pınarcım afiyet olsun tatlım yarasın bebişe annesi
birsencim eklem ağrısı bendede var tatlım
kızlar megadin içen vardır tam yazılışıda böle değil ama anlarsınız sanırım
ben içtiğim anda en fazla bir saat sonra kusuyorum doktorum kusturmaz diyor ama bir hafata içmedim hiç kusmadım bu sabah içim elvermiyor çocuklara zararı vardır diye içtim kusutum bütün yediklerimi
demir hapımı hiç içemiyorum .....p.tesi gittiğimizde ikisininde iğnesini isteyecem inş. vardır...
birsencim sormadım doktoruma sen sordun mu bitanesi
canım ya çok zorluk çekmişsin ama sonu güzel olmuş olacak da inşallah Allah bebişlerini bağışlasın sana...
ben megadini akşam içiyorum hiçbi rahatsızlık vermiyor
merhaba kizlar a.s.
kaç gündür giremedim buraya..annemde kaliyorum hala..şimdi okullar tatil olunca dayimlarda geldi..günler hizli geçmeye basladi cok sukur..1haftadir gene heşeyim sil basştan oldu..su geldi,iltihap cikti,antibiotik tedavisi vs iyice çökmek üzereydim ki hamdolsun topladim kendimi :) sanirim 9.aya kadar yaticam ben..bunu kabullenmek lazim yavas yavas..bakalim yarin doktora gidicem..gene crp ve lokosit testi yaptircak muhtemelen iltihap ne durumda diye..
nette bu durumu araştirirken koryoamnionit diye bişeye rastladim..belirtisi su gelmesi..tanisida crp ve lokosit yüksekligi ile oluyormus..tam emin degilim ama galiba sorunumun adi bu..yarin doktora sorcam..tedavisinde bebek erişkinse hemen dogum yaziyor..degilse antibiotik tedavisi yaziyor..bakalim neymiş..
stresin bi faydasi yok bunu artik benim gibi hepiniz anlamişsinizdir :))
dirimcim hikayeni okudum..geçmişide okudum..lütfen bukadar evhamli olma..biraz stressiz yasamaya bak..faydasi olsa bana olurdu :) ama suyumun daha cok gelmesinden baska bi getirisi olmadi bana..lütfen sende takilma hiçbişeye..sadece bebeklerinin gelecegine inan..
tutkuncum canim görümcene gidicekmisin..keşke gitmesen..gereksiz yere kasilmamiş olurdun..ama sanirim alternatifin yok..lütfen ne derlerse ne yaparlarsa takma..rahat olmaya caliş..
aslicim dogumgünün kutlu olsun..tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yillar dilerim canim..
"bebegimin ilk yillari" kitabini bende almiştim cinsiyeti belli olunca :) daha 1 kelime bile yazmadim ama :) biraz daha zaman gecmesini bekliyorum..ama herkese tavsiye ederim almasini..cok güzel bi hatira..ben remzi yada nezih kitabevinden almiştim..nerelerde var bilmiyorum ama bulunmasi cok zor degil kizlar
çalişan hatunlar..valla sizin uykusuzlugunuzu gördükce üzülüyorum..inşaAllah zaman daha hizli akarda biran önce tatile girersiniz..Allah yardimciniz olsun..
işe geri dönmek mi bebege bakmakmi konusuna gelince eger imkaniniz varsa kesinlikle bebeginize bakmanizi tavsiye ederim..benim kendi tecrübem yok bu konuda..malum illkez anne olcam inşaAllah :) ama cevremden gözlemledigim kadariyla bebegine kendi bakan annelerde ve cocuklarinda biraz daha fark oluyor..tabi cocuguna her bakan annede süper bakiyor demek sacmaligin daniskasi olur..genelleme yapilmaz bu konuda..ama ben imkani olanin anneligini sindire sindire yasamasi taraftariyim..
ay gene cenem düştü..öptüm hepiniziiiii Şeniz
pınarcım afiyet olsun tatlım yarasın bebişe annesi
birsencim eklem ağrısı bendede var tatlım
Birsencim sen kaç yaşındasın merak ettim valla
ama yazmak istemiyorsan yazma a.s.
kızlar megadin içen vardır tam yazılışıda böle değil ama anlarsınız sanırım
ben içtiğim anda en fazla bir saat sonra kusuyorum doktorum kusturmaz diyor ama bir hafata içmedim hiç kusmadım bu sabah içim elvermiyor çocuklara zararı vardır diye içtim kusutum bütün yediklerimi
demir hapımı hiç içemiyorum .....p.tesi gittiğimizde ikisininde iğnesini isteyecem inş. vardır...
kızlar çalıma muhabbeti dönmüş bende 17 yaşımda iş hayatıma başladım yani staj ve karne alır almaz işe başladım işimi öğrenebilmek için birçok fedakarlıklar yaptım çay yaptım götürdüm getirdim...çıraklık yaptım gece yarılarına kadar çok az paralara çalıştım..
eşim evlenecğimizde çalışma dedi ama sonra vazgeçtik ve evlenmemde engel olmadı
bir fiiillll çalıştım 9 yıl çalıştım ve istediğim konuma geldim dişimle tırnağımla geldim çokda rahat bir şirkette çalıştım özel sektördü ama devlettin bütün hakları vardı ....her resmi tatilim tatil..süt izni doğum izni mesailer çocuk parası kömür parası servisi vs....
ama bebek isteyipde olmadıkca tedavilerden negatif sonuç aldıkca bunalıma girdim o çok sevdiğim işimi yapamaz oldum ben tasarım yapıyordum ama o kadar keyifsizdimki
yaratıcılık gücüm azalıyordu .....en ufak probleminde sinir yapıyordum kendime zarar vermeye başlamıştım bu çöküşüm patronların gözünden kaçmadı elim o kadar hızlıydıki en acil tasarımları yapar yurtdışına yollar okey alır çalıştırırdık....iki kişilik çalışırdım yani
patronlarım çok konuştu çok imkan tanıdı ama olmadı ofisde nefes alamıyordum
ve istifamı verdim...şaşırdılar gitme dediler 6 senemi vermiştim bide bana sağlanan imkanların insanların gözüne battı dedikodu aldı başını gitti kimseye çocuğumuzun olmadığını söyledim ben sadece patronlar ve bir arkadşım biliyordu...herkes kendice bişey üretti....laflar banada geldi...patorunum 4 saat konuştu izne çık izin kullan dedi ...
ama biliyordum tedavi için stressiz bir ortamda olmam lazımdı ..işimidi aksattıkca istediğim gibi yapadıkca bunalımım arttı.....ve çıktım giderken birmimden arkadaşlarım inanamadılar hala bile kimseyi alamadık doğurunca gel diyolar.....
kış gibi çıktım evde zaman çok iyiydi evimle ilgileniyordum rahatlamıştım
eski müdürüm elamana ihtiyacım var dedi iila gel dedi istemezsen git dedi...
gittim 1 ay evde oturdukdan sonra ama tedaviyede başladım yine strese girince aşılama yapılamadı bu iş böle olmaz dedi eşim çık dedi...haziranda işden ayrıldım aşılamam iptal oldu doktor bana bu kilo ile çocuğun değil yumurtan bile olmaz dedi ....ilaçlar adet olamamak beni şişiriyordu diyetisyen düzenli adet görmen lazım dedi......vücudum hiçbir ilca tepki vermedi...haziran sonu işten çıktım hemen eve badana yaptırıdım ev kaldırıdım temizlik vs.15 günümü aldı üstüne biraz gezdim ve halamın yazlığına gittim .....baya dinlenmiş kafam işten ve tedaviden arınmıştı ve kk dan arkadşım dediki gel benim doktora ön görüşme yap beğenmezsen gitme dedi...tmm dedim o kadar rahattımki ramazan bayramından sonra tedavi olacaz dedik....bayramda kapadokayaya gidecektik....
ağustos başı ben gittim doktora bana çok iyi yaklaştı sevmiştim ama tedavi olamyacaktık
doktor bana baktı sen pkosun dedi eşinede bakalım dedi tedavineze karar verelim dedi..eşim 2 hafta sonra gitti test için ve bize siz uğraşmayın size tüp bebek dedi....
ani bir kararla tedavi oldum ...ramazan bayramında hamileydim...............
çokkkk uzun yazdım ama bebeklerim için vazgeçtim üstelik gelebilceği kesin değildi ...
şimdi hiç pişman değilim kızlar.....benim tek bebeğim olsaydı bile kendim bakacaktım
annem sinir hastası ....babanne yaşlı kimse benim gibi bakamaz kreşlere güvenim yok...
bizimde borçlarımız var bebek tedavisi bize 10 binliraya mal oldu.....evimizin borcunu tam bitirdik çoğunu bu iş çıktı ....ama az yerim az gezerim ben bakarım.....hiçbişeylerini kaçırmak istemiyorum...arkadşım hep derdi ilk dişi ,ilk adımı,ilk konuşmaya hiç şahit olamadım....ama çalımak zorundayım derdi....eğer madden çokkkkk çokkk sıkışmayacaksanız çalışma derim....bir arkadşımın kızı 6 aylık değil sıkılmak iş yapmaya fırsatı yok saçımı tarıyamıyorum diyor devamlı ilgi istiyor hemde kayınvalidesi en üskatta oturuyor anneside iki sokak ötede oda çalışcam dedi ama şimdi bırakamam diyor
hergün değişik bişey oluyor diyor.......benim görüşüm canım bu
aman yaa çok erkenmişşşş yaaaa bak şimdi daha çok korktum bennn
bizim babamız geçen haftadan beri yok çokkk iyi anlıyorum seni cnm allah kavuştursun
benimkilerde 2 gün önceye kadar kıpır kıpırdı şimdi ağır hareket ediyolar aksam biraz debbüklüyüp duruyolarr
24+0 da yaptıracağım
merhaba kizlar a.s.
kaç gündür giremedim buraya..annemde kaliyorum hala..şimdi okullar tatil olunca dayimlarda geldi..günler hizli geçmeye basladi cok sukur..1haftadir gene heşeyim sil basştan oldu..su geldi,iltihap cikti,antibiotik tedavisi vs iyice çökmek üzereydim ki hamdolsun topladim kendimi :) sanirim 9.aya kadar yaticam ben..bunu kabullenmek lazim yavas yavas..bakalim yarin doktora gidicem..gene crp ve lokosit testi yaptircak muhtemelen iltihap ne durumda diye..
nette bu durumu araştirirken koryoamnionit diye bişeye rastladim..belirtisi su gelmesi..tanisida crp ve lokosit yüksekligi ile oluyormus..tam emin degilim ama galiba sorunumun adi bu..yarin doktora sorcam..tedavisinde bebek erişkinse hemen dogum yaziyor..degilse antibiotik tedavisi yaziyor..bakalim neymiş..
stresin bi faydasi yok bunu artik benim gibi hepiniz anlamişsinizdir :))
dirimcim hikayeni okudum..geçmişide okudum..lütfen bukadar evhamli olma..biraz stressiz yasamaya bak..faydasi olsa bana olurdu :) ama suyumun daha cok gelmesinden baska bi getirisi olmadi bana..lütfen sende takilma hiçbişeye..sadece bebeklerinin gelecegine inan..
tutkuncum canim görümcene gidicekmisin..keşke gitmesen..gereksiz yere kasilmamiş olurdun..ama sanirim alternatifin yok..lütfen ne derlerse ne yaparlarsa takma..rahat olmaya caliş..
aslicim dogumgünün kutlu olsun..tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yillar dilerim canim..
"bebegimin ilk yillari" kitabini bende almiştim cinsiyeti belli olunca :) daha 1 kelime bile yazmadim ama :) biraz daha zaman gecmesini bekliyorum..ama herkese tavsiye ederim almasini..cok güzel bi hatira..ben remzi yada nezih kitabevinden almiştim..nerelerde var bilmiyorum ama bulunmasi cok zor degil kizlar
çalişan hatunlar..valla sizin uykusuzlugunuzu gördükce üzülüyorum..inşaAllah zaman daha hizli akarda biran önce tatile girersiniz..Allah yardimciniz olsun..
işe geri dönmek mi bebege bakmakmi konusuna gelince eger imkaniniz varsa kesinlikle bebeginize bakmanizi tavsiye ederim..benim kendi tecrübem yok bu konuda..malum illkez anne olcam inşaAllah :) ama cevremden gözlemledigim kadariyla bebegine kendi bakan annelerde ve cocuklarinda biraz daha fark oluyor..tabi cocuguna her bakan annede süper bakiyor demek sacmaligin daniskasi olur..genelleme yapilmaz bu konuda..ama ben imkani olanin anneligini sindire sindire yasamasi taraftariyim..
ay gene cenem düştü..öptüm hepiniziiiii Şeniz
kızlar biz yola çıkıyoruz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
kızlar biz yola çıkıyoruz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
83 lüyüm bende cnm yazarımmmmmmm nedemek çıtırız daha delikafadulden
1983 doğumlu 3 kişi olduk kızlar...
6 mart benimki. balık burcuyum ben.
kızlar bir arakadaşım aşılama yaptırmıştı.3,5 aylık hamileyken tiroid bezlerinin çok çalışmasından dolayı bebeğini kaybetti. mart ayını bekliyorlardı tüp bebek için.ama 2 gün önce aradı beni 1 aylık hamileymiş.gerçekten allahın takdiri.çok sevindim.inşallah bu sefer herşeyi yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?