2009 Mayıs Anneleri

Kızlar dikkat ettinizmi bebişleriniz en çok hangi tarafta oynuyor? 6. aydan sonra benimki en çok sağ taraftan hareket etmeye başladı.Bunun cinsiyetle alakası olduğunu duymuştum ne kadar doğru acaba???

bilmemki :uhm:

benim ki kız ve en çok sağ tarafımda hissediyorum..

kızlar ...

biz çıkıyoruz...çok belimiz ağrıdı oturmaktan, gidip eve uzanalım birazhihoyyyt

öpüldünüsss teyzeleri

benim en çok solumdaki bebek oynuyor ama başından beri böleydi
kızlar ben soluma döndüğümde uyuyamıyorum illa sağıma dönmem gerek
yoksa uyuyamıyorum..........sizde varmı böle bişey .......

bide çok uyuyorum ben kahvaltıdan sonra imkanı yok oturamıyroum
sonrada ilkinde kalkıyorum.......sonra miskinlik yapıyorumm

Kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...

Aynen Birsencim genelde ayakları ne taraftaysa o tarafta daha çok rahatsız edermiş bende sağ tarafıma yatamıyorum :CüvCüv:

Kızlar dikkat ettinizmi bebişleriniz en çok hangi tarafta oynuyor? 6. aydan sonra benimki en çok sağ taraftan hareket etmeye başladı.Bunun cinsiyetle alakası olduğunu duymuştum ne kadar doğru acaba???

Benim oğluşum sol tarafta sürekli

kızlar hiç yazamıyorum
takip etmeye açlışıyorum ama o da zor oluyor
biz çalışıyoruz oğlumla bir taraftan da su içip duruyoruz
ördek olduk valla kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

Alsucum ben çok fazlaca su içmekten ben tuvaletten gelemiyorum :roflol:

Canım çok geçmiş olsun bişey yokmuş çok şükür ohh bebişinde maşşallah kocaman olmuş

Bende toparlanıyorum kaçıyorum kızlar. Hepinizi ve kuzucuklarınızı kocaman öptümmmm a.s.

herkes gitti ben geldiiimm!! :ecrin_bebek:
birsen orda mısın? geçenlerde senden haber alamadığımız zamanlarda yazmıştım. seni rüyamda gördüm diye. okuyabildinmi acaba o mesajı?

İyi akşamlar güzel annişler ve minnoşları:ecrin_bebek:

Özlemişim sizi öpüyorum kocaman göbüşlerinizden:CüvCüv:Beni merak edip soranlarada çok çok teşekkürlera.s.a.s.

Geçmişi okumadım henüz,inşallah herkes iyidir,bugün ilaçlar bitmişti doktora gittik antibiyotiğe 5 gün daha devam dedi,bide nidilat denen ilaçtan korkuyordum ya ondan korkmana gerek yok benim eşimde hamileyken kullandı dedi doktor, çok kişiye vermiş o ilaçtan sorun olmamış,kızlar bu arada benim sık sık wc ye gitmem sanırım idrar yolu iltihabındanmış çünkü baya azaldı wc maceraları hele gece hiç kalkmaz oldum wc için,
Hemde hala 3 ltyi geçkin su içmeye devam ediyorum,

Yatmaktan eklemlerim ve baldırlarım çürük gibi ağrıyodu doktor çok uzun süre olmamak şartıyla yatağın içinde kayık şekilde oturabilirsin dedi,inanın öyle sevindimki hatta anneme dedimki,Allah fakiri sevindirmek için önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş dedim:roflol::roflol::roflol:

Perşembe günü tahliller yapılacak yine bide 100'lük şekere bakılacak,ayy inş kusmam çok fena olacak sanırım aç karınla falan,kızlar aranızda 100'lük yaptıran varmı?perhize falan giriliyomu öncesinden?aç gidildiğini biliyorum ama dr'a soracak o kadar çok şey vardıki onu sormaya vakit kalmadı,

Cts günü diğer doktoumada gidicez sonuçları göstermeye,o kesin ultrasona alır yine görürüz bebişi inş sağlıklıdır:Saruboceq:

SİRİBRONUM, çok çok teşekkürler tatlım,mesajını okuyunca çok duygulandım kıss ağlatıcaksınız beni:teselli:Öpüyoruz oğluşumla siziiiiiŞeniz

kız burcu nerdesin?
nasılsın canım?

Burdayım canım:CüvCüv: gene yazdım uzun uzun şişiriyom kafanısı,apalm idare edin artıka.s
Biz iyiyiz oğluşla çok şükür,sen nasılsın güzelim?öptük oğluşumla berabeeer

Seherim geçmiş olsun cnm,inş kısa zamanda düzelir,seninkiler iki tane diye daha çok çekiolardır demiri:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Burdayım canım:CüvCüv: gene yazdım uzun uzun şişiriyom kafanısı,apalm idare edin artıka.s
Biz iyiyiz oğluşla çok şükür,sen nasılsın güzelim?öptük oğluşumla berabeeer

canım iyi olmana sevindim tatlım, bak görüyorsun yavaş yavaş düzeliyor herşey
kucağına alınca herşeyi unutacaksın birtanem a.s.
biz de iyiyiz oğlumla Allahıma şükürler olsun
canım kendine iyi bak çok çoooook öpüyoruz ikinizi Şeniz

İyiki gitmişin cnm pimpirikli olmak iyidir örnek ben maalesef,sorun olmadığına sevindim,bebişinede masallah annesii

hoşgeldin burcucum. ara sıra uğra böyle, özletme kendini.hihoyyyt

birsencim yine kaçırdım galiba seni. ama anlatayım yinede belki sonra okursun. senle aynı gün doğuma giriyoruz. 7.ayımız yeni bitmiş oluyor. senin sancı başlıyor,sonra bebişler geliyor. eee benim sancı hastaneye gidince bitiyorkaydirigubbakcemile3 neyse sen doğumu yapıyorsun. çok sağlıklı ömerinde alinde. senin eve gitmen gerekiyor. ben daha hastanedeyim. sen bebişlerini bana emanet edip evine gidiyorsun. bu kadar:) Allah hayırlara çıkarsın inşallah. bu rüyayı gördüğüm gün seninde hastaneye yattığını öğrendim. belki ona çıkmıştır.

Teşekkürler cnm kavuşucaz inş hepimiz Allahın izniyle:Saruboceq:O zaman kesin unuturum işteeee,sende kendine bide yeğenime iyi bak canım,görüşmek üzerea.s.

Teşekkürler canım, Hayırlara çıksın inş rüyamı gördünüs kıss

Canım belki demir bağlama oranın düşüktür,dr ona bakar yeni testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…