TUTKUN ne gusel yaaaaaaaaaaaaaa daha 1 kılo mu aldın kızzzzzzzzzz...:1shok:supersın falla:dance:.ben tahmınen 6 7 kılo aldım galıbada...-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
canım gözün aydın, çok sevindim senin adına Şeniz
çok farklı oluyor gerçekten hele bacakları elleri sana benzeyince insan çok tuhaf oluyor hihoyyyt
ben de her gün bakıyorum oğlumun cd'sine dayanamıyorum, sevmiş gibi oluyorum
eşim de ara sıra bilgisayar başına gelip bakıyor sıpasına
alış veriş yaptık şimdi eve, oyuncak reyonuna girmiş tutturdu oyuncak araba alacağım diye kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu
İnşallah canım.
Doğru iyi yaptım artık yeter dedim yani herkes duracağı yeri bilmeli.Bide benim ailem Kuşadasında yaşıyor insanlar tatil için bir sürü paralar döküyor.Millet sevinir.Gitsin rahatlasın diye kardeşimde Didim de yaşıyor daha ne istiyorsunuz.
Kız bıraksaydın alsın bizim kızın şimdiden oynayan bir eşeği 4 ferrarisi ve 1 bebeği var bebek hariç kıza alınan oyuncaklara bak ya.
Merhaba kızlar bugün eşimide kendimi de bebişimiz korkuttu.2 gündür hareketlerini hissetmiyorum sabah ta uyandırmıyor dah doğrusu teyzeme gittim geldim o gün sabaha kadar kustum ertesi gün o kadar halsizdimki uyudum o günden beri yani perşembe..Bu sabah eşime dedim saat 12 gibi telaşlandık dr a gittik yakınımızda bi özele.Allah ım dr ne ruhsuzdu.Söyledim hissetmiyorum dedim baktı şükür ki normaldi herşey ama dr ağzından laf almak o kadar zorduki.Kalp atışı nasıl diyorum var diyor.Kilosu nasıl diyorum iyi diyor eşim en sonunda herşey yolundamı bari dedi iyi yolunda dedi.Sonra bi hemşire geldi o maşallah hareketliymiş sizinki falan dedi biraz oh dedik.Neyse bizimki 22+3 te 482gr 28cm olmuş.Bende 64 kilo olmuşum hamile kaldığımdan beri daha 1 kilo almışım.Ama artık vitamin ve calsiyum magnezyum kullanma zamanım geldi sanırım dişlerim çürümeye başladı ve bişey yedikten sonra ağzımda demir tadı gibi bir tat oluyor.Bana dr hiç ilaç vermemişti artık almam lazım bir kan tahili yaptırıp kendi dr gidecem bakalım o nediycek.Gebelik sitesinden baktım 22 hafta sonunda bebek 440gr 27 cm olmalı anne de 3-5 kilo almalıymış.
TUTKUN ne gusel yaaaaaaaaaaaaaa daha 1 kılo mu aldın kızzzzzzzzzz...:1shok:supersın falla:dance:.ben tahmınen 6 7 kılo aldım galıbada...-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
Canım sağol valla çok zor bir durumCanım inşallah olmaz bi daha,ne kadar zor bilirimmm
Doğrusun yaptık bi cahillik inşallah bundan sonrası hepimiz için iyiolurne gusel TUTKUN ya ...ben baya şiştim ya:CüvCüv:resımlere baktıımda bı garıp gelıo yuzum kendıme...hanı homınıgırtlak yesem içim yanmıcak,ole aşırı iştahımda yok ama anlamadım gıttı cnm ya...bebişler ii olsunda dıorum gerısı boş..
bilirim o bebişin olmaması psıkolojısını...ınsan herbişeyden medet umuyor ve ınsanların yaptıı yorumlarda kafa kurcalayıp can sıkar...napcan cnm ya her seyı denıosun işte,bi umut..bende cok aglaımı bılırım.....şukur Allaha..bebişlerimize saglık wersın onları sagsalım kucaklamayı nasıp etsın cnm ya..
Kızlar güzel birşey için alınıyor bu kilolar normalde bu göbek olsa psikolojimiz bozulur millette dalga geçer ama şimdi herkes bize şişkoluğumuza sempati ile bakıyor.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenSiribronum nasılsın?Bende 7 kilo aldım maalesseeeeef
Siribronum nasılsın?Bende 7 kilo aldım maalesseeeeef
İyiyiz canım sen nasılsın hatta o kadar iyiyiz ki kilolarla uğraşıyoruz.Gece dönerken onları sığdıramıyoruz bi yere yattığımda önceden ayaklarımı görürdüm şimdi göremiyorum yadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştıselam kızlar geçmişi okuyamadım iyisinizdir umarımm
Ben daha önce bi vitamin tedavisi görmüştüm 51 kiloydum 1 yıl önce sonra birden 67 oldum tedaviyi bıraktım1 ayda 63 e indim.Hamile kalınca sanırım o şişmeler indi diyorum.Bende kide ne akıl işte zayıfsın falan dediler çocuğun ondan olmuyordur bide insan kabullenemiyor bazı şeyleri gittik şifacı gibi dr diyen birine güvendik bizi şişirdi.Bizde gittik tüp yaptık tuttu boşuna zaman kaybı işte insan çocuğu olmayınca heryerden medet umuyor yani şu şifacı kürlere falan pek güvenmiyorum artık..Karnım davul gibi yani baktığında göbek büyük ama kilo aynı gibi yani.Sanki 6-7 kilo almıştır bu dersin ama sadece 1 kilo almışım.
İyiyiz canım sen nasılsın hatta o kadar iyiyiz ki kilolarla uğraşıyoruz.Gece dönerken onları sığdıramıyoruz bi yere yattığımda önceden ayaklarımı görürdüm şimdi göremiyorum yadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı
selam kızlar geçmişi okuyamadım iyisinizdir umarımm
iiyim burcucum...sende supersındır heralde...:teyteyglusu ayrıntılıda gormusun bugun annesı... ne gusel cnm ya.bu arada arkadan vıdeoya cekmek suuper bı fıkır...:sm_cool:.bende ıstedım dr dan ama gerek gormedı ya:uhm:ılla ıstıosan gondereyım bıdahakı sefere dedı,bişey dıyemedım bende..senı dr un mu yolladı sen mı ıstedın burcucum ya...bende merak edıom su ayrıntılıyı...bu arada battanıye resmını cekemedım ya ,bısım dıjıtalı goturmeyı unuttum ogun anneme..bıdahakı sefere cekıp koycam tatlım..:1hug:
bu arada kıloları dusundukce.....şimdiden 6 7 kılo algıysam dıorum doguma kadar 20 ıle gıderım heralde....:)))buda toplam 87 ypar....:)))
iyiyiz cnm sen nasılsın?
Yeni Annecim bu gün ultrasona mı girdin süper ya atlamışım onu.Nasıl bebişi ayrıntılıda görmek güzel dimi.Artık diğer ultrasonlar seni tatmin etmiycek hep öyle görmek isteyeceksin.Nasıl bebiş sana mı babaya mı benziyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?