eŞİM MUTFAĞA GİTTİ fırsat bu fırsat dedim resmen kim kaparsa olduk.Mutaharracım artık seni eskisi gibi göremiyoruz.
Pınarcım valla 1000 yaptık.Hayırlı uğurlu olsun hepimize:lepi::lepi::lepi:
pınarcım uykum yok normalde bu saatte çoktan uyumuştum ama bugün cin gibiyim:)))))))))))))))))))))
Ben herzamanki gibi gece kuşuyum ama bugünde eşimin uyumuycağı tuttu bilgisayar kavgası yapıyoruz.Heran elimden alabilir.tutkun merhaba tatlım nasılsın bebiş nasıl gece kuşu olmaya başladık artık şimdiden hazırlık yapıyoruz
tutkun09 bu ne böyle erkenden :)
günaydın kızlar :) herkes uykuda hala sanırım... uyuyun uyuyun ben çok uyuyan annelerin bebeklerinin de doğunca hep uyuduğunu duydum
canım yapması daha ucuza gelicek 1 ytlden 100 tane alsan 100 ytl ediyor böyle daha uygun fiyatlar
günaydın Pınarcım!
acıkmıştır bebişin bu saate kadar :ecrin_bebek:
Afiyet olsun sizlere!
ben de bugün evdeyim, ne güzel evde olmak, dışarısı da çok güzel kaydirigubbakcemile2:dance:
Günaydın canım. Acıktı valla. Bizde atıştırdık bişiler. Babişi bekliyoruz şimdi. Havada pek güzel bugün. Bizde Şile'ye kaçarız belki bugün arkadaşlarla. Sende çık hava al böyle hava zor bulunur...
Günaydınnlarrrr :)
Geç yatınca ancak kalktık kızlar. Kocişte apartman toplantısına gitti. Bizde kahvaltı için onu bekliyoruz arkadaşlarla.
Sizde ne var ne yok bakalım ?
günaydın Pınarcım!
acıkmıştır bebişin bu saate kadar :ecrin_bebek:
Afiyet olsun sizlere!
ben de bugün evdeyim, ne güzel evde olmak, dışarısı da çok güzel kaydirigubbakcemile2:dance:
mrblar ben nasılsınız
Canım valla 9 da yattım.12 de kalktım bizde uyku bu kadar 8 de kahvaltımızı yaptık eşimi gönderdim yattım.şimdi geldi mutfakta bişeyler hazırlıyor yemek yicez.Gece bebişlere ben sabah sen bakıyorsuntutkun09 bu ne böyle erkenden :)
günaydın kızlar :) herkes uykuda hala sanırım... uyuyun uyuyun ben çok uyuyan annelerin bebeklerinin de doğunca hep uyuduğunu duydum
Ben uykucu gözüken ama saatlere döktüğünde gün boyu normalde 6 saatten fazla uyumayan biriyim.Düzensiz uyku işte.günaydın bengicim. ayy o dediğini bende duydum ama uyuyamıyorumki:çok üzgünüm: akşam erken yatarım ama sabahları namaza kalkıyoruz,sonra da uyku yok. kahvaltı,sonra hazırlan,sonra da okula! hafta içi alışınca hafta sonu da yatamıyorsun işte. bu sabah 05.50 idi kalktığımda. tutkuncuğumun uyuduğu saatte ben yeni uyandım yafskafamçokkarıştı halbuki ne çok severim uykuyumirmirmirmir
Ay bu yapılırmı ya evden çıkamıyorum birde mis gibi şile havası bebeğin ciğerleri bayram edecek valla.Ayaklarını biraz deniz suyuna sok çıkar hemen tabi üstündeki bütün ağırlığın gittiğini göreceksin.Günaydın canım. Acıktı valla. Bizde atıştırdık bişiler. Babişi bekliyoruz şimdi. Havada pek güzel bugün. Bizde Şile'ye kaçarız belki bugün arkadaşlarla. Sende çık hava al böyle hava zor bulunur...
Canım bende o siteye girdim beğendiklerimi ve siparişlerimi sordum hazır olarak ne kadara mal olur hepsini sordum msj attım.Sende msj at sor istersen ben onlardan cvp bekliyorum ama ç.ok uygun buldumcanım geçende cevap yazdım ama sana sanırım okumadın. sen bu resmini koyduğun malzemeleri aldınmı,yani eline geçti mi? yoksa yeni mi sipariş verdin? bende o siteyi gördüm, ama sipariş vermeye cesaret edemedim. ya beğenmezsem diye. eline geçtiyse beğendinmi sen? bide kargo ücreti ne ödedin? a.s.
Arkidişlerrr doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum..Beraber nice senelere inş...
Pınar şu arkadaşlar sana yardım ediyolardır inş cnm hıı bütün hafta sonları sendeler :))
Tutkuncum cnm çekti yaaa buraya geldi lahmacunlarının kokusu:))
Dün biz İkea ya gittik arkadaşlar kocişle...Süper tasarımlar vardı yaaa....Hamiş olmasam detaylı inceleyecektim ama çok ta ayakta durmak istemedim ..Yeni bir oda yapmak isteyenlere tavsiye ederim çok hoş fikirler veriyor..Küçücük odaları en kullanışlı hale getirebilmek için çok güsel örnekler var...Ben tabi bebiş bölümüne daldım ama fazla dalmamam gerekiyordu( bütün eşyalarımızı aynı yerden almak istediğimiz için(böle daha karlı olacak inş)sadece bebişime banyo havlusu aldım..Fotosunu koyarım inş..Ama bakmak incelemek bile çok hoş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?