2009 Mayıs Anneleri

bende sasırdım digerlerınde gec hissetım bu çok erken oldu :)

:)) hakketen tebrikler :) nasil gidiyor peki hamilelik..herşey yolundadir inşaAllah..

yok ya eski kötü koku yok artık epey düzeldi... kısmetse gidip karşıyaka alsancak falan gezeceğiz. ikea ya da gideceğiz :)

iyiyiz canım sen nasılsın :)

cok sukur canim bizde iyiyiz :)

:)) tekrar hayirli olsun canim..asure icinde afiyet olsunnn..yegenime yarasin inşaAllah uykucu anneee :)

:)) hakketen tebrikler :) nasil gidiyor peki hamilelik..herşey yolundadir inşaAllah..

cok sukur canim bizde iyiyiz :)

:)) tekrar hayirli olsun canim..asure icinde afiyet olsunnn..yegenime yarasin inşaAllah uykucu anneee :)

Aminnn canımmcımm

kıss kuzucuğum için yaptım zaten Aşureyi kızım bayılıyorrr yaw aşureyee :roflol:sırnaşık şey:sm_cool::asigim::sm_cool:

çok iyi gidiyo sizlerin nasıl gidiyo hiç midem bulanmadı hıç bişedem tıksınmedım sadece kuyruk sokumumda agrı var

Aminnn canımmcımm

kıss kuzucuğum için yaptım zaten Aşureyi kızım bayılıyorrr yaw aşureyee :roflol:sırnaşık şey:sm_cool::asigim::sm_cool:

bayilmayan cocuk daha görmedim zaten ya :))

çok iyi gidiyo sizlerin nasıl gidiyo hiç midem bulanmadı hıç bişedem tıksınmedım sadece kuyruk sokumumda agrı var

oh oh maşaAllah..benimde idare eder hamdolsun..biraz sorunum oldu ama cok sukur idare ediyoruz canimcim :)

iyi akşamlar arkadaşlar!
bizim hafta sonu güzel geçti. burda hava çok güzeldi. bugün 4 haftadır ilk defa yürüyüş yaptık.
yeni anne canım, bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.
ilgincim haftasonu hava çok güzelmiş antalyada. kendini çok yormasaydın dışarı çıkıp gezseydin. bebişine dikkat et.
mutahhara niye idare ediyosun? daha tam geçmedimi rahatsızlığın. ancak akşamları haber alabiliyoruz senden.
diğer tüm arkdaşlar umarım herkesin hafta sonu iyi geçmiştir.

Kızlar kocişin elinden zor aldım bilgisayarı,ayy bi oturdu başına vermiyo adam..
Neyse sabreden derviş hesabı bekledim bende..

afiyet olsun:) canım ben 40 a aldım kumaş 70 biraz fazla değil mi

_Melin_ .!.:
Yeni anne pantolon bana da pahalı geldi..ben bi elbise diktim çok hoş oldu emde 15 e bile çıkmadı

cerencim .!.:
ay ne güzel yaa! bende dikiş bilmeyi çok isterdim. ben sökükleri, düğmeleri zor dikiyorum
bu arada bende 2 tane hamiş pantolonu aldım, 45-50 civarıydı

siribron48 .!.:
YENI_ANNE tatlım 70 tl cok yafs pantalona..ben 50 ye almıştım sıyah kumas hamiş pantalonunu..

Banada cidden pahalı geldi kızlar,eşim beğendiysen taksit yaptırırız az az ödenir her ay kaynar gider arada diyor ama ben yinede aldırmadım,ama cidden yeni pantolona ihtiyacım var yavs.. bi yerde daha buldum adam 40 a veririm diyo ama onunda beni rahatsız eden yeri oturunca tam lastiğin başladığı yerdeki kumaş gerilip sıkıyor gibi oluyo, o 70lik pantolondaysa lastik daha altta başlıyor otursanda kalksanda rahat yani..

Melinim nasıl diktin elbiseyi,ay keşke dikebilsem,bende dikiş makinası var ama kalıp malıp lazımdır ona,ben ancak düz dikiş yapabiliyorum henüz...maalesef biraz kabiliyetsizim galiba

izmitli .!.:

Ayy ne şanslısın yaa ben 3,5 ay kustum pasooo,kafamı bile kaldıramadım desem yeri yani

iyi akşamlar herkese nasılsınız bitanelerim bozoncım bebişim antalyda hava çok güzeldi çarşıya çıktık eşim annem babam babannem ve kızlarımla çok mutlu oldum bebek mağazalarını dolaştık ve babannecim bana gecelik ve iki takım hastane çıkışı aldı bana süpriz yaptılar ilk alışverişimizi yapmış olduk keyfimiz yerinde şimdide magnezyumumuzu içiyoruz

akşam ablamlarda bendeydi bugünde kalkıp aşure yaptıkk anlıcağınız minik kuşumu çok yorulduu :bbo::bbo:neseki yarın yine öğlene kadar rahat rahat yatarızz :sm_cool::sm_cool:

Bendede aşure vaaar,
Hemde çok faydalıymış aşure içinde çünkü her tür hububat var,afiyet olsun canım
a.s.

kızlar hamile pantolonları çok pahalı ben iki tane aldım siyah ve kahve biraz tuzluydu ama kesimi çok güzel normal pantolon gibi:))))))))))))))

Güzel günlerde giydir bebişine tatlım,sanada iyi akşamlara.s.

sağol yeni annem:)))))))))))))))) nasılsın bebiş nasıl ben battaniye örüyorum kızıma yarıladım sayılır:)

kızlar hamile pantolonları çok pahalı ben iki tane aldım siyah ve kahve biraz tuzluydu ama kesimi çok güzel normal pantolon gibi:))))))))))))))

Evet canım o 70 lik dediğim pantolonunda kesimi çok güzel duruyodu,hemde sanki popoyu falan küçük gösteriyodu biraz, ama ben ne giysem artık normal pantolona benzemiyoo hamileyim diye bağırıyoo,şiştim beeeen:CüvCüv:

sağol yeni annem:)))))))))))))))) nasılsın bebiş nasıl ben battaniye örüyorum kızıma yarıladım sayılır:)

Bebiş iyi tatlım,napsın tetesi bugün ben yorulunca oda yoruldu heralde bir iki kıprasıp uyuyo,
Marifetli anne seni,nasıl örüyon battaniyeyi?

tatlım bitince resmini koyarım zahmetli iş ama zevkli akşamları örüyorum sadece kurdele geçireceğim bitince :)))))))))

tatlım bitince resmini koyarım zahmetli iş ama zevkli akşamları örüyorum sadece kurdele geçireceğim bitince :)))))))))

Kolay gelsin tatlım,bu arada ablasının aldığı patikler çok tatlıymış,güle güle kullansın kızın

Kıslar erkesler ditmiş mi? Biz de bi arkadaşıma oturmaya gitmiştik eşimle...Güsel hoş muhabbetler ettik...Onun iki tane socuğu var tecrübelerini anlattı bana..Bir sürü şey yedirdi..Bu kiloları nasıl vericem ben dedim..Sen 2 canlısın bol bol ye dedi...Doğumda zaten 6 kilo kadar veriyosun dedi...İnş öle olur..
Dinlemek ii geldi bana..eve yeni geldik sayılır...Az sonra da uyuruz artıkmirmirmirmir

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr biz kalktıkkk
h.sonu çok güseldi karnımı gözlemledim hareket varrrr bereket varr
dğn çok oynadı kuzular süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişeyyyyyyyyyy
tarif, yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…