Merhaba annişler ve fındık kurtlarıııııı:ecrin_bebek:
Biz yeni geldik,pazar vardı bugün sebze meyve aldık en tazesindennn,sonrada dolaştık dükkanları falan,iyi geldi yavsss biraz yoruldum ama değdi,
Bi hamile pantolonu beğendim kızlar,kadın peşinde 70 tl dedi,biraz pahalı gibi geldi bana kararsız kaldım,alırsam bu hafta alıcam..napsam yaa öyle çok çeşiitte yok burda 2 mağazada buldum sadece,ama bu dediğim siyah kumaş pantolondu ve oldukça rahattı
Ayy çok açım beeen öğle yemeği yemedimmm,şimdi ısıtıcam yicessss
Çok öptüm sizzzzziiiiiiiiiiiiiii
PS: Tutkun kıss lahmacun kokusu geldi buraya kadar heee
Ay bengicim İzmir i gidince kötü kokar ama yinede kokla kaç senedir gidemiyorum Alsancak-Karşıyaka oh oh gez hepimiz için.Birde İzmir tekstil yönünden çok zengindir güzel şeyler bulursun.Özellikle yorgancıoğlunun ürünlerini tavsiye ederim.Ne güzel yaa bizde izmir'e gideceğiz okulların tatil olmasını bekliyoruz orada gezeceğiz biraz:) günler geçtikçe insan heyecenlanıyor sabırsızlanıyor. :) inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza hihoyyyt
ya şekerleri annem hazırlayacak. bu işi yapan bir komşusu var,onunla beraber. ama o sitedeki malzemeler çok orjinaldi. onları buralarda bulamayız. eğer şirin duruyorlarsa malzemeleri alayım da annem yapsın diye düşünüyorum. afiyet olsuncokacimcoookCanım bende o siteye girdim beğendiklerimi ve siparişlerimi sordum hazır olarak ne kadara mal olur hepsini sordum msj attım.Sende msj at sor istersen ben onlardan cvp bekliyorum ama ç.ok uygun buldum
Durun eşimi bi öpüp gelecem valla kokudan duramıyorum:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
kıs tutkun seni kıskandık biz de söledik yolda bizimkiler cantık ama:sm_cool:
Kıslar canınız çekmesin:CüvCüv:
Yeni anne pantolon bana da pahalı geldi..ben bi elbise diktim çok hoş oldu emde 15 e bile çıkmadışakkıdı
iyi akşamlar melin ben yenı üyeyüm bende mayıs annesıyım
cnm yemek olayında gerçektende herkes bende yedim geldim ay çok kaçırdım ama gene 9 aylık gibi şişmiş gözükcek karnım ama açık çay içicem sindirir:))
yok ya eski kötü koku yok artık epey düzeldi... kısmetse gidip karşıyaka alsancak falan gezeceğiz. ikea ya da gideceğiz :)Ay bengicim İzmir i gidince kötü kokar ama yinede kokla kaç senedir gidemiyorum Alsancak-Karşıyaka oh oh gez hepimiz için.Birde İzmir tekstil yönünden çok zengindir güzel şeyler bulursun.Özellikle yorgancıoğlunun ürünlerini tavsiye ederim.
selamlar kizlar a.s.
nasilsiniz cümleten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?