2009 Mayıs Anneleri

ojeli ballı zencefil bana da çok iyi geliyor tavsiye ederim bir de turbun içini oyup bi kaşık bal koyuyomuşun bir gece dinlendirip ertesi günü o suyu içiyomuşun o da iyi geliyomuş die duymuştum...

ayyy kızlarrr dayım geldi bi, lak lak yapmaya başladı tabi ben koptum buradan herkeslerde kaçmışşş

Burdayız bacım. Hem iş hem site geziniyoruz işte :)

tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. deneyeceğim akşam hepsinihihoyyyt

Dene canım. İşe yarar inşallah a.s.

Okudum canım güzel yazılmış. İyi anlatılmış yani. Gerçi kayınvalidesi ve görümcesinden yana çok şükür hiçbir sorunu olmayan bi insan olarak aslına bakarsan hayretle karşılıyorum okuduklarımı, yaşadıklarınızı. Nasıl bu kadar kötü düşünce de olabiliyorlar? Allah yardımcınız olsun hepinizin :1hug:

evet ya bende aynen benim annemde kaynana bende görümceyim ama allaha şükür çok iyi anlaşıyoruz.benime kaynanam ve görümcelerimle ilgili en ufak sıkıntım yok hatta onlarla vakit geçirmekten hoşlanıyorum.ama işte her insan aynı değil..

benim kaynananm kötü değildir aslında. ama bende bi kayınpeder var kaynanayı aratmaz. görümcemle bir olur kuyumu kazarlar. kaynanam sadece onların tarafını tutar aslında. tek başına kötü falan değildir yani. asıl sorun sevgisizlik bence. çünkü benimkiler eşimi de sevmiyorlar zaten. bizi sürekli itiyorlar. ben aile kavramını çok seviyorum herşey güzel olsun istiyorum. ama olmuyor işte...

çok üzgünüm ben çocuğumun bir babannesi dedesi olsun istiyorum ama onlar bizi hep itiyorlar. resmen istemiyolar bizi. kahroluyorum. ben de anne olacam. insan evladını neden sevmez yanında istemez anlamıyorum

ankakuşum bende hep iyi niyetli olmak kimsenin kalbini kırmamak için uğraştım bugüne kadar ama kayınvalidem yedi yıl sonra evime gelipte gerçek yüzünü gösterene kadar eşimide sevgisiz ilgisiz büyütmüşler tam on beş yılı yanlız geçmiş eşimin ona rağmen hatalarının farkında değiller ve bizim evliliğimizi çıkmaza sokmaya çalışıyorlar
bende isterdim eşimi doğuran kişiye anne gözüyle bakabilmeyi ama haketmiyor yinede bir gün saygısızlık yapmadım yapmamda ama sevgi konusuna gelince hiçbirşey hissetmiyorum

kızlar mart annesini okudum gözlerim doldu sanırım 7 aylık doğum olmuş anne çok iyi bebekte

insan bebeğinin biran önce gelmesini beklerken .....birde sağlıklı olması için zamanında doğmasını ister ama herşey kısmet benim doktor 30 dan sonra bebek kendi kaderini tayin eder ikiz olarak bişey diyemem demişti doğum için haklı bir bebekde herşey oluyor çifte ne olur allahım bilirr.......

ama anne olmak herşeye rağmen çokkkkkkkkkkkkkk güselllll

kızlar düşünsenize benim kızım beş yaşında babannesini tanıdı o bile o benim babannem değil benim babannem var diyor çünkü benim babannemin onda çok emeği var onu babannnesi biliyor
kızıma bir gün baktı oda buraya tatile geldiğinde ondana annemin işi vardı öyle bırakmış işten bir geldim ki kızımda kış günü ne çorap var ne üzerinde bir yelek nede yemek yemiş birde yüzünü kızımın küvette yıkamış başınıda düşürüp küvete vurdurmuş nasıl içim gitti insan bu kadar duyarsız mı olur torununa(((((((((((((((((((( şimdi ben onun kızına bakıyorum bir yıldır

bilmiyorum kızlar, insanın evladını istememesini hazmedemiyorum ben. belki de o yüzden habire zorla kendimizi kakalamaya çalışıyorum. zorla sevsinler evlatlarını istiyorum. eşim o kadar üzülüyor ki. keşke ben de onları silip atabilsem. yoklarmış gibi davranabilsem. ama kafamın içinde sürekli onlarla boğuşup duruyorum. hazmedemiyorum.

nasıl bi şey bu işte anlamıyorum ben. komşu çocuğunu emanet etseler gözün gibi bakarsın di mi. yavrunun yavrusu o ay. insanın canının yarısı. ama işte babası kıymetli olmayınca kızı da kıymetli olmuyo di mi

iLGİNCİM SENİN KAYNANADA MAŞALLAH ÇOK FENAYMIŞHAKKATEN.KENDİ TORUNUNA İNSAN ŞU ANLATTIKLARINI NASIL YAPAR YA AKLIM ALMADI OKURKEN İNAN.

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR İYİ HAFTA SONLARI.ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ.ilgin canım sanada iyi eğlenceler.

Herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları kızlar. Çok çok öptüm sizleri...

hepinize iyi akşamlar. bende toparlanayım.15 dakikam kalmış çıkmaya.yarın çalışmayanalara iyi tatiller diliyorum.iyice dinlenin. ben yine burdayım yarım gün malesef. kendinize iyi bakın.öpüyorum şekerlerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…