2009 Mayıs Anneleri

cocuklar çok alem ya kendilerine ait ne kadar masum bir dünyaları var,kimbilir bizimkiler büyüyünce nasıl bişey olucak

kızlar ne zamnadır yazamadım. şimdi hangi bi lafa cevap vereyim bilemedim. ne kötü sizden ayrı kalmak yaa..

TUTKUNcum desteğin için teşekkür ederim bu arada ne oldu senin şu görümcene gitme işi.
bu arada herkesin görümcesiyle başı belada. benimki de beterdir. eee ne demişler kaynana kanser görümce ülser. gerçi benimki hem kanser hem ülser. aailede on kaplan gücünde benimki...

tülaya yaşlı demişsiniz de bu arada ben 34 yaşındayım bi ay sona 35im bitiyor. en yaşlı anne ben olcam. :1no2:

AKMANcım iyi haberlerine çok sevindim. inşallah bi şey çıkmayacak canım. dualarımız seninle:Saruboceq:

SEMRA yeğenine çok güldüm. canım benim yaa. allah bağışlasın. ne güzel kızının arkadaşı hazır şimdiden

ILGINcım doğum günün kutlu olsun. mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömür geçir inşallah...a.s.

mehmet çınar kötü değil valla. benim de ilk ismim eski bi isim ama sanırım insanlar bunu farkedip bana hep ikinci adımla hitap ettiler. ben pek zorluk çekmedim yani. bir de ancak resmi dairelerde falan insanlar ilk isimle hitap ederler yoksa, sen kendini nasıl tanıştırırsan öyle biliyorlar sonuçta. siz ÇINARı kullanırsanız herkes de mecbur onu kullanır. mehmet diyenler nadir olacaktır. ama yine de istemiyosan koydurma tabi.yerimseniben

cocuklar çok alem ya kendilerine ait ne kadar masum bir dünyaları var,kimbilir bizimkiler büyüyünce nasıl bişey olucak

Valla canım ya kimbilir bizimkiler nasıl olacaklar :CüvCüv:

Canım hoşgeldin. Özledik valla. Nasılsın? Anlat ne var ne yok?

ah Pınarcım ne anlatayım ki. bulantılarım devam ediyor. sıkıntılar devam ediyor, bunalım katsayım artıyor. işte oğlumla teselli bulmaya çalışıyorum. birkaç gündür buralardayım aslında. yazamasam da sizleri okuyorum. sizlerle mutlu oluyorum. kötü bi şey çıkarsa üzülüyorum. öyle işte. pek bi hareketsizim yani...

amin canım inşallah
bense 29 mayıs hastanesinde doğum yapmaya karar verdim
ilk defa olunca insan bilmiyor tabi hangisi en iyisi
hayırlısı

ben bu hafta 2 gün yattım ya hastanede doğumhanesi çok güzel kendine ait bi oda televizyon bile var doğum başlayana kadar yatıyorsun başlayınca aynı yerde yapıyosun ayrıca yakınlarında yanında durabiliyor hemşireler çok güleryüzlü çok beğendim doğumhaneyi doğumu orda yapanlar çok memnun

seni özledik diyosunuz ya dünyalar benim oluyor, şımarıyorum işte. sağolun varolun canlarım benim..

Canım benim. Valla burda kimi görmezsem aklım takılıyor hemen. Merak ediyor insan, özlüyor...

Bulantıların sanırım devam edecek bacım. Allah beterindne saklasın yine de ne diyelim. Sıkıntıya sokma kendini. Oğluşunu düşün a.s.

sağolun canlarım benim. hepinize çok teşekkür ederim. böyle karşılandım ya. çok mutlu ettiniz beni. çok şükür iyiyiz işte.
bu arada bu teşekkür butonunu neden kaldırmışlar ki ya???

Sende inşallah hayırlısıyla sağ salim bebişini alacaksın canım kucağına a.s.

tülaycım sen ne düşünüyorsun hastane hakkında ben merak ediyorum ama yeni devlet hastanesi çok temizmiş tatlım ikimizde Allahın izniyle bebişleri orada kucağımıza alacağız gidip gördün mü hiç tatlım

canım evet ben birçok kere gittim.gerçekten çok temiz odalar çok güzel.banyo wc fön makinası bile var.yataklar kumandalı bunlar çift kişilik odalar.tek kişilik odalarda tv buzdolabı refakatçi için koltuk takımı bile var. ben çok beyendim zaten doktora güvenmesem ve temiz olduğuna inanmasam zaten orayı tercih etmezdim.senin için rahat olsun valla canım arkadaşım.

sağol tatlım benim içimi rahatlattın bitanecik arkadaşım zaman yaklaştıkça insan heyecanlanıyor fıstıka.s.

ayyy kızlarrr dayım geldi bi, lak lak yapmaya başladı tabi ben koptum buradan herkeslerde kaçmışşş

ojeli canım adaçayı gargarası çok iyi geliyor dene istersen. ben bide sıcak limon uyu içiyorum.

bir kaşık balın üzerine karabiber dök ve ye tatlım..
pek güzel olmuyo ama kesin çözümsengözlerimebaksanab

tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. deneyeceğim akşam hepsinihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…