pınardan haberi olan varmı bugün yoktu galiba?
Canım bu dönemde hepimiz alınganlık yaparız sanırım sende alınganlık yapmışsın.Böyle bir grup yok hepimiz birbirimize cvp yazıyoruz.Bazılarımız devamlı bağlı olduğu için daha çok konuşuyor.üzme kendinia.s.a.s.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ve bu konudan aboneliğimi siliyorum bu konuya bir daha asla yorum yazmayacağım çünkü birinizde lütfedip cevap yazmıyorsunuz belirli bir grup oluşturmuşsunuz sadece kendi aranızda konuşuyosunuz hepinizede çok kırıldım
Valla canım ben hep böyleyim sabah 6 da kalktım süt içtim dr a gittim dr 9.5 ta gelecekmiş eve geldim şimdi çay demledim kahvaltı yapayım yine gidicem annemi kaldıramıyorum 10 dan önce kalkmam dedi zaten gece 2 de yattık ne bu böyle dedi döndü sırtını bide bana bakmaya geldi çok ayıp valla.herkese günaydın kızlarrrrhihoyyyt
canım sen hep böyle erken mi kalkıyosun???
tutkuncum...valla ben senin gibi vde olsam öğlenden önce kalkmam:teytey:
kızlar dün gece kızımın odasını ayarladık. yani bi odada dolabımız falan vardı onu başka bi odaya geçirip, bi odayı boşalttık..saolsun amcası, dedesi ve babası yaptılar ağır işleri ama ben de getir götür yaparken iyi yorulmuşum...sabah hiç kalkasım gelmedi-tatlicadiarzu-
Merhaba arkadaşlar ay artık eşim bu ara evde fazla bana sıra gelmiyor bugün kaynımıda gönderdik misafirim bitti.Eşimde yarın Ankara ya gidiyor inşallah hayırlı haberlerle gelir.Dua edin.Annem geliiyor bu gecede beni yalnız bırakmamak için yani bu araçok yoğındum.Midem şu sonunu getiremediğim şeker yüklemesi yüzünden berbat kusuyorum ve hisalim.Yarın dr gidip 50gr lık yazdırayım bari.50 gr lık nasıl oluyor?Yoksa bu 75gr lık ben yaptıramıycam.
Cerencim bu kum dökme olabiliyor heralde normalde olsa sancılı olur bizde bu yok ve Allah korusun böbrek iltihabı ve taşı dayanılmaz.Ama yinede dikkat etmek lazım.
Aslıcım eline sağlık yaptıkların çok güzel bende kapı süsü yaptım çok eğlenceli.
Pınar sende benim gibi misafirlerle uğraşmışsın.Yorgunluğunu anlıyorum.Aman dikkat et .
Mimesra merak etme bu haftalarda bazen bu durumlar olabilir dr söyledi 30 lu haftalarda dikkat etmek gerekirmiş.
Şimdi size kötü bişey anlatıcam ama dikkat etmemiz lazım benim işyerimde hamile olan bir arkadaşım da şeker çıktı perhizdeydi şimdi 36 haftalık oldu.Dr nun bir hastası geçen hafta böyle şeker problemi çekiyormuş 38.haftadaymış herşey normalmiş ve kadın sabah kalktığında bebeğin hareketini hissetmemiş dr gelmiş bebek vefat etmiş bu sebeple dr arkadaşıma normal değilde sezeryan önermiş bizimki hayır demiş ben normal yapıcam dmiş drda 37.haftadan itibaren hastaneye yatırıp devamlı dinleyerek doğuma kadar hastanede kalmasını istediğini ve bebeği riske atmak istemediğini söylemiş bizim arkadaşta pek dindardır Allah yazdıysa falan gibi şeyler söyledi bende kızdım Tabiki herşey Allahın takdiridir ama sende önlemini almalısın dedim hala evde 8 yaşında kızı kaynanası eşi ne yaparlar diye düşünüyor bayağı söylendim ona 1-2 haftadan birşey olmaz dedim.Kızmamın sebeplerinden biride biliyorsunuz ben 6 yılık evliyim ve eşim rahatsız ve tüp bebek yaptık birsürü acı umut dua çok uğraştık .Son haddeye gelip böyle konuşması ben üzdü.Rahatlığına kızdım.Bebeği ve kendini riske atması ve dr endişesine rağmen ısrarına kızdım bir hayat bu kadar kolay mı?Bazen diyorum insanların hayatın önemini anlamaları için illa bir şeymi gelmesi lazım başına.İnanamadım ya
GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ biz kalktık sütümüzü içtik kahvaltı için ananenin uyanmasını bekliyoruz.Babamız da Ankara yolunda hayırlısıyla gitsin ve gelsin.
Mutaharcım nasılsın, Ceren, İlgin,Sibiko,Fulya, Siribron,Dırım ve kaçak Pınar ve tüm asrkadaşlar nasılsınızZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ?
Bu arada yeğenler bilgisayara birsürü oyun falan yüklemiş windovs kendini yeniden başatıp duruyor bunu anca yazdım eşim gelsinde silsin.Öpüyorum sizleri.Ocağa patates koydum haşlıyorum sonra kavurma yicem.Kimse olmayınca kendi kendime yazıp anlatıyorum:lepi:
herkese günaydın kızlarrrrhihoyyyt
canım sen hep böyle erken mi kalkıyosun???
tutkuncum...valla ben senin gibi vde olsam öğlenden önce kalkmam:teytey:
kızlar dün gece kızımın odasını ayarladık. yani bi odada dolabımız falan vardı onu başka bi odaya geçirip, bi odayı boşalttık..saolsun amcası, dedesi ve babası yaptılar ağır işleri ama ben de getir götür yaparken iyi yorulmuşum...sabah hiç kalkasım gelmedi-tatlicadiarzu-
kizlar gunaydin ya size bisey sorcam canim cok sikkin benimon gundur felan cktigim bi rahatsizlik var sizede oyle oluyosa beni rahatlatin gerci sibiko arkadasim banada oluyo dedi ama benim gibi oldugunu sanmiyorum rahatsiz olur cunku surekli oluyo gece gundz boyle midemden yukari aniden bisey sikisiyo kalbimi de sikistiriyo o an nabzim atmiyo sonra guclu sekilde atmaya basliyo saniyelik oluyo ve geciyo kalbim hopluyo gibi bisey oluyo ve ben cok korkuyorum doktora gittim kalp elkalgesi cekti bisey yok dedi aksilik ya o ara o sikisma gelmedi sonra anlattigimda birincisi miden sikisiyo bebek buyudugu icin dedi incisi midendeki asit yukari cikmaya calistiginda kalbini sikistiriyo dedi bisey yok dedi ama sureklimi olur bu kalbime bisey olcak diye cok korkuyorum ne olur beni aydinlatin kizlar bu konu hakkinda bisey bileniniz varsa sagolun simdiden
Canım çok güzel yazmışsın doğrusun.Bu patatesi canım istedi valla ben çok severim normalde soğanı kavurur sonra haşlanmış patatesi doğrayıp onu da kavuru içine kekik ve çok az kırmızı biberr atarım nefis oluyorda şimdi daha light yiyorum.Canım dualarımız sizinle allah tez zamanda şifasını versin eşinin :Saruboceq:
Arkadaşın içinde ne diyelim ki çok şaşırdım tabiki herşey allahın takdiri ama tedbiri almazda bi sorun yaşarsa bundan sorumlu odur.
Bir alıntı"Tedbir takdirin içindedir Kader tedbirle sonucu birlikte kapsar Sonucu bilen Allah, elbet sebebi de bilmektedir Tedbir alınmışsa kader defterindeki kayıt ona göre yazılıdır Tedbiri takdirin dışında bir olgu olarak düşünmek yanlıştır"
Günaydın tutkuncum, tüm arkadaşlarım, hepinize günaydın
Bu arada kahvaltıda dokunmazmı canım ya kavurma patates kız yoksa çokmu canın çekti cokacimcoook
Cherry canım aynı heyecanları bende yaşıyorum odamız geliyoooo çok işimiz var çok yorulucaz ama tatlı teaşlar bunlar hihoyyyt
Canım bazen dr lar sen istemeyince vermiyor benim gibi yap herhafta dr a git ben öyle nerdeyse orda yatıcam.İçin rahat edicekse ben şimdilik dr larımı 2 ye indirdim bakalım 15 te bir görüyorum ikisinide gerçi bu evimin ordakini bu ara 2-3 güne bir ama:uhm:günaydın tatlı mayıs anneleri a.s.
nasılsınız bakalım? biz iyiyiz, oğlumla işe geldik, dün hiç bakamadım işlerden
oğlum maşallah sabahtan beri kıpır kıpır canım benim
kızlar vallaha daha oğluşumu görmeye 3 hafta var, en son gittiğimde de rahatsız olduğum için doktor kilosunu falan da söylemedi, fotosunu da vermedi, sadece durumunun iyi olduğunu söyledi tabi bu bana yeter ama ben merak ediyorum ne kadar olmuş acaba boyu kilosu diye
hatta bana göstermeden gönderiyordu, bakabilirmiyim diye sordum kendim
acaba haftaya eski doktoruma kaçakmı yapsam diye düşünüyorum CADIARZU
Kız Dırım büyüttün göbişi valla az kaldı bak kusmalarda artık alışkanlık oldu zaten şimdi sabah gittim 10 dan sonra gidip bi 50 lik yazdırayım sonra yüksek çokarsa artık Allah Kerim diyim napalım diğer dr da artık bunla idare etsin tutamıyorum ki çıkıveriyor.günaydın mayıs analarıııııııı huuuu ben dün hastane yollarında çok yorulmuşum
kızlar ben karnımı taşıyamıyorumki 7 ayda bend aha çok şişecem yaaaa
annem vinçle çıkarırız seni diyor
gülmeyin ama eşim çamaşırcıya pazen paçalı don getirdi onun bacaklarındaki lastiği kestim pijama gibi giyorum pijamaların bel lastiği acıtıyor minnoşlar hemen vuruyor
evde herkes dalga geçiyor.....geceliklede yatınca belime kadar açık üstüm açık hasta oluyorum...
tutku cnm bende kusuyorum biliyorsun ama şeker yüklememde kusmadım şükür 50 lilik yaptık yüksek çıktı şimdi haftaya 100 lük yapacaz inş.sorun çıkmaz ben perhizde çok zorlanırım yaa
zaten kusuyorum herşey yiyemiyorum............bebekler için herşeye katladım dahasınada katlanmacaz...
bir arkdaş küsmüş bizeeee küsme arkadaşım bende sayafaya öle hergün her dk.gelmiyorum
ama geldimmi kaldığım yerden yakaldığım yerden yakalıyorum alınma cicim hepimizin sıkıntısı derdi aynı ..aynı yoldayız...benim hastalıklarımı dinlemekten bıkmadılar senden hiçççççç kaçmazlar cnm
öle arada kopukluk oluyor ilgin sibiko pınar bengi ismi aklıma gelmeyen bir çok arkadaş çalışıyor cnm
küslük yokkkk yolumuzun yarısı bittiiiiiiiiiii HEP DESTEK TAM DESTEK dimi kızlarrr
bu arada 79 günüm varrrrrrrrr bebekler beklerse 36+ larda doğuracam
Bu foto olayını en iyi Pınarla Civciv bilir canım bende hala yükleyemedim çünküben bu foto olayıyla hiç ilgilenmedim:uhm:
nereye yüklüyosunuz? sizinkilere nerden bakılıyo onu bile bilmiyorum vallaa..
işyerinden girebiliyorum genelde ve burda fotoları falan genelde yasaklıyo koruma programları
nerden bakıcam ve yükliycem kızlar foto:sm_confused:
Canım bu oluyor dün söylemesi ayıp Nohut yedim bi ara kalbim ağzımdan fırlıycak zannettim bebekte kasıldı korktum bu birazda reflü ile ilgili canım yediklerine dikkat et artık bebeklerde büyüdü baskı yapıyor zaten.kizlar gunaydin ya size bisey sorcam canim cok sikkin benimon gundur felan cktigim bi rahatsizlik var sizede oyle oluyosa beni rahatlatin gerci sibiko arkadasim banada oluyo dedi ama benim gibi oldugunu sanmiyorum rahatsiz olur cunku surekli oluyo gece gundz boyle midemden yukari aniden bisey sikisiyo kalbimi de sikistiriyo o an nabzim atmiyo sonra guclu sekilde atmaya basliyo saniyelik oluyo ve geciyo kalbim hopluyo gibi bisey oluyo ve ben cok korkuyorum doktora gittim kalp elkalgesi cekti bisey yok dedi aksilik ya o ara o sikisma gelmedi sonra anlattigimda birincisi miden sikisiyo bebek buyudugu icin dedi incisi midendeki asit yukari cikmaya calistiginda kalbini sikistiriyo dedi bisey yok dedi ama sureklimi olur bu kalbime bisey olcak diye cok korkuyorum ne olur beni aydinlatin kizlar bu konu hakkinda bisey bileniniz varsa sagolun simdiden
kizlar gunaydin ya size bisey sorcam canim cok sikkin benimon gundur felan cktigim bi rahatsizlik var sizede oyle oluyosa beni rahatlatin gerci sibiko arkadasim banada oluyo dedi ama benim gibi oldugunu sanmiyorum rahatsiz olur cunku surekli oluyo gece gundz boyle midemden yukari aniden bisey sikisiyo kalbimi de sikistiriyo o an nabzim atmiyo sonra guclu sekilde atmaya basliyo saniyelik oluyo ve geciyo kalbim hopluyo gibi bisey oluyo ve ben cok korkuyorum doktora gittim kalp elkalgesi cekti bisey yok dedi aksilik ya o ara o sikisma gelmedi sonra anlattigimda birincisi miden sikisiyo bebek buyudugu icin dedi incisi midendeki asit yukari cikmaya calistiginda kalbini sikistiriyo dedi bisey yok dedi ama sureklimi olur bu kalbime bisey olcak diye cok korkuyorum ne olur beni aydinlatin kizlar bu konu hakkinda bisey bileniniz varsa sagolun simdiden
senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?