2009 Mayıs Anneleri

çook haklısın cnm.. ama işte insanız zaman zaman evham yapabiliyoruz :)) ona buna kulak asıyoruz ama dediğin gibi rahat olup dua etmek en doğrusu...

arkadaşlar amniyosentez sonucum geldi canım sıkkın bebeğimin tek gözü kör olabilirmiş

kesın bısey dememısler benım anladıgım hıc sıkma canını kotu bısey düşünme hem öleyse bıle suan herseyın çözümü var tıpta.iyiyi düşünelım yınede inş yanılıyolardır

anam siz ne zaman geldiniz fulyacim iç suyunu muyunu canim..muhim olan ac gitmen şekerini cikarcak düşürcek bişey yeme içme..ben aksamdan herşeyi yedim içtim :) hatta cikolata bile yedim aksam :))))

bu aksam kocişle tartıştım ağladım geçen hafta p.tesi gördüm en son
giderken bana salı gelecem dedi gün geçti çarşamba dedi ..çarşamba geldi perşemebe dedi şimdide c.tesi gibi diyor patronu ile gitti ...bende dayanamadım suratına kapttım tlf ...başladım ağlamaya tlf kapattım annemi aradım ağladım ağldım ....sonra çocuklarımı düşünüp sustum sonra pişman oldum
yaaa çok özledim kocamı artık sabrım kalmadııı

ya dirimcim canim sen cidden strese girmek için yer ariyorsun hee..kiz birak kocani..adamda ekmek peşinde..gezmeye gitmediki..anliyorum seni..hassasiyet had safhada..ama lütfen stresten uzak kalmaya caliş..

ya dirimcim canim sen cidden strese girmek için yer ariyorsun hee..kiz birak kocani..adamda ekmek peşinde..gezmeye gitmediki..anliyorum seni..hassasiyet had safhada..ama lütfen stresten uzak kalmaya caliş..

cnm kayınvalidemden bugüne hiç strese girmedim annemde çok rahatım ama kocamı özledim artık 10 gün oluyor ben gece yanlız uyuyamıyorum
hamile kaldıkdan sonra geceleri rahatsız oluyorum...........herşeyde bi yana benim hayatımdaki tek önceliğim kocam .....onun yokluğu beni sarsıyor.elimde değil

anam siz ne zaman geldiniz fulyacim iç suyunu muyunu canim..muhim olan ac gitmen şekerini cikarcak düşürcek bişey yeme içme..ben aksamdan herşeyi yedim içtim :) hatta cikolata bile yedim aksam :))))

:)) dimi ama kuzuum.. su içmeden olmaz.gece basucumdadır suyum..sürekli içerim... heyecan yaptım yine yaa.ne zaman doktora gidecek olsam heyecan yapıyorum.

birseencimm kocanın sucu yok ama tatlım..patronu ne dese o da napsın ama dimi...sen tabi özledin ondan cnm benim.az kaldı sıkma canının cnm benim

ayy kıyamam ben sana..çoook özlemişsin sen...
ben ayrı kalıyorum kaç aydır.annemlerdeyim.o kendi evimizde kalıyor.ben napayım tatlımm...

canim ya..anliyorum ama onuda anla..o da suan cok istiyodur yannida olmayi ama napsin adamcagiz..onuda kendinide huzursuz etme canim :)

aman keyfine bak :) cok basit bişi şeker testi :) o su da abartildigi gibi bişey degil..bi dikişte içiliyor

biliyorum kızlar onun suçu yokk işi ne yapsınnn onu suçlamıyorum
özlüyorum................

neyseee kızlar benim karnım sanki saat yutmuşum gibi tık tık atıyorrr çok komik yaaa hiç hareket hissetmiyorum ama göbiş oynuyorrr

günaydınlarrrrrrrr kimseler yok tabii bende ezan okunmadan kalktımm uyuyamadım artık saat 10 dan sonra uyurum ben bişeyler atıştırdım

Günaydın dırımkızı günaydın mayıs anneleri ve bebişleri nasılsınız bakalım
kızlar ya 2 3 gündür d.g filan falan derken dinlenemedimakşma dinlenecektim arkadaşlar geldi ayaklarım okadar çok şişki anlatamam patlıcak gibi ilk kez oluyor böyle birde altları kıpkırmızı canım çok acıyor basamıyorum sizdede oldumu bana ilk kez oluyor yorgunluktan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…