kızlar merhaba pazartesi yoğunluğu yazamadım da okuyamadım da
herkes iyidir inşallah:))) benim belim çok ağrıyor oturnaktan arada yürüyorum ama ofisten ofise ne kadar yürüyüş sayılır şüpheli
fulyam aslım tülayım pınarım tüm fıstıklar umarım herşey iyidir
kızlar benim de işleri çok yoğun bugün
yalnızca arada girip bakıyorum
belim ve kuyruk sokumum ağrıyo benimde ve yürürken zorlanıyorum ağrıdan:a015:
şu izin zamanı gelse de dinlensek valla biraz
bugün herkes yoğun bende sabah erkenden hastaneye gittim tiroit için sonrada doktoruma göründüm
haftaya perşembe ultrasona girecem 100 lük şeker yüklemesi yapılcak
şimdilik herşey yolunda rabbim sağlık sıhat veridkce dahada iyi olacam
marlin cnm iyi dilekelrini okudum ..........
kızlar gebelik boyunca ayakkabı almadım ben çizmemi giydim gittim doktora abooooooooo ayaklarım çok ağrıdı şişmişler yaaaa
kızlar merhaba pazartesi yoğunluğu yazamadım da okuyamadım da
herkes iyidir inşallah:))) benim belim çok ağrıyor oturnaktan arada yürüyorum ama ofisten ofise ne kadar yürüyüş sayılır şüpheli
fulyam aslım tülayım pınarım tüm fıstıklar umarım herşey iyidir
kızlar benim de işleri çok yoğun bugün
yalnızca arada girip bakıyorum
belim ve kuyruk sokumum ağrıyo benimde ve yürürken zorlanıyorum ağrıdan:a015:
şu izin zamanı gelse de dinlensek valla biraz
birsencim canım geçmiş olsun.evet bu aylarda şişmeler olabiliyor.kendine iyi bak canım...
iyiyim cnm benim..izine cıkınca oooh uzanır dinlenirsin tatlım bol bol.. ya cok yağmurlu burası umarım yarın yağmaz tamda alışverişe gideriz demiştik..
kuyruksokumu ağrısı bendede oluyor cnm ara ara..ne yazık kii.. sizin işiniz zor valla çalışan hamile olmak..kolay gelsin güzelim
çok sevindim birsencim iyi olmana..bebişlerde iyi aman maşallah
ben de daha şişme olmadı çatlakta olmadı..son ay bekliyorum ben kendimden bi atak :)))))
bu dönemlerde sırt bel ağrıları olurmus kızlar.. ne güzel herseyi sırasıyla yasıyoruz valla.. :))) tabi inşallah gecer ağrılar..
güle güle cnmkızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm bebişlerinizide kendinize iyi bakın.
merhaba,
rica etsem havuzlu hanı tarif edebilir misiniz.sizin aldığınız şeylere benimde ihtiyacım var.gidip bakmak isterim .
teşekkürler
kızlar hayırdır inş hepinizin bugun beli ağrıyorr çokk geçmişş olsunn hepinizee a.s.a.s.
kızler selam... bende sabah yerden bişi almak için eğildim zor kalktım... hala ağrıs devam ediyo bişi oldu galiba belime...oğluşumda oynamadı bugün hiç... haftasonu kıpırkıpırdı bugün tık yok meraklandım açıkcası...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?