2009 Mayıs Anneleri

Kızlar bugün saat 4'e randevu aldım doktordan ağrım var benim yaa korkuyorum dua edin bişi çıkmasın...:a015::a015:

kızlar p.tesi doktora giderken allah izin verirse süslenip gidecem evde pijamlarla dolanmaktan pijama kraliçesi oldum....makyaj felan yapacam ........ahhh eskiden hergün giydiğim kıyafete göre oje sürerdim işyerimdeki kızlar hem ev hem koca bide sabahın köründe nasıl böle oluyorsun derdi....

ama kocişşşşşş kıskanabilirr doktora giderken neden süsleniyon der şimdi sağolsun kayınvalidem oğluna doktor senden yakışıklı dediiii

Ay sanki zorla yaptırıyoruz onlara bu işi. Tövbe tövbe klava:

Hadi bakalım canım inşallah seninde sonuçların iyi çıkar...

Ayyy ikiz doğurasım geldi :)

Canım tabiki senin içinden nasıl geçiyorsa öyle koy ismini. Ama Mehmet ismini ben hep oldum olası sevmişimdir.Bana göre hiç demode bi isim değil. Hem dedemin hemde rahmetli dayımın ismiydi. Teyzem de Ağustos'ta bi erkek doğurunca adını Mehmet Erk koyduk. İki isim koy beğenmezse ötekini kullanır. Benimde ilk ismim babanemin ismi olan Güngör. Bide gidip ilk isim olarak yazdırmışlar. Oldum olası gıcık oldum.Hiç kullanmadım. Hep Güngör diyenlere hayır Pınar dedim. Evlendiğim de iki isim yüzünden kendi soyadımı bile alamadım :jeyyar:

Aaaaaaa ne güzel. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM: Tüm sevdiklerinle birlikte nice nice senelre inşallahhhhhhh a.s.

teşekkür ederim. son bir şansım kaldı, haftaya çarşamba randevum var. onda da olumsuz sonuç çıkarsa, gıcık kocamın dediği gibi evde doğuracam ben!:enbuyukkk:

Hadi bakalım umarım bu sefer iyi bi yerdir canım ya...

neren ağrıyor cnm yawwww endişe ettin

Kasıklarıma ağrı giriyor dün akşamdan beri,geçer dedim ama aralıklı olarak devam edince korktum,bide göbeğim ağrıyo ama o gerilmeden olabilir,bi gideyim doktoroda ne dicek bakalım, tuvalete gidip bişi geliyomu diye kontrol ediyorum dünden beri paranoyak olucam yoksa

:roflol::roflol:sende bendensinnnn şükürki ağrım sızım yokkk git bacım yaa
için rahat etsinn:teselli:

ceren cnm isim olayınızda çınar çok güselll tek olsunn

bak bizim dedelerin ismii benim dedemle eşimin dedesi

ama ailede kaus oldu ömer dede ismi olduğu için 2 numaralı kaynımın ismide ömer

tabi bir numaralı abii neden o amcasının ismi konuluyor diye eltiminde kışkırtması ile
çok kırıcı hareket yaptı...........bende sildim onları mecbur olmadıkca görmem yüzünü

günaydınlarrrrrrrr kimseler yok tabii bende ezan okunmadan kalktımm uyuyamadım artık saat 10 dan sonra uyurum ben bişeyler atıştırdım

ben sürekli dinlendiğim için olmadı cnm daha..dinlenmeye calış tatlım

günaydın arkadaşlar geldik defneyle işe kahvaltı ettik 2 badak süt ve peynirle şimdide elma yiyoruz

günaydın kızlar...

biz de geldik işe ve yine mide bulantısmız var, akşam bişiy yiyemedik zaten:çok üzgünüm:

günaydın kıslar..yine işe geldik ve çok şükür bugün cuma. yarın son gün benim için. cumartesi de yarım gün çalıştığım için.
sizler ne yaptınız anlatın bakalım...

günaydın hayırlı cumalar:))) nasılsınız fıstıklar

kızlarrr öğlen oldu ama anca gelebildim..günaydın tünaydın hepinize sekerlerrr:)

yaa cnm hay ayllahım yaaa... en azından bebişini görmüşsün olsun..

Kızlar bugün saat 4'e randevu aldım doktordan ağrım var benim yaa korkuyorum dua edin bişi çıkmasın...:a015::a015:

cuma ettim az önce cnm hepimiz için..bişeycik olmaz inşallah endişelenme olur mu...

yaa sen aynı bendensin valla.... aynen aylarca pijama kraliçesıydım bende.tek gittiğim yer doktordu.görsen nasıl özenip süsleniyorum.saçlar kaşlar ojeler..:))))
moral oluyor ama cnm haklısın valla napalımmm...:)))

sabah seker yüklememi yaptırdım kızlar. o kadar kötü bisey değilmiş gercekten içtim gitti.1 saat ac bekledikten sonra bir daha kan aldılar.idrar tesiti falanda yapılacak kan testide.hepsi cıkacak aradan inşallah.. iyi çıkar bakalım akşamüzeri arayıp hbr veririz dediler..
ordan cıkıp gidip bebişimi gördüm zaten yakın alsancakta..maşallah çook hareketli dedi doktor.yandın sen dedi:)))) olsun bunca ay yattık valla allah sağlık versin koştururum ben kızımın peşindennnnn...

ılgın tatlım doğum günün kutlu olsun..mutlu yıllllarrrrrrr mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaa:))
ben tetanoz asısı olmadım kızlar.bu arada. doktorum gerek görmüyorum size bırakıyorum dedi.bende hastalarınız napıo peki dedim.yaptırmıolar coğu dedi.yaptırmadım bende..

Bacım telaş yapma. Yoktur bişey. Aaaaaa klava: Dur daha 8. 9. aya gelipte sancılar, kasılmalar başlayınca ne yapacaksın? Tabi kontrole git ihmal etme ama kendine de sıkıntı yapma. Sen bu aralar amma strese soktun kendini. Bebeği de üzüyosun Burcu dövücem valla senle Birsen'i klava:

ayy hayret bişi yaa ne oluyo bu isanlara anlamıyorum he,sülalenin bütün hepsinin adını koycak değilsinizya canım,onlar sizin adınızı koydularmı hemkötükedihüsokötükedihüso

akşam 3 boyutlu görüntüleme merkezine gittik bebeğimin yüzündeki tüm organlarının gelişimi normal miş iç organları kemik yapıları sadece sağ tarafına bakamadı yan yatıyodu yarın bi daha gidecem ama o kadar tatlıki kızlar esniyo elini emiyo ve ayrıca anormal bişey görmedi doktor kızlar dualarınızı benden esirgemeyin hepinize çok teşekkür ederim

Hoşgeldin canım. Oh sende atlattın ne güzel. İnşallah sonucunda iyi çıkar. Benim 100 gr olandan yapılacak. 3,5 saat falan bekleyecekmişim hastanede. 4 kere kanalınacakmış. Bide aç karnına olacağından midem bulanır mı acaba o kadar saat diye düşünüyorum CADIARZU

Marliyninde dediği gibi depresyona falan giriyoz heralde topluca..nooldu böyle anlamadım gitti yavss

Dualarımız seninle canım

Ay canım bak bu çok güzel bi haber. Hadi inşallah normal çıkacak herşey a.s

inş..güsell sonuıçlar alırsınnn valla bende süslencemm hep acil gidiyorum
şölee kokoşşşşşşşş gidelim morellll olsun saçlarımıda yapayımmm kaydirigubbakcemile3
benim doktorumda sen bilirsin aşı işini dedi ama ebe olan yiğenim yaptır dedi bebeğe faydası varmışş anneminde sokağında sağlık ocağı iki dk.gider yaptırırım

döv bizi döv biziiiisırnaşık şeyama bak oğluşlarımı salarım üzerine saldırırler süt bankınaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…