2009 Mayıs Anneleri

canım ya çok zorluk çekmişsin ama sonu güzel olmuş olacak da inşallah Allah bebişlerini bağışlasın sana...
ben megadini akşam içiyorum hiçbi rahatsızlık vermiyor

merhaba kizlar a.s.

kaç gündür giremedim buraya..annemde kaliyorum hala..şimdi okullar tatil olunca dayimlarda geldi..günler hizli geçmeye basladi cok sukur..1haftadir gene heşeyim sil basştan oldu..su geldi,iltihap cikti,antibiotik tedavisi vs iyice çökmek üzereydim ki hamdolsun topladim kendimi :) sanirim 9.aya kadar yaticam ben..bunu kabullenmek lazim yavas yavas..bakalim yarin doktora gidicem..gene crp ve lokosit testi yaptircak muhtemelen iltihap ne durumda diye..

nette bu durumu araştirirken koryoamnionit diye bişeye rastladim..belirtisi su gelmesi..tanisida crp ve lokosit yüksekligi ile oluyormus..tam emin degilim ama galiba sorunumun adi bu..yarin doktora sorcam..tedavisinde bebek erişkinse hemen dogum yaziyor..degilse antibiotik tedavisi yaziyor..bakalim neymiş..

stresin bi faydasi yok bunu artik benim gibi hepiniz anlamişsinizdir :))

dirimcim hikayeni okudum..geçmişide okudum..lütfen bukadar evhamli olma..biraz stressiz yasamaya bak..faydasi olsa bana olurdu :) ama suyumun daha cok gelmesinden baska bi getirisi olmadi bana..lütfen sende takilma hiçbişeye..sadece bebeklerinin gelecegine inan..

tutkuncum canim görümcene gidicekmisin..keşke gitmesen..gereksiz yere kasilmamiş olurdun..ama sanirim alternatifin yok..lütfen ne derlerse ne yaparlarsa takma..rahat olmaya caliş..

aslicim dogumgünün kutlu olsun..tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yillar dilerim canim..

"bebegimin ilk yillari" kitabini bende almiştim cinsiyeti belli olunca :) daha 1 kelime bile yazmadim ama :) biraz daha zaman gecmesini bekliyorum..ama herkese tavsiye ederim almasini..cok güzel bi hatira..ben remzi yada nezih kitabevinden almiştim..nerelerde var bilmiyorum ama bulunmasi cok zor degil kizlar

çalişan hatunlar..valla sizin uykusuzlugunuzu gördükce üzülüyorum..inşaAllah zaman daha hizli akarda biran önce tatile girersiniz..Allah yardimciniz olsun..

işe geri dönmek mi bebege bakmakmi konusuna gelince eger imkaniniz varsa kesinlikle bebeginize bakmanizi tavsiye ederim..benim kendi tecrübem yok bu konuda..malum illkez anne olcam inşaAllah :) ama cevremden gözlemledigim kadariyla bebegine kendi bakan annelerde ve cocuklarinda biraz daha fark oluyor..tabi cocuguna her bakan annede süper bakiyor demek sacmaligin daniskasi olur..genelleme yapilmaz bu konuda..ama ben imkani olanin anneligini sindire sindire yasamasi taraftariyim..

ay gene cenem düştü..öptüm hepiniziiiii Şeniz

mutahhara geçmiş olsun canım.inşallah seninde sıkıntılı günlerin geçicek allahın izniyle bebişni alıcaksın kucağına.varsın biraz uzun bir yatma maratonu olsun..

kızlar biz yola çıkıyoruz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

birsencim sormadım doktoruma sen sordun mu bitanesi

ilgin cnm sormadım 5 hafta olacak ben doktora gitmeyeli zaten bi kavgam var bu kadar uzun ara olmaz sabah programlarında koşturmaktan vakit bulamıyor sanırım bizee
gittimi soracam tabi bileklerim bile ağrıyor vitamin ve demir hapını alamadığım için oluyor sanıyordum p.tesi doktorla kapışık başka dok.aramazsam iyidir...

canım ya çok zorluk çekmişsin ama sonu güzel olmuş olacak da inşallah Allah bebişlerini bağışlasın sana...
ben megadini akşam içiyorum hiçbi rahatsızlık vermiyor

çok sağol cnm fark etmiyr sabah aksam özellikle takip ettim ama yok kusuyorumm

cnm geçmiş olsunnn ..........stresim yok çok şükür geçmişteki stres yazdıklarım şuan iyiiym allaha şükür annemin yanında kuzu gibiyim .......kusmalar yanmalar var herzamanki şeyler.......
senin su olayına çok takılıyorum yaa bende akıntı oluyor bide kasıyorum kendimi bacaklarımı açmıyorum yatarken böle nemli oluyor ama çamaşırımda bişey yok
sadece akıntının geldiği yer ıslak....rabbim şifanı versinnn

mutahhara tatlım merhaba çok geçmiş olsun bol bol dinlen yat tatlım bebişini hayırlısıyla kucağına alacaksın :)))
çalışınca uyku problemi oluyor zaman geçtikçe kendimizi daha fazla yorgun hissediyoruz burada iki arkadaşım doğum yaptı ve işe başladılar gece uyumuyorlar bebeklerine bakmaktan sabahta erkenden işe geliyorlar çalışanlar için gerçekten zor annelik

dırımkızım ben sorunca senide bilgilendiririm hayatım

kızlar bizde sütümüzü içiyoruz bebişim bir vuruyor maşallah kıpır kıpır :)) sütü çok seviyor sanırım

pınarcım afiyet olsun tatlım yarasın bebişe annesi

birsencim eklem ağrısı bendede var tatlım

Sağolasın canım a.s.

Mutahhara hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Yine mi başa döndük ya :çok üzgünüm:
Neyse Allah beterinden saklasın yine de. Bi git bakalım doktoruna. Herşey yoluna girecek sende sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebeişini a.s.

Canım banada iyi gelmemişti doktorum daha sonrasında elevit verdi o miğdeme hiç dokunmadı bi sor bakalım doktoruna.

O kadar içten yazmışsınki okurken şöyle bi geçmişe gittim inan benimde pco sebebiyle çok sıkıntım oldu.Olmaz sana aşılama yapmamız gerekiyor başka türlü olmaz derken oğlum bir mucize gibi hiçbir tedavi olmaksızın hayatımıza girdi.Kıymetleri çokkkkkk gözümüzde keşke imkan olsada çalışmasak ama hayat zor be canım.

Allah yardımcımız olsun cnm,kötü şeyler getirme aklına kendinide özletme merak ediyoruz bu aralar dırımcım ve sen pek giremiyosunuz :1hug:

kızlar biz yola çıkıyoruz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

gülee gülee cnmm öptüm seni ve bebişini

sibiko cnm aslında buradayım ben hep ama yazamıyorum sanki hep sorunlarımı yazıyor gibiyim ........sıkılıyorum öle olunca okuyorum sizi
ben dışarıda çıkamıyorum pek bi atraksiyon yokk yani bendeee
ama takibimdesinizzyerimsenibenşakkıdıa.s.

kızlar bir arakadaşım aşılama yaptırmıştı.3,5 aylık hamileyken tiroid bezlerinin çok çalışmasından dolayı bebeğini kaybetti. mart ayını bekliyorlardı tüp bebek için.ama 2 gün önce aradı beni 1 aylık hamileymiş.gerçekten allahın takdiri.çok sevindim.inşallah bu sefer herşeyi yolunda gider.

1983 doğumlu 3 kişi olduk kızlar...
6 mart benimki. balık burcuyum ben.

Bende 20 Aralık 1983 canım. Yay burcuyum a.s.

Ayyyy süper yaaa... Çok sevindim. İnşallah bu sefer sorunsuz bir hamişlik geçirir de sağ slaim alır bebişini kucağına arkadaşın a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…