2009 Mayıs Anneleri

kızlar ya ne yemek yapsam bana fikir verin artık birgün önceden yarına ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldım:))

birsen iyi olmana sevindim canı tez zamnad evine dönersin inş,

pınarcım arkadaşını da hepimizide allah bir avazda kurtarsın inş

kızlar bizim mesai bitti biradan çıkıcaz öpüyorum herkesi benim çok güzel bir hafta sonu olucak inş herkese iyi tatiller pazartesi görüşürüz

bende 2 gün önce aynısı yapmıştım((ama şehriye çorbası yaptım.en iyisi yeşil mercimek salata ve zeytinyağlı barbunya yapayım.

kızlar bende birazdan çıkacağım hepinizi öpüyorum iyi haftasonları diliyorum bebişlerle birlikte bol bol dinlenin fıstıklar

Canım çok çok geçmiş olsun hastaneden memnun olmana çok sevindim.Kendine dikkat et en kısa zamanda hastaneden çıkarsın inşallah:Saruboceq:

Bende emzik kullanmak istemiyorum ama yinede bi tane aldım belkide babane bakacağı için ihtiyaçları olabilir.Su içme konusunda üstüme yoktur heralde ofis içinde su sebili var zaten yakında yanında oturucam kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ne yemek yapsam bana fikir verin artık birgün önceden yarına ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldım:))

Canım bence hafif bişeyler yap mesela barbunya olabilir zeytinyağlı yanında yoğurtlu makarna kolayca olacak şeyler cokacimcoook

kızlar bizim mesai bitti biradan çıkıcaz öpüyorum herkesi benim çok güzel bir hafta sonu olucak inş herkese iyi tatiller pazartesi görüşürüz

Canım iyi haftasonları uçarak gidersin sen şimdi eve hihoyyyt

Çok şekersiniz yaa:)
Ne pişircez diyede fikir alıyosunuz ne güzel.Tam akşama ne pişirsem die aklımdan geçirirken iletilerinizi okudum kendi kendime gülmeye başladım masada.
Dünden etli pilav var ama yetmez yanına ne yapsamda idare etse,hafta sonuda yokuz kalıp ziyan olmasın.
Erkekler bu konuyu düşünmek zorunda olmadıkları için çok şanslılar...

ilgin canım iyi akşamlar iyi haftasonları.iyice dinlen canım hastalığın ilerlemsin.öp kızınıda bebişinide benim için:)):

koyukara tatlım biz artık kardeş gibi aile gibiyiz burada iyi kötü herşeyimizi paylaşıyor birbirimize destek oluyoruz:))

tülayım pınarım aslım sibikom birsenim ojefıstığım marlyınım koyukaram mimaresram ve diğer tüm güzel annişler hepinizi kocaman öpüyorum tabi yiyenlerimide :))))))

Canım bizde seni öpüyoruzzzzzz. Şeniz

tülaycım sende iyi bak kendine tatlım:))) yarın görümce ile ne güzel tatil yaparım artık

Takma kafana canım al kızını despero filmine gidin çok güzel bi animasyon çizgi filmi bende en kısa zamanda gitmeyi düşüyorum.Senin görümcede yanlız kalsın biraz kötükedihüso

Maşallah diyelimde nazar değmesin:)
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar,bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...

İyi Akşamlar cnm iyi haftasonları sengözlerimebaksanab

kızlar bugün işim çoktu. çok giremedim ama yazdıklarınızı hep okuduma.s
İLGİNCİM sanada ii akşamlar canım kendine çok iyi bak bende seni ve prenseslerini öpüyorum çok...Şeniz

Bende yavaş yavaş toparlanıyorum artık kızlar. Haftasonu iki günde misafirim var. Allah'tan kayınvalidem bugün eve gidip temizlik falan yapmış sağolsun. Yorucu bir haftasonu beni bekliyor. İyi tatiller. Çok çok öptüm sizi ve kuzularınızı a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…