alsum sağol bitanem okudum daha önce yazdıklarını bebişimiz için mutlu olmalıyız doğru söylüyorsun:))))))) sen nasılsın bebiş nasıl
burcucum ben sana ne diyim. durun bakalım bir doğsun hayırlısıyla. daha bebiş doğmadan böyle kavgalara başlarsanız doğduktan sonra ne yapacaksınız. tamam seni anlıyorum sanırım k.valden çok kötü birisi. ama şimdiden bebişine zarar veriyorsun bak onu düşününce. bak şöyle düşün dün akşam ne oldu mesela tartıştında olan sana ve bebişe olmadımı? k.valdene yada eşine birşey oldumu.. yok... ne olur böyle şeyleri şimdiden dert yapma canım ya. konusu bile açıldığı zaman deki hele bir doğsun bebeğimiz de hayırlısyla düşünürüz de eşinede.
pınarcım doğru diyorsun işte o anda insan patlıyor günaydın bitanem nasılsın bu arada biz sabahtan burcu ve ben sinirle giriş yaptık foruma ama şimdi iyiyiz demi burcu bitanem:))))))))))))))))))))))))
pINARCIM GÜNAYDIN SANADA HOŞGELDİN NASILSIN?PRENSES NASIL? BİZ OĞLUMLA İYİYİZ.
YENİ ANNE VE İLGİNCİM HAH ŞÖYLE YA. DURDUK YERE ŞİMDİDEN STRES YAPMAYIN ALLAH AŞKINA. HADİ BAKALIM TOPARLANINNNN.
Ilgıncım ve pınarcım,teşekkürler kızlar..haklısınız valla ne diyim,hamile olan bizmiyiz yoksa eşimizin sülalesimi hala anlamış değilim..Ilgıncım bende sen gibi çekip duruyom maalesef işte elden ne gelir,
Gecenin bi yarısı uyumuşumdur,sabahın köründe açıldı gözlerim,uyku tutmadı napiim.. Şimdi iyi olmaya çalışıyom..
İyiki varsınız kızlar ya cidden..
günaydın kızlar hayırlı cumalar
kızlar durumlar üzücü zaten sizi bu halde yani hamiş hami bu tartışma ortamına sokda akıl yok boşverin herşeyi duymazdan gelin üzmeyelim bebişlerimizi sonra yine sıkıntısını biz çekeriz sresli ortamda olursak eğer bebişlerde asabi olurmuş
Kızlar herkes gitmiş sanırım.Bu arada Bebişlere ne aldık topiğine bebek bel desteği ile ilgili resmi koydum.Bebişlerin özellikle emzirirken ve kucağa alındığında daha vücudunu tutamadığı için herhangi bir zarar gelmemesi ve yanlış tutuş sebebi ile destek bandı bu cırt cırtlı 6-9 civarında fiyatıda kullananlar çok memnun.
Günaydın kızlar, bugün erkenciyim bena.s
hERKESE GÜNAYDIN MAYIS ANNİŞLERİ. HAYIRLI CUMALAR HERKESE. BİZ OĞLUŞLA İŞE GELDİK ÇALIŞIYORUZ. SİZ NASSINIZ BAKALIM.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.
günaydın herkese nasılsınız ben çok sinirliyim kızlar(((((((( eşimle tartıştık kardeşinin yüzünden bıktım artık ikisindende ((
mrb ben yenı üye oldum normalde hazıran 2 dogumum ama sezaryan oldugu için 10 gun once sezaryana aldıgı için doktorum mayıs ayına gırıyorum
Sağol tatlım ya,Herşey sünnet mevzusundan açıldı aslında,nerden gelmişse aklına bebeği doğar doğmaz sünnet ettirelim dedi,yok ettirmeyelim dedim bende
(kızlar zaten korkuyorum el kadar bebek ya,nasıl bakıcam bebeğe diye düşünüyom zaten,bide ameliyatlı olunca daha zor olur yavruma)
Sonra e ne yapıcaz dedi,dedimki ilerde sünnet yaparız evde dua falan okuturuz,o'da olmaz burda uzak şehirdeyiz dedi,bende annemlerin orda okuruz bide mevlüt yaparız evde dedim, oda senin annenlerin orda niye oluyomuş,seninkilerin ne ayrıcalığı var,benimkilerin orda olsun vss..diye söylendi,bende dedimki bunları annenle kardeşin abuk subuk hareket yapmadan önce düşüncekti,şimdi böyle olcak maalesef ,mecburen uzak kalcaklar bebişten dedim
Malum eşimin meşhur annesinin ve görümcemin yaptıklarından sonra hiç ama hiç muhattap olmuyodum ya,tutturdu senin akrabaların görcekte benimkiler niye göremicek,senin akrabalarına gidicezde benim akrabalarıma niye gitmicess,annem kardeşim yaptıysa kalanların suçu ne,ananem babanem amcam dayım niye göremicek,
( ya kızlar bunlar sülale şeklnde yerleşmişler aynı şehre,ben çocukla gittiğim anda yine kaynana bozuntusu nereye gitmişsek oraya damlıcak kusur kalırmı hiç,sonra bi daha benim sinirler artık nasıl dayanırsa... )
Dedimki,tamam gidelim akrabalarına ama bana garanti ver sizinkiler oraya gelmicek dedim,yok ananeme gidersek ananem arayıp çağırır dedi,
Dedimki o zaman biz gitmeyelim,akrabalarından kimi istersen gelsin bize bebiş görmeye dedim,yok sen benim akrabalarımı 2. sınıf insan yerine koyuyon dedi,sizinkilerin ayağına gitces bebeklede bizimkilere gitmicekmiyiz,alır çocuğumu götürürüm göstermeye dedi,ben o arada fenalaşıyodum tabi bi başladı kalbim güm güm çarpmaya elim ayağım kesildi valla...son olarak bağrdım bi sefer bebişime zarar verion diye..
Yatmaya gittim sonra,kasıklarımda ağrıyodu birde,çok korktum bebişe bişi olcak diye..
Ağlamaktan karnım kasıldı resmen o derece,bir türlü sakinleşemedim,açtım odada camı hava gelsin diye,nasıl korktum şimdi doğuruyorum galiba dedim kendi kendime...
Kızlar inanın kaynanamlarla ayrı şehirde olsakta gölgesi bile yetiyo evimin içini bulandırmaya..
Ohh anlattım rahatladım
tatlım sen niye yıpratıyosun bu kadar kendini:1no2:
bunları okurken ben bile üzüldüm valla..hele eşine çok kızdım..bırak böyle dişe diş seninle kavga etmeyi, seni el üstünde tutması lazım...
nolur sıkma canını, buı dünyadaki en kıymetli şey şu an ve her an seninle birlikte...ve sen ne yaşarsan onu yaşıyor..üzmeyin lütfen bebişlerisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?