2009 Mayıs Anneleri

:nazar
MELIN cim canım ii ki dogdunnn nice yıllara a.s.

SEMRA84 cnm ya uzuldum bak...bıdaha al randevu...

YENI_ANNE cnm cok sewındım oglusun ıı olduuna...ne gusel gırmişin ayrıntılıya..bizimki bırdaha kı aya kaldı artık...bende baya merak edıorum su ayrıntılıyı...

bisde oglusla yenı geldık işten...gırıp bı bakalım teyzoşlara dedık..herkez iidir inşalla..öptuk hepınızı...:ecrin_bebek:

kızlar bir yerde okudum bebek hareket ettiği zaman elini karnına koyarak salavat getireceksin, arkasından da ihlas süresini okuyacaksın :CüvCüv:
herkese iyi akşamlar cannarım
bebeklere ve kendinize iyi bakın a.s.
bu arada gece lavaboya kalktığım zaman ya da bir yandan ikinci yana döndüğüm zaman oğlum kıpır kıpır hareket ediyor :ecrin_bebek:
biz uyuduğumuzda uyanık kalıyorlarmış sıpalar kaydirigubbakcemile2

TUTKUN ne gusel yaaaaaaaaaaaaaa daha 1 kılo mu aldın kızzzzzzzzzz...:1shok:supersın falla:dance:.ben tahmınen 6 7 kılo aldım galıbada...-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

size gebelik takibi ile ilgili ne buldum bakın bize gereken kısmı kopişledim.
√ GEBELİK İZLEMİ (hafta hafta gebelik testi hamilelik

♀ 3. kontrol: 16-18. hafta •
Ultrason (anomali taraması)
• II. Trimester tarama testi (Üçlü Test, Triple Test)
• Amniyosentez (gerekirse)

♀ 4. kontrol: 22-24. hafta
• Ultrason (anomali taraması)
• Servikal kültür ve fresh testleri.

♀ 5. kontrol: 24-28. hafta
• Tam kan sayımı
• Tam idrar tetkiki
• 50 gram glukoz yükleme testi
• 28. haftada İndirekt Coombs Testi (kan uyuşmazlığı olanlarda)

♀ 6. kontrol: 32. hafta
• Genel ultrason değerlendirmeleri

♀ 7. kontrol: 34. hafta

♀ 8. kontrol: 36. hafta

♀ 9. kontrol: 38. hafta
• Ultrason (gerekirse biyofizik profil)
• NST (Non-Stres Test)
• Doppler ultrasonu (gerekirse)
• Kan biyokimyası, Tam kan sayımı, Tam idrar tahlilleri, Hbs Ag, Anti Hbs, HCV, HIV, gerekirse TORCH testleri tetkikleri tekrarı

♀ 39-42. haftalar arası izlem
• Ultrason (gerekirse biyofizik profil)
• NST (38-40. haftalar arası haftada bir, 40.haftadan sonra 3 günde bir)
• Vajinal muayene (tuşe)
• Doğum işaretleri konusunda gebe bilgilendirilir ve günü yaklaşan anne adayına doğumla ilgili detaylı bilgiler verilir.

♀ 40. haftadan sonra ise gebenin doğuma kadar haftada iki kez görülerek değerlendirilmesinde yarar vardır.

42. haftaya kadar doğumu başlamayan gebeler ise hastaneye yatırılarak doğum başlatılmalıdır.

TUTKUN ne gusel yaaaaaaaaaaaaaa daha 1 kılo mu aldın kızzzzzzzzzz...:1shok:supersın falla:dance:.ben tahmınen 6 7 kılo aldım galıbada...-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

Ben daha önce bi vitamin tedavisi görmüştüm 51 kiloydum 1 yıl önce sonra birden 67 oldum tedaviyi bıraktım1 ayda 63 e indim.Hamile kalınca sanırım o şişmeler indi diyorum.Bende kide ne akıl işte zayıfsın falan dediler çocuğun ondan olmuyordur bide insan kabullenemiyor bazı şeyleri gittik şifacı gibi dr diyen birine güvendik bizi şişirdi.Bizde gittik tüp yaptık tuttu boşuna zaman kaybı işte insan çocuğu olmayınca heryerden medet umuyor yani şu şifacı kürlere falan pek güvenmiyorum artık..Karnım davul gibi yani baktığında göbek büyük ama kilo aynı gibi yani.Sanki 6-7 kilo almıştır bu dersin ama sadece 1 kilo almışım.

Sağol şekerim, insan dayanamıyo kuzusunaaa,alsın oyuncak ne güsel

Canım inşallah olmaz bi daha,ne kadar zor bilirimmm

ne gusel TUTKUN ya ...ben baya şiştim ya:CüvCüv:resımlere baktıımda bı garıp gelıo yuzum kendıme...hanı homınıgırtlak yesem içim yanmıcak,ole aşırı iştahımda yok ama anlamadım gıttı cnm ya...bebişler ii olsunda dıorum gerısı boş..
bilirim o bebişin olmaması psıkolojısını...ınsan herbişeyden medet umuyor ve ınsanların yaptıı yorumlarda kafa kurcalayıp can sıkar...napcan cnm ya her seyı denıosun işte,bi umut..bende cok aglaımı bılırım.....şukur Allaha..bebişlerimize saglık wersın onları sagsalım kucaklamayı nasıp etsın cnm ya..

Siribronum nasılsın?Bende 7 kilo aldım maalesseeeeef

Canım inşallah olmaz bi daha,ne kadar zor bilirimmm

Canım sağol valla çok zor bir durum

Doğrusun yaptık bi cahillik inşallah bundan sonrası hepimiz için iyiolur

Kızlar güzel birşey için alınıyor bu kilolar normalde bu göbek olsa psikolojimiz bozulur millette dalga geçer ama şimdi herkes bize şişkoluğumuza sempati ile bakıyor.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

iiyim burcucum...sende supersındır heralde...:teyteyglusu ayrıntılıda gormusun bugun annesı...ne gusel cnm ya.bu arada arkadan vıdeoya cekmek suuper bı fıkır...:sm_cool:.bende ıstedım dr dan ama gerek gormedı ya:uhm:ılla ıstıosan gondereyım bıdahakı sefere dedı,bişey dıyemedım bende..senı dr un mu yolladı sen mı ıstedın burcucum ya...bende merak edıom su ayrıntılıyı...bu arada battanıye resmını cekemedım ya ,bısım dıjıtalı goturmeyı unuttum ogun anneme..bıdahakı sefere cekıp koycam tatlım..:1hug:
bu arada kıloları dusundukce.....şimdiden 6 7 kılo algıysam dıorum doguma kadar 20 ıle gıderım heralde....:)))buda toplam 87 ypar....:)))

Son düzenleme:
selam kızlar geçmişi okuyamadım iyisinizdir umarımm
İyiyiz canım sen nasılsın hatta o kadar iyiyiz ki kilolarla uğraşıyoruz.Gece dönerken onları sığdıramıyoruz bi yere yattığımda önceden ayaklarımı görürdüm şimdi göremiyorum yadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı

ah ah insan herşeyden medet umuyor öyle zamanlarda,ben 7 kilo aldım bu arada

a.s.

:roflol::roflol:bende çok şiştim herkes bu ne hal diyor
aman boşver iyi olalımda kilo no problemmm

Yeni Annecim bu gün ultrasona mı girdin süper ya atlamışım onu.Nasıl bebişi ayrıntılıda görmek güzel dimi.Artık diğer ultrasonlar seni tatmin etmiycek hep öyle görmek isteyeceksin.Nasıl bebiş sana mı babaya mı benziyor?

Beni doktor yolladı tatlım,rutin kontrol gibi davrandı

Elini hep burnunda tttuğu için pek bi ayrıntı görmedik bizkaydirigubbakcemile3 yüzüne sürüyodu ellerini hep zar zor bi foto aldık oda çk net diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…