Selam Tülay'cım hoşgeldin canım. Nasılsın?
Sağolasın canım. Siz de bitirmişsiniz sayılır hayırlısıyla. Güzel günlerde kullanır bebişin inşallah... Bende Sebamed alacağım. Herkes öyle tavsiye etti. En güzeli Sebamed'miş...
Ya kızlar bu arada şimdi eşimin kredi kartı ekstresi geldi maille. Bir atm'den 400.-TL çekilmiş gözüküyor. Ama bizim böyle bir işlemimiz yok. Eşim kredi kartını atm'de hiç kulanmaz. Sadece mağazalarda kullanır arada sırada. Şok olduk şimdi. Bankaya gitmiş dilekçe yazdırmışlar. İnceleme yapacaklarmış. Çok üzüldüm ya senağlama
pınarcım ve tülaycım gerçekten iyi oluyor dediğiniz gibi.bende o parayla başka bir ihtiyacını görürüm bebişimin.
melincim gözün aydın canım.maşallah tosun olmuş seninki desene. Ne güzel hayırlı haberlerle gelmişsin.çok sevindim valla.
pınarcım geçmiş olsun canım.mutlaka bir yanlışlık vardır.inş.en kısa sürede cevap alırsınız.ojeli canım gerçekten öyle şeyler iyi oluyor.benimde arkadaşım araba koltuğu ve ana kucağını ben hediye alcam sen beyen yeter dedi.benimde işime geldi valla:)) görümcelerimde diğer eksiklerini alcaklar artık bizde parayı başka yerde kullanırız.:))
tatlım kart olayına üzüldüm..çok geçmiş olsun
ama skma canını..harcanma olsaydı banka kredi kartına iade yapardı ama nakit çekimlerde her bankanın uygulaması farklı:uhm: şüpheli işlem olarak değerlendirilirse bir sonraki ay iade olur
ama cana geliceğine mala gelsin de..ve sıkıntı yapma
pınarcım ve tülaycım gerçekten iyi oluyor dediğiniz gibi.bende o parayla başka bir ihtiyacını görürüm bebişimin.
melincim gözün aydın canım.maşallah tosun olmuş seninki desene. Ne güzel hayırlı haberlerle gelmişsin.çok sevindim valla.
Merhaba arkadaşalrrrr.....
Yeni annecm okudum çok şaşırdım ..geçmiş olsun cnm İnş herşey yoluna girecektir.Az kaldı inş dinlenerek bu günleri atlatırsın cnm...
Tutkuncum görümcenin sizin tarafınıza geçmesine sevindim cnm..Herşey yoluna girecektir inş..Bak bi bebiş doğsun kayınvaliden de insafa gelecektir inş...
Pınarcım aldıkların hayırlı olsun..Bende cumartesi yürüyüşe çıktım aynen öle hamlamışız ya...Normalde çok severim yürüyüşü ama dikkat edeyim derken biraz ara vermiş oldum..İnş mart ayı gibi bende hergün yürüyüş düşünüyorum...Kart işinizde hallolur inş cnm....
dırımkızıcm inş az kaldı şu sorunların hepsinden kökten kurtulursun inş...Allah sabır versin sana cnm....
Ben ise cumartesi dr a gittim arkadaşlar...
Bebişimi gördüm..İlk defa bu kadar net suratını inceledim..bize dönmüştü meleğim..her bebek böle görüntü vermez dedi dr um kıymetini bilin dedi:)Çok hoş göründü meleğim yaa..fotosuna bakıyoru şimdi habire...1 kiloyu devirmişiz çok şkr1 kilo 96 gr..1 hafta önden gidiyoruz yine...Bende 69 olmuşum ama napcam bilmiyorum
şeker yüklemesi testim yapıldı 126 çıktı..o da normal şkr
Bu gün de kayınvalidemler gelecek inş...onlara hazırlık yapıyorum..Temizlik işini dün hallettik saolsun eşimle..bugünde yemek yapayım ..bakalım bakalım
ojeli çok sevindim canım gerçekten kısmeti ile geliyorlar ayrıca masraf olmazmı ufak ufak bir sürü tutuyor ama hepimiz taksitle alıyoruz peşin zor bu zamanda canım ama byükleri halletmiş oldun
bu arada dedim ya haftasonu ana kucağı geldi diye biz o siteden aslında başka bir ana kucağı beğenmiştik ama ellerinde kalmayınca bize bir başka ana kucağını ama fiyat olarak daha pahalı olanı çok uygun fiyata indirdiler ve böylece nerdeyse aynı fiyata daha iyisini almış olduk artık nette bile pazarlık var::)))))))
evet cnm saolasın...seninki de 1 kiloyu geçmişti dime...biraz iri olacak bizim oğluşlar galiba...normal doğum işi nolcek bakalım..
bi de iğne olayın nasıl oldu cnm senin alıştın mı iice??
ojeli çok sevindim canım gerçekten kısmeti ile geliyorlar ayrıca masraf olmazmı ufak ufak bir sürü tutuyor ama hepimiz taksitle alıyoruz peşin zor bu zamanda canım ama byükleri halletmiş oldun
bu arada dedim ya haftasonu ana kucağı geldi diye biz o siteden aslında başka bir ana kucağı beğenmiştik ama ellerinde kalmayınca bize bir başka ana kucağını ama fiyat olarak daha pahalı olanı çok uygun fiyata indirdiler ve böylece nerdeyse aynı fiyata daha iyisini almış olduk artık nette bile pazarlık var::)))))))
melincim maşşallah oğluşuna.benim kızda 24+1 ken 800 gr dı galiba benimkide tombiş olacak.bakalım çarşamba günü doktor kontrolümüz var nasıl olacak:)
evet canım bizim oğluşlar tosun olacak . ne yapalım sağlıklı doğsunlarda tek başka birşey istemiyorum.seninki ne kadarlıktı canım şu an benimki 27 haftalık. gerçi gebelik.org sitesinde 28.hafta olarak görünüyor. 28.haftaya tıkladığın zaman 27+0 / 27+6 şeklinde görünüyor.
iğneyede alıştım sağolasın. hafta da 2 ya düştü işte bu gittiğimde.önceden 1 gün durup bir gün vuruluyordum.şimdi 1 gün iğne, ertesi gün ç.aspirin, sonra 2 gün boş. sonra yine iğne şeklinde devam ediyoruz işte...
Evet cnm seninki de geçmiştir 1 kiloyu o zaman...
Bi zde o tombiş yanaklarından bol bol fıstık alırız artık napalım..Ama accık büyüsünler dime..İlk başlarda kimseye bu konuda izin vermeyi düşünmüyorum..Öle şapur şupur öpmek yok...accık büyüsünler o zaman dime...
Pınarcm maalesef taracımız bozuk ...aktaramıyorum bu yüzden...prenses diiil bi de benimki prenssşakkıdı kızmasın şimcik:)
marylin inş 1 kiloyu geçmiştir cnm senin de...Önemli olan sağlıkları tabi...Normal ilerlesinlerde inş...
Tamam canım düzelsin yollarsın... Ay kusura bakma ya kafam gitti şu banka işine a.s.
kızlar ya hani derler ya bebek kısmetiyle gelir diye. Gerçekten de öyle. Biz şimdi bebek arabası,ana kucağı filan alacaktık. Ana kucağını kuzenim var izmirde kızına kullanmıştı.istersen alma yepyeni benimki ben sana gönderiyim dedi. Bende çok sevindim tabi.onu gönderecek inşallah.sonra dünde annemin dayısının oğlu var istanbulda o demişki bebek arabasını ben burdan alır gönderirim hediye demiş.ay nasıl sevindim anlatamam. Bunlarda bir yerde masraf hep. Bizim durumumuzda çok kötü değil iyi ama yinede borçla alacaktık. Nasıl sevindim anlatamam.allah büyük kızlar.
Merhaba arkadaşalrrrr.....
Yeni annecm okudum çok şaşırdım ..geçmiş olsun cnm İnş herşey yoluna girecektir.Az kaldı inş dinlenerek bu günleri atlatırsın cnm...
Tutkuncum görümcenin sizin tarafınıza geçmesine sevindim cnm..Herşey yoluna girecektir inş..Bak bi bebiş doğsun kayınvaliden de insafa gelecektir inş...
Pınarcım aldıkların hayırlı olsun..Bende cumartesi yürüyüşe çıktım aynen öle hamlamışız ya...Normalde çok severim yürüyüşü ama dikkat edeyim derken biraz ara vermiş oldum..İnş mart ayı gibi bende hergün yürüyüş düşünüyorum...Kart işinizde hallolur inş cnm....
dırımkızıcm inş az kaldı şu sorunların hepsinden kökten kurtulursun inş...Allah sabır versin sana cnm....
Ben ise cumartesi dr a gittim arkadaşlar...
Bebişimi gördüm..İlk defa bu kadar net suratını inceledim..bize dönmüştü meleğim..her bebek böle görüntü vermez dedi dr um kıymetini bilin dedi:)Çok hoş göründü meleğim yaa..fotosuna bakıyoru şimdi habire...1 kiloyu devirmişiz çok şkr1 kilo 96 gr..1 hafta önden gidiyoruz yine...Bende 69 olmuşum ama napcam bilmiyorum
şeker yüklemesi testim yapıldı 126 çıktı..o da normal şkr
Bu gün de kayınvalidemler gelecek inş...onlara hazırlık yapıyorum..Temizlik işini dün hallettik saolsun eşimle..bugünde yemek yapayım ..bakalım bakalım
melim maşallah oğluşuna canım ben cuma gitcem umarım benim kızımda 1 kiloyu geçmiş olur çok merak ediyorum 6 hafta oldu görmeyeli ama erkek bebekler daha ağır oluyormuş kızlara göre
tülaycım ne güzel ne şanslısın valla bizim de bir sürü halamız var ama daha pek bir şey göremedik gerçi hepsinin kendine göre derdi var onlarıda anlamak lazım bizimde beşiğini yatağını uyku setini falan annem alıcak ::)) anne gibi kimse olamıyor ama allaha şükür babası ile ben herşeyini alıyoruz kızımın allah kimseye muhtaç etmesin::))
sibiko canım saol iyi dileklerin için havuzlu han tam çamasırcıların orda ama ayrıntılı tarıf edemem bende bılmıyodum eşim götürdü benıde ama kıme sorsan gösterır fıyatlar acayıp uygun bencede ordan al bebek sekerı düşünüyosan onuda şark handan temın edebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?