2009 Mayıs Anneleri

Teşekkürler tatlım,inş bi daha olmaz:Saruboceq:

Teşekkürler tatlım,inş bi daha olmaz:Saruboceq:

inşallah olmaz canımm olsa da sen girme münakaşaya boşverrr

kızlar ben bu başağrısıyla ne yapacam ya dr uma soruyorum herşeye normal diyorlarr belim ağrır normal burnum kanar normal baş ağrısı normal pofffffffffffffffff

Başağrısı bendede oluyo canım,sanırım benimki bilgisayara bakmaktan oluyo ama:1rolleyes:
Bel ağrımda hiç geçmediki zaten,

Benimki şuna benziyo : Deveye sormuşlar neren eğri diye oda nerem doğruki demiş:roflol::roflol:

Canım peki minoset falan kullanmıyor musun?

:roflol::roflol:valla sanırım benimki de ona benziyorrr
ama çok fena ya zaten doğduktan sonra uyuyamıycam bari şimdi uyusam di mi

İZMİTLİ, ALSU kızlar kendi derdime düştüm görmedim sizi,sizede günaydın
a.s.

:roflol::roflol:valla sanırım benimki de ona benziyorrr
ama çok fena ya zaten doğduktan sonra uyuyamıycam bari şimdi uyusam di mi

He walla öyle:smiley-cool:

Kızlar yaşasııın tekme attı oğluşum sağlam demekkiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:

Canım peki minoset falan kullanmıyor musun?

kullanmaz olurmuyum etkisi tam ikisaat sürüyor hemen uyuyorum sonra ağrıyla tekrar uyanıyorum ne kötü di mi
yok ben razıyım da kızımda strese girdi gerildi karnım oldu bir davullfisfisfisfisfisfis

Ya kızlar bişi sorucam. Son 3 seferdir falan her duştan sonra sol kasığıma bir ağrı giriyor. Belli bir süre bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Akşam yine oldu. sabah kalktığımda geçmişti. Halbuki öyle çok sıcak suyla falanda yıkanmıyorum. Duş alırken eğilmemeye çalışıyorum. Sizde var mı böyle birşey?

duş alırken değil ama normalde oluyor benimde kasığımda ağrı dr um buna da normal dedi neymiş efendim kemikler kendini doğuma hazırlıyormuşş

Bendede bi kaç gündür devam ediyo kasık ağrısı,ama sadece duştan sonra diil gün içinde hep oluyo ,bide bacağıma vurmuyo ağrı

Bendede bi kaç gündür devam ediyo kasık ağrısı,ama sadece duştan sonra diil gün içinde hep oluyo ,bide bacağıma vurmuyo ağrı

duş alırken değil ama normalde oluyor benimde kasığımda ağrı dr um buna da normal dedi neymiş efendim kemikler kendini doğuma hazırlıyormuşş

Anladım canlarım sağolasınız. Normal zamanlarda olan garip gelmiyor ama her duştan sonra olmaya başlayınca ve bacağıma vurunca merak ettim valla...

Anladım canlarım sağolasınız. Normal zamanlarda olan garip gelmiyor ama her duştan sonra olmaya başlayınca ve bacağıma vurunca merak ettim valla...

bacağa vurması garip hakikaten,doktora sorsana telefonla falan?

İZMİTLİ, ALSU kızlar kendi derdime düştüm görmedim sizi,sizede günaydın
a.s.

sağol canım, sana da günaydın
valla üzüldüm ama ne olur bebişi de üzme lütfen
anneyle baba tartıştığı zaman çok geriliyormuş o yüzden eşimle hep iyi olmaya çalışıyorum
boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar diye :CüvCüv:

Geçenlerde şu evlilik danışmanı bi kadın varya onu dinliyodum,oda hep öyle diyor,dişi kuş falan, ya neden toplumda herşey bize yüklü ki?neden hep alttan alan taraf kadınlar olmak zorunda hatta hamileyken yada emzikliyken bile..

canlarım günaydın vallahi dedim biizm kızlar çoşmuş

yeni anne ve ılgın sizleir çok iyi anlıyorum, ama takmayın lütfen en azından bir süreliğine herkes ne kadar mutlu olduğunuzu görsün ve çatır çatır çatlasın ah ah varya ben bu kocaları kaynar kazana atıp yakmazmıyım ya ::)))

esencim pınarcım geçmiş olsun kasık ağrısı hepimizde oluyor pınarcım ve bazen ani hareket çok yapıyorum o zaman çok oluyor bir türlü kızlar hamiş moduna geçemedik ya

esen canım baş ağrısıda kanbasıncıyla alakalı gerçi benim doktorda aynı şuram ağrıyor dediğimde hamilesin diyor hep bende artık bir seş söylemiyorum çünkü cevap belli canım hamilesin

hepinizi öptüm kızlar
bu arada ben bugün yeni bir uygulama başlattım benim iş yerim büyük bir bahçe içinde hatta küçük bir orman sayılır bugün çıktım 10 dakika tur attım geldim hergün 3 defa bunu ara ara tekrarlıycam hepsi normal doğum için
fırsta buldukça hareket edelim yoksa vinç le götürcekler beni doğumhaneye iyice ağırlaşmaya başladım

Bende de oluyor doktorum normal dedi kemikler genişliyor ve vücut kendini doğuma hazırlıyormuş birde bende kramplar arttı kızlar ya aniden uyurken griyor uyanıyorum

evet canım çok haklısın ben de bunu anlayamıyorum :uhm:Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…