2009 Mayıs Anneleri

hadi bakalım cicim gör oğluşunu ben 31 aralıkdan bu yana görmedim kuzularımı

sağol canım
hayırdır çıkamıyormusun dışarı

selam kızlar günaydın ben iyiyim okuldan gelince istirahat ediyorum magnezyum içiyorum çok şükür ağrılarım azaldı ama diş agrım başladı şimdide hemde çok fena öncedende agrıyodu ama neyse 1 hafta sonra bu sefer kesin gitcem aslında yrn gitcektik bi hastaneye ama o hastane çok pis eminim diş bölümüde öyledir vazgeçtik bu miyom ve erken doğum hakkındada başka doktorada gidemedim bi türlü olmadı tatilde medikal park göztepe gökmen beye gtcem iyi diyolar bu sitedeki arkadaslar ama bilmiyorum tabii işde böyle sizde durumlar nasıl agrısı sızısı olan varmı?

Kızlar ben yarın yokum. Doktora gitcem malum. Oğluşumu görecem inşallah. çok özledim çok.çok heyecanlıyım valla.pazartesi anlatırım artık sizlere allah kısmet ederse.

Hayırlı haberlerle gel canım

Allah yardımcın olsun canım çok iyi yapmışsın valla.

Nice mutlu yıllara melincim iyiki doğdun Şeniz

ii akşamlar semracım sen hangi hast. gidiosunki bu kadar dolu gün veremiolar bide 1 ay olmus muayene süren gelmiş acil bişi olsa allah korusun nerden bilicen sence bukadar beklemek iimi bilmiorum ama ben dayanamaz başka dr gitmiştim bie

merhaba arkidişler.bugün hiç giremedim. önce temizlik, sonra kuaför,sonra yemek, sonra da biraz oğluşumun yeleğini ördüm geldim bi size bakayım diye. öpücükler hepinizeee!

İyi akşamlar hatunlar,bugün saat 2de ayrıntılı ultrasonumuz vardı ,çok şükür herşeyi yerli yerinde bebişimin,darısı tüm hayırlı haber bekleyen arkadaslarımın başına inş:Saruboceq:

Kızlar ben bu 4 boyutlu ultrasonu çok sevdim,bide benim sıpa elini yüzünden çekseydi daha iyi olcaktıda neyse bunada şükür,sağlıklı olduğunu biliyoruz en azından,

Eşimde doktorun arkasından videoya çekti görüntüleri,işte o çok iyi oldu geldiğimizden beri 2 kere izledim,doyum olmuyoooooorrr

Bu arada miniğime 550 gr dedi doktor,hayırlısı olsun, e tontiş ana tontiş baba olunca böyle oluyo

Teşekkürler tatlım,bizimkide hep burnunu tuttu yaa çok komikti, o el hep yüzünde geziyo bi görsenn...inşallah seninde şeker yükleme testi iyi çıkar güzelim hayırlı haberlerini bekliyoruma.s.

İyiki doğdun meliiiiiiiiiiiin, iyikii doğdun meliiiiiiiin,iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun meliiiiiiiiiiiiiiin

Tutkunum,teşekkürler inşallah seninde haftasonun iyi geçer tatlım

Canım ağrının azaldığına çok sevindim, bendede diş ağrısı var ara ara oluyor inşallah diyorum çok ağrımaz ilerlemezde yaptırmak zorunda kalmam hamilelikte gerçi yapılıyormuş ama korkuyorum ben yaaaa

Hay Allah ya işe bak..kötü olmuş canım yaa,olsun ama her işte bi hayır vardır derler,inşallah haftaya bi sorun çıkmaz

Son düzenleme:
merhaba arkidişler.bugün hiç giremedim. önce temizlik, sonra kuaför,sonra yemek, sonra da biraz oğluşumun yeleğini ördüm geldim bi size bakayım diye. öpücükler hepinizeee!

Merhaba canım,bizde yemek yedik mutfak topla falan ancak... Bende bebeyünü aldım oğluşa patik falan örmeyi düşünüyorum ama nasıl örüldüğünü blmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnternetten baka baka yapıcam artıkkkk
a.s.

canım çok sevindim bebişin için. Allah sağlıkla kollarımıza almayı da nasip eder inşallah! şu 4 boyutlu ultrasonu çok merak ediyorum bende yaaa!!! burda hiç yok. neyseki haftaya memlekete gidicez de orda baktırıcam inşallah.
örgü yapmayı bilmiyosan netten bakarak nasıl yapıcakınki? bende çok bilmem ama biri gösterirse yaparım. bi arkadaştan model aldım, düz kısımlarını yapıcam kendim, kesme yerlernde filan yardım alıcam. ya aslında ören çok kişi var,gerek yok benim yapmama ama oğlumla bağlarımızın biraz daha güçlendiğini, varlığına biraz daha inandığımı hissediyorum:CüvCüv: "oğluma örüyorum" deyince farklı oluyorkaydirigubbakcemile3

bu aralar fazla giremiyorum nete... herkese selamlar... inşallah herkesin kayfi yerindedir.

çok sevindim canım oh ne güzel görmüşsün bebişini kaydirigubbakcemile3

doğum günün kutlu olsun... :) bebişli güzel yıllar dilerim hihoyyyt

canım özel hasteneye giiyorum,ama dr.umdan çok memnunum çok iyi oyüzden ona çok talep var haftaya gidemzsem başka dr. gidicem

yeni_anne canım çok sevindim senin adına, ay canım inşallah haftaya sorun çıkmaz senağlama

[ evet canm hayırlısı bebişm iyi olsunda napıyım sabredicem

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüyorum bebişlerinizihihoyyyt

Bengicim,teşekkürler canım

eğer girebilirsen mutlaka 4 boyutluya gir bence canım(senin için çok iyi olur:smiley-cool:) bebişi bebiş olarak görüyosun yüzünü falan ayy çok güseldi yaa keşke her ultrasonda öyle görsema.s
Ben örgü örebiliyorumda bebek patiği nasıl örülür onu bilmiyorum,modeline falan bakıcam internetteki örneklerden baka baka yapmaya çalışıcam,güzel olursa koyarım resminihihoyyythihoyyyt

canım gözün aydın, çok sevindim senin adına Şeniz
çok farklı oluyor gerçekten hele bacakları elleri sana benzeyince insan çok tuhaf oluyor hihoyyyt
ben de her gün bakıyorum oğlumun cd'sine dayanamıyorum, sevmiş gibi oluyorum
eşim de ara sıra bilgisayar başına gelip bakıyor sıpasına
alış veriş yaptık şimdi eve, oyuncak reyonuna girmiş tutturdu oyuncak araba alacağım diye kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

canım geçmiş olsun bilmiyordum
ne olur kendine ve bebişine çok dikkat et
herşey yolunda olacak Allahın izniyle a.s.
İnşallah canım.

Allah yardımcın olsun canım çok iyi yapmışsın valla.
Doğru iyi yaptım artık yeter dedim yani herkes duracağı yeri bilmeli.Bide benim ailem Kuşadasında yaşıyor insanlar tatil için bir sürü paralar döküyor.Millet sevinir.Gitsin rahatlasın diye kardeşimde Didim de yaşıyor daha ne istiyorsunuz.

Kız bıraksaydın alsın bizim kızın şimdiden oynayan bir eşeği 4 ferrarisi ve 1 bebeği var bebek hariç kıza alınan oyuncaklara bak ya.
Merhaba kızlar bugün eşimide kendimi de bebişimiz korkuttu.2 gündür hareketlerini hissetmiyorum sabah ta uyandırmıyor dah doğrusu teyzeme gittim geldim o gün sabaha kadar kustum ertesi gün o kadar halsizdimki uyudum o günden beri yani perşembe..Bu sabah eşime dedim saat 12 gibi telaşlandık dr a gittik yakınımızda bi özele.Allah ım dr ne ruhsuzdu.Söyledim hissetmiyorum dedim baktı şükür ki normaldi herşey ama dr ağzından laf almak o kadar zorduki.Kalp atışı nasıl diyorum var diyor.Kilosu nasıl diyorum iyi diyor eşim en sonunda herşey yolundamı bari dedi iyi yolunda dedi.Sonra bi hemşire geldi o maşallah hareketliymiş sizinki falan dedi biraz oh dedik.Neyse bizimki 22+3 te 482gr 28cm olmuş.Bende 64 kilo olmuşum hamile kaldığımdan beri daha 1 kilo almışım.Ama artık vitamin ve calsiyum magnezyum kullanma zamanım geldi sanırım dişlerim çürümeye başladı ve bişey yedikten sonra ağzımda demir tadı gibi bir tat oluyor.Bana dr hiç ilaç vermemişti artık almam lazım bir kan tahili yaptırıp kendi dr gidecem bakalım o nediycek.Gebelik sitesinden baktım 22 hafta sonunda bebek 440gr 27 cm olmalı anne de 3-5 kilo almalıymış.

Son düzenleme:
Semracım senin dr da kızdım bak klava:klava:hevesini kursağında bırakmış biz ne özlemle bekliyoruz o günü.İnşallah haftaya görürsün bebişini.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…