebişe zarar verirsin canımmm biliyorsun onları herşey etkilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…