melin maşallah bebeğine. nekadar da büyümüş.
ojelifıstık, tülaycım sizin bebişler doğmadan şanslılar. inşallah ömür boyu böyle devam eder şansları.
günün en sevdiğim saati geldi ve biz kızımla karnımızı doyuralım. delikafadulden herkese afiyet olsun.
slm kızlar
nasılsınız?
şimdi hastaneden geldim anca karnımı doyurdum valla
şeker yüklemem vardı
bakalım nasıl çıkacak
kendinize iyi bakın.
Ay ne kadar güzel canım ya acayip seviniyor insan aslında mali değeri bi yana birilerinin seni düşünüp bişeyler almasıda çok mutlu ediyor.Benimde çok samimi bi arkadaşım buhar makinesi,bebek telsizi ve kocaman bi dönence alacak.:sm_cool:
Maşşallah oğluşuna allah nazarlardan saklasın
Ne güzel bebişinin şansı işte hihoyyyt
Annelerin yerini kimse tutamaz zaten. Anneciğimde birsürü şey almış aynen benimkide uyku seti nevresim takımı mevlüt takımı bornoz oooo neler neler.:teselli:
Canım çok saol ben bebek şekeri için mısır çarşısından kapalı çarşıya giriş tarafında kurukahveci mehmet efendi var onun sokağında birsürü bebek şekeri malzemesi satan mağaza varmış oraya bakmayı düşünüyorum.Çok kişi anlattı bakalım hayırlısı bu hafta cumartesi gidicem eksiklerimi tamamlamak için.Alışverişe hazırlık yapmak bile acayip heyecanlı can atıyorum haftasonu gelsin diye..:dance:
Slm kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Pınarcım ve beyaz inşallah sonuçlar iyi çıkar
Dırıcım seninde iyi haberlerini bekliyoruz.
Galiba yatanlar kervanımız artıyor inşallah en kısa zamanda atlatırız bunları.ç
Duyduğuma göre bazı bebişler maşallah tosuncuk olmuş oh oh ne güzel sevindim sağlıklı olmalarına.
Pınar oh valla sabah sahil öğlen alışveriş süpersin Allah ağız tadını bozmasın.Bu arada karta üzüldüm acaba birisi kart nosunu alıp kartsız işlemle para çekebilirmi?
Bu arada arkadaşlar ahbaplarınızın küçülenlerini almak bence güzel ihtiyaç olması yada maddi sıkıntı önemli değil yeni ise niye boşu boşuna harcama yapalımki?
evet pınarcım sadece değer verilmesi önemli.h.sonu kardeşimin eşi kızın kaıyaftelerini getimiş o kadar çokki 3 tane daha rahat çocuk büyütür.hepsi temiz ve yeni.o davranışı bile hoşuma gitti. ama ben habire alıyorum yinede:))
çok sevindim epey bir kolaylamışsınız siz işleri... üzerinde görmek kısmet olur inşallah...inşallah şeker yüklemende de sorun çıkmayacak.Kızlar herkese günaydınlar iyi haftalar...
rahatsız olan arkadaşlarıma geçmişler olsun efenim. Dikkat edin kendinize a.s.
tutkuncum valla bi çırpıda okudum yazdıklarını. Nasıl bir anne bu hiç anlamış değilim. Sıkmayın canınızı. Herşey yoluna girecek inşallah...
Bugün kısmetse şeker yüklememiz belli olacak bakalım. İnşallah sorun yoktur
Dün de sabahtan kalkıp eşimle sahilde güzel bi yürüyüş yaptık. Vallahi 1 saat yürüdüm ama sanki yıllardır yürüyomuşum gibi yoruldum. İnsan yürümeye alışkın olmayınca ne zor geliyormuş. Hafta içi yapamıyoruz bari hafta sonları yapalım yürüyüşleri dedik... Sonra da mothercare'e gidip kızımın bebek arabası setini ve eksik kalan tüm giysilerini aldık. Kıyafetten yana eksiğimiz kalmadı çok şükür. Ekleyeceğim bugün resimlerini...
Önümüzdeki hafta sonuda mobilya işini kesinleştirip duvar kaplamasına başlayacağız inşallah...
Bu arada Şubat ayına da girdik :) Kaldı 1 ayım hayırlısıyla işten çıkmak için... İşten çıkma vakti yaklaştıkça sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim ya
olsun göstermesin varsın sağlıklı olsun da nasıl olsa gösterecek kendini ...Günaydın arkadaşlar!
cumadan beri uzak kaldım sizden ve epey gelişmeler olmuş,
yeni anne okuyunca şok oldum ama bebeğinin iyi olması sevindirici bir haber. çoğu gitti azı kaldı zaten biraz daha sıkalım dişimizi. sakın ayağa kalkayım deme canım.
dırımkızı senin dertlerinin biri bitiyor, diğeri başlıyor. bugün drdan hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
tutkun aile görüşmenizin iyi geçmesine sevindim. biraz daha sabret canım sakın ayağa kalkma.
ilgincim biraz geç oldu ama YENİ YAŞIN SANA UĞURLU GELSİN. İYİKİ DOĞDUN CANIM. ailenle mutlu ve güzel günler geçirirsin inşallah.
cumadan beri uzak kaldım sizlerden. en son kzım niye hareket etmiyo diye sızlanıyordum. cuma günü ayrıntılaya girdik (eşimin ısrarıyla son anda karar verdik). sıpam pek bi nazlıydı. dr nereye baksa elini oraya koyuyordu. yüzünü bile göstermedi doğru dürüst. ayak parmaklarına bile bakarken onları tutuyor, kapatıyor. dr hanım tam bi oyun oynuyoor bizimle dedi. ama acayip karnıma bastırdı ölçümleri yapmak için. ben eğer karnıma bu kadar darbe alsam stresten geberirdim dedim, drda gülüyor.
biraz fazla uzattım galiba. herkes iyi bir hafta geçirir umarrım.
ay kıyamam ben ona benim de bebek sevesim geldi ya... Allah kimseye aratmasın her isteyene sağlıklı bebekler nasip etsin.ay ne güzel pınarcım sen eksikleri bitirdin.darısı bize inşallah.
kızlar hafta sonu amcamın kızı bize geldi. onunda ceylin adında 3,5 aylık kızı var. görmelisiniz yaw. ben hayatımda bu kadar tatlı birşey, uslu birşey görmedim. allah hepimize onun gibi çocuk nasip etsin inşallah. mamasını yiyor , (annesininsütü olmadı da) uyuyor sonra uyanıyor gülücükler saçıyor insanın içi kaynıyor. gülünce gözler kayboluyor.altı değişiyor o kadar.2 gün bizde kaldılar. bir tane ağlayım demezmi çocuk ya. valla onu görünce çok sabırsızlandım bizimkide hemen doğsun diye.giderlerken arkasından ağlayacaktım gitmeyin diye.sonra bizde onları bırakmaya evlerine gittik. kuzenim 3-4 tane tulum zıbın filan verdi ceylinin giymediklerinden erkek bebekler için hediye gelenler varmış. bayıldım valla. çok iyi oldu sormayın.
allahım bizde sağ salim kucağımıza alalım biran önce. kuzenim diyorki ben bu yokken ne yapıyormuşum acaba diyor.ben bile 2 gün gözlerini gözümden ayıramadım valla. öpe öpe yedim bitirdim.maşallah maşallah...
çok güzel bir duygu yaa... bizimki de kaç gündür fıldır fıldır içeride ama akşamdan beri ağrım var çok fazla. karnım çok sancılanıyor inşallah kötü bi şey olmaz yaişler çok yoğun kızlar hepimizin öyle sanırım benim hafta sonu kızım çok hareketliydi dün bütün gün hiç durmadı babası ile bana şov yaptı eşim tekmelerini hayretle izledi çok büyüdüğüne karar verdik çünkü iyice hissettiriyor birde bazen karnımın bir tarafına toplanıyor takla atıyor
bu arada netten aldığımız ana kucağı cumartesi elimize ulaştı beklediğimizden çok çok güzel ve kaliteli çıktı resmini çekip koyarım bir ara ::))))))) markası crespo tavisye ederim oldukça kaliteli hemde chicoya yada maxi cossiye göre fiyatı oldukça uygun biz çok beğendik
hayırlısı olsun canım. küvetin nasıl bi şey ne kadara aldın. ben sordum çok güzeldi 32 tl çok geldi bana . pek fikrim de yok amapınar hayırlı olsun canım kalanlarıda tamamlarsınız biz şimdiye kadar her ay bir şeyleri aldık bu ay bende sıra gecelik sabahlık v.b şeyleri halledicez, banyo olayımız tamam kuvet ve bornozumuz falan bu ay bakım ürünlerini alıcaz sebamed markasını almaya karar verdik genelde doktorlarda bu markanın ürünlerini tavsiye ediyorlar
bozon hayırlı olsun canım bebişini görmüşsün ne güzel demekki çok nazlı olcak bizimki ::)))))))))))
bir hata olmuştur mutlaka canım üzülmeSelam Tülay'cım hoşgeldin canım. Nasılsın?
Sağolasın canım. Siz de bitirmişsiniz sayılır hayırlısıyla. Güzel günlerde kullanır bebişin inşallah... Bende Sebamed alacağım. Herkes öyle tavsiye etti. En güzeli Sebamed'miş...
Ya kızlar bu arada şimdi eşimin kredi kartı ekstresi geldi maille. Bir atm'den 400.-TL çekilmiş gözüküyor. Ama bizim böyle bir işlemimiz yok. Eşim kredi kartını atm'de hiç kulanmaz. Sadece mağazalarda kullanır arada sırada. Şok olduk şimdi. Bankaya gitmiş dilekçe yazdırmışlar. İnceleme yapacaklarmış. Çok üzüldüm ya senağlama
oh ne güzel :)kızlar ya hani derler ya bebek kısmetiyle gelir diye. Gerçekten de öyle. Biz şimdi bebek arabası,ana kucağı filan alacaktık. Ana kucağını kuzenim var izmirde kızına kullanmıştı.istersen alma yepyeni benimki ben sana gönderiyim dedi. Bende çok sevindim tabi.onu gönderecek inşallah.sonra dünde annemin dayısının oğlu var istanbulda o demişki bebek arabasını ben burdan alır gönderirim hediye demiş.ay nasıl sevindim anlatamam. Bunlarda bir yerde masraf hep. Bizim durumumuzda çok kötü değil iyi ama yinede borçla alacaktık. Nasıl sevindim anlatamam.allah büyük kızlar.
oh oh kocaman olmuş maşallah yerim onu beeenMerhaba arkadaşalrrrr.....
Yeni annecm okudum çok şaşırdım ..geçmiş olsun cnm İnş herşey yoluna girecektir.Az kaldı inş dinlenerek bu günleri atlatırsın cnm...
Tutkuncum görümcenin sizin tarafınıza geçmesine sevindim cnm..Herşey yoluna girecektir inş..Bak bi bebiş doğsun kayınvaliden de insafa gelecektir inş...
Pınarcım aldıkların hayırlı olsun..Bende cumartesi yürüyüşe çıktım aynen öle hamlamışız ya...Normalde çok severim yürüyüşü ama dikkat edeyim derken biraz ara vermiş oldum..İnş mart ayı gibi bende hergün yürüyüş düşünüyorum...Kart işinizde hallolur inş cnm....
dırımkızıcm inş az kaldı şu sorunların hepsinden kökten kurtulursun inş...Allah sabır versin sana cnm....
Ben ise cumartesi dr a gittim arkadaşlar...
Bebişimi gördüm..İlk defa bu kadar net suratını inceledim..bize dönmüştü meleğim..her bebek böle görüntü vermez dedi dr um kıymetini bilin dedi:)Çok hoş göründü meleğim yaa..fotosuna bakıyoru şimdi habire...1 kiloyu devirmişiz çok şkr1 kilo 96 gr..1 hafta önden gidiyoruz yine...Bende 69 olmuşum ama napcam bilmiyorum
şeker yüklemesi testim yapıldı 126 çıktı..o da normal şkr
Bu gün de kayınvalidemler gelecek inş...onlara hazırlık yapıyorum..Temizlik işini dün hallettik saolsun eşimle..bugünde yemek yapayım ..bakalım bakalım
benimki birazcık ufak kızlar ama kocaman tekmeler atıyor 4 haftada almıştır belki kilo. yarın kontrolüm var inşallah ben de iyi haberlerle dönerimmelincim maşşallah oğluşuna.benim kızda 24+1 ken 800 gr dı galiba benimkide tombiş olacak.bakalım çarşamba günü doktor kontrolümüz var nasıl olacak:)
kesinlikle ben de ilk zamanlarda bağışıklık sistemleri tam gelişmediği için çabuk hasta oluyorlarmış biraz uzaktan sevilecek artık bir süreEvet cnm seninki de geçmiştir 1 kiloyu o zaman...
Bi zde o tombiş yanaklarından bol bol fıstık alırız artık napalım..Ama accık büyüsünler dime..İlk başlarda kimseye bu konuda izin vermeyi düşünmüyorum..Öle şapur şupur öpmek yok...accık büyüsünler o zaman dime...
Pınarcm maalesef taracımız bozuk ...aktaramıyorum bu yüzden...prenses diiil bi de benimki prenssşakkıdı kızmasın şimcik:)
marylin inş 1 kiloyu geçmiştir cnm senin de...Önemli olan sağlıkları tabi...Normal ilerlesinlerde inş...
slm kızlar
nasılsınız?
şimdi hastaneden geldim anca karnımı doyurdum valla
şeker yüklemem vardı
bakalım nasıl çıkacak
kendinize iyi bakın.
Selam canım hoşgeldin. Sağolasın bakalım doktorumuz arayacak bugün sonuçlar için. Valla keyfili bir hafta sonuydu ama sabah şu haberle keyfim kaçtı . Kart olmadan çekmeleri mümkün değil. Kart kopyalama mı acaba diyoruz ama bakalım bi incelensin inşallah çıkar ortaya :uhm:
kızlar merhaba ancak girebildim siteye
herkesin iyi olmasına sevindim yatan arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin :Saruboceq:
sonuç bekleyen arkadaşlarım da inşallah bir sıkıntı çıkmaz
bu arada önce de bahsettiğim şu gece sıvının akması beni deli ediyor kızlar
çarşamba günü muayenem var mutlaka soracağım doktora
ama sağ göğsüm çok acıyor, sol tarafıma yattığım için elim baskı yapıyor sanırım, solunda hiçbir şey yok
aranızda böyle olan varmı :uhm:
çok sevindim epey bir kolaylamışsınız siz işleri... üzerinde görmek kısmet olur inşallah...inşallah şeker yüklemende de sorun çıkmayacak.
bir hata olmuştur mutlaka canım üzülme
canım bence kesin hatadır biri kopyalasa çekse o kadar az çekmez ki
pınarcım hadi gözünaydın sevindim sonuçlarına.bu arada dün arkadaşım nişanı vardı.iş arkadaşı hamile aramızda 1 ay var ben öndeyim.ama kız hamile gibi değil çok şaşırdik herkez hamilemi eminmisiniz dedi. dümdüz karın. hiç bişey yok sadece yüz kilo almış:)) ama bide öyle zıplaya zıplaya oynadı ki şaşırdım kaldım.sanki bebek taşımıyormuşcasına
bengicim ben kuveti netten aldım 18 ytl ydi üstelik filesi hediye markası flipper dı gelince çok beğendim ben daha küçük bir şey bekliyordum baya büyük ve plastiğide kaliteli ayrıca file kaliteli tutacakları sağlam tek başımıza bile yıkayabiliriz böylece
evet kızlar süt gibi bir şey ama o kadar beyaz değil
sabah kalkıyorum inşallah bugün akmamıştır diyorum ama baş parmak büyüklüğünde ya da biraz daha büyük yer sepsert sıvıyla kurumuş oluyor :1no2:
en korktuğum şey doğumu tetikliyor olması (öyle duydum kızlar)
hani kendi kendine aksa neyse :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?