kizlar bu arada lütfen o öyle demiş bu böyle demişleri kendinize uyarlamayin..cok sukur hepimiz doktor kontrolunde akli basinda insanlariz..sadece doktorlarin dediklerini yapalim..gerisi Allah'a kalmiş..evhamin stresin ne bize ne bebeklerimize faydasi yok..tam aksi zarari var..tabi bunu öncelikle kendime söylüyorum :))) cünkü bende sürekli bişeyler okuyup acaba bende de mi böyle vs diyip strese giriyorum..ama daha faydasini görmedim bunun :) ne zaman sadece doktorun dediklerini yapip sacma sapan araştirmalara girmesem bebişimde bende gayet iyi günler geciriyoruz..en iyisi bu..az bi zamanimiz kaldi..inşaAllah hepimiz saglikla hayirla mutlulukla bebişlerimize kavuscaz..az sabir :)
öpüyorum hepiniziii a.s.
arkadaşlar amniyosentez sonucum geldi canım sıkkın bebeğimin tek gözü kör olabilirmiş
oooo baya kalabalık buaksam kızlar selam herkeze bı gecmısı oluyup geleyım..
oooo baya kalabalık buaksam kızlar selam herkeze bı gecmısı oluyup geleyım..
fulyaaa dün benim sayfadaydın slm verdimm kaçtınn
ya dirimcim canim sen cidden strese girmek için yer ariyorsun hee..kiz birak kocani..adamda ekmek peşinde..gezmeye gitmediki..anliyorum seni..hassasiyet had safhada..ama lütfen stresten uzak kalmaya caliş..
anam siz ne zaman geldinizfulyacim iç suyunu muyunu canim..muhim olan ac gitmen şekerini cikarcak düşürcek bişey yeme içme..ben aksamdan herşeyi yedim içtim :) hatta cikolata bile yedim aksam :))))
bu aksam kocişle tartıştım ağladım geçen hafta p.tesi gördüm en son
giderken bana salı gelecem dedi gün geçti çarşamba dedi ..çarşamba geldi perşemebe dedi şimdide c.tesi gibi diyor patronu ile gitti ...bende dayanamadım suratına kapttım tlf ...başladım ağlamaya tlf kapattım annemi aradım ağladım ağldım ....sonra çocuklarımı düşünüp sustum sonra pişman oldum
yaaa çok özledim kocamı artık sabrım kalmadııı
cnm kayınvalidemden bugüne hiç strese girmedim annemde çok rahatım ama kocamı özledim artık 10 gün oluyor ben gece yanlız uyuyamıyorum
hamile kaldıkdan sonra geceleri rahatsız oluyorum...........herşeyde bi yana benim hayatımdaki tek önceliğim kocam .....onun yokluğu beni sarsıyor.elimde değil
cnm kayınvalidemden bugüne hiç strese girmedim annemde çok rahatım ama kocamı özledim artık 10 gün oluyor ben gece yanlız uyuyamıyorum
hamile kaldıkdan sonra geceleri rahatsız oluyorum...........herşeyde bi yana benim hayatımdaki tek önceliğim kocam .....onun yokluğu beni sarsıyor.elimde değil
:)) dimi ama kuzuum.. su içmeden olmaz.gece basucumdadır suyum..sürekli içerim... heyecan yaptım yine yaa.ne zaman doktora gidecek olsam heyecan yapıyorum.
birseencimm kocanın sucu yok ama tatlım..patronu ne dese o da napsın ama dimi...sen tabi özledin ondan cnm benim.az kaldı sıkma canının cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?