Gözün aydın cnm,benimde önümüzdeki hafta tetanos ve şeker yüklemem var,bizim sağlıkocağında dinletmiyolar kalo atışlarını yaa
geçmiş olsun pınarcım. hadi bak aşı maceramız da bitti çok şükür. yalnız ben vurunalı çok oluyor senle aramızda 3-4 gün olmasına rağmen.anlayamadım ya neyse.
akmancım canım çok geçmiş olsun anne ve baba olmak böyle işte evladını herşeyiyle kabullenmek dünyaya getirmek kutlarım seni o senin bir parçan tatlım dularım seninle inşallah sağlıklı bir şekilde doğar tatlım bebişin
pınarcım merhaba canım hoşgeldin nasılsın ben daha olmadım aşımı şubat 15 den sonra hem aşım hem şeker yükleme testim var
kızlar merhaba
ben geçen gün olamadım aşımı, öğle yemeğinde gidebilirsem giderim sağlık ocağına, işe çok yakın
pınarcım sağol iyi ki söyledin makina hakında ben de isteyeceğim oğlumun kalplerini dinletmelerini
ben önce şu steteskopla dinletiyorlar sandım, evde bazen dinliyorum ama bir şey duyamıyorum
dırımkızı .!.:kızlar ikiz annelerinde okudum 9 aylık ikizleri varmışşş sabaha karşı aynı anda uyanıp annelerini aynı anda emiyormuş çok güselll yaaaa kocam bana sen inek olacaksın diyorr bu tanım doğruluyorr
pınarcım bende iyiyim bu hafta çok yoğundum tatlım inan yarını iple çekiyorum bebişimde benimle uyanıyor her sabah canım :)))
günaydın kızlar.birsencim ya sende herşeyi stres yapıyon canım bebişlerini düşün.eşin gelcek nasılsa.pınarcım geçmiş olsun.neyse sende tamamladın aşını.şeker yüklemende inşallah iyi çıkar canım.kızlar benim bebişimde nedense dünden beri kıprıdamıyor(( alışmışım hergün kıpır kıpır olmasına bir tuhaf oldum..
günaydın kızlar. hatırlıyorsanız dün doktor randevumuz vardı yine. çıktık gittik. biraz da erken gitmiştik, beklerken gidip doğum ücretleri hakkında vezneyle konuşayım dedim. anaaa bi gittim, kadın demesin mi burda doğum yapılmıyor:1shok: tıp merkezi statüsünde olduğundan!delikafadulden deli olacam yaaa! kocamda dalga geçiyor,sen evde doğur en iyisi diyor. tavana bir urgan bağla dedim, fatma girik filmlerindeki gibi tırmanırken doğururum!klava:
giriş işlemlerini filan iptal edelim bari dedim. muayene olmaya da gerek yok. sonra öğrendimki 4 boyutlu usg varmış. buraya kadar gelmişken oğluşumu göreyim bari dedim. ilk defa baktık 4 boyutludahihoyyyt bana benziyor sanki kızlarkaydirigubbakcemile3
çok şükür iyiymiş. 677gr 30cm olmuş.
bu arada ÇINAR ismi konusunda yorumlarını yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. çok kararsızım. üstüne üstlük kocamda iki üç gündür tutturmasın mı babamın adını da koyalım diye!! mehmet çınar olsun diyor. şu zamana kadar hep karşıydım buna ama bakalım kocamla nasıl mücadele edecem:çok üzgünüm:
Günaydın dırımkızı günaydın mayıs anneleri ve bebişleri nasılsınız bakalım
kızlar ya 2 3 gündür d.g filan falan derken dinlenemedimakşma dinlenecektim arkadaşlar geldi ayaklarım okadar çok şişki anlatamam patlıcak gibi ilk kez oluyor böyle birde altları kıpkırmızı canım çok acıyor basamıyorum sizdede oldumu bana ilk kez oluyor yorgunluktan sanırım
afiyet olsun cnmmmm ohh süt hee yarasın kuzunaagünaydın arkadaşlar geldik defneyle işe kahvaltı ettik 2 badak süt ve peynirle şimdide elma yiyoruz
ahhhh bu bulantııı seni çok iyi anlıyorum cnmgünaydın kızlar...
biz de geldik işe ve yine mide bulantısmız var, akşam bişiy yiyemedik zaten:çok üzgünüm:
günaydın cnmm çalışıyorsun alla sabır versin yawwwgünaydın kıslar..yine işe geldik ve çok şükür bugün cuma. yarın son gün benim için. cumartesi de yarım gün çalıştığım için.
sizler ne yaptınız anlatın bakalım...
günaydın kızlar!
akman Allah sabrını versin sana canım. Doğana kadar hiç bişey kesin değil bebişerimiz için. SEnin ve bebeğin için dua ediyorum.
dün akşam işten çıkarken arkadaşlara benim kızın marifetlerini anlatmıştım. Evde yemekten sonra yatana kadar hiç durmayan, sabah uyandıran bebeğim hiç hareket etmedi. kızlar nazar mı değdi yoksa.( gece hiç uyuyamadım niye hareket etmiyor diye. kahvaltı da ilk defa tatlı bile yedim bekliyorum ne zaman tekmeleyecek diye.
Bugün hava burda güneşli. biraz oolsun insanın morali düzeliyor. herkesin keyfi yerindedir umarım.
günaydın hayırlı cumalar:))) nasılsınız fıstıklar
Kızlar 2 gündür geçmişi okuyamamıştım, bugün okuyup toptan cevap yazıyorum baya uzun sürer heraldeeeee
ASLICIM,geçmiş doğumgünün kutlu olsuuuuuuun,şeker sonucun sınırda çıkmışya dikkat et falan dedimii doktor yasakladımı?
CERENCİM, çınar ismi güsel bence, hem herkeste yoktur bu isimden:CüvCüv:
OJELİFıstıkIM,berke ismini bende çok istedim,kağan berke olsun dedim ama eşimin tanıdığı var berke diye istemiyom die tutturdu adam maalesefff
Kızlar bu arada pınar altuğun normal doğurmasına şaşırmadım,sonçta 2.900 çok bi kilo değil,esas benim eşim 4.5 kg doğmuş hemide normallllllll,anaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:
Bide mart annelerinden biri doğum yapmış demişiniss çok üzüldüm yaa inş. sorunsuz olur Allah yardımcısı olsun,çok korkuyorum erken doğumdan benn,Allah korusun öyle boşuna şeyler için sinirleniyorumki sırf bu yüzden bebişe bişi olursa asla affetmem kendimiiiiiiii
MUTAHHARACIM,canım yaa inş. geçecek bitanemm,hem 3 aydan az kaldı senin yatsan bile geçecek inş. şipşak,Allahım meleğini korusun inş.,sen doktorun sözünden çıkma tatlım
FULYACIM, güzel haberlerini bekliyorum canım,inş. şeker çıkmaz hiçibirimizdeeeee
Ayyy geberttin beni gülmekten yavss, geçmişi okuyodum koptum olaydan sana gülüyoruuuuuuuum
Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın. Bitti çok şükür şimdilik aşılar... Doğumdna bir hafta sonra bebişi getir de topuğundan kan alıp testlerini yapalım dediler. Çok ilgililer ya. Geçen haftada eve gelmişler ziyarete. Ben olmadığımdan not bırakmışlar. Çok sevdim ben bu sağlık ocağını...
Sıkma canını. Benimkide bazen fena nazlanıyor. Doktoruma sormuştum geçenhaftaç Olur öyle dert etme. Eee onunda dinlenmeye, doğum ve dünya için enerji yoplamaya ihtiyacı var demişti yerimseniben
Günaydın canım. Vallahi en sonunda gelip sizin orada bi hastane açacağım. Gıcık oldum yaklava: Neyse sıkma canını. Hayırlısıyla bulursun bi hastane gönlüne göre...
Oooo oğluşun büyümüş maşşallah :1shok:
Valla ben dünde dediğim gibi. Çınar ismini çok severim. Erkeklere de yakıştırırım. Mehmet Çınar2da pek hoş olmuş valla. Kırma kocanı derim yerimseniben
kızlar selam..
ben bi süredir uzak kaldım aranızdan..muhabbet bayağı bi koyulaşmış kıskandım:a015:
iki üç gündür ben de bi halsizlik durumu vardu..sürekli böyle midem bulanıyodu
dün gece midem çok bulandı ve kustum..bu arada miniğim içimde bir titredi, öyle korktum ki..
sabah da pek bişiy yiyemedim ..neyse sonra doktora gittik, çünkü endişelendik kuzum için..
neyseki bi şeyi yokmuş, hatta abla olmuş benim kızım 960 gr.hihoyyyt
ama doktorum dedi ki: bu haftalardan itibaren mide bulantısı ve kusma pek iyi karşılanmamalıymış..
rahim ağzı açıldığında da bulantı ve kusma olurmuş, ağrıyı faretmeyebilirmişsin..
o yüzden aman kızlar dikkat edin..bi de 24. haftadan itibaren düzenli haftada 3-4 kez tansiyon ölçmek gerekiyomuş, gebelik zehirlenmesi olabilme ihtimalimizin en yüksek olduğu dönem son 3 aymış...
dikkat edin kızlar:CüvCüv:
ceren bacım nerede doğuracan kııııı bu ne şanssızlık yaww
cerencim valla şansızlık seninkide canım benim hakkında hayırlısı olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?