2009 Mayıs Anneleri

Canım üzülme Allah rızkını verir onları unutma bunları bulana kadar çok çektik yeterki sağ salim kucağımıza alalım.Herşey birden değil bazen ağır ağır da olur.Önemli olan hayırlı olması.Bu arada gerçekten devlete de gitsen artık malesef devlet ne ilaçları ne tahlilleri nede tedaviyi doğru dürüst ödüyor.Ben geçen gün rapor alıcam 170 TL istediler sonra burdaki hastaneye geldim bebeğin kalbe kan akışı için ultrason+şeker tahlili 90 Tl tuttu hani ben devlet memuruydum devlet birsürü kesinti yapıyor maaşımdan hani şanslıydım ne bu böyle önceden bu kadar tutmazdı şimdi birkaç yıldır hapşursan para alıyorlar.Hastaysan yandın yani.Sözde devlet korumasındaymışız palavra.

Kızlar bu arada bel ağrılarınız bugun ne durumda_? Benim bugun baya hafif gibi.Dün naptım sizede söyliyimde sizde yapın.Bitane havluyu aldım ufoda ısıtıym derken fazla tutmuşum güzelim havluyu yaktım Neyse ısıttığım havluyu ağrıyan yerlerime koydum soğudukça tekrar ısıtıp belime koydum çok rahatlattı kızlar.Birde pc başında otururken bel boşluğuna bi kırlent koyun onunda faydası oluyor.bel daha rahat oluyor.

Günaydın Birsooo. Nabersin bacım nasılsın?

Valla bel ağrısı problemi bendede var kızlar. Hele akşam yatağa yatınca bir acısı çıkıyor ki. Bir süre ne yöne dönsem nasıl rahat etsem diye kıvranıyorum. İlerleyen zamanda ne olacak kimbilir

cnm devlet yatarken kafadan 150 ytl aldı orada yatarken 100 ytl yemişiz yemekler iyi değildi....tabi bide ufak tefek hastaneye vermiş annem
bide gece hasta oldum ilk özel hastaneye gittik sadece gece tarifesi 100 ytl taksi parası vermiş eşim özelde yapılan tedaviyi kerdi kartından çektirmiş.....sonra ilaçların bi kısmını karşılamadı ssk ..aman liste uzayıp gidiyor işte
allah büyük bu sıkıntının arkası selmat olur inş.

BİRSENCİM GÜNAYDINhihoyyytGEÇMİŞİ OKUYAMADIM AMA SANIRIM İYİLEŞTİN CANIM.NASILSIN İYİMİSİN HERŞEY YOLUNDAMI?

cnm çok şükür çokkkkkk iyiyim rabbim birdaha vermesin yawww
sen nasılsın cnm ?

iyiyim bacımmmmmmmmm takılıyom sakin sakinnnnnnnn
bebekleri büyütüyorum uyuya uyuyaaa
bu arada ben çok uyuyorum halaaa

sen nasılsın pınarcığım

günaydın cannarım
hastane konusu çıkınca ben de sorıyım dedim
kızlar özelde doğum yapmaya karar verdim, eve de yakın 15 dk arabayla, annem yanımda olacak Allah korusun eşim egelemedi hemen taksiye atlarız
normal doğum - 1000 tl, sezaryan da - 1500 tl diyorlar
(ama tabi bu mikdar bütün masrafı içine alıyormu soracağım bu gidişimde)
hastane temiz, odalarını gördüm,
benim doktorlar beraber 4 doktor doğuma girecekmiş hepsi bayan
nasıl kızlar sizce?

kızlar nasılsınız?
Dün hiç giremedim ben çok yoğundum. Herkes iyidir umarım.
Burcudan haberi olan varmı o nasıl acaba?

Ohhh iyi yapıyosun canım. Aman iyi oldu uyu boşver. Bende iyiyim çok şükür. Dün keyif yaptım gelmedim işe. Hastayım dedim kaydirigubbakcemile3

Bence özel hastane için iyi fiyat canım. Benim hastane doktor hariç normal 2.350.-Tl, sezaryen 2.550.-YTl. Doktorlar birlike 4.500.-TL falan olacak :bbo:

kızlar nasılsınız?

Selam canım. İyiyiz sen nasılsın?

Burcu geçenlerde girmişti. Hafta sonu geçmişi okuyamadım. Girdimi acaba bilen var mı kızlar?

mama yemeğe gidiyoz gelecezzz

Afiyet olsunnnnn a.s.

çok sevindim canım iyi olduğuna allah göstermesin bir daha.geçmiş olsun.
Bende çok iyiyim çok şükür aynı bir değişiklik yok.oğluşla çalışıyoruz valla.

pınarcım tülaycım ilgincim marlyincim alsucum mutahharacım semracım burcucum siribroncum melincim incihanım ve adını sayamadığım tüm arkadaşlarım kaç gündür giremiyordum çok özledim sizleri valla.

kızlar merhaba nasılsınız...biz bal böceğimle iyiyiz. tutkun canım inşallah eşin hayırlısıyla gidip gelecek.annen gelmiş gözünaydın
pınarcım dünkü tatil iyi gelmiştir inşallah sana.bu arada mother care den aldım bakım setini canım.geçen cuma getirmişler.

cerencim evetya seni pek göremiyoruz.ilginde öyle pınarda birsende öyle.... aman hepimiz iyi olalımda gerisi önemli değil..

Valla bacım işten çıkma vakti yaklaştıkça işler arttı heralde. Bende özlüyorum sizleri göremezsem a.s.

Selam Tülay'cım hoşgeldin... Çok şükür herşey yolunda...

Aaa çok sevindim canım. Bende hafta sonu iki gün full misafirle evden hiç çıkamadığım için gidemedim. Bu hafta bakacaktım a.s.

mayıs anneleriiiii herkese günaydın.... umarım hepiniz iisinizdir... biz iiz oluşumla...
bişi soracağım sizlere... bende çok garip bişi oluyo arara.. böle sanki parmaklarımdan kan çekiliyo ve bi heyecan basması oluyo arkasından... bikaç saniyelik bişi bu sölediklerim ama çok acayip hissediyorum kendimi... böle bişi yaşayan var mı aranızda kızlar...

Valla iyi canım genelde zaten pahalılar ve hastane temizse 4 dr çok iyi.

kızlar nasılsınız?
İyiyiz canım sen nasılsın?

Canım sağol eşim Ankara da annem burda keyfim iyi ama iyi haberlerde duyarsam dahada iyi olcam.Sen nasılsın?İyisindir inşallah?

canım bizde seni özledik malum bende herzaman giremiyorum ama yazdıklarınızı sonradanda olsa takip ediyorum kızlar bugün sabahtan beri kızım çok hareketli valla şimdiyekadar hiç bukadar hareket etmemişti kıpır kıpIr bugünkaydirigubbakcemile3 bugün burası pek bir sakin kızlar işler çok yoğun galiba neyse ben kaçtım gene gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…