2009 Mayıs Anneleri

ay sağol canım ya. seninde prensesini ben yiyim annesi.
benimde diş etlerimde değilde afedersiniz burnumda kurumuş kan oluyor zaman zaman.

hoşgeldin günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın?

ay sağol canım ya. seninde prensesini ben yiyim annesi.
benimde diş etlerimde değilde afedersiniz burnumda kurumuş kan oluyor zaman zaman.

hoşgeldin günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın?

İyiyim canım bende çok şükür. Dediğim gibi işler fena oldu valla. Devretmem gereken tonla dosya var. Henüz yerime kimseyi almadılar. Mart sonuna kadar kal demezler inşallah. Eşim kıyameti koparır. Vallahi artık yol çekilmez olmayı başladı benim için :çok üzgünüm:

Ay o burunda ki kurumuş kanı sorma. Gece bazen tıkanıyor gibi nefes alıyormuşum. Eşim ödümü koparıyorsun diyor. Neden oluyor anlamadım ya?

kızlar günaydın... diş eti kanaması sanırım ortak sorun... her sabah dişlerimi fırçalarken çok fazla kanamam oluyor... ama normal bişi sanıyorum... burnumda da aynı sorun oluyor sabahları... tek sorun bunlar olsun kızlar bebişler ii olsunda gerisi önemli diil...

Benim de kan seviyem 7,5 olmuştu. Bana da kan verdiler 2 gün önce. Serum gibi elime taktılar. 2 ünite kan geldi kızılaydan onu verdiler. Sonra kan değerim 9,8 oldu. Normale döndü şükür. Ama başka sorun da vardı bende serum da takmışlardı. Uzun bir işlem olduğu için 1 gece hastanede yattım.

ayyy canım sagol bılgı verdıgın ıcın ya canım pekı bır yan etkısı falan oldumu
doktorum bana gel bır konuşalım dedı hem kan vermenın hemde kan ıgnesının yan etkısı var deyınce korktum sımdı bıran once saat 3 olsada doktora gıtsem
bıde canım sımdı kan ılacı olarak ne kullanıyoırsun

kızlar işyerinde fırsat bulup tekrar giremedim tuvalete gittim selpağa hiç bişey olmamış ıslak falan değildi Allah şükür içim rahatladı sizlerede haber vereyim istedim Allahım inşallah birdah yaşamayız bu duyguyu herkesede teşekkür ederim kızlara.s.

herkese tünaydın kızlar...

valla ben de benim doktoru bunalttım iyice..
adam kesin demiştir ki bu ne çürük çıktı diye:roflol:

aradım doktorumu...dedim ki bende hafif ıslaklık oluyo, çamaşırım ve pedim sürekli nemli dedim
bacaklarından süzülücek kadar, idrar miktarına yakın mı? diye sordu
hayır dedim..amniyon sıvısının normal akıntıntıdan farklı bir kokusu olur dedi..önemli diil hafif ıslaklık..terleme veya günlük akıntıdır sendeki dedi..

kuyruk sokumumdaki ağrıyı sordum o da olabiliyomuş, kemikler açılıp kendini doğuma hazırlıyomuş..

bebşimim mevlüt şekerleri malzemeleri ve kapı süsleri için olan malzemeleri aldım kızlar
100 adet şeker bibloları tüller kapı süsleme tülleri felan hepsi toplam 70 ytl çıktı sizce nasış iyimi

canım bende dediğin şey hep oluyor. hamilelikten öncede akıntı problemim vardı şimdi çok fazla olmaya başladı. her dra gittiğimde ben suyumu sormaktan dr normal demekten bıkmadı. ben kağıt havlu olmadan dolaşamıyorum walla. ilk zmanlar korkmuştum ama şimdi alıştım artık.

geçen ay aynı şeyleri bende yaşadım canım. ama şimdi azaldı. dr normal dedi.

günaydın arkadaşlar.biz yine oğluşla işe geldik.çalışıyoruz.nasılsınız bugün bakalım?

günaydın canım. bizde şimdilik iyiyiz.

günaydın canım. dikkat et kendine, çok fazla yorma kendini.

evet bencede bebişlerimiz iyi olsun ve hayırlısıyla gelsinler.

günaydın mayıs anneleri!
ilgincim nasıl oldun. bugün daha iyisindir umarım.
cerencim işlerinizin yoluna girmesine sevindim. bundan sonrada herşey istediğin gibi olur umarım. bebişini de görmüşsün artık stress yoktur inşallah.

Kan iğnesi hamile kalmadan önce yaptırdım 1 ay boyunca hamilelikte yan etkisi yok dedi doktorum hatta korunma çalışmaya devam demişti

Benimde hergün değil ama ara ara oluyor...

Geçmiş olsun canım. Neyse ki düzelmiş şimdi a.s.

Bacım telaş yapma. Bu dönemde akıntı çok oluyor. Hepimizde var. Su değildir korkma

Tünaydın canım. Hepimiz bi evhamlı olduk çıktık zaten. Doktorlarda alışmıştır kaydirigubbakcemile3

bebşimim mevlüt şekerleri malzemeleri ve kapı süsleri için olan malzemeleri aldım kızlar
100 adet şeker bibloları tüller kapı süsleme tülleri felan hepsi toplam 70 ytl çıktı sizce nasış iyimi

Gayet iyi bacım. Yaptığında bize de göster heee...

Günaydın canım hoşgeldin...

kızlar herkese afiyet olsun biz yemeğe çıkıyoruz defneyle sonrada yürüyüş yapıp gelicez öpüyoruz teyzeleri

Gösteririm tabiki pınarcım zaten zor duruyorum yapmamak için yarın gelicekler hemde kargo ücreti %70 indirimli olucak
pınarım ya aynı sorun bendede var hazır kimse yokken evraklarımı topluyorum atacaklarım atıyorum

arkadaşlar merhaba.biz anca ofise geldik bebişimle..geçmişide anca bitirebildim.sorunu olan arkadaşlar geçmiş olsun.benimde bir ara diş eti kanamam.burun kanmam oluyrodu artık bitti.inşallah hayırlısıyla geçecek bugünler.yemeğe giden arkadaşlara afiyet olsun.

evet canım iyiyim,keyfim yerinde,bebeişimde çok iyi teyzesi türkiz hanım nasıl bakalım?
Günaydın mayıs anneleri inş toparlanıcaz
cerencim maşallah canım benim oğluşuna ah bende gitmek istiyorum çabuk geçsin günler
sağol canım. inşallah görürsün sende yakın zamanda oğluşunu.
günaydın herkese nasılsınız kızlar cerencim maşallah bebişine benim daha doktora gitmeme bir ay var çok merak ediyorum bebişimi
sağol teyzesi:ecrin_bebek: maşallah bebişim çok iyiydi. onu ilk defa böyle net gördük. çok mutlu oldum. kıpır kıpırdı. fotoğraf çekerken zorlandı valla doktor
bi daha gittiğinde sende kocaman olmuş göreceksin artık kızını inşallah.
ben bu sıralar o kadar çok doktor gezdimki heralde son bir ayda 4 defa gördüm bebeğimikaydirigubbakcemile3 kayınpederim endişelenmeye başladı artık bu kadar çok fotoğraf çektiriyorsunuz bebeği bir zararı olmasın diyorkaydirigubbakcemile3
evet canım stres yok çok şükür. rahatladım. bebeğimi de öyle görünce çok mutlu oldum. tobmiş tombiş yanaklarıyla aynı da bana benziyordukaydirigubbakcemile3
Biz yemeğe çıkıyoruz herkeze afiyet olsun
sana da afiyet olsun canım.

açlıktan midem kazınıyor kızlar şu saat 1 olsada yemeğe gitseydim yemin ederim öldüm.bakın sabah kahvaltı yapmadım ama size tek tek ne yediğini yazayım.
sabah kalktım 7 de 1 bardak süt içtim. işe geldim saat 8 de bir tane poğaça yedim(hergün kahvaltı yapardım ama bugün uykudan gözümü açamadığım için poğaça yedim) sonra saat 10,5 ta bir tane portakal yedim. ve karnım zil çalıyor şu anda. sizde böyle acıkıyormusunuz?

kızlar herkese afiyet olsun biz yemeğe çıkıyoruz defneyle sonrada yürüyüş yapıp gelicez öpüyoruz teyzeleri

Afiyet olsun canım. Yarasın kuzuma ve sana :)

Ohh süper valla bacım. Merakla bekliyorum...

Biz yemeğe çıkıyoruz herkeze afiyet olsun

Afiyet olsunnnn yarasınnn :)

Hoşgeldin Tülay'cım nasılsın?

Ay sorma bacım. Sabah kahvaltı ediyorum ofiste 9 gibi. Ama saat 12 olmadan başlıyor midem kazınmaya. Şimdi sipariş verdim biran önce gelse de yesem yaaaa bende çok acıktım :CüvCüv:

yürüyüş yapıp geldik teyzeleri yemeğe çıkacak arkadaşlar afiyet olsun bizim yemekte yoğurt ıspanak patatesli börek ve yayla çorbası vardı sizler neler yediniz bakalım

Canım arada olabilir pede gelmediyse canını sıkma.

Canım merak etme kan oranın düşmüş demekki kan verip normale ulaştırıcaklardır.

Canım valla Allah sabır versin çok zor olyordur.Bu arada yapamadım ya sen daha önce ayrıntılı vermiştin yapmıştım şimdi yapamadım sinir oldum.
OH oh kolay gelsin fiyat iyi canım.

Bende acıkıyorum çok.Gece 2 de kendime kek yaptım bide çikolata sos 4 gibi yedim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…