iyiyim canım çok şükür yaaa benim eşim girmeyelim diye tutturdu zaten hergirdiğim ultrason 2.düzeymiş çocuğu rahatsız etmemeliymiş
Sağlıklı olsunda önemlimi bak bak göstermedi yüzünü demek.Utandı heralde.
Çıkmam lazım canım eşim istiyor yine bilgisayarı paylaşamıyoruz.Öpüyorum hepinizi.
tamam canım görüşürüzzzSağlıklı olsunda önemlimi bak bak göstermedi yüzünü demek.Utandı heralde.
Çıkmam lazım canım eşim istiyor yine bilgisayarı paylaşamıyoruz.Öpüyorum hepinizi.
Ultrason rahatsız etmezki yavs,edermi acaba?
Sağlıklı olsunda önemlimi bak bak göstermedi yüzünü demek.Utandı heralde.
merhaba kizlar a.s.
yeni_annecim hayirli ugurlu olsunnn :) cook sevindim bebişin iyi olmasina :) poz vermemiş utangac veled :)
semracim keşke öncede arasaydin ya doktoru..neyse vardir bi hayri..
kızlar ben kacıorum ..bugun ogluş gerıldı ııce nolduysa artık içerde onu gercek bukadar...
bız yatalım artık...hepınızı opüoruz kızlarrr...ii bakın yegenlerıme...ii geceler:)))
kızlar ben kacıorum ..bugun ogluş gerıldı ııce nolduysa artık içerde onu gercek bukadar...
bız yatalım artık...hepınızı opüoruz kızlarrr...ii bakın yegenlerıme...ii geceler:)))
hoşbuldum kizlar :) cok sukur biz iyiyizz..
sizler nasilsiniz? esencim siribroncum yeni annecim :) bebişler nasil?
hoşbuldum kizlar :) cok sukur biz iyiyizz..
sizler nasilsiniz? esencim siribroncum yeni annecim :) bebişler nasil?
ben iyiyim canım sadece karnım aç ama hazırlayasımda yok pofff
ben iyiyim canım sadece karnım aç ama hazırlayasımda yok pofff
He he he , msn'de bizim kk'de bizim yazalım hangisinden denk gelirse:roflol::roflol:
İyi benim pisicik,çok şükür sağlıklı:Saruboceq: deminden beri uyanıktı ,tepik saati gelmişti saat 11 gibi her gece başlar benimki,şimdi uyudu heralde pek ses yoksositosositosositososito
kizim peynir ekmek felan ye bari..hafif bişeyler olsun..sonra cok rahatsizlik yapar :) sölemedi deme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?