Canım üzülme Allah rızkını verir onları unutma bunları bulana kadar çok çektik yeterki sağ salim kucağımıza alalım.Herşey birden değil bazen ağır ağır da olur.Önemli olan hayırlı olması.Bu arada gerçekten devlete de gitsen artık malesef devlet ne ilaçları ne tahlilleri nede tedaviyi doğru dürüst ödüyor.Ben geçen gün rapor alıcam 170 TL istediler sonra burdaki hastaneye geldim bebeğin kalbe kan akışı için ultrason+şeker tahlili 90 Tl tuttu hani ben devlet memuruydum devlet birsürü kesinti yapıyor maaşımdan hani şanslıydım ne bu böyle önceden bu kadar tutmazdı şimdi birkaç yıldır hapşursan para alıyorlar.Hastaysan yandın yani.Sözde devlet korumasındaymışız palavra.valla kimin sağlık kimin iş sıkıntısı var
benimde sıkıntım var bu ay hastaneye yatmam bizi yine sarstı kızlar ssk da yatmama rağmen
500 ytl para gitti bu para bebeklerin ve benim hazırlığım içindi ama malesef hastane masrafı oldu bu ay imkansız bebeklerime ve kendime bişeyler almam ...eşim birde içeriden para çekmişti onuda içeri koyamadı ...mart ayında o parayı koyduğunda yine bişey alamayacaz ....sadece kredi kartı ile odası alıncak bebeklerin.....hep sabrediyorum vardır bir hayır diyorum ....rabbim açar diyorum kapısını ama önümüz belli ...çok sıkılıyorum eşimede belli etmemeye çalışıyroum...oda bana herşey iyi bi bu ay sıkılırz diyor ama görünen köyde kılavuz istemiyor.....:a015::çok üzgünüm:
heee belgiiiiiiiiiii benim nabzım 100 üstündee hastanede kalp ekoları bile çekildi ama bişey yok hamişliktenn
Canım üzülme Allah rızkını verir onları unutma bunları bulana kadar çok çektik yeterki sağ salim kucağımıza alalım.Herşey birden değil bazen ağır ağır da olur.Önemli olan hayırlı olması.Bu arada gerçekten devlete de gitsen artık malesef devlet ne ilaçları ne tahlilleri nede tedaviyi doğru dürüst ödüyor.Ben geçen gün rapor alıcam 170 TL istediler sonra burdaki hastaneye geldim bebeğin kalbe kan akışı için ultrason+şeker tahlili 90 Tl tuttu hani ben devlet memuruydum devlet birsürü kesinti yapıyor maaşımdan hani şanslıydım ne bu böyle önceden bu kadar tutmazdı şimdi birkaç yıldır hapşursan para alıyorlar.Hastaysan yandın yani.Sözde devlet korumasındaymışız palavra.
BİRSENCİM GÜNAYDINhihoyyytGEÇMİŞİ OKUYAMADIM AMA SANIRIM İYİLEŞTİN CANIM.NASILSIN İYİMİSİN HERŞEY YOLUNDAMI?
Günaydın Birsooo. Nabersin bacım nasılsın?
Valla bel ağrısı problemi bendede var kızlar. Hele akşam yatağa yatınca bir acısı çıkıyor ki. Bir süre ne yöne dönsem nasıl rahat etsem diye kıvranıyorum. İlerleyen zamanda ne olacak kimbilir
cnm çok şükür çokkkkkk iyiyim rabbim birdaha vermesin yawww
sen nasılsın cnm ?
iyiyim bacımmmmmmmmm takılıyom sakin sakinnnnnnnn
bebekleri büyütüyorum uyuya uyuyaaa
bu arada ben çok uyuyorum halaaa
sen nasılsın pınarcığım
günaydın cannarım
hastane konusu çıkınca ben de sorıyım dedim
kızlar özelde doğum yapmaya karar verdim, eve de yakın 15 dk arabayla, annem yanımda olacak Allah korusun eşim egelemedi hemen taksiye atlarız
normal doğum - 1000 tl, sezaryan da - 1500 tl diyorlar
(ama tabi bu mikdar bütün masrafı içine alıyormu soracağım bu gidişimde)
hastane temiz, odalarını gördüm,
benim doktorlar beraber 4 doktor doğuma girecekmiş hepsi bayan
nasıl kızlar sizce?
kızlar nasılsınız?
Dün hiç giremedim ben çok yoğundum. Herkes iyidir umarım.
Burcudan haberi olan varmı o nasıl acaba?
mama yemeğe gidiyoz gelecezzz
cnm çok şükür çokkkkkk iyiyim rabbim birdaha vermesin yawww
sen nasılsın cnm ?
Iyiyim bacımmmmmmmmm takılıyom sakin sakinnnnnnnn
bebekleri büyütüyorum uyuya uyuyaaa
bu arada ben çok uyuyorum halaaa
sen nasılsın pınarcığım
pınarcım tülaycım ilgincim marlyincim alsucum mutahharacım semracım burcucum siribroncum melincim incihanım ve adını sayamadığım tüm arkadaşlarım kaç gündür giremiyordum çok özledim sizleri valla.
kızlar merhaba nasılsınız...biz bal böceğimle iyiyiz. tutkun canım inşallah eşin hayırlısıyla gidip gelecek.annen gelmiş gözünaydın
pınarcım dünkü tatil iyi gelmiştir inşallah sana.bu arada mother care den aldım bakım setini canım.geçen cuma getirmişler.
Valla iyi canım genelde zaten pahalılar ve hastane temizse 4 dr çok iyi.günaydın cannarım
hastane konusu çıkınca ben de sorıyım dedim
kızlar özelde doğum yapmaya karar verdim, eve de yakın 15 dk arabayla, annem yanımda olacak Allah korusun eşim egelemedi hemen taksiye atlarız
normal doğum - 1000 tl, sezaryan da - 1500 tl diyorlar
(ama tabi bu mikdar bütün masrafı içine alıyormu soracağım bu gidişimde)
hastane temiz, odalarını gördüm,
benim doktorlar beraber 4 doktor doğuma girecekmiş hepsi bayan
nasıl kızlar sizce?
İyiyiz canım sen nasılsın?kızlar nasılsınız?
Dün hiç giremedim ben çok yoğundum. Herkes iyidir umarım.
Burcudan haberi olan varmı o nasıl acaba?
Canım sağol eşim Ankara da annem burda keyfim iyi ama iyi haberlerde duyarsam dahada iyi olcam.Sen nasılsın?İyisindir inşallah?kızlar merhaba nasılsınız...biz bal böceğimle iyiyiz. tutkun canım inşallah eşin hayırlısıyla gidip gelecek.annen gelmiş gözünaydın
pınarcım dünkü tatil iyi gelmiştir inşallah sana.bu arada mother care den aldım bakım setini canım.geçen cuma getirmişler.
pınarcım tülaycım ilgincim marlyincim alsucum mutahharacım semracım burcucum siribroncum melincim incihanım ve adını sayamadığım tüm arkadaşlarım kaç gündür giremiyordum çok özledim sizleri valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?