bende sasırdım digerlerınde gec hissetım bu çok erken oldu :)
yok ya eski kötü koku yok artık epey düzeldi... kısmetse gidip karşıyaka alsancak falan gezeceğiz. ikea ya da gideceğiz :)
iyiyiz canım sen nasılsın :)
selam güzel annişler a.s.
biz minik kuzumla 2 gündür çok yorulduk dün bahsettiğim sultanhamama gittik bebişime çok güsel ciciler aldımm akşama dogru eve dönebildik...kızlar kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim aradığınız herşeyi bulabiliyorsunuz hatta aklınıza gelmeyen bişr çok şey....fiyatlar normal piyasadaki gibi ama kalite bakımından kesinlikle süperr sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
akşam ablamlarda bendeydi bugünde kalkıp aşure yaptıkk anlıcağınız minik kuşumu çok yorulduu :bbo::bbo:neseki yarın yine öğlene kadar rahat rahat yatarızz :sm_cool::sm_cool:
:)) hakketen tebrikler :) nasil gidiyor peki hamilelik..herşey yolundadir inşaAllah..
cok sukur canim bizde iyiyiz :)
:)) tekrar hayirli olsun canim..asure icinde afiyet olsunnn..yegenime yarasin inşaAllah uykucu anneee :)
Aminnn canımmcımm
kıss kuzucuğum için yaptım zaten Aşureyi kızım bayılıyorrr yaw aşureyee :roflol:sırnaşık şey:sm_cool::asigim::sm_cool:
çok iyi gidiyo sizlerin nasıl gidiyo hiç midem bulanmadı hıç bişedem tıksınmedım sadece kuyruk sokumumda agrı var
afiyet olsun:) canım ben 40 a aldım kumaş 70 biraz fazla değil mi
_Melin_ .!.:Yeni anne pantolon bana da pahalı geldi..ben bi elbise diktim çok hoş oldu emde 15 e bile çıkmadı
tutkun .!.:Pantalona da fiyat normal diyorum çünkü İstanbulda ucuz bulmak kolayda ist. dışı zor.Genelde 70-80 Kadıköyde bende baktım sonra aldım 70 e kıyamadım ama mecburdum iyikide almışım bak şimdi alamazdım
cerencim .!.:ay ne güzel yaa! bende dikiş bilmeyi çok isterdim. ben sökükleri, düğmeleri zor dikiyorum
bu arada bende 2 tane hamiş pantolonu aldım, 45-50 civarıydı
siribron48 .!.:YENI_ANNE tatlım 70 tl cok yafs pantalona..ben 50 ye almıştım sıyah kumas hamiş pantalonunu..
izmitli .!.:çok iyi gidiyo sizlerin nasıl gidiyo hiç midem bulanmadı hıç bişedem tıksınmedım sadece kuyruk sokumumda agrı var
akşam ablamlarda bendeydi bugünde kalkıp aşure yaptıkk anlıcağınız minik kuşumu çok yorulduu :bbo::bbo:neseki yarın yine öğlene kadar rahat rahat yatarızz :sm_cool::sm_cool:
yeni anne canım, bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.
iyi akşamlar herkese nasılsınız bitanelerim bozoncım bebişim antalyda hava çok güzeldi çarşıya çıktık eşim annem babam babannem ve kızlarımla çok mutlu oldum bebek mağazalarını dolaştık ve babannecim bana gecelik ve iki takım hastane çıkışı aldı bana süpriz yaptılar ilk alışverişimizi yapmış olduk keyfimiz yerinde şimdide magnezyumumuzu içiyoruz
kızlar hamile pantolonları çok pahalı ben iki tane aldım siyah ve kahve biraz tuzluydu ama kesimi çok güzel normal pantolon gibi:))))))))))))))
sağol yeni annem:)))))))))))))))) nasılsın bebiş nasıl ben battaniye örüyorum kızıma yarıladım sayılır:)
Bendede aşure vaaar,
Hemde çok faydalıymış aşure içinde çünkü her tür hububat var,afiyet olsun canım
a.s.
tatlım bitince resmini koyarım zahmetli iş ama zevkli akşamları örüyorum sadece kurdele geçireceğim bitince :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?