2009 Mayıs Anneleri

köşeye resım nasıl konuyo onları anlatırsan sevınırım

semra takvım nasıl yapılıyo banada ögretırmısın ben daha yenı uye oldum bılmıyorum

canım takvimi açıkcası banada başkası yaptı ama arama tuşunda takvim nasıl yapılır die yazarsan orda açıklamalı anlatıyorlar sanırım veya burdaki arkadaşlarda yardımcı olurlar.
köşedeki resmide kullanıcı paneline girip solda avatarını değiştir var orya gir göz attan bilgisayarında kayıtlı olan resmi seç canım umarım anlatabilmişimdir

merhaba kizlarrr a.s. herkes iyi cok sukur..sabah biraz sinirler gerilmiş..takmyin kizlar kafanizaa..olan size ve bebeginize oluyor..hele yeni_annecim cok kizdim sana ya..hiçbirşey sizden ve bebeginizden önemli degil kizlar..neyseki toplamişsiniz sonradan neşelenmişsiniz..hep böyle olun emiii :)

izmitlicim hoşgeldin aramiza :) 3.prensesin hayirli saglikli olsunn inşaAllah..ortanca kizinda hastalanmiş galiba..cok gecmiş olsun..acil şifalar a.s.

gidene kal demiyeceksin
gidene kal demek zavallılara
kalana git demek terbiyesizlere
dönmeyene dön demek acizlere
hak edene git demek asillere yakışır:)

kimseye haketmediğinden fazla değer verme,yoksa değersiz olan sen olursun..
Düşün
kim üzebilir seni senden fazla
kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen
kim mutlu edebilir seni sen istemezsen
kim yıkar yıpratır sen izin vermezsen
kim sever seni sen kendini sevmezsen
herşey sende başlar sende biter...

Yeterki yürekli ol,tükenme,tüketme,tükettirme içindki yaşama sevincini
ya çare sizsiniz....ya çaresizsiniz

oldumukı yaptım ama

evet canım oldu resmin:))

oooo canım döktürmüşsünhihoyyyt ama çok güzelmiş gerçekten herşey bizde bitiyor,bide bir söz var oda çok hoşuma gidiyor "hiç kimse sizin izniniz olmadan size kendinizi değersiz hissettiremez diye" ne doğru söylemişler

bende cok begendim :) baktim bizim kizlar kendilerini cok önemsemiyorlar..bende buraya bunu ekliyim dedim:))

İyi gecelerrr. Ooo herkesler kaçmış :) Benimde misafirlerim vardı şimdi gittiler. Bende size bir bakınayım dedim ama gözlerim kapanıyor. Gidip yatayım bari kızımı yormadan. Sabah geleceklere şimdiden günaydınlar olsun... Öptüm kocaman...

çok güzel dizeler geçmişi okumadan teşekkür etmek istedimmm çok sağola.s.

günaydın kızlarr herkesler uyuyor tabii çoğunluğu hafta sonu tatilinde
bende erkenden kalktım ...grip geçti sandım ama geçmemiş kızlar yaaa
tekrardan vurdu şimdi bidaha bakıma girecem (araba gibiyim he :)
neysem bide kaşıntım var yine sanırım iğne olacam yine
3 aylıkken olduğum iğneyi şimdide olabilirim sanırım
doktor sıkınşınca haftada bir ol demişti

Günaydın kızlar,
Kahvaltımızı yaptık,bugün çok heyecanlıyım çünkü ayrıntılıya giricez ,inşallah oğluşum yüzünüde gösterir elinle kapamaz inşallah , bizim oğlan genelde elini hep yüzüne yakın tutuyo da ultrasondakaydirigubbakcemile3
Çok merak ediyorum ya,dün akşam bütün ultrasonlarına tekrar tekrar baktım,sevdim,sıraya dizdim,öpücükler koydum he he he :dance::dance:

Tubişim kızma bana yavs,hamişiz diye daha sancılı geçiyo tartışmalar galiba birazda duygusallık varya he he:ecrin_bebek: geçip gitti işte çok şükür

Birsencim geçmiş olsun,bende tatlı tatlı kaşınıyorum,tırnakla kaşıma o zaman daha çok çalak oluyormuş avuç içi ile kaşıyom ben

canım günaydın
sana iyi muayeneler kaydirigubbakcemile2
seninle çok benziyoruz herhalde
bizim oğluş ta ayrıntılıda elini kafasına doğru getirdi iyice göremedik yüzünü
askerdeki gibi selam veriyordu sanki kaydirigubbakcemile3
hayırlı haberlerini bekliyoruz
ben haftaya çarşamba gideceğim şeker yükleme testim var
belki oğlumu da görürüm inşallah
a.s.

İiki doğdummmmmm nınınını:sm_cool: hey gidi yıllar 27 oldummm nınınınısenağlama
Doğum günü sabahımdan erkeslere hayırlı hafta sonları diliyorummmmmmm...İnş epimiz güsell bir hafta sonu geçiririz ve sıkıntılı arkadaşlarda inş şu streslerini üstlerinden ataralar bölece...

Hava biraz kapalı ama biz bugün biraz kocişimle dışarı çıkacağız...İkea ve bikaç yer bakmayı düşünüyoruz...

Dün tetenoz aşımızı olduk arkadaşlar..İkinci doz için şubat 17 si tarihim...
Öpüyorum epiniziiia.s.

iyiki doğdunnn:teytey:a.s.

İYİKİ DOĞDUN canım bebişlerle nice yıllara:asigim::asigim::asigim:

Geçmiş olsun canım kendine iyi bak.
Yeni anne ve Alsu ve tüm arkadaşlar herkese iyi cumartesiler diliyorum.
BENİM YERİMEDE GEEEZİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN:a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…