günaydın kızlar hayırlı cumalar
herkese günaydınnn kızımla ben geldikkkk
ay ya dün akşam baş ağrım devam etti sabaha kadar uyuyamadımm kızımda stres oldu gerildi pofffffffff
Günaydınlarrrr tüm arkadaşlarım :dance:
ay geçmişi şimdi okudum ya üzmeyin kendinizi yeni anne valla okurken ben kasıldım
girme böyle muhabbetlere he de geç doğunca inşallah sağ salim bildiğini okursun böyle bebişe zarar verirsin canımmm biliyorsun onları herşey etkilerrr
Teşekkürler tatlım,inş bi daha olmaz:Saruboceq:
inşallah olmaz canımm olsa da sen girme münakaşaya boşverrr
kızlar ben bu başağrısıyla ne yapacam ya dr uma soruyorum herşeye normal diyorlarr belim ağrır normal burnum kanar normal baş ağrısı normal pofffffffffffffffff
inşallah olmaz canımm olsa da sen girme münakaşaya boşverrr
kızlar ben bu başağrısıyla ne yapacam ya dr uma soruyorum herşeye normal diyorlarr belim ağrır normal burnum kanar normal baş ağrısı normal pofffffffffffffffff
Başağrısı bendede oluyo canım,sanırım benimki bilgisayara bakmaktan oluyo ama:1rolleyes:
Bel ağrımda hiç geçmediki zaten,
Benimki şuna benziyo : Deveye sormuşlar neren eğri diye oda nerem doğruki demiş:roflol::roflol:
:roflol::roflol:valla sanırım benimki de ona benziyorrr
ama çok fena ya zaten doğduktan sonra uyuyamıycam bari şimdi uyusam di mi
Canım peki minoset falan kullanmıyor musun?
Ya kızlar bişi sorucam. Son 3 seferdir falan her duştan sonra sol kasığıma bir ağrı giriyor. Belli bir süre bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Akşam yine oldu. sabah kalktığımda geçmişti. Halbuki öyle çok sıcak suyla falanda yıkanmıyorum. Duş alırken eğilmemeye çalışıyorum. Sizde var mı böyle birşey?
Ya kızlar bişi sorucam. Son 3 seferdir falan her duştan sonra sol kasığıma bir ağrı giriyor. Belli bir süre bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Akşam yine oldu. sabah kalktığımda geçmişti. Halbuki öyle çok sıcak suyla falanda yıkanmıyorum. Duş alırken eğilmemeye çalışıyorum. Sizde var mı böyle birşey?
Bendede bi kaç gündür devam ediyo kasık ağrısı,ama sadece duştan sonra diil gün içinde hep oluyo ,bide bacağıma vurmuyo ağrı
duş alırken değil ama normalde oluyor benimde kasığımda ağrı dr um buna da normal dedi neymiş efendim kemikler kendini doğuma hazırlıyormuşş
Anladım canlarım sağolasınız. Normal zamanlarda olan garip gelmiyor ama her duştan sonra olmaya başlayınca ve bacağıma vurunca merak ettim valla...
İZMİTLİ, ALSU kızlar kendi derdime düştüm görmedim sizi,sizede günaydın
a.s.
bacağa vurması garip hakikaten,doktora sorsana telefonla falan?
sağol canım, sana da günaydın
valla üzüldüm ama ne olur bebişi de üzme lütfen
anneyle baba tartıştığı zaman çok geriliyormuş o yüzden eşimle hep iyi olmaya çalışıyorum
boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar diye :CüvCüv:
Geçenlerde şu evlilik danışmanı bi kadın varya onu dinliyodum,oda hep öyle diyor,dişi kuş falan, ya neden toplumda herşey bize yüklü ki?neden hep alttan alan taraf kadınlar olmak zorunda hatta hamileyken yada emzikliyken bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?