ben başkent hastanesinden bahsetmiştim çok temiz ama benim bebeğimin sorunları var allah nasip edermi bebeğimi kucağıma almayı bilmiyorum :1no2:
günaydın pınarcım. Allah allah sana niye öyle yaptılar acaba. Hamile bir insanın 1 e kadar aç durması hiçte normal ve doğru birşey değil bence.
Benimki 50 mg lıktı. Doktorum aç tok fark etmez dedi. Zaten herkes öyle demişti. 50 mg lıkta aç tok fark etmezmiş. 2 bardak su içmiştim. 1 saat bekle dediler. Bende 1 saat boyunca hiçbirşey yememiştim. çıkartırsan filan haber ver tekrar yapacaz dediler ama çok şükür çıkartmadım canım.
Neyse inşallah sonuçların yüksek çıkmaz.ne yapacan mecbur dayanacan o zaman.
pınarcım ben çıkıyorum canım. Mesai bitti. Sana geçmiş olsun diyeyim ben. öpüyorum çok. Pazartesi görüşmek üzere canım.
ben başkent hastanesinden bahsetmiştim çok temiz ama benim bebeğimin sorunları var allah nasip edermi bebeğimi kucağıma almayı bilmiyorum :1no2:
Pınarcım canım sana da kolay gelsin! a.s.
miniğin için dayanacaksın başka çare yok yerimseniben
ama neden öyle oldu senin şeker yüklemen acaba
hadi az kaldı bakalım:teselli:
slm kızlar? bugun cok sessiz burası..
dün seker yüklemem,idrar ve kan sayımı vardı.aradı doktorum iyi çıkmıs :)) çok sevindim yaa..
akşam kocam gelcek evime giderim.sıkıcı bir gün yaa...
Kızlar kötü haberlerim var, acile gittim ,öncelikle bebişim sağlıklı çok şükür,kan ve idrar tahlili ve muayene yapıldı,idrarda ve vajinada enfeksiyon varmış, 2 gündür su gibi bi ıslaklık vardı ama günlük pedi ıslatacak kadar sadece,zaten acilede ondan gittik,sızıntı çatlak olabilir dedi doktor,muayeneye aldı,kızlar muayenede çok canım yandı,rahim ağzı çok yumuşak dedi,riskli gebelikmiş sürekli yatacaksın dedi,sadece wc için kalk dedi, 3 ilaç verdi biri düşük önleyici diğeri antibiyotik, öbürü vajinal bi ilaç,hemen bu akşam almaya basla dedi,sürekli kontrol altında tutacaklarmış beni,olmazsa izmir askeri hastaneye sevk edebilirlermiş,kan değerlerimde düşük çıktı,annemi aradım,yarın binecek otobüse pzt sabahı burda olur inş., doktor yemeği bile yatakta yiyeceksin dedi,Bebek henüz çok küçük doğarsa yasama sansı az olur dedi,Kızlar bizim için dua edin ne olur çok ihtiyacımız var..
Ben sürekli yatacağım için giremeyebilirim kk'ne,Allaha emanet olun...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Kızlar kötü haberlerim var, acile gittim ,öncelikle bebişim sağlıklı çok şükür,kan ve idrar tahlili ve muayene yapıldı,idrarda ve vajinada enfeksiyon varmış, 2 gündür su gibi bi ıslaklık vardı ama günlük pedi ıslatacak kadar sadece,zaten acilede ondan gittik,sızıntı çatlak olabilir dedi doktor,muayeneye aldı,kızlar muayenede çok canım yandı,rahim ağzı çok yumuşak dedi,riskli gebelikmiş sürekli yatacaksın dedi,sadece wc için kalk dedi, 3 ilaç verdi biri düşük önleyici diğeri antibiyotik, öbürü vajinal bi ilaç,hemen bu akşam almaya basla dedi,sürekli kontrol altında tutacaklarmış beni,olmazsa izmir askeri hastaneye sevk edebilirlermiş,kan değerlerimde düşük çıktı,annemi aradım,yarın binecek otobüse pzt sabahı burda olur inş., doktor yemeği bile yatakta yiyeceksin dedi,Bebek henüz çok küçük doğarsa yasama sansı az olur dedi,Kızlar bizim için dua edin ne olur çok ihtiyacımız var..
Ben sürekli yatacağım için giremeyebilirim kk'ne,Allaha emanet olun...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar bu sabah uyandıgımda wcye gırdım cıktım 3 5 adım attım bırden bacaklarımdan 8 9 damla bısey aktı ne yapacagımı anlayamadım dondum kaldım bulanık su gıbı bısey aktı ama ödüm koptu ne bu dıye neyse aradım doktoru gel dedı kalktık gıttık eşimle yatırdı çatala baktı akıntı bırden boşalmış dedı ama her ıhtımale karsı turnusollu pedmiymiş neymıs onunla yarım saat gezdırdı cok şükür bısey cıkmadı bebegımıde görmüş oldum 800 gr olmus
ordan cıktık havuzlu hana alısverıse bebeğimizin ilk giysilerını aldık musaıd bı zamanda ceker resımlerını koyarım battanıyesı havlusu aklımıza gelenlerı aldık çok keyıflıydı bıraz yorulmusum ama neyse böle garıp bı gun geçirdik iştee
canım çok geçmiş olsun. ama napalım bebişlerimiz için herşeye katlanacaz. yeterki onları sağsağlim kollarımıza alalım. neyseki bebişin sağlıklıymış canım.kendine çok dikkat et.Kızlar kötü haberlerim var, acile gittim ,öncelikle bebişim sağlıklı çok şükür,kan ve idrar tahlili ve muayene yapıldı,idrarda ve vajinada enfeksiyon varmış, 2 gündür su gibi bi ıslaklık vardı ama günlük pedi ıslatacak kadar sadece,zaten acilede ondan gittik,sızıntı çatlak olabilir dedi doktor,muayeneye aldı,kızlar muayenede çok canım yandı,rahim ağzı çok yumuşak dedi,riskli gebelikmiş sürekli yatacaksın dedi,sadece wc için kalk dedi, 3 ilaç verdi biri düşük önleyici diğeri antibiyotik, öbürü vajinal bi ilaç,hemen bu akşam almaya basla dedi,sürekli kontrol altında tutacaklarmış beni,olmazsa izmir askeri hastaneye sevk edebilirlermiş,kan değerlerimde düşük çıktı,annemi aradım,yarın binecek otobüse pzt sabahı burda olur inş., doktor yemeği bile yatakta yiyeceksin dedi,Bebek henüz çok küçük doğarsa yasama sansı az olur dedi,Kızlar bizim için dua edin ne olur çok ihtiyacımız var..
ALLAHIM MAYIS ANNELERİNİ VE TÜM ANNELERİ KORUSUNSON 2 YAZIDA KÖTÜ ŞEYLER KORKUTUCU ŞEYLER OLMUŞ...............
eeee arkadaşlarım hasta olurda ben eksik kalırmıyım malesef:a015:bende hastayım ama çok şükürki gebelikle alakalı değil.....
kızlar alerjink rinit oldum bende biliyorsunuzki alerjik astım var ve ben 15 günde bir aşı oluyorum...bu zamana kadar alerji ile ilgili pek sorunum olmadı gebelik alerjisini saymazsak tabi..ama malesef bu mevsimde herkes girip herkes hasta ve ben tüm korunmalara rağmen oldum ........dün hemen sabah erkenden hastaneye gittim
sağolsun doktor çok ilgiliydi güzelce muayne etti ....alerjik dedi .sana hiççççç bişey yapmam bu durumda 6 aylık gebesin dedi..ben dedim ateşlenirsem ne yapacam sana bir antibiyotik verecem ama ateşlenirsen 3 gün içeceksin dedi...bol sıvı tüket dedi...dün biraz iyiydim ama gece boğazım dilim damağım yanıyorrr...kalktık sonra kustum kusarken kızlar baya bir balgam çıktı ......genzim aktığı için balgam yaptı ......alerjimde sapıttı kaşınıp duruyorum.....bu arada kocişim geldi hemen beni yıkadı güselce kremledi yara olan yerlere kaşınma merhemi sürdü.....
p.tesi şeker yüklemem var ...muaynemde var ...alerji doktorunada gidecem belki onun vereceği alerji iğnesi bu rahatsızlığada iyi gelir....
bu arada herşeye rağmen oğluşlarımınnnnnnnnn biz buradayız anne der gibi tekmelemesi beni aşırı duygusallaştırıyor ...rabbime bana herşeyi ver ama onlar içeride iyi olsun diyorum.....annelik böle başlıyor kızlar yaa karnımın içinde kendim ölüyorum ama onlar iyimi aman bişey olmasın neden hasta oldum diyorum...annemde eeeeeee kızım gözünün önünden gidince ne yapacan siz bana anne biz çocukmuyuz diyorsunuz dedi...haklııııııııııııııı çokkkkkkkkkkk haklıııııııııııı ben çok fenaaa anneee olacammdelikafadulden
çocuklar nefes alırken hesap verecekkk
canım benim ya... moralini yüksek tutmaya çalış inşallah her şey yoluna girecek biz burada senin için ve bebişin için dua edeceğiz geçecek hepsi ve sağ salim zamanında alacaksın inşallah bebişini kucağına...Kızlar kötü haberlerim var, acile gittim ,öncelikle bebişim sağlıklı çok şükür,kan ve idrar tahlili ve muayene yapıldı,idrarda ve vajinada enfeksiyon varmış, 2 gündür su gibi bi ıslaklık vardı ama günlük pedi ıslatacak kadar sadece,zaten acilede ondan gittik,sızıntı çatlak olabilir dedi doktor,muayeneye aldı,kızlar muayenede çok canım yandı,rahim ağzı çok yumuşak dedi,riskli gebelikmiş sürekli yatacaksın dedi,sadece wc için kalk dedi, 3 ilaç verdi biri düşük önleyici diğeri antibiyotik, öbürü vajinal bi ilaç,hemen bu akşam almaya basla dedi,sürekli kontrol altında tutacaklarmış beni,olmazsa izmir askeri hastaneye sevk edebilirlermiş,kan değerlerimde düşük çıktı,annemi aradım,yarın binecek otobüse pzt sabahı burda olur inş., doktor yemeği bile yatakta yiyeceksin dedi,Bebek henüz çok küçük doğarsa yasama sansı az olur dedi,Kızlar bizim için dua edin ne olur çok ihtiyacımız var..
kızlar bu sabah uyandıgımda wcye gırdım cıktım 3 5 adım attım bırden bacaklarımdan 8 9 damla bısey aktı ne yapacagımı anlayamadım dondum kaldım bulanık su gıbı bısey aktı ama ödüm koptu ne bu dıye neyse aradım doktoru gel dedı kalktık gıttık eşimle yatırdı çatala baktı akıntı bırden boşalmış dedı ama her ıhtımale karsı turnusollu pedmiymiş neymıs onunla yarım saat gezdırdı cok şükür bısey cıkmadı bebegımıde görmüş oldum 800 gr olmus
ordan cıktık havuzlu hana alısverıse bebeğimizin ilk giysilerını aldık musaıd bı zamanda ceker resımlerını koyarım battanıyesı havlusu aklımıza gelenlerı aldık çok keyıflıydı bıraz yorulmusum ama neyse böle garıp bı gun geçirdik iştee
Selam canım. Valla benim hem babanemde şeker hastalığı olmasından hemde çok hızlı kilo aldım diye 100 gr'lık istedi doktorum. Netten de araştırdım 100 gr'lık 3 saat sürüyomuş. İlk gittiğimde şekerime baktılar parmaktan kan alıp. 91 çıktı. Çok normal yani. Sonra kan aldılar hemen. Ayrıca kan sayımı da istemişti doktorum. Sonra şekerli suyu içirip 1 saatte bir yine 3 kere daha kan aldılar. Arada da 2 kere idrar verdim. Suyu 2.kanı aldıktan sonra 1 bardak içebilirsin dediler. O şekerli sudan nasıl içim yanmış ki sanki bi yudum su içtim gibi geldi :) Damar yolu açarsak orda kan birikir bu bizi yanıltır dediler. O yüzden 4 kanı'da ayrı ayrı aldılar. Tabi kollarım acıdı biraz. Neyse sonuçlarımız pazartesi
çıkıcak. İnşallah iyi çıkar da çektiklerimize değer :)
slm kızlar? bugun cok sessiz burası..
dün seker yüklemem,idrar ve kan sayımı vardı.aradı doktorum iyi çıkmıs :)) çok sevindim yaa..
akşam kocam gelcek evime giderim.sıkıcı bir gün yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?