2009 Mayıs Anneleri

Sağlıklı olsunda önemlimi bak bak göstermedi yüzünü demek.Utandı heralde.
Çıkmam lazım canım eşim istiyor yine bilgisayarı paylaşamıyoruz.Öpüyorum hepinizi.

Çıkmam lazım canım eşim istiyor yine bilgisayarı paylaşamıyoruz.Öpüyorum hepinizi.
tamam canım görüşürüzzz
Ultrason rahatsız etmezki yavs,edermi acaba?

yok ya ne rahatsız edecek eşimin saçma düşünceleri işte görmemişin kızı olmuşşş:roflol::roflol:

merhaba kizlar a.s.

yeni_annecim hayirli ugurlu olsunnn :) cook sevindim bebişin iyi olmasina :) poz vermemiş utangac veled :)

semracim keşke öncede arasaydin ya doktoru..neyse vardir bi hayri..

gorusuruz cnmcım...

benımkı yollamadı ole normal kontrol gıbıklavahoh sewındım oglusumuzun ıı olduuna...

hosgeldın MUTAHHARA nasılsın cnm?

kızlar ben kacıorum ..bugun ogluş gerıldı ııce nolduysa artık içerde onu gercek bukadar...
bız yatalım artık...hepınızı opüoruz kızlarrr...ii bakın yegenlerıme...ii geceler:)))

kızlar ben kacıorum ..bugun ogluş gerıldı ııce nolduysa artık içerde onu gercek bukadar...
bız yatalım artık...hepınızı opüoruz kızlarrr...ii bakın yegenlerıme...ii geceler:)))

iyi geceler canım akşam hep geriliyorlar zaten ben de yatıcam az sonraa

İyi geceler canım,öpüyorum göbüşündeen:CüvCüv:

hoşbuldum kizlar :) cok sukur biz iyiyizz..

sizler nasilsiniz? esencim siribroncum yeni annecim :) bebişler nasil?

hoşbuldum kizlar :) cok sukur biz iyiyizz..

sizler nasilsiniz? esencim siribroncum yeni annecim :) bebişler nasil?

He he he , msn'de bizim kk'de bizim yazalım hangisinden denk gelirse:roflol::roflol:
İyi benim pisicik,çok şükür sağlıklı:Saruboceq: deminden beri uyanıktı ,tepik saati gelmişti saat 11 gibi her gece başlar benimki,şimdi uyudu heralde pek ses yoksositosositosositososito

Son düzenleme:
ben iyiyim canım sadece karnım aç ama hazırlayasımda yok pofff

bu saatte ne hazirlica kiz :))) meyve felan ye :)

oyy kuzummmm benimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…