2009 Mayıs Anneleri

cnm gecmiş olsun..dikkat et cnm eğilip kalkarken dikkat etmek gerekirmiş çünkü..

birsencim senin 2katı :))) olcak tabi hepsi sende..

ben ölçmedim ama çok fazla içemiyorum yaa okulda suyumuz yok. yani içmek için yanımda götürüyorum ama tuvalet temizliği için yok. malum,içtikçe tuvalete taşınmak gerekince... evde dengelemeye çalışyıroum. kumu dökemezsek taşa dönüşürmüşbenneyaptımki
sağol canım. acaba üşütmekten mi oluyor bu kum oluşması? daha sıcak tutayım o zaman kendimi.
o zaman bu kum dökmek normal bişeymiş yav:uhm: benim de kafam karışmıştı,endişelenmiştim. su içecez o zaman bol bol. enfeksiyon olursa erken doğuma neden olabilirmiş.
canım ya şekerin 92 ise sorun yokki?? benim 50gr yapıldı,aç karnına. 135 çıktı. referans aralığı 120-170 yazıyor. 2 tane doktorum da gördü,normal dedi.
ama tansiyona dikkat et, o tehlikeli işte.
ayy çok şirin olmuş canım! benimde canım çekti şimdi. kapı süsünü hazır alıcam ama şekerlerinde malzemesini alıp annemle beraber yapacaz inşallah.

aman canım dikket et beline. bu sabah kahvaltı yaparken hapşuruk geldi,ağzım dolu diye bende tuttum kendimi. öyle ağzım kapalı hapşurunca belime bir ağrı saplandıkiii sorma gitsin! işte gebelikte herşeye çok daha dikket etmek gerekiyor.

merhaba kizlar a.s.

ay herkesin beli agirmis bugun..eve gidince geçmiştir inşaAllah kizlar..

aslicim güle güle kullan cok hos olmuslar..inşaAllah elinde kalan fazlaliklarida satabilirsin canim..

bugun bende aptal gibiyim..havadan herhalde..uyumak istiyorum sürekli :))

bu arada bende tatilden döndüm. okula da başladım bugün. amaaan bir zor geldiki!! bide benim haftada 7 saat boş dersim vardı. bu dönem benden önce doğum yapacak bir arkadaş izne ayrılıncaa, ders programı karıştı. boş dersim kalmadı full derse girecez artık. neyseki doğum iznime 6 haftam kaldı. iple çekiyorum valla!!
dün döndük evimize ama valizim bile ortada duruyor. şimdi onları yerleştirip çamaşır filan yıkamam lazım. uygun vaktimde de kendime aldığım gecelik ve pijama ile bebişimin cicilerinin resmini de ekleyecem. öpüyorum hepinizi!!a.s.:1hug:

civcivim sen nasılsın cnm?

saol cnm Allah razı olsun hamdolsun iyiyimm ne yemek yapacam diye düşünüyorumm off :bbo:seninn gece uykusuzluğun geçtimi???

bende öyleyimm bacımm uyumamak için kendimi zor tutuyorum uyursam gece sabaha kadar dönüp duruyorum

Merhaba arkadaşlar ay artık eşim bu ara evde fazla bana sıra gelmiyor bugün kaynımıda gönderdik misafirim bitti.Eşimde yarın Ankara ya gidiyor inşallah hayırlı haberlerle gelir.Dua edin.Annem geliiyor bu gecede beni yalnız bırakmamak için yani bu araçok yoğındum.Midem şu sonunu getiremediğim şeker yüklemesi yüzünden berbat kusuyorum ve hisalim.Yarın dr gidip 50gr lık yazdırayım bari.50 gr lık nasıl oluyor?Yoksa bu 75gr lık ben yaptıramıycam.
Cerencim bu kum dökme olabiliyor heralde normalde olsa sancılı olur bizde bu yok ve Allah korusun böbrek iltihabı ve taşı dayanılmaz.Ama yinede dikkat etmek lazım.
Aslıcım eline sağlık yaptıkların çok güzel bende kapı süsü yaptım çok eğlenceli.
Pınar sende benim gibi misafirlerle uğraşmışsın.Yorgunluğunu anlıyorum.Aman dikkat et .
Mimesra merak etme bu haftalarda bazen bu durumlar olabilir dr söyledi 30 lu haftalarda dikkat etmek gerekirmiş.
Şimdi size kötü bişey anlatıcam ama dikkat etmemiz lazım benim işyerimde hamile olan bir arkadaşım da şeker çıktı perhizdeydi şimdi 36 haftalık oldu.Dr nun bir hastası geçen hafta böyle şeker problemi çekiyormuş 38.haftadaymış herşey normalmiş ve kadın sabah kalktığında bebeğin hareketini hissetmemiş dr gelmiş bebek vefat etmiş bu sebeple dr arkadaşıma normal değilde sezeryan önermiş bizimki hayır demiş ben normal yapıcam dmiş drda 37.haftadan itibaren hastaneye yatırıp devamlı dinleyerek doğuma kadar hastanede kalmasını istediğini ve bebeği riske atmak istemediğini söylemiş bizim arkadaşta pek dindardır Allah yazdıysa falan gibi şeyler söyledi bende kızdım Tabiki herşey Allahın takdiridir ama sende önlemini almalısın dedim hala evde 8 yaşında kızı kaynanası eşi ne yaparlar diye düşünüyor bayağı söylendim ona 1-2 haftadan birşey olmaz dedim.Kızmamın sebeplerinden biride biliyorsunuz ben 6 yılık evliyim ve eşim rahatsız ve tüp bebek yaptık birsürü acı umut dua çok uğraştık .Son haddeye gelip böyle konuşması ben üzdü.Rahatlığına kızdım.Bebeği ve kendini riske atması ve dr endişesine rağmen ısrarına kızdım bir hayat bu kadar kolay mı?Bazen diyorum insanların hayatın önemini anlamaları için illa bir şeymi gelmesi lazım başına.İnanamadım ya

nasılsın bugun cnm? evet havalardandır dünden beri yağmurlu burası..

az kalmıs izne ayrılmana cnm..tatilden sonra zor gelmiştir tabi..kendini fazla yormadan yap işlerini cnm kolay gelsin tatlımm

sağol bitanem gecti cnm çok şükür:)))
seninde eşin gec mi geliyordu öyle kalmıs aklımda...

cnm dualarım seninle esinle..hayırlısıyla gider gelir inşallah...
artık dinlenmene bak cnm sende yormussun kendini baya..
arkadasına gelince tmm allah yazdıysa tabii ama herseyide bos verip allah yazdıysa demek olur mu hiç..çoook üzüldüm çok..bası sağolsun

az kalmıs izne ayrılmana cnm..tatilden sonra zor gelmiştir tabi..kendini fazla yormadan yap işlerini cnm kolay gelsin tatlımm

evet az kaldı inşallah. valizlerimi de yerleştirdim, çamaşırlar yarına kaldı. çok üşeniyorummirmirmirmir
banyo filan yapcam daha. görüşürüz canım. ben kaçtım.

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ve bu konudan aboneliğimi siliyorum bu konuya bir daha asla yorum yazmayacağım çünkü birinizde lütfedip cevap yazmıyorsunuz belirli bir grup oluşturmuşsunuz sadece kendi aranızda konuşuyosunuz hepinizede çok kırıldım

merhaba kızlar inşallah herkes iyidir. malum bugün okullar açıldı. yoğun bir gündü 5'e kadar dersim vardı. çok yoruldum bugün kalkıp gitmek zor geldi ama alışacağız artık yakında nöbetim de kalkacakmış sevindim:) hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum

yanılıyorsun yok öyle bir şey herkes herkese yardımcı olmaya çalışıyor burda... mutlaka gözden kaçan mesajlar olabiliyor ben de ilk zamanlar öyle düşünmüştüm ama öyle değil

canım ne oldu neye kırıldın bak bende herzaman giremiyorum siteye bazen benimde yazdıklarıma cevapgelmiyor ama kimseye bişey demiyorum sonuçta herkes bütün gün bilg.başında değil bildiği konuları cevap veriyordur buaralar çok hassasıs güzelim ondan böle tepki veriyorsun bence hepimiz sonuçta beraber yola çıktık böle darılıp bizi bırakmak olurmu hiça.s.

bende öyleyimm bacımm uyumamak için kendimi zor tutuyorum uyursam gece sabaha kadar dönüp duruyorum

sorma..gündüz bi uyuyunca gece saatlerce uyuyamiyorum bende :)

canim benim sen git 50lik yaptir..onda sorun cikarsa 75 yada 100lük isterler zaten..arkadasina gelince umarim hastaneye yatar..tabiki herşey Allah'in elinde..yaşayacak günü varsa yaşar bebişler..ama tedbir al kismet Allah'tan demişler..aklimizi irademizi boşuna vermedi Allah bize..

iyiyim hamdolsun canim..sen nasilsin? bebişin nasil?

canim bence biraz fazla hassaslik göstermişsin gereksiz yere..

hoşgeldn canim..az kaldi canim inşaAllah iznine sabir biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…