2009 Mayıs Anneleri

günaydın mayıs nanişleri bebişler inş herkez iyidir bizde geldik işe ama uyuykluyoruz zaten tamda uyku havası var yağmurda feci yağıyor.

ojefıstığım günaydın nasılsın bitanem aynen bende isteksiz çalışıyorum havada kapalı dün felaket rüzgar yağmur vardı

aynen sorma valla burda da felaket rüzgar vardı. Bütün gece rüzgar sesinden uyuyamadım.sabah da radyoda dinledim.antalyada fırtınadan gemi karaya oturdu diye duydum.

günaydın mayıs nanişleri bebişler inş herkez iyidir bizde geldik işe ama uyuykluyoruz zaten tamda uyku havası var yağmurda feci yağıyor.

GÜNAYDIN ASLİMMM. BENDE UYUKLUYORUM. SABAH SERVİSTE UYUYARAK GELMİŞİM.HİÇBİRŞEY HATIRLAMIYORUM.kaydirigubbakcemile3

ılgıncım iyiyim canım berrak hanımda iyi oh oh maşallah kuzulara, ojelim senin tosun paşa ile benim kız aynı şeyleri yemiş hatta paşam saralle ekstrası yapmış, oh oh yarasın kuzularımıza :)

herkese günaydın arkadaşlar :sm_cool: bwn yine uyukluyorum malesef çok uykum var hala uyanamadım..ojeli çok güldürdün beni canım o saralleyi sen seviyor olmayasınsırnaşık şey ohh hemen at bebişin üstünekaydirigubbakcemile3

aslıımm günaydın canım hatat istanbula kar gelecekmiş kızlar ben de seviniyordum havalar düzeldi diye neyse yazın susuzluk çekmeyiz yağsın tabi berekettir.

Biz iyiyiz oğluşla ılgıcım,yolladık babayı ense yapıyosss:roflol::roflol:
Burda bu sabah hava düne göre daha iyi,dün felaketti kızlar seller götrüdü burayı
arabalar yarıya kadar su içine girdi,mazgallar taştı
freddynin kabusu gibiydiiiiiiiiiiiiiiii:1shok::1shok:

Ojeli fıstıkım benimde çok uykum var ya ama uyandım bi kere bi daha uyuyamıyorum,eşim sabah hazırlanırken telefonu yatak odasında unutmuş,almış eline ev telefonununu bulmak için çaldırdı en az 10 dk bende uyandım aldım telefonu götürdüm gecede uyuyamadım zaten 2 falandı ancak uyudum 7 buçuktada uyanmış oldum kafam sersem gibiiiiiiiii

günaydın kızlar!
bugün havadan galiba herkes karamsar. bende yataktan zor kalktım. ancak servise yetişebildim kahvaltı bile yapamadım evde bugün. burda bişeyler atıştırdım.

Kızlar bugün herkes uykusuz galiba..kader yoldaşlarım benim hem hamile hem uykusuzuz ne güzellll:1no2:1no2::1no2:

ılgıncım iyiyim canım berrak hanımda iyi oh oh maşallah kuzulara, ojelim senin tosun paşa ile benim kız aynı şeyleri yemiş hatta paşam saralle ekstrası yapmış, oh oh yarasın kuzularımıza :)

evet canım yarasın valla.ohhhhh oh.

canım evet ya dün hava çok kötüydü evin altındaki dükkanın camı kırıldı rüzgardan

ne diyim geçmiş olsun hepinize o zaman. allah yardım etsin sokakta kalanlara.

kıs ne var yani.lülülülülülüevet bende seviyorum.ama oğlumda seviyor. o sevmese benimde canım istemez dimi ama...kaydirigubbakcemile3

bugün hepimiz uykususuz kızlar sohbet edelim de uykumuz açılsın:)))))) bizimkide maşallah benimle uyandı hala kıpır kıpır

aY NE YAPALIM HAVA BULANIK OLUNCA İNSANIN CANI EVDEN HATTA YATAKTAN ÇIKMAK İSTEMİYOR. BİRDE HAMİLEYİZKİ YAZIK BİZE YAWWWWWWW

Hepinize yumuşacık birer yastık göndereyim masanın üstüne koyun kafayı uyuyun bebişler bayram etsinyerimseniben

Herkese günaydınlarrrr bacılar... Ay herkeste bir uyku hali :bbo:

Gece 1'de gitti misafiler. Yatmam 1,30 oldu. Sabahta 5,30'da kalkınca tabi şu anda resmen içim uyuyor. Birde güzel uyku havası var ki. Şakır şakır yağmur. Ohhhh evde olucaksın mis gibi uyuyacaksın :bbo: :bbo:

Günaydın tatlım,ayol senin durum benden betermiş ben en azından 5.5 saat falan uyumuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…