bozoncum endişe etme bazen dinlenmeye çekliyorlar canım rahatla başka şeylere odaklan o mutlaka kendini hissettirecektir. annesi
vlla ojelim sabh bende cum aolduğunu anımsayınca çok sevindim olsun canım yarımgün çabuk geçer inş güzle bir hafta sonu olur güzelce dinleniriz
günaydın kızlar!
Akman allah sabrını versin sana canım. Doğana kadar hiç bişey kesin değil bebişerimiz için. Senin ve bebeğin için dua ediyorum.
Dün akşam işten çıkarken arkadaşlara benim kızın marifetlerini anlatmıştım. Evde yemekten sonra yatana kadar hiç durmayan, sabah uyandıran bebeğim hiç hareket etmedi. Kızlar nazar mı değdi yoksa.( gece hiç uyuyamadım niye hareket etmiyor diye. Kahvaltı da ilk defa tatlı bile yedim bekliyorum ne zaman tekmeleyecek diye.
Bugün hava burda güneşli. Biraz oolsun insanın morali düzeliyor. Herkesin keyfi yerindedir umarım.
bu aksam kocişle tartıştım ağladım geçen hafta p.tesi gördüm en son
giderken bana salı gelecem dedi gün geçti çarşamba dedi ..çarşamba geldi perşemebe dedi şimdide c.tesi gibi diyor patronu ile gitti ...bende dayanamadım suratına kapttım tlf ...başladım ağlamaya tlf kapattım annemi aradım ağladım ağldım ....sonra çocuklarımı düşünüp sustum sonra pişman oldum
yaaa çok özledim kocamı artık sabrım kalmadııı
günaydınlarrrrrrrr kimseler yok tabii bende ezan okunmadan kalktımm uyuyamadım artık saat 10 dan sonra uyurum ben bişeyler atıştırdım
günaydın arkadaşlar geldik defneyle işe kahvaltı ettik 2 badak süt ve peynirle şimdide elma yiyoruz
günaydın kıslar..yine işe geldik ve çok şükür bugün cuma. yarın son gün benim için. cumartesi de yarım gün çalıştığım için.
sizler ne yaptınız anlatın bakalım...
günaydın kızlar...
biz de geldik işe ve yine mide bulantısmız var, akşam bişiy yiyemedik zaten:çok üzgünüm:
kızlar ben iki 3 gündür kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki depresyona giriyorum herşey herkes beni rahatsız ediyor eşim bile; akşamları hep suratım asık gülmek istemiyorum. yalnız kalmak istiyorum eşim çok ısrarcı, sürekli bir derdinmi var diye çok ısrar ediyor aslında öyle belli başlı bir sıkıntım yok ama mutsuz ve gergin hissediyorum dün o kadar gergindimki omuzlarım kaskatı kesilmişti eşim bana terapi müziği açıp masaj yaptı çok rahatladım derken 1 saate kalmaz yine onunla tartıştım off ne oluyor bana ya sizede oluyormu canım hiç br şey yapmak istemiyor ve herkese sinir oluyorum ama içimden geldiği gibi davranmak istiyorum zoraki gülmek zoraki konuşmak istemiyorum
günaydın hayırlı cumalar:))) nasılsınız fıstıklar
arkadaşlar amniyosentez sonucum geldi canım sıkkın bebeğimin tek gözü kör olabilirmiş
ya %99 öyleymiş bizde eşimle kara aldık ne olursa olsun doğuracam bebeğime kıyıpda öldürtemem ben allahıma yalvarıyorum onu bana sağ salim bağışlasın
Kızlar herkese günaydınlar... Ofise şimdi geldim. Tetanoz aşımın 2.sini oldum bugün. Geçen sefer makina bozuk olduğundan dinletememişlerdi. Bu sefer kuzumun kalp atışlarını dinlettiler. Ay kulaklıkla ne güzel geliyo insana. At koşturuyor gibi :) Yarın sabahta şeker yükememiz var bakalım kısmetse...
Eeee sizler de ne var ne yok bakalım?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?