2009 Mayıs Anneleri

Merhaba annişler ve fındık kurtlarıııııı:ecrin_bebek:
Biz yeni geldik,pazar vardı bugün sebze meyve aldık en tazesindennn,sonrada dolaştık dükkanları falan,iyi geldi yavsss biraz yoruldum ama değdi,
Bi hamile pantolonu beğendim kızlar,kadın peşinde 70 tl dedi,biraz pahalı gibi geldi bana kararsız kaldım,alırsam bu hafta alıcam..napsam yaa öyle çok çeşiitte yok burda 2 mağazada buldum sadece,ama bu dediğim siyah kumaş pantolondu ve oldukça rahattı
Ayy çok açım beeen öğle yemeği yemedimmm,şimdi ısıtıcam yicessss
Çok öptüm sizzzzziiiiiiiiiiiiiii

PS: Tutkun kıss lahmacun kokusu geldi buraya kadar heee

afiyet olsun:) canım ben 40 a aldım kumaş 70 biraz fazla değil mi

kıs tutkun seni kıskandık biz de söledik yolda bizimkiler cantık ama:sm_cool:
Kıslar canınız çekmesin:CüvCüv:
Yeni anne pantolon bana da pahalı geldi..ben bi elbise diktim çok hoş oldu emde 15 e bile çıkmadışakkıdı

Ay kızlar canınızı çektirdim valla neyse sizin yerinizede yedim eşim diye demiyorum iyi yapıyor valla.
Pantalona da fiyat normal diyorum çünkü İstanbulda ucuz bulmak kolayda ist. dışı zor.Genelde 70-80 Kadıköyde bende baktım sonra aldım 70 e kıyamadım ama mecburdum iyikide almışım bak şimdi alamazdım.

Ay bengicim İzmir i gidince kötü kokar ama yinede kokla kaç senedir gidemiyorum Alsancak-Karşıyaka oh oh gez hepimiz için.Birde İzmir tekstil yönünden çok zengindir güzel şeyler bulursun.Özellikle yorgancıoğlunun ürünlerini tavsiye ederim.

ya şekerleri annem hazırlayacak. bu işi yapan bir komşusu var,onunla beraber. ama o sitedeki malzemeler çok orjinaldi. onları buralarda bulamayız. eğer şirin duruyorlarsa malzemeleri alayım da annem yapsın diye düşünüyorum. afiyet olsuncokacimcoook

ay ne güzel yaa! bende dikiş bilmeyi çok isterdim. ben sökükleri, düğmeleri zor dikiyorumkafamçokkarıştı
bu arada bende 2 tane hamiş pantolonu aldım, 45-50 civarıydı.a.s.

slm annişlerrrrr...herkes kuzucukları doyuruo galiba...cokacimcoookkimsecikler kalmamış burda...yeyın yarasın tosuncuklara....

biz erken yedık bugun...YENI_ANNE tatlım 70 tl cok yafs pantalona..ben 50 ye almıştım sıyah kumas hamiş pantalonunu...a.s.

cnm yemek olayında gerçektende herkes bende yedim geldim ay çok kaçırdım ama gene 9 aylık gibi şişmiş gözükcek karnım ama açık çay içicem sindirir:))

cnm yemek olayında gerçektende herkes bende yedim geldim ay çok kaçırdım ama gene 9 aylık gibi şişmiş gözükcek karnım ama açık çay içicem sindirir:))

kıs nerelerdesın sen...nasıl bakalım bebişimiz annesii?iisiniz demi
sorma tatlım ya bende yedım soda falan içtim ustune ..bugun bıraz vakıtsız acıktık teyzesı bız aksamustu gıbı yıyınce aksam yemeıne gerek kalmadı fallakaydirigubbakcemile3

iyi gidiyo cerencım hamılelık senınkı nasıl gidiyo ben buraya alısamadım cvplarınız görmuyorum kusura bakmayın sız nasıl göruyosunuz banada sölermısınız

bende iyiyim izmitlicim :) canim cevaplari görmen için sayfayi sürekli yenilemelisin..yoksa son haliyle kalir göremessin yeni cevaplari..f5 tusunu kullanabilirsin yenileme için :)

prensesin hareketlerini hissetmeye baslamişindir artik dimi? gerçi erken ama sen tecrübelisin,erken hissetmiş olabilirsin :)

ben bu bebegemın çok erken hıssetın 13 haftalık ken hıssetım dıger kızlarımda gec hıssetmıstım bu çok erken oldu senın kacıncı bebegın

yok ya eski kötü koku yok artık epey düzeldi... kısmetse gidip karşıyaka alsancak falan gezeceğiz. ikea ya da gideceğiz :)
selamlar kizlar a.s.

nasilsiniz cümleten?

iyiyiz canım sen nasılsın :)

selam güzel annişler a.s.

biz minik kuzumla 2 gündür çok yorulduk dün bahsettiğim sultanhamama gittik bebişime çok güsel ciciler aldımm akşama dogru eve dönebildik...kızlar kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim aradığınız herşeyi bulabiliyorsunuz hatta aklınıza gelmeyen bişr çok şey....fiyatlar normal piyasadaki gibi ama kalite bakımından kesinlikle süperr sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

akşam ablamlarda bendeydi bugünde kalkıp aşure yaptıkk anlıcağınız minik kuşumu çok yorulduu :bbo::bbo:neseki yarın yine öğlene kadar rahat rahat yatarızz :sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…