2009 Mayıs Anneleri

Canım bu dönemde hepimiz alınganlık yaparız sanırım sende alınganlık yapmışsın.Böyle bir grup yok hepimiz birbirimize cvp yazıyoruz.Bazılarımız devamlı bağlı olduğu için daha çok konuşuyor.üzme kendinia.s.a.s.

GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ biz kalktık sütümüzü içtik kahvaltı için ananenin uyanmasını bekliyoruz.Babamız da Ankara yolunda hayırlısıyla gitsin ve gelsin.
Mutaharcım nasılsın, Ceren, İlgin,Sibiko,Fulya, Siribron,Dırım ve kaçak Pınar ve tüm asrkadaşlar nasılsınızZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ?
Bu arada yeğenler bilgisayara birsürü oyun falan yüklemiş windovs kendini yeniden başatıp duruyor bunu anca yazdım eşim gelsinde silsin.Öpüyorum sizleri.Ocağa patates koydum haşlıyorum sonra kavurma yicem.Kimse olmayınca kendi kendime yazıp anlatıyorum:lepi:

herkese günaydın kızlarrrrhihoyyyt

canım sen hep böyle erken mi kalkıyosun???
tutkuncum...valla ben senin gibi vde olsam öğlenden önce kalkmam:teytey:

kızlar dün gece kızımın odasını ayarladık. yani bi odada dolabımız falan vardı onu başka bi odaya geçirip, bi odayı boşalttık..saolsun amcası, dedesi ve babası yaptılar ağır işleri ama ben de getir götür yaparken iyi yorulmuşum...sabah hiç kalkasım gelmedi-tatlicadiarzu-

Valla canım ben hep böyleyim sabah 6 da kalktım süt içtim dr a gittim dr 9.5 ta gelecekmiş eve geldim şimdi çay demledim kahvaltı yapayım yine gidicem annemi kaldıramıyorum 10 dan önce kalkmam dedi zaten gece 2 de yattık ne bu böyle dedi döndü sırtını bide bana bakmaya geldi çok ayıp valla.
Bu arada canım hayırlı olsun hadi işleri bitirmişsin ama kendini de yorma yatmak çok zor valla.Önce iyi geliyor ama sonra boğuluyorsun.Bu arada fotolarınıda bekliyoruz.

ben bu foto olayıyla hiç ilgilenmedim:uhm:
nereye yüklüyosunuz? sizinkilere nerden bakılıyo onu bile bilmiyorum vallaa..

işyerinden girebiliyorum genelde ve burda fotoları falan genelde yasaklıyo koruma programları

nerden bakıcam ve yükliycem kızlar foto:sm_confused:

kizlar gunaydin ya size bisey sorcam canim cok sikkin benimon gundur felan cktigim bi rahatsizlik var sizede oyle oluyosa beni rahatlatin gerci sibiko arkadasim banada oluyo dedi ama benim gibi oldugunu sanmiyorum rahatsiz olur cunku surekli oluyo gece gundz boyle midemden yukari aniden bisey sikisiyo kalbimi de sikistiriyo o an nabzim atmiyo sonra guclu sekilde atmaya basliyo saniyelik oluyo ve geciyo kalbim hopluyo gibi bisey oluyo ve ben cok korkuyorum doktora gittim kalp elkalgesi cekti bisey yok dedi aksilik ya o ara o sikisma gelmedi sonra anlattigimda birincisi miden sikisiyo bebek buyudugu icin dedi incisi midendeki asit yukari cikmaya calistiginda kalbini sikistiriyo dedi bisey yok dedi ama sureklimi olur bu kalbime bisey olcak diye cok korkuyorum ne olur beni aydinlatin kizlar bu konu hakkinda bisey bileniniz varsa sagolun simdiden

Canım dualarımız sizinle allah tez zamanda şifasını versin eşinin :Saruboceq:
Arkadaşın içinde ne diyelim ki çok şaşırdım tabiki herşey allahın takdiri ama tedbiri almazda bi sorun yaşarsa bundan sorumlu odur.

Bir alıntı"Tedbir takdirin içindedir Kader tedbirle sonucu birlikte kapsar Sonucu bilen Allah, elbet sebebi de bilmektedir Tedbir alınmışsa kader defterindeki kayıt ona göre yazılıdır Tedbiri takdirin dışında bir olgu olarak düşünmek yanlıştır"

Günaydın tutkuncum, tüm arkadaşlarım, hepinize günaydın
Bu arada kahvaltıda dokunmazmı canım ya kavurma patates kız yoksa çokmu canın çekti cokacimcoook

Cherry canım aynı heyecanları bende yaşıyorum odamız geliyoooo çok işimiz var çok yorulucaz ama tatlı teaşlar bunlar hihoyyyt

günaydın tatlı mayıs anneleri a.s.
nasılsınız bakalım? biz iyiyiz, oğlumla işe geldik, dün hiç bakamadım işlerden
oğlum maşallah sabahtan beri kıpır kıpır canım benim
kızlar vallaha daha oğluşumu görmeye 3 hafta var, en son gittiğimde de rahatsız olduğum için doktor kilosunu falan da söylemedi, fotosunu da vermedi, sadece durumunun iyi olduğunu söyledi tabi bu bana yeter ama ben merak ediyorum ne kadar olmuş acaba boyu kilosu diye
hatta bana göstermeden gönderiyordu, bakabilirmiyim diye sordum kendim
acaba haftaya eski doktoruma kaçakmı yapsam diye düşünüyorum CADIARZU

günaydın mayıs analarıııııııı huuuu ben dün hastane yollarında çok yorulmuşum
kızlar ben karnımı taşıyamıyorumki 7 ayda bend aha çok şişecem yaaaa
annem vinçle çıkarırız seni diyor
gülmeyin ama eşim çamaşırcıya pazen paçalı don getirdi onun bacaklarındaki lastiği kestim pijama gibi giyorum pijamaların bel lastiği acıtıyor minnoşlar hemen vuruyor
evde herkes dalga geçiyor.....geceliklede yatınca belime kadar açık üstüm açık hasta oluyorum...

tutku cnm bende kusuyorum biliyorsun ama şeker yüklememde kusmadım şükür 50 lilik yaptık yüksek çıktı şimdi haftaya 100 lük yapacaz inş.sorun çıkmaz ben perhizde çok zorlanırım yaa
zaten kusuyorum herşey yiyemiyorum............bebekler için herşeye katladım dahasınada katlanmacaz...

bir arkdaş küsmüş bizeeee küsme arkadaşım bende sayafaya öle hergün her dk.gelmiyorum
ama geldimmi kaldığım yerden yakaldığım yerden yakalıyorum alınma cicim hepimizin sıkıntısı derdi aynı ..aynı yoldayız...benim hastalıklarımı dinlemekten bıkmadılar senden hiçççççç kaçmazlar cnm
öle arada kopukluk oluyor ilgin sibiko pınar bengi ismi aklıma gelmeyen bir çok arkadaş çalışıyor cnm

küslük yokkkk yolumuzun yarısı bittiiiiiiiiiii HEP DESTEK TAM DESTEK dimi kızlarrr

bu arada 79 günüm varrrrrrrrr bebekler beklerse 36+ larda doğuracam

Kızlar sizden bi akıl istiycem nolur yardımcı olun işin içinden çıkamadım.

Ben hamile kalmadan öncesinde yeni poizsyona geçtim hemen sonrasında hamile olduğumu öğrendim önce nasıl söyliycem diye kara kara düşündüm inanın.Daha sonrasında devam ettim işime ama birlikte çalıştığım aslında müdürüm falan olmayan bi kadınla çalışıyorum.Geçiş yaptığımdan beridir işimi gayet iyi yapıyorum ve aylık aldığım performanslar çok yüksek.Beni eleştirecek bişey bulamayınca tavır ve tarzıyla beni bezdirmeye çalışıyor.Konuşmalarında,hareketlerinde istiyorki bende ona tepki vereyim ve olay çıksın oda problem yaşayalım.Bende sessiz kalarak sadece işimi yapıyor ve kulak asmıyorum laflarına.Artık çekemez hale geldim inanın biranönce iznimi bekliyorum.Ama böyle olmıycak işim çok iyi seviyorum ama bu kadın yüzünden hiçbirşeyden keyif almamaya başladım.Müdürümüzle konuşayım desem çok eski bir çalışan ve projemizin kurucusu olduğu için ona hak verir diye düşünüyorum.Gerçi adaletli bir müdür ama konuşup gidip durumu anlatsammı diye arada kalıyorum.Söylersem sanki tepki alırım konu kadına gidince o daha çok sorun çıkartır gibi geliyo sizce? Ne dersiniz müdürümle konuşmalımıyım?

Hepinize günaydın hanımlar.Bugun erkencisiniz.Bende nasıl olduysa bugun 8 de kalktım alışmışım öğlen kalkmaya gözlerim acıyo gözüm yatakta kaydirigubbakcemile2

Arkadaşım sıkma canını doktor bişiy yok demiş işte.önemli bişi olsa mutlaka söylerdi.Bu tip rahatsızlıklar birsüre devam ediyor sonra kendiliğinden geçiyor.Banada bir ara oluyordu şuan yok çok şükür.sibiko arkadaşın dediğine katılıyorum durum bundan ibaret korkulcak bişi yok derim.İçini ferah tut sen.a.s.

sibiko cnm sen sanırım doğumdan sonra işine devam edecen
hamiş olman yeni bölümdeki iş performansını düşürmemiş
kadın yıldırma politikası yapıyor bence kimse ile konuşma
zaten iznine ne kaldıki,sen aldırış etmedikce o dahada kuduracak sende
güselce doğumunu iznini yapar gelirsin .....benim fikrim bu cnm

Canım çok güzel yazmışsın doğrusun.Bu patatesi canım istedi valla ben çok severim normalde soğanı kavurur sonra haşlanmış patatesi doğrayıp onu da kavuru içine kekik ve çok az kırmızı biberr atarım nefis oluyorda şimdi daha light yiyorum.

Canım bazen dr lar sen istemeyince vermiyor benim gibi yap herhafta dr a git ben öyle nerdeyse orda yatıcam.İçin rahat edicekse ben şimdilik dr larımı 2 ye indirdim bakalım 15 te bir görüyorum ikisinide gerçi bu evimin ordakini bu ara 2-3 güne bir ama:uhm:

Kız Dırım büyüttün göbişi valla az kaldı bak kusmalarda artık alışkanlık oldu zaten şimdi sabah gittim 10 dan sonra gidip bi 50 lik yazdırayım sonra yüksek çokarsa artık Allah Kerim diyim napalım diğer dr da artık bunla idare etsin tutamıyorum ki çıkıveriyor.

Bu foto olayını en iyi Pınarla Civciv bilir canım bende hala yükleyemedim çünkü

Canım bu oluyor dün söylemesi ayıp Nohut yedim bi ara kalbim ağzımdan fırlıycak zannettim bebekte kasıldı korktum bu birazda reflü ile ilgili canım yediklerine dikkat et artık bebeklerde büyüdü baskı yapıyor zaten.
Ay annemi en sonunda kaldırdım şimdi yemek yiyelimde doyalım ama dimi.Bu ara boğazım mı açıldı ne en son cuma 66 ydım şimdi yine bakayım.Biz bebişimle AÇIZ AÇIZ AÇIZ:enbuyukkk:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

valla kimin sağlık kimin iş sıkıntısı var
benimde sıkıntım var bu ay hastaneye yatmam bizi yine sarstı kızlar ssk da yatmama rağmen
500 ytl para gitti bu para bebeklerin ve benim hazırlığım içindi ama malesef hastane masrafı oldu bu ay imkansız bebeklerime ve kendime bişeyler almam ...eşim birde içeriden para çekmişti onuda içeri koyamadı ...mart ayında o parayı koyduğunda yine bişey alamayacaz ....sadece kredi kartı ile odası alıncak bebeklerin.....hep sabrediyorum vardır bir hayır diyorum ....rabbim açar diyorum kapısını ama önümüz belli ...çok sıkılıyorum eşimede belli etmemeye çalışıyroum...oda bana herşey iyi bi bu ay sıkılırz diyor ama görünen köyde kılavuz istemiyor.....:a015::çok üzgünüm:

mirmirmirmirmirmirmirmir

senağlamasenağlamasenağlama

yawww cnm ne olduuu ....söyeldiğin şeyde korkulcak bişey yok mide ile alakalı ben uyurken görsen kaçarsın annem diyor nefessiz kalıp ölecen sanıyorum diyor....
ve mide problemi ahhhhhhhh o mide varyaaa.......ben artık çok az yemek yiyebiliyorum
yemeğin yanında iki bardak su içsem yemek işi bitiyor bende iki bebek taaa yukarı çıktılar mideme çok baskı yapıyolar...yani bendede oluyor korkma lütfennn

heee belgiiiiiiiiiii benim nabzım 100 üstündee hastanede kalp ekoları bile çekildi ama bişey yok hamişliktenn

Herkese günaydınlarrr...

Anam bi gün gelmedim işler dağ olmuş resmen... Daldım işlere arada da size hemen günaydın diyeyim dedim... Geçmişi okuyamadım. Çok hzılı ilerliyosunuz bacılar yetişemiyorum :)

Herkesler nasıl bakalım keyifler yerinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…