Hoşgeldin canım. Ay yerim ben onu :) Ne zilliymiş ya :)
Benim iş arkadaşımın kızı da 3,5 yaşında. Hergün telefonda bana "Ay çıkmadımı Defne daha ya oyun oynıcam ben onunla. Söyle yarın sabah çıkmış olsun. Sıkıldım artık" diyor :)
cocuklar çok alem ya kendilerine ait ne kadar masum bir dünyaları var,kimbilir bizimkiler büyüyünce nasıl bişey olucak
kızlar ne zamnadır yazamadım. şimdi hangi bi lafa cevap vereyim bilemedim. ne kötü sizden ayrı kalmak yaa..
TUTKUNcum desteğin için teşekkür ederim bu arada ne oldu senin şu görümcene gitme işi.
bu arada herkesin görümcesiyle başı belada. benimki de beterdir. eee ne demişler kaynana kanser görümce ülser. gerçi benimki hem kanser hem ülser. aailede on kaplan gücünde benimki...
tülaya yaşlı demişsiniz de bu arada ben 34 yaşındayım bi ay sona 35im bitiyor. en yaşlı anne ben olcam. :1no2:
AKMANcım iyi haberlerine çok sevindim. inşallah bi şey çıkmayacak canım. dualarımız seninle:Saruboceq:
SEMRA yeğenine çok güldüm. canım benim yaa. allah bağışlasın. ne güzel kızının arkadaşı hazır şimdiden
ILGINcım doğum günün kutlu olsun. mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömür geçir inşallah...a.s.
amin canım inşallah
bense 29 mayıs hastanesinde doğum yapmaya karar verdim
ilk defa olunca insan bilmiyor tabi hangisi en iyisi
hayırlısı
ah Pınarcım ne anlatayım ki. bulantılarım devam ediyor. sıkıntılar devam ediyor, bunalım katsayım artıyor. işte oğlumla teselli bulmaya çalışıyorum. birkaç gündür buralardayım aslında. yazamasam da sizleri okuyorum. sizlerle mutlu oluyorum. kötü bi şey çıkarsa üzülüyorum. öyle işte. pek bi hareketsizim yani...
seni özledik diyosunuz ya dünyalar benim oluyor, şımarıyorum işte. sağolun varolun canlarım benim..
ben bu hafta 2 gün yattım ya hastanede doğumhanesi çok güzel kendine ait bi oda televizyon bile var doğum başlayana kadar yatıyorsun başlayınca aynı yerde yapıyosun ayrıca yakınlarında yanında durabiliyor hemşireler çok güleryüzlü çok beğendim doğumhaneyi doğumu orda yapanlar çok memnun
canım evet ben birçok kere gittim.gerçekten çok temiz odalar çok güzel.banyo wc fön makinası bile var.yataklar kumandalı bunlar çift kişilik odalar.tek kişilik odalarda tv buzdolabı refakatçi için koltuk takımı bile var. ben çok beyendim zaten doktora güvenmesem ve temiz olduğuna inanmasam zaten orayı tercih etmezdim.senin için rahat olsun valla canım arkadaşım.
ojeli canım adaçayı gargarası çok iyi geliyor dene istersen. ben bide sıcak limon uyu içiyorum.
Tamam bacım sinirlenme. Sen şimdi kafayı taktın ya ondan öyle geliyor sana. Ama evet ilk isim olunca karmaşa yaşanıyor benim yaşadığım gibi...
Aaaaa nedir bu görümcelerin sizden çektiği cadı gelinler sizi kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım nasılsın?
Valla canım olmadı henüz çok şükür bende ama olursa eğer hep ıhlamur yada sahlep içiyorum. Sahlep sütlü ya yumuşacık çok iyi geliyo...
Hoşgeldin canım. Ay yerim ben onu :) Ne zilliymiş ya :)
Benim iş arkadaşımın kızı da 3,5 yaşında. Hergün telefonda bana "Ay çıkmadımı Defne daha ya oyun oynıcam ben onunla. Söyle yarın sabah çıkmış olsun. Sıkıldım artık" diyor :)
bir kaşık balın üzerine karabiber dök ve ye tatlım..
pek güzel olmuyo ama kesin çözümsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?