biz yemek yedik geldik oğlumla. kızlar maşallah dünden beri içimde bir oynuyor anlatamam.vurmaktan ziyade içimde resmen kıpırdadığını hissediyorum. kıvrılıyormu dönüyormu ne yapıyorsa acaip birşey. bayılıyorum onun kıpırdadığına.
biz yemek yedik geldik oğlumla. kızlar maşallah dünden beri içimde bir oynuyor anlatamam.vurmaktan ziyade içimde resmen kıpırdadığını hissediyorum. kıvrılıyormu dönüyormu ne yapıyorsa acaip birşey. bayılıyorum onun kıpırdadığına.
Ay canım benim yerim ben onu erkek bebekler birazdaha hareketli olurmuş diyolar doğrumu bilmiyorum ama benimde öyle napıyo bilmiyorum okadar hareketliki hele akşamları sırt üstü şöle koltukta dinlenirken yaptıklarını bir görseniz bir sağa bir sola karnım yükselip alçalıyo belkide hıçkırır gibi atıyo mucize bunlar ya allahım ne kadar büyüksün:Saruboceq:
Bizde yemeğe gidicez görüşürüz. cokacimcoook
kızlar napıyorsunuz ben yoğunum yaaaaaa birde uykusuz yemeğe zor gideceğim bugün((
çok şükür bugünleri de gördük ya... şöyle baktım temmuz annelerine falan sonra bizim geçmişten rastgele okudum ne zamanlar geçirmişiz testler sonuçları cinsiyetler... :Saruboceq: inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
şeker yükleme testini kaçıncı haftada yaptırcaksınız kızlar
inşallah yaa :Saruboceq:Bengicim ben zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum inan hepimizde öyleyizdir diye düşünüyorum.Nerden nereye,bebeklerimizin fotograflarını paylaştığımız günleride görürüz amin inşallah :Saruboceq:
bengicim iyiyim ama işler çok yoğun valla zaten hergeçen gün kendimi yorgun hissediyorum birde işin stresi eklenince ağır gelmeye başladı bebişimde iyi maşallah sen nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?