Kızlar bugün saat 4'e randevu aldım doktordan ağrım var benim yaa korkuyorum dua edin bişi çıkmasın...:a015::a015:
saol pınarcığım demekki benimkide naz yapıyor. bizim sağlık ocağı bir tuhaf ya.sabah gidersin şikayet ederler akşam üstü gidersin bu saatte olurmu derler.o yüzden valla içimden gitmek hiç gelmiyor.mahkeme duvarı gibi suratları var...
kızlarrr bende p.tesi yükletecem şekerii hastaneden döndüğümdede annemlerin sokağındaki sağlık ocağına gidecem yapsın tetenozu bana 24 hafta yaparlar sanırım
bu arada benim ömerim köfte dudaklımı olacak nee hergün ultrason resmine bakıyorum bende köfte dudaklıyımdaa.......
bu arada o ikizler varya annelerini aynı anda emen onlar emerken elele tutuşuyormuşş
allahımmmmmmmm ne güsell bişeyy kadın isyan etmiş ben özendim hehe
yaaa öyle deme canım yaa! annem de öyle diyor,beni deli ediyor! benim kızdığım nokta,buraya gelene kadar yoktu öyle bir laf. melih kaan koyacaktık. memlekete geldikten sonra çınar ismini gördüm beğendim,kocamda itiraz etmedi. ama bu seferde tutturdu biri de babamın adı olsun diye! bilmiyorum kim ne dediyseÇok üzgünüm çoook
benim adım ayşe. babannemin adı. ben annemgile hep kızmışımdır başka admı bulamadınız diye? şimdi oğlumda bana kızarsa?
kızlar yarın benim doğumgünüm ama sağolsuın arkadaşlarım yarın izinliyiz diye bugünden hediyelerini verdiler doğumgünümü kutladılar çok mutlu oldum ayrıca siteden arkadaşımda bana doğumgünü hediyesi yollamış kıyamam ya bana çok iyi morel oldu :))))))
bu arada geceleri ağrım çok fazla ne sağa ne sola dönemiyorum kızlar normal ama bazen ağlayacak dereceye geliyorumbebişim sağlıklı olsunda herşeyi çekerim
teşekkür ederim. son bir şansım kaldı, haftaya çarşamba randevum var. onda da olumsuz sonuç çıkarsa, gıcık kocamın dediği gibi evde doğuracam ben!:enbuyukkk:
neren ağrıyor cnm yawwww endişe ettin
Kasıklarıma ağrı giriyor dün akşamdan beri,geçer dedim ama aralıklı olarak devam edince korktum,bide göbeğim ağrıyo ama o gerilmeden olabilir,bi gideyim doktoroda ne dicek bakalım, tuvalete gidip bişi geliyomu diye kontrol ediyorum dünden beri paranoyak olucam yoksa
günaydınlarrrrrrrr kimseler yok tabii bende ezan okunmadan kalktımm uyuyamadım artık saat 10 dan sonra uyurum ben bişeyler atıştırdım
Günaydın dırımkızı günaydın mayıs anneleri ve bebişleri nasılsınız bakalım
kızlar ya 2 3 gündür d.g filan falan derken dinlenemedimakşma dinlenecektim arkadaşlar geldi ayaklarım okadar çok şişki anlatamam patlıcak gibi ilk kez oluyor böyle birde altları kıpkırmızı canım çok acıyor basamıyorum sizdede oldumu bana ilk kez oluyor yorgunluktan sanırım
günaydın arkadaşlar geldik defneyle işe kahvaltı ettik 2 badak süt ve peynirle şimdide elma yiyoruz
günaydın kızlar...
biz de geldik işe ve yine mide bulantısmız var, akşam bişiy yiyemedik zaten:çok üzgünüm:
günaydın kıslar..yine işe geldik ve çok şükür bugün cuma. yarın son gün benim için. cumartesi de yarım gün çalıştığım için.
sizler ne yaptınız anlatın bakalım...
günaydın hayırlı cumalar:))) nasılsınız fıstıklar
günaydın kızlar. hatırlıyorsanız dün doktor randevumuz vardı yine. çıktık gittik. biraz da erken gitmiştik, beklerken gidip doğum ücretleri hakkında vezneyle konuşayım dedim. anaaa bi gittim, kadın demesin mi burda doğum yapılmıyor:1shok: tıp merkezi statüsünde olduğundan!delikafadulden deli olacam yaaa! kocamda dalga geçiyor,sen evde doğur en iyisi diyor. tavana bir urgan bağla dedim, fatma girik filmlerindeki gibi tırmanırken doğururum!klava:
giriş işlemlerini filan iptal edelim bari dedim. muayene olmaya da gerek yok. sonra öğrendimki 4 boyutlu usg varmış. buraya kadar gelmişken oğluşumu göreyim bari dedim. ilk defa baktık 4 boyutludahihoyyyt bana benziyor sanki kızlarkaydirigubbakcemile3
çok şükür iyiymiş. 677gr 30cm olmuş.
bu arada ÇINAR ismi konusunda yorumlarını yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. çok kararsızım. üstüne üstlük kocamda iki üç gündür tutturmasın mı babamın adını da koyalım diye!! mehmet çınar olsun diyor. şu zamana kadar hep karşıydım buna ama bakalım kocamla nasıl mücadele edecem:çok üzgünüm:
Kızlar bugün saat 4'e randevu aldım doktordan ağrım var benim yaa korkuyorum dua edin bişi çıkmasın...:a015::a015:
kızlar p.tesi doktora giderken allah izin verirse süslenip gidecem evde pijamlarla dolanmaktan pijama kraliçesi oldum....makyaj felan yapacam ........ahhh eskiden hergün giydiğim kıyafete göre oje sürerdim işyerimdeki kızlar hem ev hem koca bide sabahın köründe nasıl böle oluyorsun derdi....
ama kocişşşşşş kıskanabilirr doktora giderken neden süsleniyon der şimdi sağolsun kayınvalidem oğluna doktor senden yakışıklı dediiii
Kasıklarıma ağrı giriyor dün akşamdan beri,geçer dedim ama aralıklı olarak devam edince korktum,bide göbeğim ağrıyo ama o gerilmeden olabilir,bi gideyim doktoroda ne dicek bakalım, tuvalete gidip bişi geliyomu diye kontrol ediyorum dünden beri paranoyak olucam yoksa
ceren cnm isim olayınızda çınar çok güselll tek olsunn
bak bizim dedelerin ismii benim dedemle eşimin dedesi
ama ailede kaus oldu ömer dede ismi olduğu için 2 numaralı kaynımın ismide ömer
tabi bir numaralı abii neden o amcasının ismi konuluyor diye eltiminde kışkırtması ile
çok kırıcı hareket yaptı...........bende sildim onları mecbur olmadıkca görmem yüzünü
içimizde hop hop ederken onlar için her çileği çekerken yolu yarılamışken
nasıl kıyılır kıyamam bende kıyamam .......hem bütün uzmanlar sağlıksız gebelik kendini bi şekilde sonlandırıyor diyor 4 aylıkta olsa o bebek ölüyor ......bak senin kuzun içerden sana sesleniyor...........nice çocuksuz aile var rabbim bizi böyle sınamasın........
seni ve kuzunu çokk öptümma.s.
sabah seker yüklememi yaptırdım kızlar. o kadar kötü bisey değilmiş gercekten içtim gitti.1 saat ac bekledikten sonra bir daha kan aldılar.idrar tesiti falanda yapılacak kan testide.hepsi cıkacak aradan inşallah.. iyi çıkar bakalım akşamüzeri arayıp hbr veririz dediler..
ordan cıkıp gidip bebişimi gördüm zaten yakın alsancakta..maşallah çook hareketli dedi doktor.yandın sen dedi:)))) olsun bunca ay yattık valla allah sağlık versin koştururum ben kızımın peşindennnnn...
ılgın tatlım doğum günün kutlu olsun..mutlu yıllllarrrrrrr mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaa:))
ben tetanoz asısı olmadım kızlar.bu arada. doktorum gerek görmüyorum size bırakıyorum dedi.bende hastalarınız napıo peki dedim.yaptırmıolar coğu dedi.yaptırmadım bende..
Bacım telaş yapma. Yoktur bişey. Aaaaaaklava: Dur daha 8. 9. aya gelipte sancılar, kasılmalar başlayınca ne yapacaksın? Tabi kontrole git ihmal etme ama kendine de sıkıntı yapma. Sen bu aralar amma strese soktun kendini. Bebeği de üzüyosun Burcu dövücem valla senle Birsen'i klava:
akşam 3 boyutlu görüntüleme merkezine gittik bebeğimin yüzündeki tüm organlarının gelişimi normal miş iç organları kemik yapıları sadece sağ tarafına bakamadı yan yatıyodu yarın bi daha gidecem ama o kadar tatlıki kızlar esniyo elini emiyo ve ayrıca anormal bişey görmedi doktor kızlar dualarınızı benden esirgemeyin hepinize çok teşekkür ederim
akşam 3 boyutlu görüntüleme merkezine gittik bebeğimin yüzündeki tüm organlarının gelişimi normal miş iç organları kemik yapıları sadece sağ tarafına bakamadı yan yatıyodu yarın bi daha gidecem ama o kadar tatlıki kızlar esniyo elini emiyo ve ayrıca anormal bişey görmedi doktor kızlar dualarınızı benden esirgemeyin hepinize çok teşekkür ederim
ben sürekli dinlendiğim için olmadı cnm daha..dinlenmeye calış tatlım
kızlarrr öğlen oldu ama anca gelebildim..günaydın tünaydın hepinize sekerlerrr:)
yaa cnm hay ayllahım yaaa... en azından bebişini görmüşsün olsun..
cuma ettim az önce cnm hepimiz için..bişeycik olmaz inşallah endişelenme olur mu...
yaa sen aynı bendensin valla.... aynen aylarca pijama kraliçesıydım bende.tek gittiğim yer doktordu.görsen nasıl özenip süsleniyorum.saçlar kaşlar ojeler..:))))
moral oluyor ama cnm haklısın valla napalımmm...:)))
sabah seker yüklememi yaptırdım kızlar. o kadar kötü bisey değilmiş gercekten içtim gitti.1 saat ac bekledikten sonra bir daha kan aldılar.idrar tesiti falanda yapılacak kan testide.hepsi cıkacak aradan inşallah.. iyi çıkar bakalım akşamüzeri arayıp hbr veririz dediler..
ordan cıkıp gidip bebişimi gördüm zaten yakın alsancakta..maşallah çook hareketli dedi doktor.yandın sen dedi:)))) olsun bunca ay yattık valla allah sağlık versin koştururum ben kızımın peşindennnnn...
ılgın tatlım doğum günün kutlu olsun..mutlu yıllllarrrrrrr mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaa:))
ben tetanoz asısı olmadım kızlar.bu arada. doktorum gerek görmüyorum size bırakıyorum dedi.bende hastalarınız napıo peki dedim.yaptırmıolar coğu dedi.yaptırmadım bende..
Bacım telaş yapma. Yoktur bişey. Aaaaaaklava: Dur daha 8. 9. aya gelipte sancılar, kasılmalar başlayınca ne yapacaksın? Tabi kontrole git ihmal etme ama kendine de sıkıntı yapma. Sen bu aralar amma strese soktun kendini. Bebeği de üzüyosun Burcu dövücem valla senle Birsen'i klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?