2009 Mayıs Anneleri

bugün herkes yoğun bende sabah erkenden hastaneye gittim tiroit için sonrada doktoruma göründüm
haftaya perşembe ultrasona girecem 100 lük şeker yüklemesi yapılcak
şimdilik herşey yolunda rabbim sağlık sıhat veridkce dahada iyi olacam
marlin cnm iyi dilekelrini okudum ..........

kızlar gebelik boyunca ayakkabı almadım ben çizmemi giydim gittim doktora abooooooooo ayaklarım çok ağrıdı şişmişler yaaaa

herkese meraba kızlar.Ya benim sırtım çok ağrıyo yaa özellikle sağ tarafım napsam bilmiyorum sabahtan beri internetten egzersiz felan bakıyorum ama işe yarar bişi yok..Benim gibi sırt ağrısı çeken varmı aranızda sürekli bir ağrı sızı gibi bişi...Bu konuda fikri olan varmı arkadaşlar

iyiyim cnm benim..izine cıkınca oooh uzanır dinlenirsin tatlım bol bol.. ya cok yağmurlu burası umarım yarın yağmaz tamda alışverişe gideriz demiştik..

kızlar benim de işleri çok yoğun bugün
yalnızca arada girip bakıyorum

belim ve kuyruk sokumum ağrıyo benimde ve yürürken zorlanıyorum ağrıdan:a015:

şu izin zamanı gelse de dinlensek valla biraz

kuyruksokumu ağrısı bendede oluyor cnm ara ara..ne yazık kii.. sizin işiniz zor valla çalışan hamile olmak..kolay gelsin güzelim

çok sevindim birsencim iyi olmana..bebişlerde iyi aman maşallah
ben de daha şişme olmadı çatlakta olmadı..son ay bekliyorum ben kendimden bi atak :)))))

hepimizin beli ya da sırtı ağrıyor bugün
havadanmı acaba? :sm_confused:
bütün gün yağmur yağıyor
geçmiş olsun kızlar ben de zor oturuyorum şimdi bir an önce eve gidip yatsam :çok üzgünüm:

yazını yeni gördüm ılgıncım geçmiş olsun.aynen bendede var o ağrı ama oturmaktan değil sanırım ben evdeyim dolaşıyorum dinleniyorum yok yinede geçmiyoo.

kızlar benim de işleri çok yoğun bugün
yalnızca arada girip bakıyorum

belim ve kuyruk sokumum ağrıyo benimde ve yürürken zorlanıyorum ağrıdan:a015:

şu izin zamanı gelse de dinlensek valla biraz

Sanada geçmiş olsun arkadaşım.Demek aynı zamanlı şikayetler yaşıyoruz bende bitek benim ağrım var sanıyodum bi baktım sizde yazmışsınız:) Hadi sizin yorgunluktan ağrıyosa benim niye ağrıyo ozaman ben bol bol dinleniyorum halbukii..senağlama

bu dönemlerde sırt bel ağrıları olurmus kızlar.. ne güzel herseyi sırasıyla yasıyoruz valla.. :))) tabi inşallah gecer ağrılar..

canım ben valla fırsat buldukça yürüyorum.egzersize gelince zaten işten çık eve git yemek yap ortalığı topla bulaşık çamaşır o bu derken hiç oturmuyorum valla:)))

birsencim canım geçmiş olsun.evet bu aylarda şişmeler olabiliyor.kendine iyi bak canım...

sağol cnm evet oldu şiştim

bende o saydıkların hepsiiiiiiiiii olduu sağolsun veletlerim anatomimi bozdular
bu dönemlerde sırt bel ağrıları olurmus kızlar.. ne güzel herseyi sırasıyla yasıyoruz valla.. :))) tabi inşallah gecer ağrılar..

o ağrılar bende çookkkkk varrrrrrrrrrrr kızlarrrr hepsi hamişliktennnn iştee

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm bebişlerinizide kendinize iyi bakın.
güle güle cnm

Birsencim sen zaten herşeyi katlamalı olarak yaşıyorsun.senin işin daha zor .Allah kolaylık versin hepimize bebeklerimiz sağlıklı olsunda atlatırız hepsini inş.

kızlar varmı kapı süsü isteyen ona göre elimde malzeme kalmazsa 1 tane için tül göndermiyorlar

kızler selam... bende sabah yerden bişi almak için eğildim zor kalktım... hala ağrıs devam ediyo bişi oldu galiba belime...oğluşumda oynamadı bugün hiç... haftasonu kıpırkıpırdı bugün tık yok meraklandım açıkcası...((

kızlar hayırdır inş hepinizin bugun beli ağrıyorr çokk geçmişş olsunn hepinizee a.s.a.s.

Teşekkürler civcivcim.Bende anlamadım ben bitek kendimi sanırken siteye bi girdim herkesin ağrıyomuş şaırdım doğrusukaydirigubbakcemile3

Sanada geçmiş olsun.Eğilip kalkmalara çok dikkat etmek gerekiyormuş.buara bel ağrıları olması normalmiş arkadaşlar öle dedi seninki öyledir inş.Bebğin kımıldamalarından korkma hiç bazen benimde oynamadığı oluyor ama sonrada acısını çıkarıyor maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…