2009 Mayıs Anneleri

Günaydın arkadaşlar!
cumadan beri uzak kaldım sizden ve epey gelişmeler olmuş,
yeni anne okuyunca şok oldum ama bebeğinin iyi olması sevindirici bir haber. çoğu gitti azı kaldı zaten biraz daha sıkalım dişimizi. sakın ayağa kalkayım deme canım.
dırımkızı senin dertlerinin biri bitiyor, diğeri başlıyor. bugün drdan hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
tutkun aile görüşmenizin iyi geçmesine sevindim. biraz daha sabret canım sakın ayağa kalkma.
ilgincim biraz geç oldu ama YENİ YAŞIN SANA UĞURLU GELSİN. İYİKİ DOĞDUN CANIM. ailenle mutlu ve güzel günler geçirirsin inşallah.

cumadan beri uzak kaldım sizlerden. en son kzım niye hareket etmiyo diye sızlanıyordum. cuma günü ayrıntılaya girdik (eşimin ısrarıyla son anda karar verdik). sıpam pek bi nazlıydı. dr nereye baksa elini oraya koyuyordu. yüzünü bile göstermedi doğru dürüst. ayak parmaklarına bile bakarken onları tutuyor, kapatıyor. dr hanım tam bi oyun oynuyoor bizimle dedi. ama acayip karnıma bastırdı ölçümleri yapmak için. ben eğer karnıma bu kadar darbe alsam stresten geberirdim dedim, drda gülüyor.
biraz fazla uzattım galiba. herkes iyi bir hafta geçirir umarrım.

ay ne güzel pınarcım sen eksikleri bitirdin.darısı bize inşallah.
kızlar hafta sonu amcamın kızı bize geldi. onunda ceylin adında 3,5 aylık kızı var. görmelisiniz yaw. ben hayatımda bu kadar tatlı birşey, uslu birşey görmedim. allah hepimize onun gibi çocuk nasip etsin inşallah. mamasını yiyor , (annesininsütü olmadı da) uyuyor sonra uyanıyor gülücükler saçıyor insanın içi kaynıyor. gülünce gözler kayboluyor.altı değişiyor o kadar.2 gün bizde kaldılar. bir tane ağlayım demezmi çocuk ya. valla onu görünce çok sabırsızlandım bizimkide hemen doğsun diye.giderlerken arkasından ağlayacaktım gitmeyin diye.sonra bizde onları bırakmaya evlerine gittik. kuzenim 3-4 tane tulum zıbın filan verdi ceylinin giymediklerinden erkek bebekler için hediye gelenler varmış. bayıldım valla. çok iyi oldu sormayın.
allahım bizde sağ salim kucağımıza alalım biran önce. kuzenim diyorki ben bu yokken ne yapıyormuşum acaba diyor.ben bile 2 gün gözlerini gözümden ayıramadım valla. öpe öpe yedim bitirdim.maşallah maşallah...

Günaydın canım sağolasın inşallah iyi çıkar da cumartesi çektiklerime değer kafamçokkarıştı

Valla gerekli olanlar bitti çok şükür. Artık bundan sonra alacaklarım ileriye dönük olanlar olacak bacım. Birde bakım malzemeleri ve banyo ürünleri eksik. Onları da mart ayında izne çıktığımda tamamlayacağım inşallah... Hepimizinkiler sağlıkla giysinler cicilerinii :)

Sen nasılsın bakalım? Prenses nasıl?

Hoşgeldin canım. Ooo nazlandı senin prenses desene :) Artık büyüdüler de oyun yapıyolar bize :)

Canım günaydın. Sağolasın. Biter hayırlısıyla. Ben biraz aceleciyim heralde. Herşey hemen bitsin, hazır olsun istiyorum :)

Oooo yerim ben onu. Bende teyzeminkini gördükçe gelsin artık kızım diyorum valla. Ne tatlılar değil mi?

Cicilerini vermiş Ceylin hanım size ne güzel. Teyzem de saklayıp duruyor kendininkileri. Fırsat buldukça yolluyor bana hemen. Daha bir sürüde hediye gelir zaten. Sonrada giydiremeden nereye versek diye bakınır dururuz :)

işler çok yoğun kızlar hepimizin öyle sanırım benim hafta sonu kızım çok hareketliydi dün bütün gün hiç durmadı babası ile bana şov yaptı eşim tekmelerini hayretle izledi çok büyüdüğüne karar verdik çünkü iyice hissettiriyor birde bazen karnımın bir tarafına toplanıyor takla atıyor

bu arada netten aldığımız ana kucağı cumartesi elimize ulaştı beklediğimizden çok çok güzel ve kaliteli çıktı resmini çekip koyarım bir ara ::))))))) markası crespo tavisye ederim oldukça kaliteli hemde chicoya yada maxi cossiye göre fiyatı oldukça uygun biz çok beğendik

kızlar herkese merhaba.okuduğum kadarıyla geçmişi bazı arkadaşlarımız rahatsızlanmış.hepinize geçmiş olsun.pınarcım tahlillerin inş.iyi çıkar.ojeli canım benimde yeğenim var 1 yaşında onu sevmeye doyamıyorum ya birazn önce doğsun istiyorum bende.ilgin canım sen nasılsın?

pınar hayırlı olsun canım kalanlarıda tamamlarsınız biz şimdiye kadar her ay bir şeyleri aldık bu ay bende sıra gecelik sabahlık v.b şeyleri halledicez, banyo olayımız tamam kuvet ve bornozumuz falan bu ay bakım ürünlerini alıcaz sebamed markasını almaya karar verdik genelde doktorlarda bu markanın ürünlerini tavsiye ediyorlar

bozon hayırlı olsun canım bebişini görmüşsün ne güzel demekki çok nazlı olcak bizimki ::)))))))))))

ne şanslısınız ya benim yiğenim falan yok evin en büyüğü olunca neyse ben yapıyorum bizimkiler sevsinler ne yapayım malum ilk torun ilk yeğen benim minik kızım ::))

Selam Tülay'cım hoşgeldin canım. Nasılsın?

Sağolasın canım. Siz de bitirmişsiniz sayılır hayırlısıyla. Güzel günlerde kullanır bebişin inşallah... Bende Sebamed alacağım. Herkes öyle tavsiye etti. En güzeli Sebamed'miş...

Ya kızlar bu arada şimdi eşimin kredi kartı ekstresi geldi maille. Bir atm'den 400.-TL çekilmiş gözüküyor. Ama bizim böyle bir işlemimiz yok. Eşim kredi kartını atm'de hiç kulanmaz. Sadece mağazalarda kullanır arada sırada. Şok olduk şimdi. Bankaya gitmiş dilekçe yazdırmışlar. İnceleme yapacaklarmış. Çok üzüldüm ya senağlama

Son düzenleme:
pınar marylin teşekkürler canlarım. evet biraz nazlı olacak gibi görünüyor. ama bi doğsun bi kucağıma alayım ben onun nazınıda çkerim herşeyini çekerim.

canım ya inşallah bi karışıklık olmuştur. bir an önce sorun giderilir umarım. çok fazla canını sıkma diyeceğim ama elinde olmuyor bazen.

geçmiş olsun pınarcım nasıl olmuş böyle bir şey başka bririnin eline mi geçmiş acaba allah allah gelişmelerde haberdar et canım

bozoncum onların herşeyi çekilir çıksınlar artık sabırsızım ben

canım ya inşallah bi karışıklık olmuştur. bir an önce sorun giderilir umarım. çok fazla canını sıkma diyeceğim ama elinde olmuyor bazen.

Sağolun kızlar. Bakalım bankadan haber bekliyoruz. Kartlar falan kayıpta değil. Eşimin yanında. Nasıl oldu anlamadık valla :uhm:

Pınarcım umarım şeker yüklemen iyi çıkar.Yürüyüş yapmak artık zor geliyo bana bizde pazar günü kadıköy moda gezdik ama acayip yoruldum artık çok gücüm yok gibi geliyo.Kızının ihtiyaçlarınıda tamamladın oh ne güzel iyi günlerde kullansın inşallah.Bizimde mobilyamız 14 şubatta geliyo boyası yapılıyo şuan birde sticker yapışacak.Çok güzel telaşlar bunlar.

Doktorlar bu konuda çok rahat banada muayenede öyle yaptığında anlatmıştı.O şuan çok güvenli bir yerde öle basit hareketler ve darbelerle hiç bişey olmaz.Bu kadar kolay olsaydı napardılar dedi gülüştük.Nasıl bir mucize allahım:CüvCüv:

Bizde hiç ufaklı yok ya şöle sevebileceğim ay imrendim valla yerimseniben

Ben en çok şu eli ayağı tamamen belli oluyomuş ozamanlarını merak ediyorum.Şuan bi dalgalanma ilginç hareketler var ama

Ana kucağınızda hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın

Sağolun kızlar. Bakalım bankadan haber bekliyoruz. Kartlar falan kayıpta değil. Eşimin yanında. Nasıl oldu anlamadık valla :uhm:

ilahi pınar ya.nasıl olmuş öyle birşey:uhm:çektiğiniz birşeyi unutmuş olmayın.kart sizdeyken nasıl çekilir ya allah allah.inşallah bir yanlışlık vardır.

pınar o zaman mutlaka bir yanlışlık var canım,

sibiko hoşgeldin canım fazla yorma kendini bende artık soluk soluğa kalıyorum ağırlaşmaya başladık yakında koltuğuma sığamıycam sanki ::))

kızlar ben yemek yiyip geleyim öptüm anneler herkese afiyet olsun yarasın kuzularımıza

kızlar ya hani derler ya bebek kısmetiyle gelir diye. Gerçekten de öyle. Biz şimdi bebek arabası,ana kucağı filan alacaktık. Ana kucağını kuzenim var izmirde kızına kullanmıştı.istersen alma yepyeni benimki ben sana gönderiyim dedi. Bende çok sevindim tabi.onu gönderecek inşallah.sonra dünde annemin dayısının oğlu var istanbulda o demişki bebek arabasını ben burdan alır gönderirim hediye demiş.ay nasıl sevindim anlatamam. Bunlarda bir yerde masraf hep. Bizim durumumuzda çok kötü değil iyi ama yinede borçla alacaktık. Nasıl sevindim anlatamam.allah büyük kızlar.

Sağolasın canım a.s.

ilahi pınar ya.nasıl olmuş öyle birşey:uhm:çektiğiniz birşeyi unutmuş olmayın.kart sizdeyken nasıl çekilir ya allah allah.inşallah bir yanlışlık vardır.

Yok canım diyorum ya eşim kredi kartını çok nadir kullanır. O da atm'den falan hiç işlem yapmaz. En son 3-4 ay önce bi taksitli alışverişi olmuştu. O tarihten beri kullanmadı bile . Kartları da hep yanında yani çalınmış falan da değil. Bende anlamadım valla kafamçokkarıştı

Merhaba arkadaşalrrrr.....

Yeni annecm okudum çok şaşırdım ..geçmiş olsun cnm İnş herşey yoluna girecektir.Az kaldı inş dinlenerek bu günleri atlatırsın cnm...

Tutkuncum
görümcenin sizin tarafınıza geçmesine sevindim cnm..Herşey yoluna girecektir inş..Bak bi bebiş doğsun kayınvaliden de insafa gelecektir inş...

Pınarcım aldıkların hayırlı olsun..Bende cumartesi yürüyüşe çıktım aynen öle hamlamışız ya...Normalde çok severim yürüyüşü ama dikkat edeyim derken biraz ara vermiş oldum..İnş mart ayı gibi bende hergün yürüyüş düşünüyorum...Kart işinizde hallolur inş cnm....

dırımkızıcm inş az kaldı şu sorunların hepsinden kökten kurtulursun inş...Allah sabır versin sana cnm....

Ben ise cumartesi dr a gittim arkadaşlar...
Bebişimi gördüm..İlk defa bu kadar net suratını inceledim..bize dönmüştü meleğim..her bebek böle görüntü vermez dedi dr um kıymetini bilin dedi:)Çok hoş göründü meleğim yaa..fotosuna bakıyoru şimdi habire...1 kiloyu devirmişiz çok şkr1 kilo 96 gr..1 hafta önden gidiyoruz yine...Bende 69 olmuşum ama napcam bilmiyorum
şeker yüklemesi testim yapıldı 126 çıktı..o da normal şkr

Bu gün de kayınvalidemler gelecek inş...onlara hazırlık yapıyorum..Temizlik işini dün hallettik saolsun eşimle..bugünde yemek yapayım ..bakalım bakalım

İnşallah canım haber bekliyoruz bakalım bi inceleme yapsın banka...

Canım çok sevindim. Bak ne güzel olmuş. Bende hemen hamile kalmasaydım teyzem anakucağını , bebek arabasını falan verecekti bana. Onunkilerde çok kaliteli ve yepyeni. Ağustosta doğum yapınca şimdi mecbur bi süre kullanıcak tabi.. Ama boşuna dememişler bebek kısmetiyle gelir diye. Ne iyi olmuş valla a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…