ankakuşum bende hep iyi niyetli olmak kimsenin kalbini kırmamak için uğraştım bugüne kadar ama kayınvalidem yedi yıl sonra evime gelipte gerçek yüzünü gösterene kadar eşimide sevgisiz ilgisiz büyütmüşler tam on beş yılı yanlız geçmiş eşimin ona rağmen hatalarının farkında değiller ve bizim evliliğimizi çıkmaza sokmaya çalışıyorlar
bende isterdim eşimi doğuran kişiye anne gözüyle bakabilmeyi ama haketmiyor yinede bir gün saygısızlık yapmadım yapmamda ama sevgi konusuna gelince hiçbirşey hissetmiyorum
canım dediğin doğru ama eşimin ailesi hep mehmet diycek. benim kardeşimin adı hüseyin mert. annemin taraf mert der,babamın taraf hüseyin der. çocuk okula başlayana kadar mert adını bilmiyordu bile. genelde babannemlerle beraber olduğumuz için. ve bizim bebişe de babaannesi bakacağı içinÇok üzgünüm çoook ama kocam şu aralar çok ısrar ediyor,onu nasıl ikna edicem bilemiyorum:1no2:mehmet çınar kötü değil valla. benim de ilk ismim eski bi isim ama sanırım insanlar bunu farkedip bana hep ikinci adımla hitap ettiler. ben pek zorluk çekmedim yani. bir de ancak resmi dairelerde falan insanlar ilk isimle hitap ederler yoksa, sen kendini nasıl tanıştırırsan öyle biliyorlar sonuçta. siz ÇINARı kullanırsanız herkes de mecbur onu kullanır. mehmet diyenler nadir olacaktır. ama yine de istemiyosan koydurma tabi.yerimseniben
canım benim sorunumda tam tersi. kaynanam oğluna o kadar düşkünki, aramızda resmen bir rekabet var yaa! yemekleri nasıl pişirmem gerektiğine kadar karışıyor. oğlum böyle sever,şöyle sever! yahu biz zaten 2 yıllık evliyiz,ben hepsini senden daha iyi biliyorum!! neyseki kocam o kadar düşkün değil annesinekaydirigubbakcemileçok üzgünüm ben çocuğumun bir babannesi dedesi olsun istiyorum ama onlar bizi hep itiyorlar. resmen istemiyolar bizi. kahroluyorum. ben de anne olacam. insan evladını neden sevmez yanında istemez anlamıyorum
herkese iyi tatiller kızlar.. öpücüklera.s.iyi akşamlar canım.öpüyorum bende çokkk.iyi tatiller.hihoyyyt
Iyi akşamlar iyi tatiller
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR İYİ HAFTA SONLARI.ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ.ilgin canım sanada iyi eğlenceler.
Herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları kızlar. Çok çok öptüm sizleri...
hepinize iyi akşamlar. bende toparlanayım.15 dakikam kalmış çıkmaya.yarın çalışmayanalara iyi tatiller diliyorum.iyice dinlenin. ben yine burdayım yarım gün malesef. kendinize iyi bakın.öpüyorum şekerlerrrrrrrrr
Iyi akşamlar iyi tatiller
ay fulyacım eşin çok alem valla.benim eşimde genelde tomibşim bebeiim diyo bende ilk başlarda bana diyo sanıyodum ama malesef prensesime diyorum deyince epey bozuldum:))):)
herkese selam geçmişi oku oku bitmedi yawwwnasılsınız millet biz çok iyiyiz elhamdülillah
yurt arkadaşımı gördüm buggün çok mutlu oldum
ilgincim nereye kayboldun ya birden
kızlar günaydın. şeker yüklemesi için kliniğe geldim yarım saat önce. 2,5 su bardağı şekerli limonlu suyu içirdiler bana. Limonata gibi içerken sorun yaşamadım da şimdiden karnım acıktı. Su yasak, tuvalete gitmek yasak (saat başı idrar da alacaklarmış o yüzden) , yemek yasak... 1'e kadar nasıl dayanıcam yaaaaaöyle sap gibi oturuyorum klinikte. Allah'tan bilg. Almışım yanıma :) 1 saatlik şarjı var. Arada girerim yine. öptüm sizleri...
Herkese selam,
Bu site bende aliskanlik yapti. Yazmasam da mutlaka okumaya calisiyorum. Simdi de gecmisi okumaya calisiyorum.
İnsanin halinden anlayan arkadaslari olmasi guzel. kaydirigubbakcemile5
Ben dun gidip kizim icin alttan citcitli bodylerden falan aldim.
Bu arada Sali doktorumuza gidiyoruz. Kizimizi gorecegiz esimle.
Bir de Ankara'da dogum yapacak arkadaslar nerede dogum yapmayi dusunduklerini yazabilirler mi?
Herkese selam,
Bu site bende aliskanlik yapti. Yazmasam da mutlaka okumaya calisiyorum. Simdi de gecmisi okumaya calisiyorum.
İnsanin halinden anlayan arkadaslari olmasi guzel. kaydirigubbakcemile5
Ben dun gidip kizim icin alttan citcitli bodylerden falan aldim.
Bu arada Sali doktorumuza gidiyoruz. Kizimizi gorecegiz esimle.
Bir de Ankara'da dogum yapacak arkadaslar nerede dogum yapmayi dusunduklerini yazabilirler mi?
ben başkent hastanesinden bahsetmiştim çok temiz ama benim bebeğimin sorunları var allah nasip edermi bebeğimi kucağıma almayı bilmiyorum :1no2:
asagi ayrancida, amerikan buyuk elciliginin arka tarafinda
kızlar yaa kafam karıştı. çoğunuz mehmet çınar'ın güzel bir isim olduğundan bahsettiniz. ben galiba biraz da inat ettiğim için bana kötü geldi. ama biraz daha direneyim bakayım. tadımız kaçar gibi olursa kabul ederim artıkmerhaba kizlar a.s. bugun doktora gittim..çok şükür bebişim ellerinizden öper iyiymiş :) ama gene iltihap cikti ve gene antibiotik verdi..hayirlisi artik :)
ilgincimm bebişlerinle eşinle tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu senelere canimmm Şeniz Şeniz inşaAllah yeni yaşinda görümceni yollayabilirsin
cerencim mehmet çinar cok güzel bi isim :) mehmet eşimin adi..normalde de cok severim gerçi mehmet ismini :))
akmancim canim cok sevindim iyi haberlerine..dualarimiz seninle..inşaAllah kötü hiçbişey olmayacak
yok canım sağlık ocakları çalışmaz bugün.anladım hrs de oralarda herhalde
oraya 4 boyutluya gitmiştim
canım hayırlısı, en önemlisi doktorlar da iyi olsun da
bebeklerimiz de sağlıklı olsun
bu arada bugün sağlık ocakları çalışıyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?