teşekkür ederim pınarcım:))))
kızlar biz de yemekten geldik cokacimcoook
benim oğlum da bugün sabahtan hiç durmuyor teyzeleri
içeride pek iyiler diye okumuştum, sıcacık, yemek geliyor, iş yok hihoyyyt
bazen düşünüyorum acaba sıkılıyormu yer darmı diye canım benim kıyamam ben ona :CüvCüv:
biz de yemeğe gidiyoruz kızlar hoşça kalın...
bende 27 .nci haftada yaptırcam canıme rteleye erteleye gerçi ben bu sefer tam kan sayımı ve tam idarar tahlilide yaptırcam tüm gün hastanede oluruz artık eşimle çok işimiz var bu kez
Canım benim teyzemin oğlunun ismi çınar şimdi 30 yaşında valla yakışıklı akıllı bir çocuk biz ondan hiç yadırgamadım.günaydın kızlar. bugün yeniden bir hastane ve doktor denemem var. umarım bu doktor pislik yapmaz da memnun kalırım.
size bişey soracam bu arada kızlar. ÇINAR ismi kulağa nasıl geliyor? dün sanırım ocak annelerinde gördüm. çok hoşuma gitti ama insanlar yadırgar mı acaba? pek duyulmuş bir isim değil ne de olsa? fikriniz benim için önemli. aileme söylemeden bir de size ddanışmak istedim??:uhm:
Mirza nın anlamı ne?Aslında berkeyle hoş oluyor.benim eşimde tutturdu mirza olsun diye.çok seviyormuşmuş da. bende hiç sevmiyorum. çocuğu mirza diye sevemiyorum bile.sizce nasıl bir isim.kulağa nasıl geliyor.
bende berke mirza olsun diyorum. ikimizin dediği olsun diye. bakalım inşallah koydurabilirim.
kızlar bu altta cıkan takvımın yazılarını nasıl sıyah yapabılırım yardımcı olurmusunuz beyaz gözükmüyo bişeyyy?????
kızlar merhaba dün ilk defa eşimle bebeğimiz doğunca ona kimin bakacagıyla ılgılı konustuk ben 5aylık olduktan sonra işe geri dönmeyı planlıyorum aılelerımızde baska sehırde yasıyolar ben bebegı 1 yasına kadar görümcem annem kızkardesımden yardım alarak evde buyutme taraftarıyım eşimde kımsenın düzenını bozmayalım böle bıseyı ben kabul edemem diyo ee yuvalarda 600 700 cıvarı para ıstıyolarmıs yanı benım maaşımın yarısı kadaree ben ortada ev iş bebek derken yıprandıgımla kalıcam
eşimde bırak işi evde bebege sen bakarsın ozaman dıyo ama evde olursam depresyona gırerım dıye düşünüyorum çalısırken kafam dagılıyor kaç senede calısmaya alısmıs bırı olarak ev bebek agır gelır dıye düşünüyorum morelım cok bozuk o yuzden maglum pıyasada cok bozuk işi bıraksam nasıl yenıden baslıcam offf off baya kotuyum bugun
ben şimdi okudum kızlar ya mart annelerinden biri doğurmuş çok garip oldu içim çok duygulandım onunla ilgili yazılanları okuyunca inşallah bebeğine kavuşur ve bizler de zamanında alırız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza yaaa
bizim babamız geçen haftadan beri yok çokkk iyi anlıyorum seni cnm allah kavuştursunkızlar slm... bugün hava çok kapalı ve yağışlı... insanın canı hiçbirşey yapmak istemiyor...
dün babamız şehirdışına gitti... bikaç gün oğlumla başbaşayız... önceden de giderdi ama hamileyken daha bi zor geldi nedense... fazla duygusalız ya ondan galiba... neyseki haftasonu dönecek... bu durumda cmtsi günkü randevumuzu iptal etmek zorundayım... oğlumu birkaç gün dah geç göreceğim((
anladığım kadarıyla bugün herkes havadan dolayı uykulu ve karamsar... havalar bi düzelse melekler bi dünyaya gelse ne isteriz ki başka allahtan....
Ay canım benim yerim ben onu erkek bebekler birazdaha hareketli olurmuş diyolar doğrumu bilmiyorum ama benimde öyle napıyo bilmiyorum okadar hareketliki hele akşamları sırt üstü şöle koltukta dinlenirken yaptıklarını bir görseniz bir sağa bir sola karnım yükselip alçalıyo belkide hıçkırır gibi atıyo mucize bunlar ya allahım ne kadar büyüksün:Saruboceq:
Bizde yemeğe gidicez görüşürüz. cokacimcoook
şeker yükleme testini kaçıncı haftada yaptırcaksınız kızlar
birsencim yazdıklarını keyifle okudum valla.
Canım benim teyzemin oğlunun ismi çınar şimdi 30 yaşında valla yakışıklı akıllı bir çocuk biz ondan hiç yadırgamadım.
Mirza nın anlamı ne?Aslında berkeyle hoş oluyor.
Canım takviminde yanlış 64 haftalık hamilesin öyle gözüküyor.
Kızlar selamlar okuduğum kadarıyla iyisiniz.Ben sabah 8 de sağlık ocağına gittim sevk için 11.30 sıra geldi sırtım koptu ya.Sonra kuaföre gittim fön çektirdim şimdi geldim.Bi çanta hazırladım ama çok yoruldum korktumda 65 kiloydum biliyorsunuz 3 gündür kusuyorum 64.5 olmuşum bu seferde üzüldüm kızımı da besleyemediysem diye.Eşimi bekliyorum gelince gidicez ablasına bakalım.
Annem pazatesi geliyor bana bakmaya evinide taşıyacak artık bebek için
ben yaptırdım şeker tesitini 140 tam sınır
Kızlar selamlar okuduğum kadarıyla iyisiniz.Ben sabah 8 de sağlık ocağına gittim sevk için 11.30 sıra geldi sırtım koptu ya.Sonra kuaföre gittim fön çektirdim şimdi geldim.Bi çanta hazırladım ama çok yoruldum korktumda 65 kiloydum biliyorsunuz 3 gündür kusuyorum 64.5 olmuşum bu seferde üzüldüm kızımı da besleyemediysem diye.Eşimi bekliyorum gelince gidicez ablasına bakalım.
Annem pazatesi geliyor bana bakmaya evinide taşıyacak artık bebek için
kızlar çalıma muhabbeti dönmüş bende 17 yaşımda iş hayatıma başladım yani staj ve karne alır almaz işe başladım işimi öğrenebilmek için birçok fedakarlıklar yaptım çay yaptım götürdüm getirdim...çıraklık yaptım gece yarılarına kadar çok az paralara çalıştım..
eşim evlenecğimizde çalışma dedi ama sonra vazgeçtik ve evlenmemde engel olmadı
bir fiiillll çalıştım 9 yıl çalıştım ve istediğim konuma geldim dişimle tırnağımla geldim çokda rahat bir şirkette çalıştım özel sektördü ama devlettin bütün hakları vardı ....her resmi tatilim tatil..süt izni doğum izni mesailer çocuk parası kömür parası servisi vs....
ama bebek isteyipde olmadıkca tedavilerden negatif sonuç aldıkca bunalıma girdim o çok sevdiğim işimi yapamaz oldum ben tasarım yapıyordum ama o kadar keyifsizdimki
yaratıcılık gücüm azalıyordu .....en ufak probleminde sinir yapıyordum kendime zarar vermeye başlamıştım bu çöküşüm patronların gözünden kaçmadı elim o kadar hızlıydıki en acil tasarımları yapar yurtdışına yollar okey alır çalıştırırdık....iki kişilik çalışırdım yani
patronlarım çok konuştu çok imkan tanıdı ama olmadı ofisde nefes alamıyordum
ve istifamı verdim...şaşırdılar gitme dediler 6 senemi vermiştim bide bana sağlanan imkanların insanların gözüne battı dedikodu aldı başını gitti kimseye çocuğumuzun olmadığını söyledim ben sadece patronlar ve bir arkadşım biliyordu...herkes kendice bişey üretti....laflar banada geldi...patorunum 4 saat konuştu izne çık izin kullan dedi ...
ama biliyordum tedavi için stressiz bir ortamda olmam lazımdı ..işimidi aksattıkca istediğim gibi yapadıkca bunalımım arttı.....ve çıktım giderken birmimden arkadaşlarım inanamadılar hala bile kimseyi alamadık doğurunca gel diyolar.....
kış gibi çıktım evde zaman çok iyiydi evimle ilgileniyordum rahatlamıştım
eski müdürüm elamana ihtiyacım var dedi iila gel dedi istemezsen git dedi...
gittim 1 ay evde oturdukdan sonra ama tedaviyede başladım yine strese girince aşılama yapılamadı bu iş böle olmaz dedi eşim çık dedi...haziranda işden ayrıldım aşılamam iptal oldu doktor bana bu kilo ile çocuğun değil yumurtan bile olmaz dedi ....ilaçlar adet olamamak beni şişiriyordu diyetisyen düzenli adet görmen lazım dedi......vücudum hiçbir ilca tepki vermedi...haziran sonu işten çıktım hemen eve badana yaptırıdım ev kaldırıdım temizlik vs.15 günümü aldı üstüne biraz gezdim ve halamın yazlığına gittim .....baya dinlenmiş kafam işten ve tedaviden arınmıştı ve kk dan arkadşım dediki gel benim doktora ön görüşme yap beğenmezsen gitme dedi...tmm dedim o kadar rahattımki ramazan bayramından sonra tedavi olacaz dedik....bayramda kapadokayaya gidecektik....
ağustos başı ben gittim doktora bana çok iyi yaklaştı sevmiştim ama tedavi olamyacaktık
doktor bana baktı sen pkosun dedi eşinede bakalım dedi tedavineze karar verelim dedi..eşim 2 hafta sonra gitti test için ve bize siz uğraşmayın size tüp bebek dedi....
ani bir kararla tedavi oldum ...ramazan bayramında hamileydim...............
çokkkk uzun yazdım ama bebeklerim için vazgeçtim üstelik gelebilceği kesin değildi ...
şimdi hiç pişman değilim kızlar.....benim tek bebeğim olsaydı bile kendim bakacaktım
annem sinir hastası ....babanne yaşlı kimse benim gibi bakamaz kreşlere güvenim yok...
bizimde borçlarımız var bebek tedavisi bize 10 binliraya mal oldu.....evimizin borcunu tam bitirdik çoğunu bu iş çıktı ....ama az yerim az gezerim ben bakarım.....hiçbişeylerini kaçırmak istemiyorum...arkadşım hep derdi ilk dişi ,ilk adımı,ilk konuşmaya hiç şahit olamadım....ama çalımak zorundayım derdi....eğer madden çokkkkk çokkk sıkışmayacaksanız çalışma derim....bir arkadşımın kızı 6 aylık değil sıkılmak iş yapmaya fırsatı yok saçımı tarıyamıyorum diyor devamlı ilgi istiyor hemde kayınvalidesi en üskatta oturuyor anneside iki sokak ötede oda çalışcam dedi ama şimdi bırakamam diyor
hergün değişik bişey oluyor diyor.......benim görüşüm canım bu
işimiz zor pınarcım bende çok kilo aldım bakalım belki benim doktorda 100 lük ister
sağol cnm uzun bir yazı oldu ama yazmak istedim allahtan rabbim yinede çok uğraştırmadı bizi verdi bana meleklerimi
Aman aslım dikkat et canım...
Oooo amma beklemişsin ya sağlık ocağında. Bende yarın sabah gideceğim 2.tetanoz aşısı için...
Yorma kendini. Sıkma da canını. Bişey olmaz. Bebiş beslenir sen kendine dikkat et a.s.
Hoşgeldin canım... Sende bayağı badireler atlattın ama çok şükür Allah'ın izniyle kavuşacaksın yakında bebişlerine...
Bende hep kendim bakayım istiyorum... Dediğin gibi kaçırmak istemiyorum hiçbir anını. Çok şükür benim çalışmamam bizi zorlamaz. Ama bazen de nereye kadar çalışmadan durabileceğim diyorum kendi kendime? Eşim de yaşın genç, mesleğinde öyle ara verdiğin zaman çok şeyler kaçıracağın bir meslek değil. Sıkıldığında yeniden başlarsın diyor. Bakalım hayırlısıyla bi doğsun da güzel kuzum. Sonra karar veririm artık :1hug:
Valla zor canım... Ne yapalım canları sağolsun kuzuların a.s.
birsencim hikaye gibi yazmışsın nasıl okudum bitti anlayamdım.inşallah sağ salim kavuşacaksın bebeklerine tamam mı canım. bu kadar sıkıntının üstüne tadını çıkaracaksın inşallah.
birsencim benm yeğenimde demir hapı içemiyordu ama şurup gibi olanından verdi doktor onu rahatça içti vişne suyu gibi tadı var acaba oda kustururmuki
dırımcım demir iğnesi var ama biraz yakıyor canım
birsencim hikayeni okudum canım benim hayırlısıyla prenslerine kavuşacaksın içini rahat tut tatlım benim:)
kızlar biz geldik yemekten herkese afiyet olsun
valla kaçıracağın bişey yoksa bakarsın çocuğuna benim var bizim işte her dk.değişik bişey öğreniyordun....ama dediğim giibi eşimin işide ağır çocukların bütün yükünü ben alacam babalarına sevmek kalsın.......bende ikidene o yüzden dönmem ,ama sende birtane dönebilirsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?