herkese selam iyi akşamlar
AKMAN cım inşallah bir sorun yoktur rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah
MuTAHHARA canım aman dikkat et yat bol bol dinlen iltihap tehlikeli bol bol da su iç tatlımm
iyiyiz bitanem koca bir bardak süt içtim bebiş pek mutlu oldu sanırım kıpı kıpır maşallah tatlım
esencim sağol bitanem:) bizde yarın doktora gideceğiz bebişimi göreceğim
cnm çok geçmiş olsun evet beterinden sakınsın cnmmm
,kizlar bugun seker testi için geç kaldim..sabah erkenden tavsiye ediliyormus..yarin gidicem tekrar..buarada 2 haftanin ardindan dün gene su geldi :S bugunde doktorum lokosit ve crp test sonuclarimi soyledi..gene yüksek cikmiş :S yani gene iltihap var..antibiotik verdi gene..
Rabbim beterinden saklasin..napalim yatmaya devam :)
iyiyiz bitanem koca bir bardak süt içtim bebiş pek mutlu oldu sanırım kıpı kıpır maşallah tatlım
ay ne mutlu sana bende her hafta gitmeye alıştım şimdi 3 hafta beklemek zor gelecek yaaa nasıl beklerim bilmem gerçi ablamın arkadaşı özledikçe gel dedi ama bakalım dayanamazsam giderim
Canım geçmiş olsun sen ve ben yatağa mahkumuz bizim bebişler yarın peşimden çok koşucaksın dinlen anne diyorlar.Sen şaka bi yana dikkat et canımkizlar bugun seker testi için geç kaldim..sabah erkenden tavsiye ediliyormus..yarin gidicem tekrar..buarada 2 haftanin ardindan dün gene su geldi :S bugunde doktorum lokosit ve crp test sonuclarimi soyledi..gene yüksek cikmiş :S yani gene iltihap var..antibiotik verdi gene..
Rabbim beterinden saklasin..napalim yatmaya devam :)
Canım geçmiş olsun sen ve ben yatağa mahkumuz bizim bebişler yarın peşimden çok koşucaksın dinlen anne diyorlar.Sen şaka bi yana dikkat et canım
Bu arada kızlar uyudunuz mu?Bu Mayıs anneleri çok uykucu çıktı valla.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Canım sende de mide yanmaları var mı?Akşamdan beri mide yanmasından ölücem ayağada kalkamıyorum hemen öğürmeye başlıyorum.Ben Egeliyim eşim Antepli kız etli birşey yedimi böyle yanma yaptırıyor ama zeytinyağlı yedimi bir şey yok.Galiba yemek yönünden bana benziycek.evet canim..tam kalkma hayalleri kurarken gene yataga düştük :) napalim..onlar için herşeye deger..
Dediğin gibi biraz süt içeyim sağol.Eşim istiyor bilgisayarı yine görüşürüz kendine ve bebişe iyi bak.İyi gecelercok normal canim..süt iç biraz..ancak o kesiyor..bide basinin altina yüksek yastik koy..bende de cok oluyor..hele kizartma yiyince yerimde duramiyorum :)
Canım geçmiş olsun sen ve ben yatağa mahkumuz bizim bebişler yarın peşimden çok koşucaksın dinlen anne diyorlar.Sen şaka bi yana dikkat et canım
Bu arada kızlar uyudunuz mu?Bu Mayıs anneleri çok uykucu çıktı valla.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben varım bu gece uykum yokkk gündüz uyudummm
bu gece bir ilke imza attık bir tekmeyi elimled hissettimmmmm ilkkez şimdiye kadar hiç olmadıı
ben varım bu gece uykum yokkk gündüz uyudummm
bu gece bir ilke imza attık bir tekmeyi elimled hissettimmmmm ilkkez şimdiye kadar hiç olmadıı
günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri boğazımdan ciğerime doğru inen bı gıcık kasıntı ve oksurüğe tutuldum ates falan yokta cok kotu oksuruyorum inş daha ilerlemez bebişte inadına kıpır kıpır uyutmuyo
günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri boğazımdan ciğerime doğru inen bı gıcık kasıntı ve oksurüğe tutuldum ates falan yokta cok kotu oksuruyorum inş daha ilerlemez bebişte inadına kıpır kıpır uyutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?