selam canım hoşgeldin bitanem iyiyiz sen nasılsın hayırlısıyla kan sorununuda çözersin inşallah başta çözümü çok daha iyi yoksa Allah korusun benim gibi sezeryandan sonra iki tüp kan yemek zorunda kalırsın
bebişin nasıl fıstık:ecrin_bebek:
Afiyet olsun canım. İyi gezmeler yerimseniben
Birsoooo hoşgeldin bacım. Nasılsın? Nasıl oldun?
kızlar hastanedeyim iyi dileklerinizi okudum sağlun
Şimdi nasıl oldun canım çok merak ettik seni. :teselli:
Afiyet olsun cnm cokacimcoook
birsencim nasılsın hayatım prensler nasıl herşey yolundadır inşallah :))))))))))
kızlar bizde yemekten geldik herkese afiyet olsun
BİRSENCİM çok merak ettik seni nasıl oldun daha iyimisin bari?
TÜLAYCIM hoşgeldin maşallah bebişine çok sevindim.niye keltoş diyorsun.sonradan saçlarıyla utandırır seni annesiii hıııııııııı
selam mayıs annelerı nasılsınız ben doktora gıttım pazarttesı bır gun hastaneye yatırıp kan takıcaklar başka turlu yukselmez cok duşuk dedı hayırlısı artık
DORUK olsun DORUK olsun DORUK olsunsositososito
marylin canım aynen banada çok şey alıyorsun giydiremiceksin diyorlar ama ben tutamıyorum kendimi.eşimde artık alma yeter dedi şimdilik çarşıya çıkma yasağı geldi bana:)))))
Kızlar merhaba,
ben arada bi takip edebiliyorum sizi,işlerin öyle yoğunki fırsat bulamıyorum.
Rahatsız olan anne adaylarına çok geçmiş olsun.
Buarada İlgincim senin konun çok dikkatimi çekti anladığım kadarıyla görümcenle ciddi sorunların var.Gelin görümce arası bi defa iyi olmayaınca hep öyle gidiyo.
Kendini huzursuz etme,hiçbişeyi içine atıp susma.Sana söyleyeceğim tek şey nasıl mutlu olucaksan öyle davran.Sonra ne olur sorularına takılma.
Benim görümcem yok ama ben görümceyim:)
seherim canımzaten yaza geliyor ben genelde çıtçıtlı yarım uzun kollu badylerdenn aldım. tulumda epey aldım ama çok kalın değil mevsimlik olanlardan..istersen neler almaya başladık topiğinde resimler var herkes koymuş orayada bir bak fikir olur.
İlgin sendeki sabır gerçekten çok büyük.Bir sene diyosun dile kolay.
Hem örnek verdiğin şey herşeyi özetliyor.Buradan şöyle yap böyle yap demeklede olmuyor tabi başa gelince bazı şeylere çare bulunmuyor tahammül etmek zorunda kalıyosun.
Sen ne olursa olsun eşini fethetmeye bak o baksın bu işin çaresine.
Hamilelik en keyifli geçireceğimiz günlerimiz ama herbirimizin biyerlerden canı sıkılıyor işte.
Bende içimi dökerim biara
kızlar siz emzik kullanmayı düşünüyormusunuz??
kızlar siz emzik kullanmayı düşünüyormusunuz??
BİZ GELDİK KIZLAR ŞÜKÜR FABRİKAYA GİTTİM ORANIN TELEFONLARIYLA İLGİLENDİM ANCA GELEBİLDİM YA
BENCE YAĞIZ GÜZEL İSİM
MİMARESRA CANIM BEN ONLARI İNTERNETTEN ALIM nikahşekerli .comdan aldım canım yavuz süs oran alabilirsin
ılgıncım inş düzelir durumlar çok gıcık bişey ya bende hala kayınvalidemle yemek yiyorum çokta sinir bir durum bu ilk önce paraları yok borçlar bitene kadar yiyelim dedi eşim şimdi borç bitti kaynana emekli oldu hala birlikte yiyoruz bakalım doğum iznime çıktığımda ayrılıcam artık birlikte yemem dedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?