2009 Mayıs Anneleri

Tutkun canım sana çizelgenin nasıl yapılacağıını anlattım bi önceki sayfada bilgin olsun yapamazsan söyle hallederiz yerimseniben

Tutkuncum heyet raporunu alınca hiç işe başlamadan direk doğum iznine çıkıcan yani oh ne güsel benim doktorumda bana şubat sonunda izne çıkmam gerek dediğimde ayarlarım demiştide ondan dedim canım çok sağolasın kızlar ya ne güsel hiç araştırmadan öğreniyoruz herkez birbirine yardımcı bayılıyorum bu siteye ve sizlere ebn azından biliçli hamilelik yaşıyoruz

tulayyy cok sagol canım ya...
super bı tatlıya benzıyo...bugunku yaptıımı bıtıreyım ...bı kac gun sonra hemen bunudadenıycem...sagol ellerıne saglık sımdıden denemek için sabırsızlanıorumdelikafadulden
ozelden atayım msg dedım ama yollayamadım...

ya kızlar bir şey sorcam ben sizin cinsiyetiniz kesinmi yani doktorunuz yüzde yüz kız yada erkek dedimi özellikle kız anneleri yüzde yüz yada kesin cevabını aldınızmı

ya kızlar bir şey sorcam ben sizin cinsiyetiniz kesinmi yani doktorunuz yüzde yüz kız yada erkek dedimi özellikle kız anneleri yüzde yüz yada kesin cevabını aldınızmı

canım bana her gitmemde pipisini gösteriyor doktorum zaten.kaç defa tam olarak gördüm oğluşumun pipisini:dance:bu çükü diye gösterir bizim doktor.biraz komiktedelikafadulden

Evet canım. Zaten doktorum 2,5 aylıktan beri hep kız dedi. Ayrıntılı ultrason için gittiğimiz profta üreme organlarını falan incelediği için kesin kız dedi...

Kız ojelim fazla kaçırdın dimi yerken durmayı bilmiyoruz valla Arkana yaslan bir açık çay iç hazmetsin yoksa zorlanırsın.Bu arada sağol canım hepimizin bebişine maşallah diyorum.

kızlar benim gece acıkmalarım hiç yok olmadıda ilerleyen zamanlarda olur mu bilmiyorum

tutkuncum maşallah bebişine yerim ben onu Allah nazarlardan saklasın:)) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Sağol canım Ben gece oturduğum için acıkıyorum valla.

evet sütlü tatlılar daha iyi hatta incir tatlısı sütlü cevizde oluyor içinde bebeğede yarar:))
Ay çok severim ben Aydınlı olduğum için bizim orda çok yaparlar kurbanda annemden incir lokumu ile ezmesi istedim dr da verdim nasıl mutlu oldu.

NNUUUUUUUUUTEELLLLLLAAAAAAAAAAA
Bende şimdi gece 2 de yaptığım çikolatalı kekimi yiyorum valla acıktırdınız.

Tutkun canım sana çizelgenin nasıl yapılacağıını anlattım bi önceki sayfada bilgin olsun yapamazsan söyle hallederiz yerimseniben
çOK SAĞOL CANIM yaptım sanırım.Senin şu teknik konulara hakimiyetine bayılıyorum ben biraz bu konuda bilgisizim

Canım doğum öncesinde sana dr. belki 20+20 toplam 40 günlük heyet raporuna gerek kalmadan rapor verebiliyor onu demiştir ben o haklarımı doldurdum şimdi 2 ay aldım 6 aya kadar hakkımız var ancak Allah korusun kanser gibi hastalık tedavilerinde 1 yıla kadar sonra ücretsiz izine ayrılıyorsun.Mesela ben şimdi 40 günlük raporumu 2008 de doldurdum şimdi 2009 da hakkım duruyor doğum sonrası 8 hafta+40 gün kullanıcam bebek hemen hemen 4 aya yaklaşıcak öyle işe başlıycam.

vallah 2 doktora gittim 2side erkek dedi ama ben umudumuz umut olsundada konuşuyorum ordan bir arkadaşa haftasını tam hatırlamıyorum ama erkek erkek dedi kız dedş sonrada kafam bu konuda benimde karışık sözde pipisini :) gördk ama kordon değilse
sağol tutkuncum oh ben şimdiye kadar sadece 1 hafta izin kullandım süper ya en iyisi doktordan alayım ben bu raporu nasılsa doğum iznim bitiminde gelip kağtları imzalayıp çıkış yapıcam oh sağol ya sağol içim rahatladıııııı

Son düzenleme:
ben tam 4 dr a gıtmek zorunda kaldım...
her basladıım dr gıdınce bu gıttım 3 uncu inşallah bunda dogurcam artık...bıde ayrıntılıdakı dr uda sayınca 4 edıo hepsıde erkek dediiii...ve 2 kez de pipissini gorduk oglumun:jeyyar:
bu saatten sonra kıza donerse bılemıcem artık...ama tam 4 kez tescıllendı erkek olduu oglumuna.s

canım bana her gitmemde pipisini gösteriyor doktorum zaten.kaç defa tam olarak gördüm oğluşumun pipisini:dance:bu çükü diye gösterir bizim doktor.biraz komiktedelikafadulden
Kız senin dr da pek espriliymiş benim 5 doktor tescilledi hepside kız dedi benim dr da bacak arasında çıkıntı yok dedi.
Canım benim işyerimde benden önce sadece geçen yıldan beri 8 kişi hamileydi 7 si doğurdu biri 15 güne doğuracak 9. da benim yani herşeyi öğrendik birbirimizden.

tutkuncum ne güsel bizde ilk ben oldum başkada yok bu arada takvimin yaş takvimi olmuş tatlım doğum değil sen bana son adet tarihini söyle ben sana yapayım doğum takvimi

ya canlarım ne güzel maalesef ben şu ana kadar 3 doktor gördü hepsi bir açık kapı bıraktı 100 de 100 diyen olmadı son olarak radyolog inceledi ayrıntılıda lafa kız olduğunu biliyosunuz dimi dedi bizde iki doktora gösterdik kesin olmamakla birlikte kız dediler dedik ama şöyle anlatayım 14 . haftada gittiğim doktor yanılma payı var ama kız dedi sonra 16. haftada gösterdim başka bir doktora yüzde 51 kız dedi sonra aynı doktor 21. haftada baktı önce yüzde 90 kız dedi hemen ardından lafımı geri alıyorum kordonu bacak arasında dedi biraz önce dediğimi unutun dedi radyologda incelesin dedi neyse aynı günün öğle sonrası radyolog baktı işte kız olduğunu biliyosunuz dimi dedi bizde iki doktorun gördüğünü fakat kesin demediklerini kesinleşmesini istediğimizi söyledik oda bebek sırtınıza dönük zor duruş dedi ve kordonu bacaklarının arasında dedi bacaklarının yan tarafdan arasına iyice baktı ama pipi göremediğini bu nedenle kız bebeklerde yüzde yüz demenin çok zor olduğunu söyledi neyse pembeleri aldınızmı dedi bizde evet dedik oda zaten almışsınız benden günah gitti dedi yani siz olsanız ne düşünürsünüz ben kızım olacağını başından beri hissediyorum tüm hayallerinmi buna göre düşünüyorum ama kesin dememeleride canımı sıkıyor

aslıımm senede 40 gün rapor hakkımız var ben doğumdan sonra rapor hakkımı kullanıcam amam belki sen doğumdan sonra çıkıyor olabilirsin işten tatlım ama bilmen için söyledim şimdi 40 gün hakkını kullanırsan doğumdan sonra rapor alamazsın

evet TUTKUNCUM sorma çok acıkınca gözüm döndü. bir saat oluyor çayımı içtim dediğin gibi. ama hala karnım ağrıyor. birde ben bugün böyle çok kaçırdım sabah birşey yemediğim için. yoksa öğlenleri hafif yiyordum ekmek filan hiç yemiyordum. ama ne yapalım birgünde yiyim demi yaaa...gerçi yemeye yemeye 9 kilo aldım birde yesem ne olur allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…