kızlar bende çiş sıkıntısı çok yaaaa gece tuvalete kalkmaktan helak oldummm tabi kocamda kalkıyor benim gibi varmııı
Beeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
ne oolacak böle yawwww bideee gece su içiyom kalkıp delikafaduldendelikafadulden
günaydın mayıs anneleri!
dün akşamda mesaiye kalınmış burda. işle birlikte okumak epey zamanımı aldı.
sıkıntılı olan arkadaşlar boşverin gitsin. sizin için daha önemli şeyler için kendinize dert edinin. ben kardeşimden sonra hiçbişey için çok fazla üzülmüyorum. onu çok özlüyorum. onun için hayat çok boş canlarım. bize düşende güzel şeylerle doldurmak.
ojelifıstık umarım işçilerin durumu iyileşir.
kızlar ben giyinmek zorundayım okula gidicem size iyi muhabbetlerr
kızlar merhaba biz kahvaltımızı yaptık geldik geçmişi oku oku bitmedi
ojelifıstık cnm çok geçmiş olsun dilerim sağsağlim dönerler çok üzüldüm ya offff
yeni anne kızzzzzzzzzz olurmu heç şimdiden böle trartışma bizim iki oğlan gelecekkkkkkk
bende doğunca olur diye düşündüm ama kocam istemedi 4-5 yaşında yapacaz
boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bende çiş sıkıntısı çok yaaaa gece tuvalete kalkmaktan helak oldummm tabi kocamda kalkıyor benim gibi varmııı
Sağol tatlım ya,bende biras büyüsün öyle olur diye düşünüyodum,hem erkekler için özel şeylerdir bunlar bence,süslü püslü giyincek falan,yatak matak süslü yatacak..Öyle düşündüm hep
Alsucum, öyle böyle diil ama bi görsen mutfak savaş alanı gibi oluyo,elimdeki tepsi tezgaha çarpıyo,tencere kapakları düşüyoo,bardak mardak kırıyom,bide ben çok sakarlastım ondanda artı,bi sıçrıyom ses olunca sonrada tırsıyom
Artık öyle sandalye tepesine çıkıp üst raftakilerede ulaşamıyom dengem bozulyoo:1shok:
OJELIFISTIK
canım benım ya cok cok gecmiş olsun...sen stres falan yapma..cok usuldum tatlım..inşallah nasıp ederde werırsın telını o adama.VALLA DOGRU DIOSUN ne olcaımız hiç bellı deıl...:çok üzgünüm:
MARLİYN
oh canım yuru falla ne gusel..iş yerınde musaıtse daha ne ...temız hava hareket sanada bebişede ii gelirrr
YENI_ANNE canım stres yapma sakın...yahu bu erkeklerıde anlamıorum yaa dogmamış bebişe sunnet dusunuolar..ne cıkarsa aılelerınden cıkıo saten...tam sopalıkloar fallaklava: klava:daha el ustunde tutcaklarına ne yapıolar.saten hamılelıkten hormanlar sınırler alt ust...sen sıkma canım kendını,oglusu dusun burcucum...bıs eşimle onun aılesınden konusmama kararı aldık...hamılelıımın basından bu yana onların hakkında ne ben soruom ne o konusuo...tawsıye ederım..yokmuslar gıbı yaniiia.s
kızlarrr pınarcım,aslımmm,dırımkızı,ılgın...hepıunız iisinizdir umarım,bebişler de iidir massallahhhh keyıfler yerınde dımı..bısde ııyız oglusla teyselerı...uyandık bişiler yedık ortalık topladık ew işi falan derken bu saat oldu...geçmiş baya uzun muhabbet almış gıtmış basını maşşşaalllah...okuyabıldıım bukadar falla...a.s.
YENI_ANNE canım stres yapma sakın...yahu bu erkeklerıde anlamıorum yaa dogmamış bebişe sunnet dusunuolar..ne cıkarsa aılelerınden cıkıo saten...tam sopalıkloar fallaklava: klava:daha el ustunde tutcaklarına ne yapıolar.saten hamılelıkten hormanlar sınırler alt ust...sen sıkma canım kendını,oglusu dusun burcucum...bıs eşimle onun aılesınden konusmama kararı aldık...hamılelıımın basından bu yana onların hakkında ne ben soruom ne o konusuo...tawsıye ederım..yokmuslar gıbı yaniiia.s
canım ben de aynıyım ben de
yaşasın tek değilim delikafadulden
bugün mesela söylemesi ayıp süt ısıtıyordum cezvede (bal katarak içiyorum)
elim bir çarptı süt döküldü ocağa cezve yerde
Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür. Fıstığın iş arkadaşlarına üzüldüm çok ya
Sağol tatlım ya,doğru söylüyon, tam ne güzel uzaklar konuşmuyoruz konu açılmıyo diyorum pat bi yerden çıkıolar (bunun için bi deyim var ama... "delik dondan....... çıkar gibi") huzur bozmaya yani başmka bi işe yaradıkları yok
ayyy kaynana deyınce bıle tuylerım dıken dıken oluo...al hepsını....tovbe tovbe...hem dogumda sız nıe gıdıonuz yafs el kadar bebekle...onların gelmesı lazım gelen gelır gelmeyenede gostermeye mı gıdılırmiş cnm...bız 1 yılı gecgın konusmuoruz ..geldıler geldıler..gelmezlerse goremezler torunlarını....kötükedihüsokötükedihüso
siribron .!.:ayyy kaynana deyınce bıle tuylerım dıken dıken oluo...al hepsını....tovbe tovbe...hem dogumda sız nıe gıdıonuz yafs el kadar bebekle...onların gelmesı lazım gelen gelır gelmeyenede gostermeye mı gıdılırmiş cnm...bız 1 yılı gecgın konusmuoruz ..geldıler geldıler..gelmezlerse goremezler torunlarını....kötükedihüsokötükedihüso
sorma pınar ya bende cok usuldum...Allahım yardımcıları olsun..optum prensesımızı...nasıl bugun shova devam edıomukı defnemız?tepık tepık ustune...
cnm tuvalete kalktığımda susamış oluyorum gece yarısı içiyorum suyu yaaaaGece içmiyorum,içsem artık klozetin önüne bi yatak sererim heralde, zaten benimki rahatsız oluyo dakka başı wc ye gidiyorum diye ayrı yatıyos ondan sebep:roflol::roflol:
Günaydın canım... Hoşgeldin...
Güle güle canım...
Hoşgeldin Birsen'cim. Aman sen iyi ol vallahi aklım sende...
cnm tuvalete kalktığımda susamış oluyorum gece yarısı içiyorum suyu yaaaa
dayanamıyorum vallaaa
canım çok iyiyiz çok şükür merak etme tatlım bizi klasik hamişlik sıkıntısı var bizde işte
bugün bel ağrısı mide ekşimesi var şimdi şurup içececem aman ya ben çok kalpazan oldum hep yatıyom kalkmak istemiyorum yaa
ayy ne gusel pınar yaa...bısım daha ole dışardan falan ıslenmıo gorulmuo harketleri...ama kıpır kıpır teyzesi:))bırtek annesıne hıssettırıo hareketlılıını şimdilik...:CüvCüv:babamız sabırsızlanıo hıssetmek için.soledıklerını ılettım...sesını ınceltıp basladı konusmaya :ecrin_bebek:bakalım ne zaman keyfe gelcek bısım oglankaydirigubbakcemile3
Aman aman kusman olmasın da bel ağrısı falan çekilir dertler en azından a.s.
Sağolasın canım. Merak etme bisüre sonra babasına da tepki verecek görürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?