kızler selam... bende sabah yerden bişi almak için eğildim zor kalktım... hala ağrıs devam ediyo bişi oldu galiba belime...oğluşumda oynamadı bugün hiç... haftasonu kıpırkıpırdı bugün tık yok meraklandım açıkcası...((
Kızlar bizde çıkıyoruz oğluşumla hepinizi öpüyorum iyi akşamlar :a015:
ben ölçmedim ama çok fazla içemiyorum yaaCerencim merhaba
benim o kız kum döken:çok üzgünüm:
bol bol su içmemiz lazım canım, taşa dönüşmeden, ben 2,5-3 litre içiyorum günde
çay, meyve suyu v.s saymazsak
sen ne kadar içebiliyorsun
Allah beterinden saklasın canım bebişlerimiz iyi olsun da içeriz suyu kaydirigubbakcemile5
sağol canım. acaba üşütmekten mi oluyor bu kum oluşması? daha sıcak tutayım o zaman kendimi.Çok geçmiş olsun canım,benim babam kum dökerdi çok çok zordur bilirim,babamın ayağının altına tuğla falan ısıtıp koyuyorlardı bak şimdi hatırladım , bi dene istersen biraz fayda eder belki sıcak su torbası olabilir tuğla yerine
Cerencim sende kum döküyon galiba geçmiş olsun cnm sanada,üstteki tuğla tavsiyesi işe yarayabilir belki sende bi dene
o zaman bu kum dökmek normal bişeymiş yav:uhm: benim de kafam karışmıştı,endişelenmiştim. su içecez o zaman bol bol. enfeksiyon olursa erken doğuma neden olabilirmiş.Kızlar ben geldim.Nasılsınız ben iyiyim şimdi gönderdim görümcemleri.OOOOOOHHHHHHHH.
Bende kum döküyorum devamlı su içiyorum bu sebeple WC ve ben kanki olduk.Bu arada daha öncede söyledim WC de sıcak su kullanın ve ıspanak gibi kum ihtiva eden yiyecekleri daha az tüketin.Cerencim aman dikkat et Alsucum sende, bu dönemde çabuk iltihap yapar idrar yollarımız.Yeni Anne iyi olmana sevindim.
Dırımcım sana da sevindim dr da içine sinmiş geçmiş olsun.
Mutaharracım bazen bebekler bazı haftalar daha az gelişir bazende hızlı ilerler inşallah iyi olur.Moralini bozma.
Bende dünden beri inanılmaz yoruldum doğru dürüst oturamadım.Görümcemin oğlu sinirlerimi bozdu artık sabrım bitmişti.Yemek takımım bozuldu ve sandalyem kırıldı ve bilgisayarı zor kurtardım.Allahım mana vermek istemiyorum ama çocuk değil canavar.Kardeşi 1 yaşında kafasını koparacaktı bebeğin zor aldık elinden kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
canım ya şekerin 92 ise sorun yokki?? benim 50gr yapıldı,aç karnına. 135 çıktı. referans aralığı 120-170 yazıyor. 2 tane doktorum da gördü,normal dedi.selam cerencim alıştık tatile di mi bende alıştım valla çalışmak zor gelecek
kum olayına gelince hamileliğimin ilk haftalarında ben döküyordum kum dr um bol bol su içeceksin demişti günde en az 3 litre su içiyordum tabi onun dışında 2 bardak süt meyve suyu ayran ve diğer sulu içecekleri saymıyorum yani 5 litreyi buluyordur herhalde çok büyük sorun değil su iç geçer inşallah
benimde şekerimde sorun çıktı açlık şekerim 92 tokluğun sonucunu salı günü alıcam bakalım hayırlısı bi de üstüne tansiyonum yükseliyor şu bebekleri hayırlısıyla alsaydık kucağımıza inşallah
ayy çok şirin olmuş canım! benimde canım çekti şimdi. kapı süsünü hazır alıcam ama şekerlerinde malzemesini alıp annemle beraber yapacaz inşallah.Eki Görüntüle 9492
Eki Görüntüle 9493
Eki Görüntüle 9494
Eki Görüntüle 9495
Eki Görüntüle 9496 Günaydın kızlar ancak gelebildim işler yoğunda hafta sonu dayanamadım oğlumun kapı süsünü ve şekerinin 1 tanesi yaptım bakın bakalım beyenecekmisiniz
kızler selam... bende sabah yerden bişi almak için eğildim zor kalktım... hala ağrıs devam ediyo bişi oldu galiba belime...oğluşumda oynamadı bugün hiç... haftasonu kıpırkıpırdı bugün tık yok meraklandım açıkcası...((
civcivim sen nasılsın cnm?
merhaba kizlar a.s.
ay herkesin beli agirmis bugun..eve gidince geçmiştir inşaAllah kizlar..
aslicim güle güle kullan cok hos olmuslar..inşaAllah elinde kalan fazlaliklarida satabilirsin canim..
bugun bende aptal gibiyim..havadan herhalde..uyumak istiyorum sürekli :))
merhaba kizlar a.s.
ay herkesin beli agirmis bugun..eve gidince geçmiştir inşaAllah kizlar..
aslicim güle güle kullan cok hos olmuslar..inşaAllah elinde kalan fazlaliklarida satabilirsin canim..
bugun bende aptal gibiyim..havadan herhalde..uyumak istiyorum sürekli :))
bu arada bende tatilden döndüm. okula da başladım bugün. amaaan bir zor geldiki!! bide benim haftada 7 saat boş dersim vardı. bu dönem benden önce doğum yapacak bir arkadaş izne ayrılıncaa, ders programı karıştı. boş dersim kalmadıfull derse girecez artık. neyseki doğum iznime 6 haftam kaldı. iple çekiyorum valla!!
dün döndük evimize ama valizim bile ortada duruyor. şimdi onları yerleştirip çamaşır filan yıkamam lazım. uygun vaktimde de kendime aldığım gecelik ve pijama ile bebişimin cicilerinin resmini de ekleyecem. öpüyorum hepinizi!!a.s.:1hug:
saol cnm Allah razı olsun hamdolsun iyiyimm ne yemek yapacam diye düşünüyorumm off :bbo:seninn gece uykusuzluğun geçtimi???
bende öyleyimm bacımm uyumamak için kendimi zor tutuyorum uyursam gece sabaha kadar dönüp duruyorum
Merhaba arkadaşlar ay artık eşim bu ara evde fazla bana sıra gelmiyor bugün kaynımıda gönderdik misafirim bitti.Eşimde yarın Ankara ya gidiyor inşallah hayırlı haberlerle gelir.Dua edin.Annem geliiyor bu gecede beni yalnız bırakmamak için yani bu araçok yoğındum.Midem şu sonunu getiremediğim şeker yüklemesi yüzünden berbat kusuyorum ve hisalim.Yarın dr gidip 50gr lık yazdırayım bari.50 gr lık nasıl oluyor?Yoksa bu 75gr lık ben yaptıramıycam.
Cerencim bu kum dökme olabiliyor heralde normalde olsa sancılı olur bizde bu yok ve Allah korusun böbrek iltihabı ve taşı dayanılmaz.Ama yinede dikkat etmek lazım.
Aslıcım eline sağlık yaptıkların çok güzel bende kapı süsü yaptım çok eğlenceli.
Pınar sende benim gibi misafirlerle uğraşmışsın.Yorgunluğunu anlıyorum.Aman dikkat et .
Mimesra merak etme bu haftalarda bazen bu durumlar olabilir dr söyledi 30 lu haftalarda dikkat etmek gerekirmiş.
Şimdi size kötü bişey anlatıcam ama dikkat etmemiz lazım benim işyerimde hamile olan bir arkadaşım da şeker çıktı perhizdeydi şimdi 36 haftalık oldu.Dr nun bir hastası geçen hafta böyle şeker problemi çekiyormuş 38.haftadaymış herşey normalmiş ve kadın sabah kalktığında bebeğin hareketini hissetmemiş dr gelmiş bebek vefat etmiş bu sebeple dr arkadaşıma normal değilde sezeryan önermiş bizimki hayır demiş ben normal yapıcam dmiş drda 37.haftadan itibaren hastaneye yatırıp devamlı dinleyerek doğuma kadar hastanede kalmasını istediğini ve bebeği riske atmak istemediğini söylemiş bizim arkadaşta pek dindardır Allah yazdıysa falan gibi şeyler söyledi bende kızdım Tabiki herşey Allahın takdiridir ama sende önlemini almalısın dedim hala evde 8 yaşında kızı kaynanası eşi ne yaparlar diye düşünüyor bayağı söylendim ona 1-2 haftadan birşey olmaz dedim.Kızmamın sebeplerinden biride biliyorsunuz ben 6 yılık evliyim ve eşim rahatsız ve tüp bebek yaptık birsürü acı umut dua çok uğraştık .Son haddeye gelip böyle konuşması ben üzdü.Rahatlığına kızdım.Bebeği ve kendini riske atması ve dr endişesine rağmen ısrarına kızdım bir hayat bu kadar kolay mı?Bazen diyorum insanların hayatın önemini anlamaları için illa bir şeymi gelmesi lazım başına.İnanamadım ya
nasılsın bugun cnm? evet havalardandır dünden beri yağmurlu burası..
az kalmıs izne ayrılmana cnm..tatilden sonra zor gelmiştir tabi..kendini fazla yormadan yap işlerini cnm kolay gelsin tatlımm
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ve bu konudan aboneliğimi siliyorum bu konuya bir daha asla yorum yazmayacağım çünkü birinizde lütfedip cevap yazmıyorsunuz belirli bir grup oluşturmuşsunuz sadece kendi aranızda konuşuyosunuz hepinizede çok kırıldım
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ve bu konudan aboneliğimi siliyorum bu konuya bir daha asla yorum yazmayacağım çünkü birinizde lütfedip cevap yazmıyorsunuz belirli bir grup oluşturmuşnuz sadece kendi aranızda konuşuyosunuz hepinizede çok kırıldım
bende öyleyimm bacımm uyumamak için kendimi zor tutuyorum uyursam gece sabaha kadar dönüp duruyorum
Merhaba arkadaşlar ay artık eşim bu ara evde fazla bana sıra gelmiyor bugün kaynımıda gönderdik misafirim bitti.Eşimde yarın Ankara ya gidiyor inşallah hayırlı haberlerle gelir.Dua edin.Annem geliiyor bu gecede beni yalnız bırakmamak için yani bu araçok yoğındum.Midem şu sonunu getiremediğim şeker yüklemesi yüzünden berbat kusuyorum ve hisalim.Yarın dr gidip 50gr lık yazdırayım bari.50 gr lık nasıl oluyor?Yoksa bu 75gr lık ben yaptıramıycam.
Cerencim bu kum dökme olabiliyor heralde normalde olsa sancılı olur bizde bu yok ve Allah korusun böbrek iltihabı ve taşı dayanılmaz.Ama yinede dikkat etmek lazım.
Aslıcım eline sağlık yaptıkların çok güzel bende kapı süsü yaptım çok eğlenceli.
Pınar sende benim gibi misafirlerle uğraşmışsın.Yorgunluğunu anlıyorum.Aman dikkat et .
Mimesra merak etme bu haftalarda bazen bu durumlar olabilir dr söyledi 30 lu haftalarda dikkat etmek gerekirmiş.
Şimdi size kötü bişey anlatıcam ama dikkat etmemiz lazım benim işyerimde hamile olan bir arkadaşım da şeker çıktı perhizdeydi şimdi 36 haftalık oldu.Dr nun bir hastası geçen hafta böyle şeker problemi çekiyormuş 38.haftadaymış herşey normalmiş ve kadın sabah kalktığında bebeğin hareketini hissetmemiş dr gelmiş bebek vefat etmiş bu sebeple dr arkadaşıma normal değilde sezeryan önermiş bizimki hayır demiş ben normal yapıcam dmiş drda 37.haftadan itibaren hastaneye yatırıp devamlı dinleyerek doğuma kadar hastanede kalmasını istediğini ve bebeği riske atmak istemediğini söylemiş bizim arkadaşta pek dindardır Allah yazdıysa falan gibi şeyler söyledi bende kızdım Tabiki herşey Allahın takdiridir ama sende önlemini almalısın dedim hala evde 8 yaşında kızı kaynanası eşi ne yaparlar diye düşünüyor bayağı söylendim ona 1-2 haftadan birşey olmaz dedim.Kızmamın sebeplerinden biride biliyorsunuz ben 6 yılık evliyim ve eşim rahatsız ve tüp bebek yaptık birsürü acı umut dua çok uğraştık .Son haddeye gelip böyle konuşması ben üzdü.Rahatlığına kızdım.Bebeği ve kendini riske atması ve dr endişesine rağmen ısrarına kızdım bir hayat bu kadar kolay mı?Bazen diyorum insanların hayatın önemini anlamaları için illa bir şeymi gelmesi lazım başına.İnanamadım ya
nasılsın bugun cnm? evet havalardandır dünden beri yağmurlu burası..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ve bu konudan aboneliğimi siliyorum bu konuya bir daha asla yorum yazmayacağım çünkü birinizde lütfedip cevap yazmıyorsunuz belirli bir grup oluşturmuşsunuz sadece kendi aranızda konuşuyosunuz hepinizede çok kırıldım
merhaba kızlar inşallah herkes iyidir. malum bugün okullar açıldı. yoğun bir gündü 5'e kadar dersim vardı. çok yoruldum bugün kalkıp gitmek zor geldi ama alışacağız artık yakında nöbetim de kalkacakmış sevindim:) hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?