ekle pınarcım bekliyoruz
canım evham yapmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyor işte arada sonra kocaman birkaç tekme yiyorum ufaklıktan diyorum bu kadar güçlü vurduğuna göre büyümüştür herhalde :Saruboceq: :Saruboceq:
pınarcım çok sevindim gözün aydın darısı bizlerin başına:)))
tülaycım bende merdivenlerden inip çıkarken çok hızlı hareket ediyorum hala:))
kızlar merhaba... bugün kontrolümüz vardı... oğluşum 653 gr olmuş... ii gidiyormuş çok sevindim ama başka birşeye moralim çok bozuldu... tam 13 evet yanlış okumadınız taaam 13 kilo almışım... dr çok kızdı tatlıyı karbonhidratı kesmemi meyvayıda azaltmamı söyledi... kızlar böyle gidersem 25-30 kiloyla falan bitirirm ben bu hamileliği... napcağımı şaşırdım... yemiycem diyorum ama sürekli acıkıyorum(((
haftaya da şeker için çağırdı bakalım o nasıl çıkacak...
kızlar merhaba... bugün kontrolümüz vardı... oğluşum 653 gr olmuş... ii gidiyormuş çok sevindim ama başka birşeye moralim çok bozuldu... tam 13 evet yanlış okumadınız taaam 13 kilo almışım... dr çok kızdı tatlıyı karbonhidratı kesmemi meyvayıda azaltmamı söyledi... kızlar böyle gidersem 25-30 kiloyla falan bitirirm ben bu hamileliği... napcağımı şaşırdım... yemiycem diyorum ama sürekli acıkıyorum(((
kızlar çıkma saati gelmiş ben kaçıyorum öptüm hepinizi fıstık anneler
sağol sibiko ama mahmutpaşa ya nasıl gideceğiz ya biz yeni geldik istanbula bilmiyorum fazla bu hafta sonu annemler gelicek canım ankaradan ama haftaya gidicem bende keşke karşılaşsak bu arada ne öğretmenisin ::? ben felsefe öğretmeniyim
bilmiyorum cnm yaaaa.... aslında kızartma falan neredeyse hiç yemiyorum ama dediğim gidi ekmek ve tatlı özellikle nutella beni mahvetti...
bizimde mesaimiz bitmek üzere şimdiden öpüyorum tatlı anneler ve bebişler hepinizi:)) kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?