2009 Mayıs Anneleri

Kızlar bakın biraz önce işyerimizde iş kazası oldu. Iki işçimizin üstüne vinç ucu gibi birşey düştü. Ton ağırlığında. çok kötüyüm şu anda.anlatamam. Ambulansla hastaneye götürüldüler. Durumları ne bilmiyoruz şu an. Bakın gördünüzmü 1 dakika sonra ne olacağımızı bilmiyoruz. O yüzden birbirlerinizi üzmeyin sakın.allah korusun ölebilirlerdide. Moralim çok bozuldu. Yazık işçnin birinin cep telefonunu getirdiler bana şu an masamda. Inşallah kendisine vermem nasip olur allahımmmm.
Ne olur kimse kimseyi üzmesin şu kısa hayatta.

Günaydın canım hoşgeldin. Valla bi türlü alışamadık şu hareket kısıtlamasına. Hele bide benim gibi hiperaktif raporlu bir hareket delisi olarak çok zor :) Oooo en güzelini yapmışsın valla. Ben hiç yürüyüş falan yapamıyorum. Ofiste tıkılıp kalıyorum. Hafta sonları da öyle. Bende kesin vinçle gidicem :)

Bende de oluyor doktorum normal dedi kemikler genişliyor ve vücut kendini doğuma hazırlıyormuş birde bende kramplar arttı kızlar ya aniden uyurken griyor uyanıyorum

Evet canım ama işte ilk hamilelik olunca bilmediğimizden herşeye tedirgin oluyoruz. Kramplar için magnezyum içiyo musun canım?

Cep telefonunun ekranında şu an kızıyla resmi var.onu kucağına almış..

Ayyyyyy senağlama

ay ne güzel yapıyorsun bizde büyükçekmecede sahile yakın oturuyoruz fırsat buldukça eşimle yürüyoruz gerçi bana dr lar normal doğuma yanaşmıyorlar ama olsun çok ağırlaşmamak lazım di mi
baş ağrısına gelince bende artık drlara bişe sormuyorum ablam bile sen hamilesin diyor minoset iç diyor aynı şeyler yani ççekecez çare yok

Teşekkürler canım,şu bahçe turu işi çok iyi olmuş yavs,bende çıkıp turlasam çok sevincek doktor

Ojelifıstıkım yazık adama yaa..sağ salim döner inşallah,gerçekten kimsenin kalbini kırmaya değmez hayatta..Allah onu çocuğuna bağışlasın inş.

deme yaa Allah ailelerine sabır versin çok üzüldüm dediğin gibi 1 dk sonramız bile garanti değil hiçbirşeye değmez bu hayatt

Fıstığım valla şok oldum. Allah sevdiklerine , çocuğuna bağışlasın inşallah... Çok çok geçmiş olsun

Günaydın canım hoşgeldin. Valla bi türlü alışamadık şu hareket kısıtlamasına. Hele bide benim gibi hiperaktif raporlu bir hareket delisi olarak çok zor :)

Bide bana sorun onu yavs,unutup uzanıveriyorum,eğiliveriyorum,bi bakıyorum hızlı hızlı yürümeye başlamışım,hatta mutfakta yemek yaparken tencere kapağı sesinden irkilip sıçrıyorum sürekli,kaç defadır kendime ayy acaba şoktan bebişin kalbi dururmu Allah korusun diyorum saymadım yanii

amin kızlar. sağolun. dua edin. burda ortalık karıştı. jandarma filan geldi. artık tutanaklar, jandarmalar uğraşır dururuz.

ojeli fıstık canım ya acil şifalar insan böyle haberler duyunca yada yaşayınca çok kötü oluyor heleki bu insanların çoluğu çocuğu varsa alalh acil şifalar versin durumlarındna haberdar edersen sevinirz canım

esencim sahilde yürümekde daha bir hoş olur; maalesef şimdilik öyle bir imkanım yok canım
işyerim müsait işimde öyle 2 saatte bir çıkıp 10 dakika yürüyecem bahçede

olsun canım önemli olan yürümek zatenn

günaydın mayıs anneleri!
dün akşamda mesaiye kalınmış burda. işle birlikte okumak epey zamanımı aldı.
sıkıntılı olan arkadaşlar boşverin gitsin. sizin için daha önemli şeyler için kendinize dert edinin. ben kardeşimden sonra hiçbişey için çok fazla üzülmüyorum. onu çok özlüyorum. onun için hayat çok boş canlarım. bize düşende güzel şeylerle doldurmak.

ojelifıstık umarım işçilerin durumu iyileşir.

Sağol tatlım, hoşgeldina.s.

Esencim,iyi çalışmalar sanaa.s.

canım ben de öyle inanamazsın, hele mutfakta çok ses gürültü yaparım
çok sakarım ya off
bebeğimle konuşuyorum sonra özür diliyorum oğlumdan ses yaptığım için :ecrin_bebek:

kızlar merhaba biz kahvaltımızı yaptık geldik geçmişi oku oku bitmedi

ojelifıstık cnm çok geçmiş olsun dilerim sağsağlim dönerler çok üzüldüm ya offff

yeni anne kızzzzzzzzzz olurmu heç şimdiden böle trartışma bizim iki oğlan gelecekkkkkkk
bende doğunca olur diye düşündüm ama kocam istemedi 4-5 yaşında yapacaz

boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bende çiş sıkıntısı çok yaaaa gece tuvalete kalkmaktan helak oldummm tabi kocamda kalkıyor benim gibi varmııı

Sağol tatlım ya,bende biras büyüsün öyle olur diye düşünüyodum,hem erkekler için özel şeylerdir bunlar bence,süslü püslü giyincek falan,yatak matak süslü yatacak..Öyle düşündüm hep

Alsucum, öyle böyle diil ama bi görsen mutfak savaş alanı gibi oluyo,elimdeki tepsi tezgaha çarpıyo,tencere kapakları düşüyoo,bardak mardak kırıyom,bide ben çok sakarlastım ondanda artı,bi sıçrıyom ses olunca sonrada tırsıyom
Artık öyle sandalye tepesine çıkıp üst raftakilerede ulaşamıyom dengem bozulyoo:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…