2009 Mayıs Anneleri

OJELIFISTIK
canım benım ya cok cok gecmiş olsun...sen stres falan yapma..cok usuldum tatlım..inşallah nasıp ederde werırsın telını o adama.VALLA DOGRU DIOSUN ne olcaımız hiç bellı deıl...:çok üzgünüm:

MARLİYN
oh canım yuru falla ne gusel..iş yerınde musaıtse daha ne ...temız hava hareket sanada bebişede ii gelirrr

YENI_ANNE canım stres yapma sakın...yahu bu erkeklerıde anlamıorum yaa dogmamış bebişe sunnet dusunuolar..ne cıkarsa aılelerınden cıkıo saten...tam sopalıkloar fallaklava:klava:daha el ustunde tutcaklarına ne yapıolar.saten hamılelıkten hormanlar sınırler alt ust...sen sıkma canım kendını,oglusu dusun burcucum...bıs eşimle onun aılesınden konusmama kararı aldık...hamılelıımın basından bu yana onların hakkında ne ben soruom ne o konusuo...tawsıye ederım..yokmuslar gıbı yaniiia.s

kızlarrr pınarcım,aslımmm,dırımkızı,ılgın...hepıunız iisinizdir umarım,bebişler de iidir massallahhhh keyıfler yerınde dımı..bısde ııyız oglusla teyselerı...uyandık bişiler yedık ortalık topladık ew işi falan derken bu saat oldu...geçmiş baya uzun muhabbet almış gıtmış basını maşşşaalllah...okuyabıldıım bukadar falla...a.s.

ne oolacak böle yawwww bideee gece su içiyom kalkıp delikafaduldendelikafadulden

Gece içmiyorum,içsem artık klozetin önüne bi yatak sererim heralde, zaten benimki rahatsız oluyo dakka başı wc ye gidiyorum diye ayrı yatıyos ondan sebep:roflol::roflol:

Günaydın canım... Hoşgeldin...

kızlar ben giyinmek zorundayım okula gidicem size iyi muhabbetlerr

Güle güle canım...

kızlar bende çiş sıkıntısı çok yaaaa gece tuvalete kalkmaktan helak oldummm tabi kocamda kalkıyor benim gibi varmııı

Hoşgeldin Birsen'cim. Aman sen iyi ol vallahi aklım sende...

canım ben de aynıyım ben de
yaşasın tek değilim delikafadulden
bugün mesela söylemesi ayıp süt ısıtıyordum cezvede (bal katarak içiyorum)
elim bir çarptı süt döküldü ocağa cezve yerde

Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür. Fıstığın iş arkadaşlarına üzüldüm çok ya

Sağol tatlım ya,doğru söylüyon, tam ne güzel uzaklar konuşmuyoruz konu açılmıyo diyorum pat bi yerden çıkıolar (bunun için bi deyim var ama... "delik dondan....... çıkar gibi") huzur bozmaya yani başmka bi işe yaradıkları yok

canım ben de aynıyım ben de
yaşasın tek değilim delikafadulden
bugün mesela söylemesi ayıp süt ısıtıyordum cezvede (bal katarak içiyorum)
elim bir çarptı süt döküldü ocağa cezve yerde

Bende yumurtayı düşürüp kırdım dün,ayy bide işledi halının içine,
dedim: "seni şimdi yumurta gibi........................"

Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür. Fıstığın iş arkadaşlarına üzüldüm çok ya

sorma pınar ya bende cok usuldum...Allahım yardımcıları olsun..optum prensesımızı...nasıl bugun shova devam edıomukı defnemız?tepık tepık ustune...

Bencede...

sorma pınar ya bende cok usuldum...Allahım yardımcıları olsun..optum prensesımızı...nasıl bugun shova devam edıomukı defnemız?tepık tepık ustune...

Sağolasın canım. İyiyim çok şükür. Atmaz mı aynen devam. Artık iyice hareketlendi. en ufak hareketini bile hem hissediyorum hemde karnımdan görüyorum. Akşamları en büyük zevkimiz koltuğa uzanıp karnımı seyretmek :)

Senin paşa napıyo bakalım?

Gece içmiyorum,içsem artık klozetin önüne bi yatak sererim heralde, zaten benimki rahatsız oluyo dakka başı wc ye gidiyorum diye ayrı yatıyos ondan sebep:roflol::roflol:

cnm tuvalete kalktığımda susamış oluyorum gece yarısı içiyorum suyu yaaaa
dayanamıyorum vallaaa

Günaydın canım... Hoşgeldin...

Güle güle canım...

Hoşgeldin Birsen'cim. Aman sen iyi ol vallahi aklım sende...

canım çok iyiyiz çok şükür merak etme tatlım bizi klasik hamişlik sıkıntısı var bizde işte
bugün bel ağrısı mide ekşimesi var şimdi şurup içececem aman ya ben çok kalpazan oldum hep yatıyom kalkmak istemiyorum yaa

ayy ne gusel pınar yaa...bısım daha ole dışardan falan ıslenmıo gorulmuo harketleri...ama kıpır kıpır teyzesi:))bırtek annesıne hıssettırıo hareketlılıını şimdilik...:CüvCüv:babamız sabırsızlanıo hıssetmek için.soledıklerını ılettım...sesını ınceltıp basladı konusmaya :ecrin_bebek:bakalım ne zaman keyfe gelcek bısım oglankaydirigubbakcemile3

Aman aman kusman olmasın da bel ağrısı falan çekilir dertler en azından a.s.

Sağolasın canım. Merak etme bisüre sonra babasına da tepki verecek görürsün :)

kızlar azcık güleyim diye komik şeyleri geziodum bakın ne buldum:roflol::roflol::roflol:

"1998 dünya feministler kongresinde kadınların eşitlik konusunda ısrarcı olmaları karara bağlanmış.hepsi ülkelerine dönmüşler .1999 yılındada gelişmeler tartışılmış.

amerikan delegesi hanım kürsüye gelmiş

"geçen yılın kuralını uyguladım.eve gider gitmez kocama bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka işte makine orda dedim.ilk gün bişey görmedim.ikinci gün bişey görmedim.üçüncü gün bi baktım makinenin başında yalnız kendi çamaşırlarını değil benimkileride yıkıyor."

alman delegesi kürsüye gelmiş

"bende kararımız gereği kocama bundan sonra temiz tabakta yemek yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka dedim.ilk gün bişey görmedim.ikinci gün bişey görmedim.üçüncü gün bi baktım makinenin başında yalnız kendi bulaşıklarını değil benim tabaklarımıda yıkıyor.

üçüncü konuşmacı bizim ülkeden feminist geçinen bi bayan kürsüye gelir

"bende kararımız gereği kocama bundan böyle yemek yemek istiyorsan işte mutfak orda kendin pişir kendin ye dedim.ilk gün bişey görmedim.ikinci gün bişey görmedim.üçüncü gün sol gözüm hafiften açılmaya başladı biraz görür gibi oldum""

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…