2009 Mayıs Anneleri

pınarcım iyiyim soal.bugün bizimde doktor kontrolümüz var bakalım benim prensesim ne kadar büyümüş teyzeleri.ya ben bu aralar pek acıkmıyorum.gece falan uyanırdım açlıktan uyuyamazdım muz yer yatardım ama şimdi kayboldu.zaten 64 kiloydum 62 olmuşum:) sanırım gece yemelerim azaldığı için:)))

Kızlar şimdi dr geldim renkli ultrasona girdim bebeğin kalp atışına ve akışına bakıyorlarmış 3 günlük şeker diyetine girdim test yapılacak.Kızım 837 gr olmuş 32 cm ve ben aman Allahım 66 olmuşum.25+1 deyiz.Bebeğin suyu falan iyiymiş ama 2 aylık heyet aldım.Doğum iznime kadar kafam rahat artık.-tatlicadiarzu-
Bu arada alttaki resimli yazım yanlışlıkla sildimm şimdi yapamıyorum sinir oldum.

bebşimim mevlüt şekerleri malzemeleri ve kapı süsleri için olan malzemeleri aldım kızlar
100 adet şeker bibloları tüller kapı süsleme tülleri felan hepsi toplam 70 ytl çıktı sizce nasış iyimi
çok hesaplı olmuş canım. bende alacam yakında,annemle beraber yapacaz doğum izninde
evet yaa aynen öylee! deli gibi acıkıyorum. ama dikkat etmem lazım. şu zamana kadar 5 kilo aldım ama zaten hamilelikten önce de kilolu olduğum için aman dikkat diyor doktorum. 5 kilo aldım ama 83'üm

hamilelikte kilo vermekdelikafadulden benim için çook uzak bir kavramkaydirigubbakcemile3

tutkuncum valla bravo gece 2 de ben gözlerimi zor açarım malum sabah kalkıp işe gelmek olunca:)

Canım benim yine gece uykusuzluklarım başladı sabah 7 de yattım 9 da kalktım kahvaltı dr derken bu saat hala uykum yok.Gece sabaha kadar Tv seyrediyorum sizlerde uyuyorsu nuz sıkılıyorum valla.Ben işe giderkende böyleydim iş yerindekiler hayret ediyordu.Zaten bebek oluncada devam ederse dr gidicem bu kadar az uyunurmu canım uyumamama sinir oluyorum.

kızlar afiyet olsun hepinize cokacimcoook
ben bugün de evdeyim, işyerim yakın aslında bazen gidip orda yiyorum ama üşendim bugün
inşallah müdür de anlamaz gelmediğimi :CüvCüv:
ben mayonez ketçap zararlı diye okudum, ama ara sıra canım çekiyor mesela bugün makarna yanında yedim, afiyetle yiyorum sonra da pişman oluyorum acaba bebeğime zararı olurmu diye ama arada bir olduğu için olmaz değilmi :ecrin_bebek:
bu arada şu göğüsten sıvı geve akmasa da gündüz akıyor, içim rahatladı ama sadece sağ göğsümden benneyaptımki

Tutkuncum 2 aylık heyet nedemek anlamadım doğum öncesi izinmi canım açıklarmısın
buarada maşallah bebişine

slm kızlar....ew işi falan derken saat baya olmusss dogrusu...herkes nasıl bakalım?bıs oglusla ıyıyız sukur..hepınızı optuk teyzoşlarrtrr

canım cok sewındım ....oo prensese bak sen masallah ona ne gusel de buyumus annesii...

canım senden de gusel hbr ler beklıoruz ...olsun bebiş saglıklı olsunda kılo mılo boşş..gece yemeyı kestınya ondan olmustur...

Tutkuncum sanırım yoksun ama şu heyet işini merak ettim doktorum çünkü beni 1 hafta erkenden doğum izini çıkaracakmı onu merak ediyorum iş yerinde anlaşmam şubat sonuna kadar ozamanda 31 haftalık oluyorum ondan dedim heyet felan ne demek diye

kızlar selam:)) internetimizde problem vardı yeni geldi ayy sıkıntıdan patladım öyle alışmışım ki sizlere biz yemekten geldik burnum tıkalı nefes alamıyorum kızlar

pınarım bozonım alsum siribron aslım tülayım tüm fıstıklar nasıllar bakalım

kızlar benim gece acıkmalarım hiç yok olmadıda ilerleyen zamanlarda olur mu bilmiyorum

tutkuncum maşallah bebişine yerim ben onu Allah nazarlardan saklasın:)) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

yürüyüş yapıp geldik teyzeleri yemeğe çıkacak arkadaşlar afiyet olsun bizim yemekte yoğurt ıspanak patatesli börek ve yayla çorbası vardı sizler neler yediniz bakalım

Afiyet olsun canım. Bende ezogelin çorba ve karışık zeytinyağlı tabağı yedim...

Valla zor oluyo bacım. Ayakta gidiyorum çoğu zaman. Kimsede kalkıp yer vermiyor. Hem işte uğraş hem otobüste ayakta git derken. Eve gidince halim kalmıyor...

Bak şimdi canım önce Lilypie : Free Baby Birthday Card bu adrese gir. Full-size ticker: kısmını tıkla. Ordan bitane keyfine göre resim seç Step 2: Select marker kısmını tıkla. Ordan da bebeiş seçip Step 3: Input text kısmına gel. Select Baby's Date of Birth kısmına son regli tarihini gir. Clear Background kısmını işaretle. Set Wording: kısmına istediğini yaz. Resmin üstüne ayrıca yazı eklemek istersen Text above the ticker (optional): bölümüne yaz. Sonra Create Ticker ksımına tıkla. Oluşmuş oldu. Açılan sayfadan Image URL kısmındaki linki kopyala. Kullanıcı panelinden profil düzenlemeye gir. En altta kilo takip çizelgesi bölümü var. Kopyaladığın linki oraya yapıştır. Ayarları keydet. Bitti gitti yerimseniben

Ohhh git gör bakalım fıstığını :)

O bak ne güzel olmuş. Gece yemeler fena. Benimde Allah'tan akşam yemeğinden sonra bi meyve yerim. Sonra hiçbişey yeme huyum yoktur. Oda olsa yandım heralde :)

Oy maşşallah büyümüş kuzun İyi canım dinlenirsin güzelce işte yerimseniben

Hoşgeldin canım. Abartmadığın sürece hiçbişey olmaz merak etme. Bazen canım fena halde kola istiyor. Oturup bi bardak içiyorum mesela. Yada arada hamburger yerken patatesi mayonezle yiyorum. O kadar kasmaya gerek yok merak etme sen yerimseniben

Hoşgeldin canım. Yorma kendini temizlik falan derken...

Selam canım hoşgeldin. İnternet gidince fena oluyor ya. İnsan çok sıkılıyor valla.Bende yemek yedim iş güç işte canım. Sen nasılsın?

evet pınarcım ayakta gelip gitmek zor oluyor.ben sabahları rahat geliyorum ama akşam eve gidişlerim zor oluyor.çoğu zaman ayakta kalıyorum.oysaki hem lise öğrencileri oluyor ama yinede kalkmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…