2009 Mayıs Anneleri

akmancım canım çok geçmiş olsun anne ve baba olmak böyle işte evladını herşeyiyle kabullenmek dünyaya getirmek kutlarım seni o senin bir parçan tatlım dularım seninle inşallah sağlıklı bir şekilde doğar tatlım bebişin

pınarcım merhaba canım hoşgeldin nasılsın ben daha olmadım aşımı şubat 15 den sonra hem aşım hem şeker yükleme testim var

Gözün aydın cnm,benimde önümüzdeki hafta tetanos ve şeker yüklemem var,bizim sağlıkocağında dinletmiyolar kalo atışlarını yaa

Sağolasın canım. Sende gittiğinde söyle. Benimde geçen sefer dinletmemişlerdi. Bişey dememiştim. Meğersem yeni makina bekliyolarmış. Bu sefer sordum. Geldi makinamız dinleticem aşından sonra dedi. Sende sor canım çok güzel oluyo a.s.

geçmiş olsun pınarcım. hadi bak aşı maceramız da bitti çok şükür. yalnız ben vurunalı çok oluyor senle aramızda 3-4 gün olmasına rağmen.anlayamadım ya neyse.

Saoğl canım. Evet bi sonraki 6 ay sonra kısmetse. Ben ilk aşımı senden geç oldum canım. Doktoruma geç sormuştum. Bide işten izin al falan. Ancak gitmiştim...

kızlar merhaba
ben geçen gün olamadım aşımı, öğle yemeğinde gidebilirsem giderim sağlık ocağına, işe çok yakın
pınarcım sağol iyi ki söyledin makina hakında ben de isteyeceğim oğlumun kalplerini dinletmelerini
ben önce şu steteskopla dinletiyorlar sandım, evde bazen dinliyorum ama bir şey duyamıyorum

Hoşbuldum canım. İyiyim çok şükür. Akşam 21:30'da yatırdı eşim dünden çok uykusuzdum diye. Sabahta aşıya gideceğim diye 08:30'da kalkınca uykumu aldım, keyfim yerinde :) Sen nasılsın?

Merhaba canım. Söyle tabi. Her sğalık ocağında oluyormuş mutlaka. a.s.

pınarcım bende iyiyim bu hafta çok yoğundum tatlım inan yarını iple çekiyorum bebişimde benimle uyanıyor her sabah canım :)))

Kızlar 2 gündür geçmişi okuyamamıştım, bugün okuyup toptan cevap yazıyorum baya uzun sürer heraldeeeee

ASLICIM,geçmiş doğumgünün kutlu olsuuuuuuun,şeker sonucun sınırda çıkmışya dikkat et falan dedimii doktor yasakladımı?

CERENCİM, çınar ismi güsel bence, hem herkeste yoktur bu isimden:CüvCüv:

OJELİFıstıkIM,berke ismini bende çok istedim,kağan berke olsun dedim ama eşimin tanıdığı var berke diye istemiyom die tutturdu adam maalesefff

Kızlar bu arada pınar altuğun normal doğurmasına şaşırmadım,sonçta 2.900 çok bi kilo değil,esas benim eşim 4.5 kg doğmuş hemide normallllllll,anaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:

Bide mart annelerinden biri doğum yapmış demişiniss çok üzüldüm yaa inş. sorunsuz olur Allah yardımcısı olsun,çok korkuyorum erken doğumdan benn,Allah korusun öyle boşuna şeyler için sinirleniyorumki sırf bu yüzden bebişe bişi olursa asla affetmem kendimiiiiiiii

MUTAHHARACIM,canım yaa inş. geçecek bitanemm,hem 3 aydan az kaldı senin yatsan bile geçecek inş. şipşak,Allahım meleğini korusun inş.,sen doktorun sözünden çıkma tatlım

FULYACIM, güzel haberlerini bekliyorum canım,inş. şeker çıkmaz hiçibirimizdeeeee

dırımkızı .!.:
kızlar ikiz annelerinde okudum 9 aylık ikizleri varmışşş sabaha karşı aynı anda uyanıp annelerini aynı anda emiyormuş çok güselll yaaaa kocam bana sen inek olacaksın diyorr bu tanım doğruluyorr

Ayyy geberttin beni gülmekten yavss, geçmişi okuyodum koptum olaydan sana gülüyoruuuuuuuum

günaydın kızlar.birsencim ya sende herşeyi stres yapıyon canım bebişlerini düşün.eşin gelcek nasılsa.pınarcım geçmiş olsun.neyse sende tamamladın aşını.şeker yüklemende inşallah iyi çıkar canım.kızlar benim bebişimde nedense dünden beri kıprıdamıyor(( alışmışım hergün kıpır kıpır olmasına bir tuhaf oldum..

günaydın kızlar. hatırlıyorsanız dün doktor randevumuz vardı yine. çıktık gittik. biraz da erken gitmiştik, beklerken gidip doğum ücretleri hakkında vezneyle konuşayım dedim. anaaa bi gittim, kadın demesin mi burda doğum yapılmıyor:1shok: tıp merkezi statüsünde olduğundan!delikafadulden deli olacam yaaa! kocamda dalga geçiyor,sen evde doğur en iyisi diyor. tavana bir urgan bağla dedim, fatma girik filmlerindeki gibi tırmanırken doğururum! klava:
giriş işlemlerini filan iptal edelim bari dedim. muayene olmaya da gerek yok. sonra öğrendimki 4 boyutlu usg varmış. buraya kadar gelmişken oğluşumu göreyim bari dedim. ilk defa baktık 4 boyutludahihoyyyt bana benziyor sanki kızlarkaydirigubbakcemile3
çok şükür iyiymiş. 677gr 30cm olmuş.

bu arada ÇINAR ismi konusunda yorumlarını yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. çok kararsızım. üstüne üstlük kocamda iki üç gündür tutturmasın mı babamın adını da koyalım diye!! mehmet çınar olsun diyor. şu zamana kadar hep karşıydım buna ama bakalım kocamla nasıl mücadele edecem:çok üzgünüm:

pınarcım bende iyiyim bu hafta çok yoğundum tatlım inan yarını iple çekiyorum bebişimde benimle uyanıyor her sabah canım :)))

Allah iyilik versin canım. Aynen bende fena yoğundum sıkıntı geldi valla. Benim kuzumda her sabah 05:15 - 05:30 arası uyanıyor. Dünden o kadar uykusuzdum ki bu sabah ne eşimin gittiğini duymuşum, ne telefonun alarmını, ne de kuzumun tekmelerini... Gözümü bi açtım saat 08:30 olmuş kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın. Bitti çok şükür şimdilik aşılar... Doğumdna bir hafta sonra bebişi getir de topuğundan kan alıp testlerini yapalım dediler. Çok ilgililer ya. Geçen haftada eve gelmişler ziyarete. Ben olmadığımdan not bırakmışlar. Çok sevdim ben bu sağlık ocağını...

Sıkma canını. Benimkide bazen fena nazlanıyor. Doktoruma sormuştum geçenhaftaç Olur öyle dert etme. Eee onunda dinlenmeye, doğum ve dünya için enerji yoplamaya ihtiyacı var demişti yerimseniben

Günaydın canım. Vallahi en sonunda gelip sizin orada bi hastane açacağım. Gıcık oldum ya klava: Neyse sıkma canını. Hayırlısıyla bulursun bi hastane gönlüne göre...

Oooo oğluşun büyümüş maşşallah :1shok:

Valla ben dünde dediğim gibi. Çınar ismini çok severim. Erkeklere de yakıştırırım. Mehmet Çınar2da pek hoş olmuş valla. Kırma kocanı derim yerimseniben

cnm şişmeye başlıyoruz sen ayakta fazla kalıyorsun yani ben yattığım için bana göre yani benimde ellerim şişti alyansım küçük parmağıma oluyor düşün

günaydın arkadaşlar geldik defneyle işe kahvaltı ettik 2 badak süt ve peynirle şimdide elma yiyoruz
afiyet olsun cnmmmm ohh süt hee yarasın kuzunaa

günaydın kızlar...

biz de geldik işe ve yine mide bulantısmız var, akşam bişiy yiyemedik zaten:çok üzgünüm:
ahhhh bu bulantııı seni çok iyi anlıyorum cnm
bende aksam inat ettim söylemesi ayıp annem patates köfte yapmıştı salata ile
oturdum yedim....inanamadım hiçbişey olmadıı...ne ekşime ne yanma
bazen çocuklar kaçamak istiyor demekkk

günaydın kıslar..yine işe geldik ve çok şükür bugün cuma. yarın son gün benim için. cumartesi de yarım gün çalıştığım için.
sizler ne yaptınız anlatın bakalım...
günaydın cnmm çalışıyorsun alla sabır versin yawww

oooo cnm korkma şimdi diyecen diyene bak...benimkiler iki gün karşılıklı vuruştular sonra bi durdularr aboooo rica minnet aksam yatıyorum...ikisi birden kasığıma vuruyorr çişim geldi yawww ....

günaydın hayırlı cumalar:))) nasılsınız fıstıklar

allah hep güldürsün cnmmmmmmm

saol pınarcığım demekki benimkide naz yapıyor. bizim sağlık ocağı bir tuhaf ya.sabah gidersin şikayet ederler akşam üstü gidersin bu saatte olurmu derler.o yüzden valla içimden gitmek hiç gelmiyor.mahkeme duvarı gibi suratları var...

kızlarrr bende p.tesi yükletecem şekerii hastaneden döndüğümdede annemlerin sokağındaki sağlık ocağına gidecem yapsın tetenozu bana 24 hafta yaparlar sanırım

bu arada benim ömerim köfte dudaklımı olacak nee hergün ultrason resmine bakıyorum bende köfte dudaklıyımdaa.......

bu arada o ikizler varya annelerini aynı anda emen onlar emerken elele tutuşuyormuşş
allahımmmmmmmm ne güsell bişeyy kadın isyan etmiş ben özendim hehe

yaaa öyle deme canım yaa! annem de öyle diyor,beni deli ediyor! benim kızdığım nokta,buraya gelene kadar yoktu öyle bir laf. melih kaan koyacaktık. memlekete geldikten sonra çınar ismini gördüm beğendim,kocamda itiraz etmedi. ama bu seferde tutturdu biri de babamın adı olsun diye! bilmiyorum kim ne dediyseÇok üzgünüm çoook
benim adım ayşe. babannemin adı. ben annemgile hep kızmışımdır başka admı bulamadınız diye? şimdi oğlumda bana kızarsa?

Canım yaa bendede çok halsizilik var kaç gündür,korkuyorum kendimden,bazen bayılacak gibi oljuyorum eşim diyoki çok normal seni sömürüyo oğlum diyoo..doktora gidince sorucam yinede off panik oluyorum böyle hep..

TUTKUNCUM,doktor rahim ağzı açıklığını nerden anlıyor?ultrasondanmı bakıyor yoksa vajinal muayenemi yapıyor? Hiç muayene yapılmadı bana hamileliğin başından berii,sadece ultrasonla bakıldı ondan soruyorum

AKMANCIM,bebişi doğurma kararı vermişsin çok sevindim,inş. hiçbirşeyi yoktur canım sapasağlamdır bebeğin,Rabbim onu korusun inş.

BİRSENİM valla seninle beni napçaz bilmem bende herşeyi sıkıntı yapıyorum senin gibi bebişler i korusun Rabbim inş...Kendini frenlemeye üzülmemeye çalış cnm

CERENCİM, maşallah bebişine cnm tosuncuk olmuşşşşşşş,Sağlıkla doğsunlar inş.bide nerde doğurucan cidden? başka iyi hastane varmı canım yakınlarında?

ASLICIM,sıcak suya tuz ekleyip ayaklarını bekletsen biraz iyi gelebilir tatlım

BOZONCUM,benmkide geçenlerde 2 gün hareket etmedi cnm bende çok korktum,şu kurmalı saatler varya onlardan çaldırıver yarım metre yakınında cidden uyanıyolar,bizimki hareket etti sonrasında

MALİYNCİM,bende acayip felaketim bu aralar stres küpü gibiyim,ama fark benim kociş beni rahatlatmak yerine daha çok olayı büyütüyor maalesef,ondan çok korkuyorum her kasık ağrımda diyorum aha şimdi doğurcam diye Allah korusun inş...

kızlar yarın benim doğumgünüm ama sağolsuın arkadaşlarım yarın izinliyiz diye bugünden hediyelerini verdiler doğumgünümü kutladılar çok mutlu oldum ayrıca siteden arkadaşımda bana doğumgünü hediyesi yollamış kıyamam ya bana çok iyi morel oldu :))))))
bu arada geceleri ağrım çok fazla ne sağa ne sola dönemiyorum kızlar normal ama bazen ağlayacak dereceye geliyorum bebişim sağlıklı olsunda herşeyi çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…