2009 Mayıs Anneleri

canım valla benimde takılcak evraklar brikmiş onları takıyorum.ama mesai gitsede eve gitsem acayip yorgunluk ve btikinlik var bende havadan galiba..

herkesler günlük almış yada sipariş vermiş. benim neyim eksik bende akşam hemen alayım kızlarr.

Al bacım al. Hepimizde olsun birer tane ne güzel yerimseniben

canım ben de öyleyim ben de
bir şey aklıma geldi mi hemen olsun istiyorum
eşim de sabırsız benim gibi, şimdiden bebek doğsun diyor, sevmek istiyor hihoyyyt naniknanik

Aynen valla. Acaba 7 aylık doğsa nasıl olur diye konuşuyoruz iki deli olarak biz -tatlicadiarzu-

kızlar nasılsınız beni çok yoğunum gelen giden millet yağmur çamur demiyor valla bugün 15:30 a kadar full görüşme var patronun sizleri özledim valla giremiyorum bir türlü

Sağolasın canım. Ay sonu yoğunluğu var sanırım hepimizde. Burda da hava bir açtı. Şaka gibi ya. şaşırıyorum bu hava değişimine :1shok:

kzılar kızımın cicilerini ekledim ilgili başlığa bakın teyzeleri örgülerini ve diğer aldıklarımıda bir ara ekliycem

Aynen valla. Acaba 7 aylık doğsa nasıl olur diye konuşuyoruz iki deli olarak biz -tatlicadiarzu-

canım vallaha seni kendime çok benzetiyorum laelaelaelaelae

merhaba kızlar

Bende cok merak ettim bu günlükleri d&r da vardır heralde yarın gidip bi bakarım.cumartesi mobilyaları alacağız kızlar cok heyecanlıyım bugun oğlumun odasını bembeyaz boyattım ben. apartmana boyacı gelmiş baktım havada güzel hemen anlaştım 1-2 saatte boyadılar sağolsunlar

kzılar kızımın cicilerini ekledim ilgili başlığa bakın teyzeleri örgülerini ve diğer aldıklarımıda bir ara ekliycem

Gördüm canım. Hepsi çok güzeller. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahhh :)

canım vallaha seni kendime çok benzetiyorum laelaelaelaelae

Hehe tek deli ben değilim demek ki :)

Selam canım. D&R'da varmış evet...

Ohhhh ne hızlısın kız. Hemen boytamışsın ne güzel. bende mobilya siparişini verince hemen 2 duvarı beyaz kağıt tek duvarı ise mobilyaya uygun desenli bir kağıt kaplatacağım...

kızlar bende 2gündür vajinal bölgede çok kaşıntı oluyor zor duruyorum işyerindede zırtpırt tuvaletede gidilmiyor normalmi kaşıntı olması sizdede varmı?ne yapsamki ya

kızlar bende 2gündür vajinal bölgede çok kaşıntı oluyor zor duruyorum işyerindede zırtpırt tuvaletede gidilmiyor normalmi kaşıntı olması sizdede varmı?ne yapsamki ya

canım mantar olabilir mutlaka doktoruna söyle bana kaşıntıların önemli olduğunu ve hamilelerde sık sık mantar olabileceğini söyledi doktorum bacağımda olmuştu krem kullandım bir tane de vajinal bölgede kaşıntı olursa diye fitil vermişti ben olmayınca kullanmadım. bunu atlama mutlaka dr ile görüş

Canım mutlaka doktoruna sor. Mantar olabilir...

Canım mutlaka doktoruna sor. Mantar olabilir...

ay kızlar korkmaya başladım valla bi o eksiktisenağlama ben tel sorayım en iyisi izin hayatta vermez işyeri inşallah geçer kaşıntısı ya

ay kızlar korkmaya başladım valla bi o eksiktisenağlama ben tel sorayım en iyisi izin hayatta vermez işyeri inşallah geçer kaşıntısı ya

Tatlım panik yap diye söylemedik. Öyle bile olsa tedavisi var neticede. Allah beterinden saklasın... Danış doktoruna bakalım ne diyecek...

semracım panik yapma tedavisi var.bendede hamileliğim ilk aylarında spor mantarı diye bişey oldu boynumdan göbeğime kadar ama basit bir vücuy jeliyle atlattım.doktoruna mutlaka danış canım.

hEMEN BAKIYORUZ CANIM.
Ya mis gibi kokuyodur şimdi orası içim ferahladı valla.İyi ve akıllıca yapmışsın valla.

Canım doktoruna sor ve kaşıma bu tarz şeyler çabuk yayılır.Evde bir krem varsa sür ateşini alır yumuşatır hem bazen vücudumuzda bu dönemde hormonel kuruma olur ondanda kaşıntı yapar.

semracım bende de oluyor bazen bence havasız kalmısıda yapıyor olabilir bide akıntı oluyor ya bende bu ay doktora sorucam ve tahlil yaptırcam

Tatlım panik yap diye söylemedik. Öyle bile olsa tedavisi var neticede. Allah beterinden saklasın... Danış doktoruna bakalım ne diyecek...

semracım panik yapma tedavisi var.bendede hamileliğim ilk aylarında spor mantarı diye bişey oldu boynumdan göbeğime kadar ama basit bir vücuy jeliyle atlattım.doktoruna mutlaka danış canım.

semracım bende de oluyor bazen bence havasız kalmısıda yapıyor olabilir bide akıntı oluyor ya bende bu ay doktora sorucam ve tahlil yaptırcam

canım hemen panik yapma çünkü tedavisi var ama önlemi erken almakta da fayda var tabi

hepiniz sağolun kızlar şimdi nettede okudum akıntı varsa kokuku ve kaşıntın varsa dr.gidin diyor akıntım oluyor ama koku falan yok dr.bana geldersede gidmemki :1no2:dün iş başıı yaptım zaten eve gidince hemen arıycam dr. sağolun kızlara.s.

Benim evin sokağı hastane ve polikliniklerle dolu.Bende her hafta dr gidiyorum.Şimdi cuma gidiyorm 12 tl veriyorum 10 gün ücretsiz oluyor sonra 10 gün geçmeden yine kontrole gidiyorum bebişi görüyorum sonra zaten benim asıl dr un randevusu geliyor.İçim rahatlıyor yoksa çok evhamlıyım.
Bu arada cuma kendi dr gidiyorum yani yeni kilomla gelicem geriye korkuyorum tartıya binmeye.Sadece bebek alsada ben sabit kalsam ne iyi olurdu.Bugün eşime bi çıkıp dolaşsakmı dedim bu halde mi dedi ne olmuş dedim bi bakıma gir dedi ondan sonra.BUNALIMDAYIM:Yarın bir kuaföre gidicem kaş saç falan lazım yani görümceme püskül gitmeyim.

kızlar yarım saat sonra çıkıcam akşamada misafirim var yarın görüşürüz inşallah hepinize iyi akşamlarhihoyyyt

tutkuncum benim eşimde sen çok bakımsız oldun diyor benim saçalrım sarı röfle olduğu için şu an boyatamıyorum aslında serbest ama yinede ben huzursuz olurum.heralde ondan diyo bana allahtan kaş arada bir fön yaptırıyorum yoksa yüzüme bakmıcakhehehe:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…