selam güzel annişler a.s.
biz minik kuzumla 2 gündür çok yorulduk dün bahsettiğim sultanhamama gittik bebişime çok güsel ciciler aldımm akşama dogru eve dönebildik...kızlar kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim aradığınız herşeyi bulabiliyorsunuz hatta aklınıza gelmeyen bişr çok şey....fiyatlar normal piyasadaki gibi ama kalite bakımından kesinlikle süperr sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
akşam ablamlarda bendeydi bugünde kalkıp aşure yaptıkk anlıcağınız minik kuşumu çok yorulduu :bbo::bbo:neseki yarın yine öğlene kadar rahat rahat yatarızz :sm_cool::sm_cool:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr biz kalktıkkk
h.sonu çok güseldi karnımı gözlemledim hareket varrrr bereket varr
dğn çok oynadı kuzular süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişeyyyyyyyyyy
tarif, yokkkkk
iyi akşamlar herkese nasılsınız bitanelerim bozoncım bebişim antalyda hava çok güzeldi çarşıya çıktık eşim annem babam babannem ve kızlarımla çok mutlu oldum bebek mağazalarını dolaştık ve babannecim bana gecelik ve iki takım hastane çıkışı aldı bana süpriz yaptılar ilk alışverişimizi yapmış olduk keyfimiz yerinde şimdide magnezyumumuzu içiyoruz
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr biz kalktıkkk
h.sonu çok güseldi karnımı gözlemledim hareket varrrr bereket varr
dğn çok oynadı kuzular süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişeyyyyyyyyyy
tarif, yokkkkk
nasıl kızlar oğluşummmm????
ojefıstığım bebişin kocaman olmuş maşallah:))))))))))))) çok sevindim bizde şubatta gideceğiz teyzesi bakalım bizimki nasıl olmuş çok merak ediyorum
Allah nazardan saklasın canım.
ben onun parmaklarını ısırırım. heryere nazar boncuğu ile doldursaydın. kucağına aldığın günleride görürsün tosun paşanı inşallah.
Herkese günaydınlarrrr... Hayırlı bir hafta olsun inşallah... Nasılsınız bacılar???
Ojelifıstık canım ay kurban olurum ben onu verene. Allah nazarlardan saklasın inşallah... Yumuk yumuk parmaklarını yerim. Maşşallah tosun olmuş bu annesi tosun. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel ya
Bende bu cumartesi gideceğim inşallah kızımı görmeye. Bakalım benim tosun ne durumda :) Kızımın cicilerinin resimlerini çektim. Yükleme yapıyorum. Az sonra konusuna ekleyeceğima.s.
Merhaba ve günaydın arkadaşlar... Forumu ara ara takip ediyorum ve enerjiniz çok hoşuma gidiyo... Hepinizin bebişlerine maşallah diyorum allah nazarladan saklasın...
Antalyada yaşayan arkadaşlardan birşey rica edeceğim. burada doğum için önerebilecekleri yada tavsiye edebilecekleri özellikle bir doktor yada hastane varmı?. bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.. tekrar teşekkürler...
ay çok sağol canım ya. teyzesi oğlum 1 kilo olmuş gördün mü. bende ekran da gördüğümde yememek için kendimi zor tuttum. bizde seninkini bekliyoruz sabırsızlıkla annesi. cicileride bekliyorum hadi hadi...
kızlar merhaba ben yorucu bir hafta sonundan sonra yoğun ve yorucu bir haftaya daha başladım şu haftayı bir atlatsam rahtalıcam..ozelifıstık canım maşallah oğluşuna allah kucağına almayı nasip etsin.sonuçlarında iyi çıkar inşallah.ilgin canım nasılsın? haftasonu iyi gezmişssiniz hava çok güzeldi ama benim misafirlerim vardı ancak öğleden sonra onları yolcu ertim sonra annemlere gittim.bu arada güle güle giyin kıyafetlerinizi.
kızlar aradım bende doktoru biraz önce. şekerim ve kanım iyi çıkmış. şeker 102 çıkmış. kan da 12.1 çıkmış. ikiside normal dedi. şekerde sınır 140 mış.
şeker testi yaptıran arkadaşlar sizlerinki kaç çıkmıştı?
günaydın kızlar sizler ve bebişleriniz iyisiniz anladığım kadarıylaa
bizde iyiyiz şu haftayı da atlatırsak rahatlıycaz yarıyıl tatili ohhhh
Arkadaşlar iyi haftalar.
Yorucu bi haftasonundan sonra yorucu bi iş gününe merhaba dedim.
Ojelifıstı bana 50mg lık şeker yüklemesi yaptıklarında yüksek çıkmıştı 190.
Sonra kahvaltı yapıp tokluk şekerime baktılar 10 gün sonra oda 98 çıktı.
Doktorum sadece dikkatli beslen fazla tatlı tüketme dedi.
Senin gayet güzel çıkmış
Herkeze sağlıklı doğumlar....
canım benim şeker yüklemem perşembe günü ama seninki iyi sınırda 140 ı geçince sorun oluyor yani diyet falan veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?