canlarım günaydın vallahi dedim biizm kızlar çoşmuş
yeni anne ve ılgın sizleir çok iyi anlıyorum, ama takmayın lütfen en azından bir süreliğine herkes ne kadar mutlu olduğunuzu görsün ve çatır çatır çatlasın ah ah varya ben bu kocaları kaynar kazana atıp yakmazmıyım ya ::)))
esencim pınarcım geçmiş olsun kasık ağrısı hepimizde oluyor pınarcım ve bazen ani hareket çok yapıyorum o zaman çok oluyor bir türlü kızlar hamiş moduna geçemedik ya
esen canım baş ağrısıda kanbasıncıyla alakalı gerçi benim doktorda aynı şuram ağrıyor dediğimde hamilesin diyor hep bende artık bir seş söylemiyorum çünkü cevap belli canım hamilesin
hepinizi öptüm kızlar
bu arada ben bugün yeni bir uygulama başlattım benim iş yerim büyük bir bahçe içinde hatta küçük bir orman sayılır bugün çıktım 10 dakika tur attım geldim hergün 3 defa bunu ara ara tekrarlıycam hepsi normal doğum için
fırsta buldukça hareket edelim yoksa vinç le götürcekler beni doğumhaneye iyice ağırlaşmaya başladım
Bende de oluyor doktorum normal dedi kemikler genişliyor ve vücut kendini doğuma hazırlıyormuş birde bende kramplar arttı kızlar ya aniden uyurken griyor uyanıyorum
Kızlar bakın biraz önce işyerimizde iş kazası oldu. Iki işçimizin üstüne vinç ucu gibi birşey düştü. Ton ağırlığında. çok kötüyüm şu anda.anlatamam. Ambulansla hastaneye götürüldüler. Durumları ne bilmiyoruz şu an. Bakın gördünüzmü 1 dakika sonra ne olacağımızı bilmiyoruz. O yüzden birbirlerinizi üzmeyin sakın.allah korusun ölebilirlerdide. Moralim çok bozuldu. Yazık işçnin birinin cep telefonunu getirdiler bana şu an masamda. Inşallah kendisine vermem nasip olur allahımmmm.
Ne olur kimse kimseyi üzmesin şu kısa hayatta.
Cep telefonunun ekranında şu an kızıyla resmi var.onu kucağına almış..
yeni anne ve ılgın sizleir çok iyi anlıyorum, ama takmayın lütfen en azından bir süreliğine herkes ne kadar mutlu olduğunuzu görsün ve çatır çatır çatlasın ah ah varya ben bu kocaları kaynar kazana atıp yakmazmıyım ya ::)))
esencim pınarcım geçmiş olsun kasık ağrısı hepimizde oluyor pınarcım ve bazen ani hareket çok yapıyorum o zaman çok oluyor bir türlü kızlar hamiş moduna geçemedik ya
esen canım baş ağrısıda kanbasıncıyla alakalı gerçi benim doktorda aynı şuram ağrıyor dediğimde hamilesin diyor hep bende artık bir seş söylemiyorum çünkü cevap belli canım hamilesin
hepinizi öptüm kızlar
bu arada ben bugün yeni bir uygulama başlattım benim iş yerim büyük bir bahçe içinde hatta küçük bir orman sayılır bugün çıktım 10 dakika tur attım geldim hergün 3 defa bunu ara ara tekrarlıycam hepsi normal doğum için
fırsta buldukça hareket edelim yoksa vinç le götürcekler beni doğumhaneye iyice ağırlaşmaya başladım
yeni anne ve ılgın sizleir çok iyi anlıyorum, ama takmayın lütfen en azından bir süreliğine herkes ne kadar mutlu olduğunuzu görsün ve çatır çatır çatlasın ah ah varya ben bu kocaları kaynar kazana atıp yakmazmıyım ya
hepinizi öptüm kızlar
Kızlar bakın biraz önce işyerimizde iş kazası oldu. Iki işçimizin üstüne vinç ucu gibi birşey düştü. Ton ağırlığında. çok kötüyüm şu anda.anlatamam. Ambulansla hastaneye götürüldüler. Durumları ne bilmiyoruz şu an. Bakın gördünüzmü 1 dakika sonra ne olacağımızı bilmiyoruz. O yüzden birbirlerinizi üzmeyin sakın.allah korusun ölebilirlerdide. Moralim çok bozuldu. Yazık işçnin birinin cep telefonunu getirdiler bana şu an masamda. Inşallah kendisine vermem nasip olur allahımmmm.
Ne olur kimse kimseyi üzmesin şu kısa hayatta.
Günaydın canım hoşgeldin. Valla bi türlü alışamadık şu hareket kısıtlamasına. Hele bide benim gibi hiperaktif raporlu bir hareket delisi olarak çok zor :)
amin kızlar. sağolun. dua edin. burda ortalık karıştı. jandarma filan geldi. artık tutanaklar, jandarmalar uğraşır dururuz.
ojeli fıstık canım ya acil şifalar insan böyle haberler duyunca yada yaşayınca çok kötü oluyor heleki bu insanların çoluğu çocuğu varsa alalh acil şifalar versin durumlarındna haberdar edersen sevinirz canım
esencim sahilde yürümekde daha bir hoş olur; maalesef şimdilik öyle bir imkanım yok canım
işyerim müsait işimde öyle 2 saatte bir çıkıp 10 dakika yürüyecem bahçede
günaydın mayıs anneleri!
dün akşamda mesaiye kalınmış burda. işle birlikte okumak epey zamanımı aldı.
sıkıntılı olan arkadaşlar boşverin gitsin. sizin için daha önemli şeyler için kendinize dert edinin. ben kardeşimden sonra hiçbişey için çok fazla üzülmüyorum. onu çok özlüyorum. onun için hayat çok boş canlarım. bize düşende güzel şeylerle doldurmak.
ojelifıstık umarım işçilerin durumu iyileşir.
Bide bana sorun onu yavs,unutup uzanıveriyorum,eğiliveriyorum,bi bakıyorum hızlı hızlı yürümeye başlamışım,hatta mutfakta yemek yaparken tencere kapağı sesinden irkilip sıçrıyorum sürekli,kaç defadır kendime ayy acaba şoktan bebişin kalbi dururmu Allah korusun diyorum saymadım yanii
yeni anne kızzzzzzzzzz olurmu heç şimdiden böle trartışma bizim iki oğlan gelecekkkkkkk
bende doğunca olur diye düşündüm ama kocam istemedi 4-5 yaşında yapacaz
boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?