Günaydın kızlar,
Kahvaltımızı yaptık,bugün çok heyecanlıyım çünkü ayrıntılıya giricez ,inşallah oğluşum yüzünüde gösterir elinle kapamaz inşallah , bizim oğlan genelde elini hep yüzüne yakın tutuyo da ultrasondakaydirigubbakcemile3
Çok merak ediyorum ya,dün akşam bütün ultrasonlarına tekrar tekrar baktım,sevdim,sıraya dizdim,öpücükler koydum he he he :dance::dance:
Tubişim kızma bana yavs,hamişiz diye daha sancılı geçiyo tartışmalar galiba birazda duygusallık varya he he:ecrin_bebek: geçip gitti işte çok şükür
Birsencim geçmiş olsun,bende tatlı tatlı kaşınıyorum,tırnakla kaşıma o zaman daha çok çalak oluyormuş avuç içi ile kaşıyom ben
İYİKİ DOĞDUN canım bebişlerle nice yıllara:asigim::asigim::asigim:
Geçmiş olsun canım kendine iyi bak.
Yeni anne ve Alsu ve tüm arkadaşlar herkese iyi cumartesiler diliyorum.
BENİM YERİMEDE GEEEZİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN:a015::a015::a015:
Kanamam olduğu için evde yatıyorum canım
Kızlar ben yarın yokum. Doktora gitcem malum. Oğluşumu görecem inşallah. çok özledim çok.çok heyecanlıyım valla.pazartesi anlatırım artık sizlere allah kısmet ederse.
Ben karar verdim kaynanamla maceralarım diye bir kitap yazıcam.Size maceralarımdan birini anlatayım sıkılmazsanız tabi.
Evlendik 1 yıl sonra eşim hastalandı tatil yerine hastanedeydik 2. sene dr bir tatil yapın dedi bizde ablasına ayın 15 inde gidiyoruz dedik.Oda iyi olur gidin tabi falan biz bavulları hazırladık akşam gidicez sabah zil çaldı kaynanam gelmiş küçük görümcemle eşim dedi niye geldin kaynanam gitmiyceksiniz dedi dış kapının önüne oturdu bağırıyor giderseniz geberin falan bende içerde ağlıyorum.Akşam oldu kaynana ne yedi ne içti kalkmadı 1 saatimiz var ben gidicem diye ağlıyorum.Sonra aldım bavulları eşime ben gidiyorum ister gel ister ananla kal dedim eşim annesini çekti kapıdan anahtarı verdi gittik tatile 1.5 ay gelmedik.Oda bizi bekledi.Eve geldik evde görümceler falan 15 kişi kalıyorlar ne yüzsüzler ya.Ev rezil durumda.Mahvetmişler ben bronzlaşmışım gördü çıldırdı 1 hafta kaldı sonra gitti.Kısacası gelinin fendi kaynanayı yendi.Tabi sonra evi temizlemek günlerimi aldı ama orda kalsaydık onun istediği olacak ve iznimiz bitene kadar gitmiycekti.
İiki doğdummmmmm nınınını:sm_cool: hey gidi yıllar 27 oldummm nınınınısenağlama
Doğum günü sabahımdan erkeslere hayırlı hafta sonları diliyorummmmmmm...İnş epimiz güsell bir hafta sonu geçiririz ve sıkıntılı arkadaşlarda inş şu streslerini üstlerinden ataralar bölece...
Hava biraz kapalı ama biz bugün biraz kocişimle dışarı çıkacağız...İkea ve bikaç yer bakmayı düşünüyoruz...
Dün tetenoz aşımızı olduk arkadaşlar..İkinci doz için şubat 17 si tarihim...
Öpüyorum epiniziiia.s.
Doğum günü sabahımdan erkeslere hayırlı hafta sonları diliyorummmmmmm...İnş epimiz güsell bir hafta sonu geçiririz ve sıkıntılı arkadaşlarda inş şu streslerini üstlerinden ataralar bölece...
canım doğum günün kutlu olsuna.s.
slm kızlar günaydınlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim
sayfama beklerim kızlar bebeklere küçük bir defile
canım bayıldımmmm çok şekerler yahihoyyyt
[
günaydın kızlarr herkesler uyuyor tabii çoğunluğu hafta sonu tatilinde
bende erkenden kalktım ...grip geçti sandım ama geçmemiş kızlar yaaa
tekrardan vurdu şimdi bidaha bakıma girecem (araba gibiyim he :)
neysem bide kaşıntım var yine sanırım iğne olacam yine
3 aylıkken olduğum iğneyi şimdide olabilirim sanırım
doktor sıkınşınca haftada bir ol demişti
canım geçmişolsun ay evdesinde nasıl kapıyosun canım soğuk şeyler falanmı içiyosun dikkat et kendine çok geçmiş olsun
kızlar bana gelincede çok sinirlerim bozuksenağlamabugün kızımı görücektim ama ben randevuyu 5de biliyodum ama 12 deymişsenağlama göremedim bebeğimi birde sr. ameliyata girmiş daha geride birsürü hasta vardı onlara bile bakamıycakmış öle dediler hataneden çıktım kendimi tutamıyorum nasıl ağladım görücem diye çok heveslenmiştim 4 haftadırda görmüyorum sinirlerim çok bozuldu haftayada doluymuş ondan sonraki haftaya kalmıştı benim çok üzüldüğümüm görünce sekreter haftaya gelin ben sizi araya alıcam dedi gelmeden arayın dedi inşallah haftaya görebilirm senağlama kızlar ben ağladıkça kızım tekrar tekme attı annesinin ağlamasına dayanamadı demekki kuzucum senağlama hevesim kursağımda kaldı gerçi kızım iyi olsunda ben biraz daha beklerim
canım günaydın sana iyi muayeneler
seninle çok benziyoruz herhalde
bizim oğluş ta ayrıntılıda elini kafasına doğru getirdi iyice göremedik yüzünü
askerdeki gibi selam veriyordu sanki
hayırlı haberlerini bekliyoruz
ben haftaya çarşamba gideceğim şeker yükleme testim var
belki oğlumu da görürüm inşallah
_Melin_ .!.:İiki doğdummmmmm nınınını hey gidi yıllar 27 oldummm nınınını
Hava biraz kapalı ama biz bugün biraz kocişimle dışarı çıkacağız...İkea ve bikaç yer bakmayı düşünüyoruz...
Öpüyorum epiniziii
benisec2 .!.:selam kızlar günaydın ben iyiyim okuldan gelince istirahat ediyorum magnezyum içiyorum çok şükür ağrılarım azaldı ama diş agrım başladı şimdide hemde çok fena öncedende agrıyodu ama neyse 1 hafta sonra bu sefer kesin gitcem aslında yrn gitcektik bi hastaneye ama o hastane çok pis eminim diş bölümüde öyledir vazgeçtik bu miyom ve erken doğum hakkındada başka doktorada gidemedim bi türlü olmadı tatilde medikal park göztepe gökmen beye gtcem iyi diyolar bu sitedeki arkadaslar ama bilmiyorum tabii işde böyle sizde durumlar nasıl agrısı sızısı olan varmı?
semra84 .!.:kızlar bana gelincede çok sinirlerim bozukbugün kızımı görücektim ama ben randevuyu 5de biliyodum ama 12 deymiş göremedim bebeğimi birde sr. ameliyata girmiş daha geride birsürü hasta vardı onlara bile bakamıycakmış öle dediler hataneden çıktım kendimi tutamıyorum nasıl ağladım görücem diye çok heveslenmiştim 4 haftadırda görmüyorum sinirlerim çok bozuldu haftayada doluymuş ondan sonraki haftaya kalmıştı benim çok üzüldüğümüm görünce sekreter haftaya gelin ben sizi araya alıcam dedi gelmeden arayın dedi inşallah haftaya görebilirm kızlar ben ağladıkça kızım tekrar tekme attı annesinin ağlamasına dayanamadı demekki kuzucum hevesim kursağımda kaldı gerçi kızım iyi olsunda ben biraz daha beklerim
merhaba arkidişler.bugün hiç giremedim. önce temizlik, sonra kuaför,sonra yemek, sonra da biraz oğluşumun yeleğini ördüm geldim bi size bakayım diye. öpücükler hepinizeee!
İyi akşamlar hatunlar,bugün saat 2de ayrıntılı ultrasonumuz vardı ,çok şükür herşeyi yerli yerinde bebişimin,darısı tüm hayırlı haber bekleyen arkadaslarımın başına inş:Saruboceq:
Kızlar ben bu 4 boyutlu ultrasonu çok sevdim,bide benim sıpa elini yüzünden çekseydi daha iyi olcaktıda neyse bunada şükür,sağlıklı olduğunu biliyoruz en azından,
Eşimde doktorun arkasından videoya çekti görüntüleri,işte o çok iyi oldu geldiğimizden beri 2 kere izledim,doyum olmuyoooooorrr
Bu arada benim şişko 5 gün önden gidiomuş,550 gr ile 560 gr arası dedi doktor,hayırlısı olsun, e tontiş ana tontiş baba olunca böyle oluyo
Teşekkürler tatlım,bizimkide hep burnunu tuttu yaa çok komikti, o el hep yüzünde geziyo bi görsenn...inşallah seninde şeker yükleme testi iyi çıkar güzelim hayırlı haberlerini bekliyoruma.s.
İyiki doğdun meliiiiiiiiiiiin, iyikii doğdun meliiiiiiiin,iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun meliiiiiiiiiiiiiiin
Tutkunum,teşekkürler inşallah seninde haftasonun iyi geçer tatlım
Canım ağrının azaldığına çok sevindim, bendede diş ağrısı var ara ara oluyor inşallah diyorum çok ağrımaz ilerlemezde yaptırmak zorunda kalmam hamilelikte gerçi yapılıyormuş ama korkuyorum ben yaaaa
Hay Allah ya işe bak..kötü olmuş canım yaa,olsun ama her işte bi hayır vardır derler,inşallah haftaya bi sorun çıkmaz
Öpüyorum epiniziiia.s.
canım doğum günün kutlu olsuna.s.
slm kızlar günaydınlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim
sayfama beklerim kızlar bebeklere küçük bir defile
canım bayıldımmmm çok şekerler yahihoyyyt
[
canım geçmişolsun ay evdesinde nasıl kapıyosun canım soğuk şeyler falanmı içiyosun dikkat et kendine çok geçmiş olsun
kızlar bana gelincede çok sinirlerim bozuksenağlamabugün kızımı görücektim ama ben randevuyu 5de biliyodum ama 12 deymişsenağlama göremedim bebeğimi birde sr. ameliyata girmiş daha geride birsürü hasta vardı onlara bile bakamıycakmış öle dediler hataneden çıktım kendimi tutamıyorum nasıl ağladım görücem diye çok heveslenmiştim 4 haftadırda görmüyorum sinirlerim çok bozuldu haftayada doluymuş ondan sonraki haftaya kalmıştı benim çok üzüldüğümüm görünce sekreter haftaya gelin ben sizi araya alıcam dedi gelmeden arayın dedi inşallah haftaya görebilirm senağlama kızlar ben ağladıkça kızım tekrar tekme attı annesinin ağlamasına dayanamadı demekki kuzucum senağlama hevesim kursağımda kaldı gerçi kızım iyi olsunda ben biraz daha beklerim
olsun ya üzülme bebeğin sağlıklı olsun da ... inşallah haftaya görürsün ben taaa 6 şubatta göreceğim
[k] {n} [k];4941934 .!.:ii akşamlar semracım sen hangi hast. gidiosunki bu kadar dolu gün veremiolar bide 1 ay olmus muayene süren gelmiş acil bişi olsa allah korusun nerden bilicen sence bukadar beklemek iimi bilmiorum ama ben dayanamaz başka dr gitmiştim bie
[ evet canm hayırlısı bebişm iyi olsunda napıyım sabredicem
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüyorum bebişlerinizihihoyyyt
canım çok sevindim bebişin için. Allah sağlıkla kollarımıza almayı da nasip eder inşallah! şu 4 boyutlu ultrasonu çok merak ediyorum bende yaaa!!! burda hiç yok. neyseki haftaya memlekete gidicez de orda baktırıcam inşallah.
örgü yapmayı bilmiyosan netten bakarak nasıl yapıcakınki? bende çok bilmem ama biri gösterirse yaparım. bi arkadaştan model aldım, düz kısımlarını yapıcam kendim, kesme yerlernde filan yardım alıcam. ya aslında ören çok kişi var,gerek yok benim yapmama ama oğlumla bağlarımızın biraz daha güçlendiğini, varlığına biraz daha inandığımı hissediyorum:CüvCüv: "oğluma örüyorum" deyince farklı oluyorkaydirigubbakcemile3
Bengicim,teşekkürler canım
eğer girebilirsen mutlaka 4 boyutluya gir bence canım(senin için çok iyi olur:smiley-cool:) bebişi bebiş olarak görüyosun yüzünü falan ayy çok güseldi yaa keşke her ultrasonda öyle görsema.s
Ben örgü örebiliyorumda bebek patiği nasıl örülür onu bilmiyorum,modeline falan bakıcam internetteki örneklerden baka baka yapmaya çalışıcam,güzel olursa koyarım resminihihoyyythihoyyyt
İnşallah canım.canım geçmiş olsun bilmiyordum
ne olur kendine ve bebişine çok dikkat et
herşey yolunda olacak Allahın izniyle a.s.
Doğru iyi yaptım artık yeter dedim yani herkes duracağı yeri bilmeli.Bide benim ailem Kuşadasında yaşıyor insanlar tatil için bir sürü paralar döküyor.Millet sevinir.Gitsin rahatlasın diye kardeşimde Didim de yaşıyor daha ne istiyorsunuz.Allah yardımcın olsun canım çok iyi yapmışsın valla.
Kız bıraksaydın alsın bizim kızın şimdiden oynayan bir eşeği 4 ferrarisi ve 1 bebeği var bebek hariç kıza alınan oyuncaklara bak ya.canım gözün aydın, çok sevindim senin adına Şeniz
çok farklı oluyor gerçekten hele bacakları elleri sana benzeyince insan çok tuhaf oluyor hihoyyyt
ben de her gün bakıyorum oğlumun cd'sine dayanamıyorum, sevmiş gibi oluyorum
eşim de ara sıra bilgisayar başına gelip bakıyor sıpasına
alış veriş yaptık şimdi eve, oyuncak reyonuna girmiş tutturdu oyuncak araba alacağım diye kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?