2009 Mayıs Anneleri

güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2
aferin kız sana her şeye yetişiyorsun maşallah kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım çok hızlıyımdır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu arada ben kaçıyorum artık kızlar. yemeğe arkadaşlar gelicekler. Sonrada film izlicez. Karar verdik haftada bir gün film izleme günü yapıyoruz artık a.s

Hepinizi kocaman kocaman öptüm. Tabi ilk önce kuzularınızı a.s. a.s. a.s.

canım bu kitapların bazılarının ilk sayfalarında çocuğun fotorafını yapıştırma yeri oluyor
benimki öyle
mesela şu çocuk resmi var ya onun yerine yani :ecrin_bebek:

herkese ii akşamlar mayıs anneleri. çıkıyorum ben.hepinizi öpüyorum.

hepinize iyi akşamlar keyfiniz bol olsun hihoyyyt

hıı anladım canım. hayırlı olsun. güle güle kullan. ben şimdiden yapıyorum böyle günlük tarzında birşey. önemli olayları ve duygularımı yazıyorum.

kızlar kimse yok sanırım.Bende kendime bir temizlik yaptım karnım ağrıyor şimdi.Yarın saçıma kaşıma bir bakım yaptırıcam.Ay kendimi orman kaçkını gibi hissediyorum.Yarın dua edin bebeğimi korusun Allah hertür kem göz ve sözden.Laptobumuda götürücem belki girebilirim.Ay çok stres bastı.Neyse cuma günü kızımı görücem teyzeleri.Bu arada bu kan şurupları sanırım yaramıyor 3 gündür kusuyorum felaketim ne yediğimi bildim ne içtiğimi.Orda ne yapcam bakalım görümcemin 4 çocuğu var kaynım falan bide biz ne işimiz varsa bu kalabalıkta onada yazık ben işte yapamıyorum evde eşim yapıyor onun eşide hayatta mutfağa girmez.Sevmiyorum ama yükte olmak istemiyorum.Nasıl yatıcam ne yapıcam bakalım mecburuzda gitmeye hay Allahım:a015::a015::a015:

kızlar ben geldim ama pek bi keyifsizim. üşütme hastalık falan atlattım annem iyi baktı allah razı olsun ama mide bulantısı kusma hala devam ediyor. 25+4 oldum hala kusuyorum napıcaz böyle bilmiyorum. canım da sıkkın zaten. inşallah sizler hepiniz iyisinizdir. o kadar çok sayfa geçmiş ki, biraz biraz okumaya çalışıyorum. ama hepsini okuyamazsam bağışlayın. çok özledim sizleri. siz beni hemen unuttunuz mu yoksaaaa....

Anka cım burdaydım ama seni yakalayamadım geçmiş olsun mide bulantıları bende de var böylede gidecek sanırım.Unutulmadın canım öpüyoruma.s.

Günaydınlar canım arkadaşlarım;

Dün oğluşumun tüm cicilerinin resimlerini çektim ama koyamıyorum bir türlü site hata veriyor.

İnşallah gün içinde halledicem.

Günaydın fıstıklar,biz iyiyiz oğluşla siz nasılsınız?geçmişi okuyacak vaktim olmadı canlarm umarım hepiniz iyisinizdir

annişler günaydın nasılsınız biz bu sabah iyiyiz kızımla elma çayı içiyoruz bide evde kahvaltımızı yaptık..yumurta süt peynir yedik mutluyuz aslında kızım mutlu ben yumurta sevimiyorum inanın zorla yiyorum ama protein çok önemliymiş babası dedi kızının kaslarını düşünyorsan yiyeceksin diyor ağzıma tıkıyor hemencecik herkes iyi umarım ötüm hepinizi

Günaydınlar canım arkadaşlarım;

Dün oğluşumun tüm cicilerinin resimlerini çektim ama koyamıyorum bir türlü site hata veriyor.

İnşallah gün içinde halledicem.

günaydın herkese nasılsınız güzel anneler :))))

Günaydın fıstıklar,biz iyiyiz oğluşla siz nasılsınız?geçmişi okuyacak vaktim olmadı canlarm umarım hepiniz iyisinizdir

HEPİNİZE GÜNAYDIN CANLAR.:sm_cool:BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR. İŞE GELDİK İŞTE İSTEKSİZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ.KAYSERİDE HAVADA ÇOK KAPALI BUGÜN.İNSANIN İÇİNİ KARARTIYOR.HİÇ KALKASIM OLMADI.

burcu marlıyın fıstıklar nasılsınız bizde kahvaltımızı yaptık şimdi bebişimle hepimize afiyet olsun yarasın miniklere:)))

ojefıstığım günaydın nasılsın bitanem aynen bende isteksiz çalışıyorum havada kapalı dün felaket rüzgar yağmur vardı

GÜNAYDIN MARYLİNCİM.a.s.İYİYİZ ŞÜKÜR. SENDE İYİSİN UMARIM.BİZDE YAPTIK OĞLUŞLA KAHVALTI.SÜT YUMURTA VE KEPEKLİ EKMEK YEDİM 1 DİLİM.SONRA DA AZICIK SARALLE ALDIM ÜSTÜNE BİZİMKİ ÇOK SEVİYOR. SABAH KIPIR KIPIR OLUYOR O ZAMAN VALLA.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…