ya kızlar bir şey sorcam ben sizin cinsiyetiniz kesinmi yani doktorunuz yüzde yüz kız yada erkek dedimi özellikle kız anneleri yüzde yüz yada kesin cevabını aldınızmı
ya kızlar bir şey sorcam ben sizin cinsiyetiniz kesinmi yani doktorunuz yüzde yüz kız yada erkek dedimi özellikle kız anneleri yüzde yüz yada kesin cevabını aldınızmı
Kız ojelim fazla kaçırdın dimi yerken durmayı bilmiyoruz valla Arkana yaslan bir açık çay iç hazmetsin yoksa zorlanırsın.Bu arada sağol canım hepimizin bebişine maşallah diyorum.bende yemekten geldim kızlar. ne kadar yediysem şu an karnım ağrıdı valla. sormayın. ekmekte yedim uzun zamandır ilk defa öğle yemeğinde. şimdide sığınamıyorum. hiç doymayacm zannettim herhalde.
ayyyyyy ölüyorum karın ağrısından ....
tUTKUNCUM BEBİŞİNE DE MAŞALLAH ANNESİ.
Sağol canım Ben gece oturduğum için acıkıyorum valla.kızlar benim gece acıkmalarım hiç yok olmadıda ilerleyen zamanlarda olur mu bilmiyorum
tutkuncum maşallah bebişine yerim ben onu Allah nazarlardan saklasın:)) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Ay çok severim ben Aydınlı olduğum için bizim orda çok yaparlar kurbanda annemden incir lokumu ile ezmesi istedim dr da verdim nasıl mutlu oldu.evet sütlü tatlılar daha iyi hatta incir tatlısı sütlü cevizde oluyor içinde bebeğede yarar:))
NNUUUUUUUUUTEELLLLLLAAAAAAAAAAA:1shok:2 kasık ve gerı suruyormu...saka gıbı..ben ewde nutella oldukca bışı benı durtuyoo;HADI GITT NUTELLAYI KASIKLA DIYE...kaydirigubbakcemile3en sonmunda almıorum artık..yokda ay basına yaklasık 3 kılo alcaz yani..ayyy su ıncır tatlısını hiç duymadıydım...cewızlı sutlu gusel bişiye benzıyo....:jeyyar::jeyyar:
çOK SAĞOL CANIM yaptım sanırım.Senin şu teknik konulara hakimiyetine bayılıyorum ben biraz bu konuda bilgisizimTutkun canım sana çizelgenin nasıl yapılacağıını anlattım bi önceki sayfada bilgin olsun yapamazsan söyle hallederiz yerimseniben
Canım doğum öncesinde sana dr. belki 20+20 toplam 40 günlük heyet raporuna gerek kalmadan rapor verebiliyor onu demiştir ben o haklarımı doldurdum şimdi 2 ay aldım 6 aya kadar hakkımız var ancak Allah korusun kanser gibi hastalık tedavilerinde 1 yıla kadar sonra ücretsiz izine ayrılıyorsun.Mesela ben şimdi 40 günlük raporumu 2008 de doldurdum şimdi 2009 da hakkım duruyor doğum sonrası 8 hafta+40 gün kullanıcam bebek hemen hemen 4 aya yaklaşıcak öyle işe başlıycam.Tutkuncum heyet raporunu alınca hiç işe başlamadan direk doğum iznine çıkıcan yani oh ne güsel benim doktorumda bana şubat sonunda izne çıkmam gerek dediğimde ayarlarım demiştide ondan dedim canım çok sağolasın kızlar ya ne güsel hiç araştırmadan öğreniyoruz herkez birbirine yardımcı bayılıyorum bu siteye ve sizlere ebn azından biliçli hamilelik yaşıyoruz
Kız senin dr da pek espriliymiş benim 5 doktor tescilledi hepside kız dedi benim dr da bacak arasında çıkıntı yok dedi.canım bana her gitmemde pipisini gösteriyor doktorum zaten.kaç defa tam olarak gördüm oğluşumun pipisini:dance:bu çükü diye gösterir bizim doktor.biraz komiktedelikafadulden
Canım benim işyerimde benden önce sadece geçen yıldan beri 8 kişi hamileydi 7 si doğurdu biri 15 güne doğuracak 9. da benim yani herşeyi öğrendik birbirimizden.vallah 2 doktora gittim 2side erkek dedi ama ben umudumuz umut olsundada konuşuyorum ordan bir arkadaşa haftasını tam hatırlamıyorum ama erkek erkek dedi kız dedş sonrada kafam bu konuda benimde karışık sözde pipisini :) gördk ama kordon değilse
sağol tutkuncum oh ben şimdiye kadar sadece 1 hafta izin kullandım süper ya en iyisi doktordan alayım ben bu raporu nasılsa doğum iznim bitiminde gelip kağtları imzalayıp çıkış yapıcam oh sağol ya sağol içim rahatladıııııı
tutkuncum ne güsel bizde ilk ben oldum başkada yok bu arada takvimin yaş takvimi olmuş tatlım doğum değil sen bana son adet tarihini söyle ben sana yapayım doğum takvimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?