2009 Mayıs Anneleri

kızlar bu havuzlu han eminönündemi orda birisine sorsak bulabilirmiyiz bide anne için gecelik sabahık falanda varmı orada bizde hem dolşamak hemde eksikleri almak için karşıya geçmek istiyoruz bu havuzlu handa neler var

Slm kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Pınarcım ve beyaz inşallah sonuçlar iyi çıkar
Dırıcım seninde iyi haberlerini bekliyoruz.
Galiba yatanlar kervanımız artıyor inşallah en kısa zamanda atlatırız bunları.ç
Duyduğuma göre bazı bebişler maşallah tosuncuk olmuş oh oh ne güzel sevindim sağlıklı olmalarına.
Pınar oh valla sabah sahil öğlen alışveriş süpersin Allah ağız tadını bozmasın.Bu arada karta üzüldüm acaba birisi kart nosunu alıp kartsız işlemle para çekebilirmi?
Bu arada arkadaşlar ahbaplarınızın küçülenlerini almak bence güzel ihtiyaç olması yada maddi sıkıntı önemli değil yeni ise niye boşu boşuna harcama yapalımki?

Afiyet olsun canım...

slm kızlar
nasılsınız?
şimdi hastaneden geldim anca karnımı doyurdum valla
şeker yüklemem vardı
bakalım nasıl çıkacak
kendinize iyi bakın.

Slm hoşgeldin... Hadi bakalım inşallah iyi çıkar sonuçlar :Saruboceq:

Evet maddi değeri önemli değil. Biri bana pazardan da bişey alsa getirse acaip mutlu oluyorum. Önemli olan düşünmek. İnsan kendini çok keyfili hissediyor :1hug:

Selam canım hoşgeldin. Sağolasın bakalım doktorumuz arayacak bugün sonuçlar için. Valla keyfili bir hafta sonuydu ama sabah şu haberle keyfim kaçtı . Kart olmadan çekmeleri mümkün değil. Kart kopyalama mı acaba diyoruz ama bakalım bi incelensin inşallah çıkar ortaya :uhm:

evet pınarcım sadece değer verilmesi önemli.h.sonu kardeşimin eşi kızın kaıyaftelerini getimiş o kadar çokki 3 tane daha rahat çocuk büyütür.hepsi temiz ve yeni.o davranışı bile hoşuma gitti. ama ben habire alıyorum yinede:))

Ohh ne güzel canım. Zaten bebekler kaç kere giyiyorlar ki eskisin? Giyemeden büyüyorlar. Bizde illa vereceğiz birilerine...

Bu arada şeker için doktorum aradı. Sonuçlar çok iyi çıkmış. Şeker 102'ymiş. Kan sayımı da normalmiş. Kiloya dikkat ediyoruz ama dedi. Neyse iyi bi haber aldım sonunda a.s

kızlar merhaba ancak girebildim siteye
herkesin iyi olmasına sevindim yatan arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin :Saruboceq:
sonuç bekleyen arkadaşlarım da inşallah bir sıkıntı çıkmaz
bu arada önce de bahsettiğim şu gece sıvının akması beni deli ediyor kızlar
çarşamba günü muayenem var mutlaka soracağım doktora
ama sağ göğsüm çok acıyor, sol tarafıma yattığım için elim baskı yapıyor sanırım, solunda hiçbir şey yok
aranızda böyle olan varmı :uhm:

çok sevindim epey bir kolaylamışsınız siz işleri... üzerinde görmek kısmet olur inşallah...inşallah şeker yüklemende de sorun çıkmayacak.
olsun göstermesin varsın sağlıklı olsun da nasıl olsa gösterecek kendini ...
ay kıyamam ben ona benim de bebek sevesim geldi ya... Allah kimseye aratmasın her isteyene sağlıklı bebekler nasip etsin.
çok güzel bir duygu yaa... bizimki de kaç gündür fıldır fıldır içeride ama akşamdan beri ağrım var çok fazla. karnım çok sancılanıyor inşallah kötü bi şey olmaz ya
hayırlısı olsun canım. küvetin nasıl bi şey ne kadara aldın. ben sordum çok güzeldi 32 tl çok geldi bana . pek fikrim de yok ama
bir hata olmuştur mutlaka canım üzülme

oh ne güzel :)
oh oh kocaman olmuş maşallah yerim onu beeen
melincim maşşallah oğluşuna.benim kızda 24+1 ken 800 gr dı galiba benimkide tombiş olacak.bakalım çarşamba günü doktor kontrolümüz var nasıl olacak:)
benimki birazcık ufak kızlar ama kocaman tekmeler atıyor 4 haftada almıştır belki kilo. yarın kontrolüm var inşallah ben de iyi haberlerle dönerim
kesinlikle ben de ilk zamanlarda bağışıklık sistemleri tam gelişmediği için çabuk hasta oluyorlarmış biraz uzaktan sevilecek artık bir süre
slm kızlar
nasılsınız?
şimdi hastaneden geldim anca karnımı doyurdum valla
şeker yüklemem vardı
bakalım nasıl çıkacak
kendinize iyi bakın.

inşallah iyi çıkar canım hihoyyyt

alsucum benimde bazen göğsüm acıyor ama çok nadiren oluyor hatta sızlama gibi bir şey

nasıl bir sıvı canım ya göğsünden mi geliyor

canım bence kesin hatadır biri kopyalasa çekse o kadar az çekmez ki

pınarcım hadi gözünaydın sevindim sonuçlarına.bu arada dün arkadaşım nişanı vardı.iş arkadaşı hamile aramızda 1 ay var ben öndeyim.ama kız hamile gibi değil çok şaşırdik herkez hamilemi eminmisiniz dedi. dümdüz karın. hiç bişey yok sadece yüz kilo almış:)) ama bide öyle zıplaya zıplaya oynadı ki şaşırdım kaldım.sanki bebek taşımıyormuşcasına

Selam canım hoşgeldin. Valla ağrı yok bende ama doktor bu aylarda süt gelebilir demişti. Süt gibi bi akıntı mı acaba canım?

çok sevindim epey bir kolaylamışsınız siz işleri... üzerinde görmek kısmet olur inşallah...inşallah şeker yüklemende de sorun çıkmayacak.

bir hata olmuştur mutlaka canım üzülme

Sağolasın canım bakalım hatadır inşallah haber bekliyoruz. Şekerde sorunsuz çıkmış canım...

canım bence kesin hatadır biri kopyalasa çekse o kadar az çekmez ki

Orası da öyle canım. Çünkü kart müsait. Her gün günlük limit kadar çekebilirlerdi. Anlamadım valla...

Sağolasın canım. Herkesin iyi çıkar inşallah...

İç karnı geniştir ondan belli olmuyordur canım...

bengicim ben kuveti netten aldım 18 ytl ydi üstelik filesi hediye markası flipper dı gelince çok beğendim ben daha küçük bir şey bekliyordum baya büyük ve plastiğide kaliteli ayrıca file kaliteli tutacakları sağlam tek başımıza bile yıkayabiliriz böylece

Günaydın mayıs anişleri ve bebişleri herkezin yi olması güsel oluşumla bizde süperiz randevumuza 1 hafta kaldı bakalım doğum iznini felan konuşucam doktorla acaba bu haftamı gitsem diyorum ikilemde kaldım özledim oğluşumu ama sabredicem çünkü 28 haftada kan uyuşmazlığı testi yapacaklar ilki gayet iyi çıkmıştı birde 28 hafdada yapıcaz dedi doktorumuz
yatan annilerimize allah sabır versin 1 hafta yattım mafolmuştum feci bir şey

çok uygunmuş ya çünkü ben sordum çok pahalı geldi bana da ayrıca filesi falan da yoktu bana özelden aldığın sitenin adresini yazar mısın canım ya ben de bir bakayım

evet kızlar süt gibi bir şey ama o kadar beyaz değil
sabah kalkıyorum inşallah bugün akmamıştır diyorum ama baş parmak büyüklüğünde ya da biraz daha büyük yer sepsert sıvıyla kurumuş oluyor :1no2:
en korktuğum şey doğumu tetikliyor olması (öyle duydum kızlar)
hani kendi kendine aksa neyse :sm_confused:

canım inşallah kötü bi şey değildir o, sen içini ferah tut aklına kötü şeyler getirmemeye çalış iyi düşünelim iyi olsun hihoyyyt

alsu canım ama bu haftalarda sıvı gelebilirmiş.sadece göğüs uçlarını sıkmamak lazımmış.bende şu ana kadar olmadı ama öyle bir yazı okumuştum.

pınarcım şeker testinin iyi çıkmasına sevindim. böyle sorunsuz devam eder inşallah. benim dr da kiloya dikkat et dedi ama ne mümkün evde öyle bi eşim varki herşeyi alıyor ve bende dayanamıyorum yiyorum walladelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…