aşkolsun kızlar ya abla falan:))) ama ben minyon tipliyim o yüzden hiç 32 yaşında gibi değilim:))))) ojeli canım valla içinden geldiği gibi konuş canım.birsencim sevindim bunu duyduğuma:))
kızlar slm..ben yine anca geldim..yarın seker testim vartam 24 +o oluyorum yarın
mutahharacım cnm allah beterinden saklasın tatlım..zaman geciyor bak..
birsencim genelde ikiz anneleri senin gibi oluyor tatlım...sıkma canını..tabiiki sorunlarını paylaşacaksın bizimle kuzuuuum :)))
pınar ılgın tülay nasılsınız kızlar?
bende büyük sayılırım 27yim:))
birsencim evet cnm ben boğa burcuyum ve en iyi anlaştıım ve en cok basak burcundandır arkadaslarım...
fulyacığım hoşgeldin cnm evet ikiz annelerin çoğunda sıkıntı var
şimdi bişey daha soracammm benimki çatlayan varmı bilmiyorum ama ben çok çatladım o çatlayan yerler çok kaşınıyor ölee bir vuruyorkiii kaşımamak imkansızzz acaba bebişler rahatsız oluyormu
doktor krem verdi ....olmadıı vazilim badem yağııı hiçbişey fayda etmediii
kızlar ikiz annelerinde okudum 9 aylık ikizleri varmışşş sabaha karşı aynı anda uyanıp annelerini aynı anda emiyormuş çok güselll yaaaa kocam bana sen inek olacaksın diyorr bu tanım doğruluyorr:roflol::roflol:
gülee gülee cnmm öptüm seni ve bebişini
sibiko cnm aslında buradayım ben hep ama yazamıyorum sanki hep sorunlarımı yazıyor gibiyim ........sıkılıyorum öle olunca okuyorum sizi
ben dışarıda çıkamıyorum pek bi atraksiyon yokk yani bendeee
ama takibimdesinizzyerimsenibenşakkıdıa.s.
1983 doğumlu 3 kişi olduk kızlar...
6 mart benimki. balık burcuyum ben.
kızlar bir arakadaşım aşılama yaptırmıştı.3,5 aylık hamileyken tiroid bezlerinin çok çalışmasından dolayı bebeğini kaybetti. mart ayını bekliyorlardı tüp bebek için.ama 2 gün önce aradı beni 1 aylık hamileymiş.gerçekten allahın takdiri.çok sevindim.inşallah bu sefer herşeyi yolunda gider.
fulyacığım hoşgeldin cnm evet ikiz annelerin çoğunda sıkıntı var
şimdi bişey daha soracammm benimki çatlayan varmı bilmiyorum ama ben çok çatladım o çatlayan yerler çok kaşınıyor ölee bir vuruyorkiii kaşımamak imkansızzz acaba bebişler rahatsız oluyormu
doktor krem verdi ....olmadıı vazilim badem yağııı hiçbişey fayda etmediii
kızlar ikiz annelerinde okudum 9 aylık ikizleri varmışşş sabaha karşı aynı anda uyanıp annelerini aynı anda emiyormuş çok güselll yaaaa kocam bana sen inek olacaksın diyorr bu tanım doğruluyorr:roflol::roflol:
kızlar selam..
ben bi süredir uzak kaldım aranızdan..muhabbet bayağı bi koyulaşmış kıskandım:a015:
iki üç gündür ben de bi halsizlik durumu vardu..sürekli böyle midem bulanıyodu
dün gece midem çok bulandı ve kustum..bu arada miniğim içimde bir titredi, öyle korktum ki..
sabah da pek bişiy yiyemedim ..neyse sonra doktora gittik, çünkü endişelendik kuzum için..
neyseki bi şeyi yokmuş, hatta abla olmuş benim kızım 960 gr.hihoyyyt
ama doktorum dedi ki: bu haftalardan itibaren mide bulantısı ve kusma pek iyi karşılanmamalıymış..
rahim ağzı açıldığında da bulantı ve kusma olurmuş, ağrıyı faretmeyebilirmişsin..
o yüzden aman kızlar dikkat edin..bi de 24. haftadan itibaren düzenli haftada 3-4 kez tansiyon ölçmek gerekiyomuş, gebelik zehirlenmesi olabilme ihtimalimizin en yüksek olduğu dönem son 3 aymış...
dikkat edin kızlar:CüvCüv:
bişeyyy anlamadım cnm bende hala kusuyorumm ama kusma ile rahimağzı açılmasınımı etkiliyormuymuş....dün geceden itibarende bas dönmem varrr yaww olayı biraz açsan cnm
kızlar selam..
ben bi süredir uzak kaldım aranızdan..muhabbet bayağı bi koyulaşmış kıskandım:a015:
dün gece midem çok bulandı ve kustum..bu arada miniğim içimde bir titredi, öyle korktum ki..
sabah da pek bişiy yiyemedim ..neyse sonra doktora gittik, çünkü endişelendik kuzum için..
ama doktorum dedi ki: bu haftalardan itibaren mide bulantısı ve kusma pek iyi karşılanmamalıymış..
rahim ağzı açıldığında da bulantı ve kusma olurmuş, ağrıyı faretmeyebilirmişsin..
o yüzden aman kızlar dikkat edin..bi de 24. haftadan itibaren düzenli haftada 3-4 kez tansiyon ölçmek gerekiyomuş, gebelik zehirlenmesi olabilme ihtimalimizin en yüksek olduğu dönem son 3 aymış...
efend,im pınarcım:)))) söyle kardeşim
birsencim bende aradada olsa hala kusuyorum haftaya doktoruma gidince sorayım bende..
canım bana bu sabah gittiğimde doktorum öyle dedi..
bazı durumlarda erken gebelik haftalarında rahim ağzı açılmasıyla birlikte kusma ve bulantı da olabilir, dedi..çok bulantın olursa gel, bulantıyı geçirmek için ilac veriyim, kusmak iyi değildir ilerleyen haftalarda, dedi
ama önemli olan ateş ve tansiyonmuş..
basit şeyler bunlar, diyip ölçmeyi ihmal etmemek gerekiyomuş
ama panik olma canım sen de hemen...bence baş dönmen varsa bi ytansiyonunu kontrol et
evet sibikocuğum çocuklarımın ineği olacağımmm ama çok güselll bişey yaa gerçi dişleri çıkmış olacak ısırır o veletlerr hahaaaa
pınarrrrrr merak etme tek bebek o iki memeye bayılıyor benimkiler şansız
kızlar selam..
bak şimdi tedirgin oldum aksam birden başım döndü ve ateş bastıı allah korusun yaa
şimdi kusma işi bende çok olduğundan bişey diyemem ama tansiyon ve ateş basması dün oldu bendee delikafaduldendelikafadulden
bende soracam cnm ben kusmuyorum şov yapıyorum
ama tuvalete gidip ayakta kusmak yok bana bende çöp poşeti alıyom kafama geçiriyom..
ama rahim ağzını etkiliyorsa o civatsı gevşek doktora soram zaten ikilerde bu risk varr
tansiyonumda düşüyor sanırım
yok pınarcımm kızarmıyım hiç aşkolsun canım.
bak şimdi tedirgin oldum aksam birden başım döndü ve ateş bastıı allah korusun yaa
şimdi kusma işi bende çok olduğundan bişey diyemem ama tansiyon ve ateş basması dün oldu bendee delikafaduldendelikafadulden
Birsencim evham yapma hemen yaaaaaklava: klava:
Bir şeyi sürekli söylersen olurmuş allah korusun yok birşeyin..
birsencim kafana takma senin kusmaların bazı gebelerde olduğu gibi normal.benim annem 9 ay boyunce ve kırkı çıkıncaya kadar hep kusmuş.
a.s.
Ben seni şimdi dövecem he Birsenklava: Kendi kendine hastalık çağırma klava:
dövün dövünnn maaaneee menimdedelikafadulden suçum yok kızlar kaydirigubbakcemile3
ben doktora 5 hafta olacak gitmeyeli sadece 2 hafta önce ultrasona girdim
kızlar iyi akşamlar. hepinizi ve beişleri öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?