2009 Mayıs Anneleri

Civcivcim şu gittiğin yer sultanhamam ne tarafa kalıyo biraz tarif edermisin nasıl gittin bende yakın zamanda gitmeyi düşünüyorumda hihoyyyt

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr biz kalktıkkk
h.sonu çok güseldi karnımı gözlemledim hareket varrrr bereket varr
dğn çok oynadı kuzular süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişeyyyyyyyyyy
tarif, yokkkkk

Günaydınnnnnnnn kızlar;
Birsencim benimde oğluşum aynen vuruşları artık dışarıdan görülebiliyor dalgalanma gibi :CüvCüv:

oo aile boyu gezmeye çıkılmış. kalabalıkla dolaşmak çok daha keyifli olmuştur. cicilerinde hayırlı olsun.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr biz kalktıkkk
h.sonu çok güseldi karnımı gözlemledim hareket varrrr bereket varr
dğn çok oynadı kuzular süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişeyyyyyyyyyy
tarif, yokkkkk

bencede tarifi yok. bide haftasonları biraz geç uyansalar daha güzel olcaklar. sabahın köründe tekmeleriyle dikiyorlar ayağa. sonrada bebişimizi sevelim derken uykumuz kaçıyor. ama tekmelerle uyanmak kadar güsel bişey yok:sm_cool::sm_cool:

günaydın en güzel mayıs anneleri!
haftanız güzel ve sorunsuz geçsin. kuzularınız bol bol tepiklesin sizleri. öpüyorum hepinizi.a.s.a.s.

kıslaaaaaaaaaaaar herkese günaydın.nasılsınız bakalım.ben çok iyiyim artık hafta sonu da oğlumu da gördümkü değmeyin keyfime.size anlatayım...arkadaşlarım bebişim çok iyiymiş çok şükür. gittiğimizde doktorum sordu şikayetlerin varmı diye. bende yemek borumun yandığını birde nefes darlığı çektiğimi söyledim. yanma için şurup yazdı. nefes darlığı içinde bebek büyüdüğü için akciğerlere baskı yapar. o da olur artık dedi.benimki özellikle yemeklerden sonra oluyordu onun için yemeği az az ama sık sık ye dedi.öbür aylarda da ellerde ve ayaklarda yanma ve uyuşma için gelirsin dedi. birde biliyorsunuz ben bir gün araylar iğne vurunuyorum ya. onu haftada 2 ye düşürdü. çok sevindim. sonra ultrasona girdik işte. aman allahııımmmm görünce oğlumu şok oldum. ne kadar da büyümüş değişmiş. parmağı ağzında emiyordu. elini yüzüne getirip getirip geri çekiyordu.kendi kendine oyun oynuyordu oğluşum. o anı anlatamam size. doktor maşallah bu bebeğin tek farkı diğer yaşıtlarına göre hepsinden iri olması dedi. gelişimi çok güzel dedi. 15 gün ilerde gidiyormuş.Ve şu anda oğlum 1 kilo 2 gram olmuş teyzeleri maşallah.eğer böyle devam ederse 4,5 kilo doğar dedi. aslında ben pek böyle gitmesini istemiyorum. çünkü 4,5 kilo olursa normal doğum şansım azalır. doktor paşa bu paşa diyor. neyse sonra bize fotoğrafını verdi. ekliyorum alt tarafa. sonra bana şeker testi yaptı.karnım tok dedim ama fark etmez dedi. 2 bardak içtim içine limon sıktırdılar. 1 saat bekledim kan verdim. sonuçları bugün arayıp öğrenecem. birde testte kan sayımı varmış. bakalım artık ne çıkarsa. bana demir ilacı yazdı. sabahları aç karna kahvaltıdan önce 1 tane alacakmışım.2 gündür içiyorum.işte bizden haberler böyle kızlar.
bu arada geçmişi okuyamadım. bende sonra 20 sayfa yazılmış valla. başka doktora gidenlerde inşallah hayırlı haberler getirmiştir.hepinizi öpüyorum.

günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız sağlık ocağından geldik ebeyle görüştüm biraz bilgi verdi tetanoz aşımı olamadım ilk hamileliğimde olduğum için şimdi tek doz yapılacakmış şubatta sonrada doğumdan sonra bebişimle kahvaltı yapıyoruz şimdide

ojefıstığım bebişin kocaman olmuş maşallah:))))))))))))) çok sevindim bizde şubatta gideceğiz teyzesi bakalım bizimki nasıl olmuş çok merak ediyorum

ojefıstığım bebişin kocaman olmuş maşallah:))))))))))))) çok sevindim bizde şubatta gideceğiz teyzesi bakalım bizimki nasıl olmuş çok merak ediyorum

Allah nazardan saklasın canım.
ben onun parmaklarını ısırırım. heryere nazar boncuğu ile doldursaydın. kucağına aldığın günleride görürsün tosun paşanı inşallah.

kızlar çok teşekkür ederim.amin. çok sağolun. bende bir dahakini 28 şubatta gitcem inşallah. darısı tüm gitmeyenlere olsun.herkesler bebişini görsün.

Günaydınnar güzel mayıs anneleri! a.s.
herkes iyidir inşallah
biz her zamanki gibi işe geldik,
pazartesi biraz zor bir gün ama oğlu için dayanır annesi :CüvCüv:
çalışanlara kolay gelsin
evdekilere de iyi günler diliyorum
bebeişleri de öptüm kaydirigubbakcemile5

Herkese günaydınlarrrr... Hayırlı bir hafta olsun inşallah... Nasılsınız bacılar???

Ojelifıstık canım ay kurban olurum ben onu verene. Allah nazarlardan saklasın inşallah... Yumuk yumuk parmaklarını yerim. Maşşallah tosun olmuş bu annesi tosun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel ya

Bende bu cumartesi gideceğim inşallah kızımı görmeye. Bakalım benim tosun ne durumda :) Kızımın cicilerinin resimlerini çektim. Yükleme yapıyorum. Az sonra konusuna ekleyeceğima.s.

Merhaba ve günaydın arkadaşlar... Forumu ara ara takip ediyorum ve enerjiniz çok hoşuma gidiyo... Hepinizin bebişlerine maşallah diyorum allah nazarladan saklasın...
Antalyada yaşayan arkadaşlardan birşey rica edeceğim. burada doğum için önerebilecekleri yada tavsiye edebilecekleri özellikle bir doktor yada hastane varmı?. bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.. tekrar teşekkürler...

ay çok sağol canım ya. teyzesi oğlum 1 kilo olmuş gördün mü. bende ekran da gördüğümde yememek için kendimi zor tuttum. bizde seninkini bekliyoruz sabırsızlıkla annesi. cicileride bekliyorum hadi hadi...

kızlar merhaba ben yorucu bir hafta sonundan sonra yoğun ve yorucu bir haftaya daha başladım şu haftayı bir atlatsam rahtalıcam..ozelifıstık canım maşallah oğluşuna allah kucağına almayı nasip etsin.sonuçlarında iyi çıkar inşallah.ilgin canım nasılsın? haftasonu iyi gezmişssiniz hava çok güzeldi ama benim misafirlerim vardı ancak öğleden sonra onları yolcu ertim sonra annemlere gittim.bu arada güle güle giyin kıyafetlerinizi.

kızlar aradım bende doktoru biraz önce. şekerim ve kanım iyi çıkmış. şeker 102 çıkmış. kan da 12.1 çıkmış. ikiside normal dedi. şekerde sınır 140 mış.
şeker testi yaptıran arkadaşlar sizlerinki kaç çıkmıştı?

günaydın kızlar sizler ve bebişleriniz iyisiniz anladığım kadarıylaa

bizde iyiyiz şu haftayı da atlatırsak rahatlıycaz yarıyıl tatili ohhhh

Hoşgeldin Eda... Aramıza katıl sende :) Bahsetmemişsin ama hamişsin heralde :)

Gördüm görmem mi. Çok şaşırdım bacım. Neyle besledin sen bu tosunu. Bide ben benimkine iri diyodum kaydirigubbakcemile3 Bak bu hafta sonu benim kız da 1 kiloya yaklaşmışsa alırım oğlunu iç güveysi haberin olsun sırnaşık şey :roflol:

Günaydın canım hoşgeldin... Benim misafirlerde akşam 11'de gittiler. Ne iş yapabildim ne bişey valla. Bu akşam ütü savaşı var evde :)

Ohhh çok iyi canım. Maşşallah... Benim doktor 27. yada 28.haftada yapıcaz dedi şeker yüklemesini...

günaydın kızlar sizler ve bebişleriniz iyisiniz anladığım kadarıylaa

bizde iyiyiz şu haftayı da atlatırsak rahatlıycaz yarıyıl tatili ohhhh

Hoşgeldin canım... Aaa yarıyılda geldi dimi. Ne güzel :)

Arkadaşlar iyi haftalar.
Yorucu bi haftasonundan sonra yorucu bi iş gününe merhaba dedim.
Ojelifıstı bana 50mg lık şeker yüklemesi yaptıklarında yüksek çıkmıştı 190.
Sonra kahvaltı yapıp tokluk şekerime baktılar 10 gün sonra oda 98 çıktı.
Doktorum sadece dikkatli beslen fazla tatlı tüketme dedi.
Senin gayet güzel çıkmış
Herkeze sağlıklı doğumlar....

canım benim şeker yüklemem perşembe günü ama seninki iyi sınırda 140 ı geçince sorun oluyor yani diyet falan veriyorlar

pınarcım hoşbulduk canım.valla benimde evde daha bir sürü iş var.yatılı 2 gün misafir olunca yorucu oluyor.şimdiden kolay gelsin canım

canım benim şeker yüklemem perşembe günü ama seninki iyi sınırda 140 ı geçince sorun oluyor yani diyet falan veriyorlar

tamamdır kızlar çok teşekkür ediyorum.çok sağolun. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…