Herkese günaydınlarrrr bacılar... Ay herkeste bir uyku hali :bbo:
Gece 1'de gitti misafiler. Yatmam 1,30 oldu. Sabahta 5,30'da kalkınca tabi şu anda resmen içim uyuyor. Birde güzel uyku havası var ki. Şakır şakır yağmur. Ohhhh evde olucaksın mis gibi uyuyacaksın :bbo: :bbo:
Günaydın tatlım,ayol senin durum benden betermiş ben en azından 5.5 saat falan uyumuşumdur
GECE 1,5 TA YATIP SABAH 5,5 TA MI KALKTIN PINAR.klava:ALLAH NE DİYİM. BEN 11 DE YATTIM. SABAHLARI DA 6,5 TA KALKARIM HEP. 7,5 SAAT UYDUM AMA SABAH KALKARKEN AĞLAYACAKTIM YİNE.
Ay sormayın valla. Yemek hazırla, ye, otur film izle derken 1 olmuş saat. Misafirler de 1'de gidince ortalık toparla derken 1,5 oldu. Sabah ofise gelince de normalde kafasını koyunca uyuyan bana bi haller oldu. Uykum var ama uyuyamadım. Dengem bozuldu heralde. Akşam olsa da valla hazır yemeğimde var. Yiyip hemen 8,5 dedim mi yatacağım :bbo:
kızlar gunaydın anlaşılan havanın puslu olması herkezı etkılemışşş artık izin zamanımız gelmiş anlaşılan ben zor gelıyorum işee belliki tüm çalısan arkadaslarda aynı allah yardımcımız olsun ne dıyelım bıraz daha sabırrrrrrrrr
Çok iyi bilirim ben o uyuyamamayı bi kere uyanınca ölsem uykusuzluktan dalamam bi türlüüüüüüü:1hug:
kızlar günaydın.anlaşılan herkesin uykusu var benimde aynen öyle.ama benim uyku düzenime bir haller oldu saat 4 e kadar kesinlikle uyuyamıyorum ne yapsam fayda etmedi.sonrada kalk işe gel sersem gibiyim ya hafta sonu gelsede dinlensek hepimizde...
kızlar günaydın a.s.
maşallah sizlere geç saatlere kadar dayanabiliyorsunuz
ama bebişlere de uyku lazımklava:
ben hiç duramam, derler ya tatar onda yatar diye, dün tam 10da yattım naniknanik
sağ göğsümden yine biraz sıvı akmış
ay tutkuncum inşallah senin dediğin gibi olur da sütüm bol olur :CüvCüv:
benimki de sabahtan beri kıpır kıpır içte hıçkırıyormu ne hihoyyyt
Tülay günaydın canım. Benim sorunum da uykum var ama uyuyacak vakit bulamıyorum kafamçokkarıştı
Bacım günaydın. Beni de bıraksan saat 9'da koltukta uyurum ama gelen giden olunca mecbur oturuyorum valla :1no2:
pınarcım güldüm valla sabah sabah.senin misafirlerde geç kallkmışlar.hafta içi gelen misafirler erken gitmeli bence eğer her iki kişide çalışıyorsa.
canım haklısın tabi ki misafir olunca olmuyor, benim eşimin tarafı da pek sever gelip gitmeyi ama ben çalıştığım için fazla gelmiyorlar süprizzzzz
günaydın kızlar. bugün yeniden bir hastane ve doktor denemem var. umarım bu doktor pislik yapmaz da memnun kalırım.
size bişey soracam bu arada kızlar. ÇINAR ismi kulağa nasıl geliyor? dün sanırım ocak annelerinde gördüm. çok hoşuma gitti ama insanlar yadırgar mı acaba? pek duyulmuş bir isim değil ne de olsa? fikriniz benim için önemli. aileme söylemeden bir de size ddanışmak istedim??:uhm:
benim eşimde tutturdu mirza olsun diye.çok seviyormuşmuş da. bende hiç sevmiyorum. çocuğu mirza diye sevemiyorum bile.sizce nasıl bir isim.kulağa nasıl geliyor.
bende berke mirza olsun diyorum. ikimizin dediği olsun diye. bakalım inşallah koydurabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?