2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar...

biz de geldik işe ve yine mide bulantısmız var, akşam bişiy yiyemedik zaten:çok üzgünüm:

günaydın kıslar..yine işe geldik ve çok şükür bugün cuma. yarın son gün benim için. cumartesi de yarım gün çalıştığım için.
sizler ne yaptınız anlatın bakalım...

vlla ojelim sabh bende cum aolduğunu anımsayınca çok sevindim olsun canım yarımgün çabuk geçer inş güzle bir hafta sonu olur güzelce dinleniriz

günaydın kızlar!
akman Allah sabrını versin sana canım. Doğana kadar hiç bişey kesin değil bebişerimiz için. SEnin ve bebeğin için dua ediyorum.
dün akşam işten çıkarken arkadaşlara benim kızın marifetlerini anlatmıştım. Evde yemekten sonra yatana kadar hiç durmayan, sabah uyandıran bebeğim hiç hareket etmedi. kızlar nazar mı değdi yoksa.( gece hiç uyuyamadım niye hareket etmiyor diye. kahvaltı da ilk defa tatlı bile yedim bekliyorum ne zaman tekmeleyecek diye.
Bugün hava burda güneşli. biraz oolsun insanın morali düzeliyor. herkesin keyfi yerindedir umarım.

bozoncum endişe etme bazen dinlenmeye çekliyorlar canım rahatla başka şeylere odaklan o mutlaka kendini hissettirecektir. annesi

herkese günaydın
bozon merak etme canım hissedersin bebeişini oraya odaklanma sen
kızlar pc mi eşim işe götürdüğü için giremiyorum sohbete şimdi çıkmalıyım size iyi sohbetler

vlla ojelim sabh bende cum aolduğunu anımsayınca çok sevindim olsun canım yarımgün çabuk geçer inş güzle bir hafta sonu olur güzelce dinleniriz

inşallah canım.dinlenelim valla.bende bugün cuma diye sevinçle kalktım yataktan.

canım benimkide yapıyor o yaramazlığı. Bir bakıyorum 2 gün fıldır fıldır maşallah. Sonra böyle 1 gün çooook hafif hafif kımıldamalar, onuda gün içerisinde 1-2 defa filan yapıyor.bende huylanıyorum ama sonra geri normale dönüyor çok şükür. Sende korkma hepimizinki aynı demekki...

kızlar ben iki 3 gündür kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki depresyona giriyorum herşey herkes beni rahatsız ediyor eşim bile; akşamları hep suratım asık gülmek istemiyorum. yalnız kalmak istiyorum eşim çok ısrarcı, sürekli bir derdinmi var diye çok ısrar ediyor aslında öyle belli başlı bir sıkıntım yok ama mutsuz ve gergin hissediyorum dün o kadar gergindimki omuzlarım kaskatı kesilmişti eşim bana terapi müziği açıp masaj yaptı çok rahatladım derken 1 saate kalmaz yine onunla tartıştım off ne oluyor bana ya sizede oluyormu canım hiç br şey yapmak istemiyor ve herkese sinir oluyorum ama içimden geldiği gibi davranmak istiyorum zoraki gülmek zoraki konuşmak istemiyorum

Birsencim sabret canım ya adamcağızın işi napsın.Sana ağlamayı yasaklıyoruz artık aaaa ne bu böle klava:

günaydınlarrrrrrrr kimseler yok tabii bende ezan okunmadan kalktımm uyuyamadım artık saat 10 dan sonra uyurum ben bişeyler atıştırdım

Günaydınlarrrrrr herkeseeee tüm anneciklere kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar geldik defneyle işe kahvaltı ettik 2 badak süt ve peynirle şimdide elma yiyoruz

Afiyet şeker olsun defnemize...

günaydın kıslar..yine işe geldik ve çok şükür bugün cuma. yarın son gün benim için. cumartesi de yarım gün çalıştığım için.
sizler ne yaptınız anlatın bakalım...

Günaydın canım olsun bişey kalmadı yarın gün dediğin nedir geçer gider:1rolleyes:

günaydın kızlar...

biz de geldik işe ve yine mide bulantısmız var, akşam bişiy yiyemedik zaten:çok üzgünüm:

Canım en azından beyaz peynirli bi tost yemeğe çalışsaydın mideni bastırırdıcokacimcoook

Ah Ahhhhhh bende çok sinirli ve gerginim nolcak böle birde söylediğim şey olmadığı zaman çıldırıyorum sanki hiçbişey yapmak istemiyorum çoğu zaman yanlız kalıp dinlenmek iyi geliyor bide acayip ilgi bekliyorum göremezsem çocuk gibi huysuzluk yapıyorum :roflol::roflol::roflol:

günaydın hayırlı cumalar:))) nasılsınız fıstıklar

Hayırlı cumalar ilgincim ne olsun işte kahvaltıları ettik yogun bi gün daha başladı

günaydın kızlar
oğlumla yine işteyiz
çalışanlara kolay gelsin diyorum
evdekilere de iyi günler diliyorum

Günaydın güzel annişler ve bebişleeeeeeer,öptük hepinizi oğluşumlaaaaaaa:CüvCüv:

Alıntı:
dırımkızı kullanıcısından alıntı
bu aksam kocişle tartıştım ağladım geçen hafta p.tesi gördüm en son
giderken bana salı gelecem dedi gün geçti çarşamba dedi ..çarşamba geldi perşemebe dedi şimdide c.tesi gibi diyor patronu ile gitti ...bende dayanamadım suratına kapttım tlf ...başladım ağlamaya tlf kapattım annemi aradım ağladım ağldım ....sonra çocuklarımı düşünüp sustum sonra pişman oldum
yaaa çok özledim kocamı artık sabrım kalmadııı

canım benim üzme kendini bak bebişlerini düşün zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun

sibiko aynı canım bir ilgi istiyorum gösterince sıkılıyorum yalnız kalmak istiyorum of ya çok tuhaflaştım bakalım bu akşam nasıl olucam umarım düzelirim

Kızlar herkese günaydınlar... Ofise şimdi geldim. Tetanoz aşımın 2.sini oldum bugün. Geçen sefer makina bozuk olduğundan dinletememişlerdi. Bu sefer kuzumun kalp atışlarını dinlettiler. Ay kulaklıkla ne güzel geliyo insana. At koşturuyor gibi :) Yarın sabahta şeker yükememiz var bakalım kısmetse...

Eeee sizler de ne var ne yok bakalım?

arkadaşlar amniyosentez sonucum geldi canım sıkkın bebeğimin tek gözü kör olabilirmiş

ya %99 öyleymiş bizde eşimle kara aldık ne olursa olsun doğuracam bebeğime kıyıpda öldürtemem ben allahıma yalvarıyorum onu bana sağ salim bağışlasın

Canım. Öncelikle geçmiş olsun. Ama seni kararından dolayı tebrik ediyorum. 25 haftalık olmuşsun. Kıymak tabiki mümkün değil. İnşallah ben inanıyorum ki bebeğin o %1 ihtimali kullanacak ve sapasağlam gelecek dünyaya. Öyle olmasa bile sizin gibi yürekli bir anne ve babası olduğu için çok şanslı bir bebek olacak a.s.

Gözün aydın cnm,benimde önümüzdeki hafta tetanos ve şeker yüklemem var,bizim sağlıkocağında dinletmiyolar kalo atışlarını yaa

geçmiş olsun pınarcım. hadi bak aşı maceramız da bitti çok şükür. yalnız ben vurunalı çok oluyor senle aramızda 3-4 gün olmasına rağmen.anlayamadım ya neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…