2009 Mayıs Anneleri

vay be ne insanlarda var bunlarda ana bızde ana olacaz farkı böyle insanlara gösterelım işte hiç sıkmayın canınızı
ankakuşu sende üzme kendını herkez kendıne yapar ıyıyıde kotuyude boşverin hiç fırsat vermeyın mutlulugunuzu bozmalarınaa aa klava:nasıl sınır oldum kaynanalarınıza sımdiklava:

pnrhlt,ojeli,tlyonl2009 size ıyı aksamlar arkadaşlar a.s.

canım dediğin doğru ama eşimin ailesi hep mehmet diycek. benim kardeşimin adı hüseyin mert. annemin taraf mert der,babamın taraf hüseyin der. çocuk okula başlayana kadar mert adını bilmiyordu bile. genelde babannemlerle beraber olduğumuz için. ve bizim bebişe de babaannesi bakacağı içinÇok üzgünüm çoook ama kocam şu aralar çok ısrar ediyor,onu nasıl ikna edicem bilemiyorum:1no2:
çok üzgünüm ben çocuğumun bir babannesi dedesi olsun istiyorum ama onlar bizi hep itiyorlar. resmen istemiyolar bizi. kahroluyorum. ben de anne olacam. insan evladını neden sevmez yanında istemez anlamıyorum
canım benim sorunumda tam tersi. kaynanam oğluna o kadar düşkünki, aramızda resmen bir rekabet var yaa! yemekleri nasıl pişirmem gerektiğine kadar karışıyor. oğlum böyle sever,şöyle sever! yahu biz zaten 2 yıllık evliyiz,ben hepsini senden daha iyi biliyorum!! neyseki kocam o kadar düşkün değil annesinekaydirigubbakcemile
iyi akşamlar canım.öpüyorum bende çokkk.iyi tatiller.hihoyyyt
herkese iyi tatiller kızlar.. öpücüklera.s.

bugünde bitti bitti ama popom ağrıdan kaskatı kesıldı valla ayy ne olcak böle bılmem daha martada cok varr aa unuttum bıde bel ağrısı var ki inletiyo benı

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR İYİ HAFTA SONLARI.ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ.ilgin canım sanada iyi eğlenceler.

Herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları kızlar. Çok çok öptüm sizleri...

Iyi akşamlar iyi tatiller

Kızlar herkese iyi akşamlar iyi haftasonları bizde çıkıyoruz oğlumla mesai bitti çok şükür.

Bu kaynana, görümcelerinizede ne diyimki allah bildiği gibi yapsın klava:klava:klava:

herkese selam geçmişi oku oku bitmedi yawwwnasılsınız millet biz çok iyiyiz elhamdülillah
yurt arkadaşımı gördüm buggün çok mutlu oldum

ay fulyacım eşin çok alem valla.benim eşimde genelde tomibşim bebeiim diyo bende ilk başlarda bana diyo sanıyodum ama malesef prensesime diyorum deyince epey bozuldum:))):)

:)) çok komik valla... ama diğer sakasında patlattım valla kafasını..:) nasılmıs o bana yasak ona değil ilişkii :))

herkese selam geçmişi oku oku bitmedi yawwwnasılsınız millet biz çok iyiyiz elhamdülillah
yurt arkadaşımı gördüm buggün çok mutlu oldum

hoşgeldin cnm.. iyiyim ben bugun...maşallh kızımda iyi.bugun seker yüklemem vardı ordan cıkıncada doktora gittik gördük azıcık..

merhaba kizlar a.s. bugun doktora gittim..çok şükür bebişim ellerinizden öper iyiymiş :) ama gene iltihap cikti ve gene antibiotik verdi..hayirlisi artik :)

ilgincimm bebişlerinle eşinle tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu senelere canimmm Şeniz Şeniz inşaAllah yeni yaşinda görümceni yollayabilirsin

cerencim mehmet çinar cok güzel bi isim :) mehmet eşimin adi..normalde de cok severim gerçi mehmet ismini :))

akmancim canim cok sevindim iyi haberlerine..dualarimiz seninle..inşaAllah kötü hiçbişey olmayacak

Kızlar günaydın. Şeker yüklemesi için kliniğe geldim yarım saat önce. 2,5 su bardağı şekerli limonlu suyu içirdiler bana. Limonata gibi içerken sorun yaşamadım da şimdiden karnım acıktı. Su yasak, tuvalete gitmek yasak (saat başı idrar da alacaklarmış o yüzden) , yemek yasak... 1'e kadar nasıl dayanıcam yaaaaa Öyle sap gibi oturuyorum klinikte. Allah'tan bilg. almışım yanıma :) 1 saatlik şarjı var. Arada girerim yine. Öptüm sizleri...

günaydın pınarcım. Allah allah sana niye öyle yaptılar acaba. Hamile bir insanın 1 e kadar aç durması hiçte normal ve doğru birşey değil bence.
Benimki 50 mg lıktı. Doktorum aç tok fark etmez dedi. Zaten herkes öyle demişti. 50 mg lıkta aç tok fark etmezmiş. 2 bardak su içmiştim. 1 saat bekle dediler. Bende 1 saat boyunca hiçbirşey yememiştim. çıkartırsan filan haber ver tekrar yapacaz dediler ama çok şükür çıkartmadım canım.
Neyse inşallah sonuçların yüksek çıkmaz.ne yapacan mecbur dayanacan o zaman.

pınarcım ben çıkıyorum canım. Mesai bitti. Sana geçmiş olsun diyeyim ben. öpüyorum çok. Pazartesi görüşmek üzere canım.

ben başkent hastanesinden bahsetmiştim çok temiz ama benim bebeğimin sorunları var allah nasip edermi bebeğimi kucağıma almayı bilmiyorum :1no2:

günaydın
ben 29 mayıs hastanesinde düşünüyorum
temiz gibi geldi ama en önemlisi doktorlar
sen nereye gidiyorsun canım

ben başkent hastanesinden bahsetmiştim çok temiz ama benim bebeğimin sorunları var allah nasip edermi bebeğimi kucağıma almayı bilmiyorum :1no2:

canım kalbini ferah tut, olumlu düşünmeye çalış
herşey olacağına varır
üzme kendini olurmu sen çok güçlüsün anladığım kadar a.s.

asagi ayrancida, amerikan buyuk elciliginin arka tarafinda

anladım hrs de oralarda herhalde
oraya 4 boyutluya gitmiştim
canım hayırlısı, en önemlisi doktorlar da iyi olsun da
bebeklerimiz de sağlıklı olsun
bu arada bugün sağlık ocakları çalışıyormu acaba

Pınarcım canım sana da kolay gelsin! a.s.
miniğin için dayanacaksın başka çare yok yerimseniben
ama neden öyle oldu senin şeker yüklemen acaba
hadi az kaldı bakalım:teselli:

kızlar yaa kafam karıştı. çoğunuz mehmet çınar'ın güzel bir isim olduğundan bahsettiniz. ben galiba biraz da inat ettiğim için bana kötü geldi. ama biraz daha direneyim bakayım. tadımız kaçar gibi olursa kabul ederim artık

yok canım sağlık ocakları çalışmaz bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…