çok hesaplı olmuş canım. bende alacam yakında,annemle beraber yapacaz doğum iznindebebşimim mevlüt şekerleri malzemeleri ve kapı süsleri için olan malzemeleri aldım kızlar
100 adet şeker bibloları tüller kapı süsleme tülleri felan hepsi toplam 70 ytl çıktı sizce nasış iyimi
evet yaa aynen öylee! deli gibi acıkıyorum. ama dikkat etmem lazım. şu zamana kadar 5 kilo aldım ama zaten hamilelikten önce de kilolu olduğum için aman dikkat diyor doktorum. 5 kilo aldım ama 83'ümaçlıktan midem kazınıyor kızlar şu saat 1 olsada yemeğe gitseydim yemin ederim öldüm.bakın sabah kahvaltı yapmadım ama size tek tek ne yediğini yazayım.
sabah kalktım 7 de 1 bardak süt içtim. işe geldim saat 8 de bir tane poğaça yedim(hergün kahvaltı yapardım ama bugün uykudan gözümü açamadığım için poğaça yedim) sonra saat 10,5 ta bir tane portakal yedim. ve karnım zil çalıyor şu anda. sizde böyle acıkıyormusunuz?
pınarcım iyiyim soal.bugün bizimde doktor kontrolümüz var bakalım benim prensesim ne kadar büyümüş teyzeleri.ya ben bu aralar pek acıkmıyorum.gece falan uyanırdım açlıktan uyuyamazdım muz yer yatardım ama şimdi kayboldu.zaten 64 kiloydum 62 olmuşum:) sanırım gece yemelerim azaldığı için:)))
tutkuncum valla bravo gece 2 de ben gözlerimi zor açarım malum sabah kalkıp işe gelmek olunca:)
Kızlar şimdi dr geldim renkli ultrasona girdim bebeğin kalp atışına ve akışına bakıyorlarmış 3 günlük şeker diyetine girdim test yapılacak.Kızım 837 gr olmuş 32 cm ve ben aman Allahım 66 olmuşum.25+1 deyiz.Bebeğin suyu falan iyiymiş ama 2 aylık heyet aldım.Doğum iznime kadar kafam rahat artık.-tatlicadiarzu-
Bu arada alttaki resimli yazım yanlışlıkla sildimm şimdi yapamıyorum sinir oldum.
pınarcım iyiyim soal.bugün bizimde doktor kontrolümüz var bakalım benim prensesim ne kadar büyümüş teyzeleri.ya ben bu aralar pek acıkmıyorum.gece falan uyanırdım açlıktan uyuyamazdım muz yer yatardım ama şimdi kayboldu.zaten 64 kiloydum 62 olmuşum:) sanırım gece yemelerim azaldığı için:)))
yürüyüş yapıp geldik teyzeleri yemeğe çıkacak arkadaşlar afiyet olsun bizim yemekte yoğurt ıspanak patatesli börek ve yayla çorbası vardı sizler neler yediniz bakalım
Canım arada olabilir pede gelmediyse canını sıkma.
Canım merak etme kan oranın düşmüş demekki kan verip normale ulaştırıcaklardır.
Canım valla Allah sabır versin çok zor olyordur.Bu arada yapamadım ya sen daha önce ayrıntılı vermiştin yapmıştım şimdi yapamadım sinir oldum.
OH oh kolay gelsin fiyat iyi canım.
Bende acıkıyorum çok.Gece 2 de kendime kek yaptım bide çikolata sos 4 gibi yedim valla.
Kızlar şimdi dr geldim renkli ultrasona girdim bebeğin kalp atışına ve akışına bakıyorlarmış 3 günlük şeker diyetine girdim test yapılacak.Kızım 837 gr olmuş 32 cm ve ben aman Allahım 66 olmuşum.25+1 deyiz.Bebeğin suyu falan iyiymiş ama 2 aylık heyet aldım.Doğum iznime kadar kafam rahat artık.-tatlicadiarzu-
Bu arada alttaki resimli yazım yanlışlıkla sildimm şimdi yapamıyorum sinir oldum.
kızlar afiyet olsun hepinize cokacimcoook
ben bugün de evdeyim, işyerim yakın aslında bazen gidip orda yiyorum ama üşendim bugün
inşallah müdür de anlamaz gelmediğimi :CüvCüv:
ben mayonez ketçap zararlı diye okudum, ama ara sıra canım çekiyor mesela bugün makarna yanında yedim, afiyetle yiyorum sonra da pişman oluyorum acaba bebeğime zararı olurmu diye ama arada bir olduğu için olmaz değilmi :ecrin_bebek:
bu arada şu göğüsten sıvı geve akmasa da gündüz akıyor, içim rahatladı ama sadece sağ göğsümden benneyaptımki
slm kızlar....ew işi falan derken saat baya olmusss dogrusu...herkes nasıl bakalım?bıs oglusla ıyıyız sukur..hepınızı optuk teyzoşlarrtrr
canım cok sewındım ....oo prensese bak sen masallah ona ne gusel de buyumus annesii...
canım senden de gusel hbr ler beklıoruz ...olsun bebiş saglıklı olsunda kılo mılo boşş..gece yemeyı kestınya ondan olmustur...
kızlar selam:)) internetimizde problem vardı yeni geldi ayy sıkıntıdan patladım öyle alışmışım ki sizlere biz yemekten geldik burnum tıkalı nefes alamıyorum kızlar
pınarım bozonım alsum siribron aslım tülayım tüm fıstıklar nasıllar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?