ayyy kızlarrr dayım geldi bi, lak lak yapmaya başladı tabi ben koptum buradan herkeslerde kaçmışşş
tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. deneyeceğim akşam hepsinihihoyyyt
kızlar kaynanalar ve görümcelerle ilgili bi blog yazısı ekledim. biraz uzun ama ben yıllar önce bulmuş ve çok beğenmiştim sizlerle de paylaşmak istedim. bi bakın isterseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/87814/3558-kaynana-kanser-gorumce-ulser.html
kızlar düşünsenize benim kızım beş yaşında babannesini tanıdı o bile o benim babannem değil benim babannem var diyor çünkü benim babannemin onda çok emeği var onu babannnesi biliyor
kızıma bir gün baktı oda buraya tatile geldiğinde ondana annemin işi vardı öyle bırakmış işten bir geldim ki kızımda kış günü ne çorap var ne üzerinde bir yelek nede yemek yemiş birde yüzünü kızımın küvette yıkamış başınıda düşürüp küvete vurdurmuş nasıl içim gitti insan bu kadar duyarsız mı olur torununa(((((((((((((((((((( şimdi ben onun kızına bakıyorum bir yıldır
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR İYİ HAFTA SONLARI.ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ.ilgin canım sanada iyi eğlenceler.
Herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları kızlar. Çok çok öptüm sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?