2009 Mayıs Anneleri

ben başkent hastanesinden bahsetmiştim çok temiz ama benim bebeğimin sorunları var allah nasip edermi bebeğimi kucağıma almayı bilmiyorum :1no2:

ay aşkolsun akman o nasıl söz öyle yaaa. deli misin sen.. senin gibi cesur bir anneye yakışıyor mu bu sözler. niye nasip etmesin ki. neticede bebeğin yaşamını tehdit eden bir durumu yok. hatta dün iyi haberler bile aldık. belki herşey umduğundan bile daha iyi olacak.
ama diyelim ki 99 ihtimal doğru çıktı ve bebeğin bir göz kusuruyla doğdu. bu durumda tedavisi var mıymış doktorlara sordun mu? bu düzeltilebilir bir şey olabilir miymiş? bütün bu olasılıkları UMUTLA değerlendirmek lazım bence.
sen hiç üzülme, kalbimiz, dualarımız seninle. inşallah herşey çok güzel olacak...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar? bugun cok sessiz burası..
dün seker yüklemem,idrar ve kan sayımı vardı.aradı doktorum iyi çıkmıs :)) çok sevindim yaa..
akşam kocam gelcek evime giderim.sıkıcı bir gün yaa...

Kızlar kötü haberlerim var, acile gittim ,öncelikle bebişim sağlıklı çok şükür,kan ve idrar tahlili ve muayene yapıldı,idrarda ve vajinada enfeksiyon varmış, 2 gündür su gibi bi ıslaklık vardı ama günlük pedi ıslatacak kadar sadece,zaten acilede ondan gittik,sızıntı çatlak olabilir dedi doktor,muayeneye aldı,kızlar muayenede çok canım yandı,rahim ağzı çok yumuşak dedi,riskli gebelikmiş sürekli yatacaksın dedi,sadece wc için kalk dedi, 3 ilaç verdi biri düşük önleyici diğeri antibiyotik, öbürü vajinal bi ilaç,hemen bu akşam almaya basla dedi,sürekli kontrol altında tutacaklarmış beni,olmazsa izmir askeri hastaneye sevk edebilirlermiş,kan değerlerimde düşük çıktı,annemi aradım,yarın binecek otobüse pzt sabahı burda olur inş., doktor yemeği bile yatakta yiyeceksin dedi,Bebek henüz çok küçük doğarsa yasama sansı az olur dedi,Kızlar bizim için dua edin ne olur çok ihtiyacımız var..
Ben sürekli yatacağım için giremeyebilirim kk'ne,Allaha emanet olun...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

pınarcım ben çıkıyorum canım. Mesai bitti. Sana geçmiş olsun diyeyim ben. öpüyorum çok. Pazartesi görüşmek üzere canım.

Selam canım. Valla benim hem babanemde şeker hastalığı olmasından hemde çok hızlı kilo aldım diye 100 gr'lık istedi doktorum. Netten de araştırdım 100 gr'lık 3 saat sürüyomuş. İlk gittiğimde şekerime baktılar parmaktan kan alıp. 91 çıktı. Çok normal yani. Sonra kan aldılar hemen. Ayrıca kan sayımı da istemişti doktorum. Sonra şekerli suyu içirip 1 saatte bir yine 3 kere daha kan aldılar. Arada da 2 kere idrar verdim. Suyu 2.kanı aldıktan sonra 1 bardak içebilirsin dediler. O şekerli sudan nasıl içim yanmış ki sanki bi yudum su içtim gibi geldi :) Damar yolu açarsak orda kan birikir bu bizi yanıltır dediler. O yüzden 4 kanı'da ayrı ayrı aldılar. Tabi kollarım acıdı biraz. Neyse sonuçlarımız pazartesi
çıkıcak. İnşallah iyi çıkar da çektiklerimize değer :)

Öpüyorum canım seni. Pazartesi görüşürüz a.s.

ben başkent hastanesinden bahsetmiştim çok temiz ama benim bebeğimin sorunları var allah nasip edermi bebeğimi kucağıma almayı bilmiyorum :1no2:

Canım bak bu konuşmaları hiç yakıştırmıyorum sana. Sağ salim alacaksın inşallah bebişini kucağına a.s.

Pınarcım canım sana da kolay gelsin! a.s.
miniğin için dayanacaksın başka çare yok yerimseniben
ama neden öyle oldu senin şeker yüklemen acaba
hadi az kaldı bakalım:teselli:

Sağolasın bitanem... Dayanıyoruz valla :)

slm kızlar? bugun cok sessiz burası..
dün seker yüklemem,idrar ve kan sayımı vardı.aradı doktorum iyi çıkmıs :)) çok sevindim yaa..
akşam kocam gelcek evime giderim.sıkıcı bir gün yaa...

Slm canım. Ohhh ne güzel. Hadi gözün aydın. İnşallah benimde iyi çıkar :Saruboceq:

Aaaaa bitanem çok geçmiş olsun. Üzme kendini. Neyseki bebişin iyiymiş çok şükür. Doktora gitmen iyi oldu. Ertelememek lazım demek ki böyle durumlarda. Bak Birsen'i hatırla, diğer arkadaşlarımızı hatırla. Hepsi yatmak zorunda kaldılar. Ama yoluna girdi çok şükür. Dualarımız seninle. Kendine dikkat et. Bol bol dinlen. Sağ salim sağlıkla alacaksın bebişini kucağına. :Saruboceq: Sen dinlen güzelce. Arada habersiz bırakma ama. Merak ederiz. Öpüyorum seni kocammmaaannnn a.s.

canım gecmıs olsun çok bol bol dınlenmeye bak aklına kotu şeyler getırme

kızlar bu sabah uyandıgımda wcye gırdım cıktım 3 5 adım attım bırden bacaklarımdan 8 9 damla bısey aktı ne yapacagımı anlayamadım dondum kaldım bulanık su gıbı bısey aktı ama ödüm koptu ne bu dıye neyse aradım doktoru gel dedı kalktık gıttık eşimle yatırdı çatala baktı akıntı bırden boşalmış dedı ama her ıhtımale karsı turnusollu pedmiymiş neymıs onunla yarım saat gezdırdı cok şükür bısey cıkmadı bebegımıde görmüş oldum 800 gr olmus

ordan cıktık havuzlu hana alısverıse bebeğimizin ilk giysilerını aldık musaıd bı zamanda ceker resımlerını koyarım battanıyesı havlusu aklımıza gelenlerı aldık çok keyıflıydı bıraz yorulmusum ama neyse böle garıp bı gun geçirdik iştee

selam kızlar bu gün bi akrabamız vefat etti tüm gün cenaze evindeydik haliyle bi çok
bebekli annede vardı ama biraz gözümü korkuttular benim 12 kilo aldım ben normal yapamazsın falan dediler offf iyice tırstım ben ya sezaryan olan bi taneside dikişlerinin çok ağrı yaptığından günlerce akıntı olduğundan karnında yağ olduğu için dikişlerinin tutmadığından falan bahsetti cidden acayip korktum bir ara Allah affetsin bebek yanlış bi kararmıydı bile dedim ya

canım benim
burcucum kendine dikkat et, yat dinlen bol bol
Allahım yardımcın olsun ama moralini bozma bebeğini düşün canım
sen güçlüsün tatlım a.s.:1hug:

canımm benim çokk geçmiş olsun Allah şifanı versin inş ..şükürler olsun ki bebekte sende iyisiniz ..Allahın izniyle herşey yoluna girer canım sakın stres yapma bebişide kendinide üzme bitanem bak kendinize çok dikkat edin ama arada bir kendini yormadan bizleride haberdar et merakta bırakma canım dualarımız seninle ve yakışıklı oğlunca bitanemm ŞenizŞeniz

sanada çokkk geçmiş olsunn cnm neseki önemli bişi yokmuş şükür ama yinede sakın kendini yorma ..yerimseniben

bebişinin cicileride hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allahım..bende havuzlu handan aldım eşyalarını tek bi yer olmasına ragmen gerçekten insan çokk yoruluyor ben ikinci defa tekrar gidicem eksikleri tamamlamak içinn

kızlar sizlerde iyisiniz inş okuduğum kadarıyla herkez iyi maşşallahh bizde yarın bebişin odasını boyayacaz Allah kısmet ederse haftayada odası gelir yavaş yavaşta düzenler süslerim inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::sm_cool::sm_cool:

ALLAHIM MAYIS ANNELERİNİ VE TÜM ANNELERİ KORUSUN SON 2 YAZIDA KÖTÜ ŞEYLER KORKUTUCU ŞEYLER OLMUŞ...............
eeee arkadaşlarım hasta olurda ben eksik kalırmıyım malesef:a015:bende hastayım ama çok şükürki gebelikle alakalı değil.....

kızlar alerjink rinit oldum bende biliyorsunuzki alerjik astım var ve ben 15 günde bir aşı oluyorum...bu zamana kadar alerji ile ilgili pek sorunum olmadı gebelik alerjisini saymazsak tabi..ama malesef bu mevsimde herkes girip herkes hasta ve ben tüm korunmalara rağmen oldum ........dün hemen sabah erkenden hastaneye gittim
sağolsun doktor çok ilgiliydi güzelce muayne etti ....alerjik dedi .sana hiççççç bişey yapmam bu durumda 6 aylık gebesin dedi..ben dedim ateşlenirsem ne yapacam sana bir antibiyotik verecem ama ateşlenirsen 3 gün içeceksin dedi...bol sıvı tüket dedi...dün biraz iyiydim ama gece boğazım dilim damağım yanıyorrr...kalktık sonra kustum kusarken kızlar baya bir balgam çıktı ......genzim aktığı için balgam yaptı ......alerjimde sapıttı kaşınıp duruyorum.....bu arada kocişim geldi hemen beni yıkadı güselce kremledi yara olan yerlere kaşınma merhemi sürdü.....

p.tesi şeker yüklemem var ...muaynemde var ...alerji doktorunada gidecem belki onun vereceği alerji iğnesi bu rahatsızlığada iyi gelir....

bu arada herşeye rağmen oğluşlarımınnnnnnnnn biz buradayız anne der gibi tekmelemesi beni aşırı duygusallaştırıyor ...rabbime bana herşeyi ver ama onlar içeride iyi olsun diyorum.....annelik böle başlıyor kızlar yaa karnımın içinde kendim ölüyorum ama onlar iyimi aman bişey olmasın neden hasta oldum diyorum...annemde eeeeeee kızım gözünün önünden gidince ne yapacan siz bana anne biz çocukmuyuz diyorsunuz dedi...haklııııııııııııııı çokkkkkkkkkkk haklıııııııııııı ben çok fenaaa anneee olacammdelikafadulden
çocuklar nefes alırken hesap verecekkk

canım çok geçmiş olsun. ama napalım bebişlerimiz için herşeye katlanacaz. yeterki onları sağsağlim kollarımıza alalım. neyseki bebişin sağlıklıymış canım.kendine çok dikkat et.

canım sana da geçmiş olsun! ee sen hamilelikte bu kadar çekmişken ömerinle aline de çektirecen doğuncakaydirigubbakcemile kendine çok dikkat et.

geçmiş olsun kızlar ya bi kaç gündür yoktum balıkesir izmir gezdim geldim açtım siteyi son sayfada yazılanları okuyabildim sadece ama biraz karardı içim inşallah kötü bi şey olmamıştır diye açtım siteyi. gelmiş geçmiş olsun canlarım.
biz de bebişime harika şeyler aldık uygun bir zamanda ekleyeceğim siteye tabi becerebilirsem hepinizi öpüyorum

canım benim ya... moralini yüksek tutmaya çalış inşallah her şey yoluna girecek biz burada senin için ve bebişin için dua edeceğiz geçecek hepsi ve sağ salim zamanında alacaksın inşallah bebişini kucağına...

gelmiş geçmiş olsun canım oh maşallah kocaman olmuş bebişin

bengi_, pnrhlt günaydın kızlar
bengıcım saolasın
pazar keyfı yapıyorus kızımla babamız yenı kalktı şükürler olsun ki bugun cok ıyıyız bırazdan yürüyüşe cıkarım ev işlerı maglum ya bu kadın milletının hiç işi bıtmicekmii yahuuu
dırım kızı gecmıs olsun canım oğluşların için kendıne cok cok ıyı bakkk

canim benim ya üzülme..ayni şeyleri yasiyoruz maalesef ( enfeksiyon ve su gelmesi :S

ama merak etme..ben senden daha tecrübeliyim bu konuda..yaticaksin..oturdugunda da kayik otur..dik oturma sakin..yatmanin nedeni catlak patlak artik ne varsa yercekimi kuvvetiyle birden boşalmasini engellemek için..bolbol film dizi ne varsa izle..örgü ör..vakit geçirmeye caliş..zaten annecinde geliyormus..o gelince zaman nasil geçiyor anlamassin sohbet mohbet derken sakin benim gibi sacma sapan şeyler okuyup moralini bozma..

hem bak az kaldi..ben tee 18.haftadan beri yatiyorum..riskli haftalari bitirmek üzereyiz..bebişler cok sukur 6 aylik oldu..hiç canini sıkma..dinlen moralini yüksek tut..bebiş dogunca bugunleri cok arayacaksin

benim basima geldikten sonra cok araştirdim..maalesef cok kişinin başina geliyor bu..bitek bizde yok yani..sıkma canini..herşey Allah'tan..inşaAllah gecicek ve bebişlerimizi saglikli olarak kucagimiza alacagiz inşaAllahh..

cok cok öpüyorum senide bebişinide..lütfen moralini bozma..

canim inşaAllah p.teside güzel sonuclar alirsinn Şeniz

aman ya aklim cikti vallahi..cok sukur bişi cikmamiş..aman canim yorma kendini cok fazla..

hayirli olsun bebiş için aldiklarin a.s. güle güle giysin yegenimizz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…