Kızlar dikkat ettinizmi bebişleriniz en çok hangi tarafta oynuyor? 6. aydan sonra benimki en çok sağ taraftan hareket etmeye başladı.Bunun cinsiyetle alakası olduğunu duymuştum ne kadar doğru acaba???
benim en çok solumdaki bebek oynuyor ama başından beri böleydi
kızlar ben soluma döndüğümde uyuyamıyorum illa sağıma dönmem gerek
yoksa uyuyamıyorum..........sizde varmı böle bişey .......
bide çok uyuyorum ben kahvaltıdan sonra imkanı yok oturamıyroum
sonrada ilkinde kalkıyorum.......sonra miskinlik yapıyorumm
Kızlar dikkat ettinizmi bebişleriniz en çok hangi tarafta oynuyor? 6. aydan sonra benimki en çok sağ taraftan hareket etmeye başladı.Bunun cinsiyetle alakası olduğunu duymuştum ne kadar doğru acaba???
kızlar hiç yazamıyorum
takip etmeye açlışıyorum ama o da zor oluyor
biz çalışıyoruz oğlumla bir taraftan da su içip duruyoruz
ördek olduk valla kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı
ben bugünlerde biraz tetikteyim..cumartesi günü acil hastaneye gittik
bebişimin hareketlerini hissetmedim uzun bvi süre ve ıslkalık hissettim çamaşırımda ve biraz pinpiriklik edip hastaneye gittik..
çok şükür ultrasonda baktık, bebişim iyiyimiş
ama 4 saat boyunca hastanede tuttuklar beni ve turnusollu pedle takip yaptılar, bi şey yok dediler
sonra nst diye bi cihaza bağlayıp, kuzumun kalp atımlarını dinlediler ve çok şükür o da iyi çıktı..
bu arada minik kuşum tam 1 kilo 150 gr olmuştuhihoyyyt
herkes gitti ben geldiiimm!! :ecrin_bebek:
birsen orda mısın? geçenlerde senden haber alamadığımız zamanlarda yazmıştım. seni rüyamda gördüm diye. okuyabildinmi acaba o mesajı?
kız burcu nerdesin?
nasılsın canım?
Burdayım canım:CüvCüv: gene yazdım uzun uzun şişiriyom kafanısı,apalm idare edin artıka.s
Biz iyiyiz oğluşla çok şükür,sen nasılsın güzelim?öptük oğluşumla berabeeer
ben bugünlerde biraz tetikteyim..cumartesi günü acil hastaneye gittik
bebişimin hareketlerini hissetmedim uzun bvi süre ve ıslkalık hissettim çamaşırımda ve biraz pinpiriklik edip hastaneye gittik..
çok şükür ultrasonda baktık, bebişim iyiyimiş
ama 4 saat boyunca hastanede tuttuklar beni ve turnusollu pedle takip yaptılar, bi şey yok dediler
sonra nst diye bi cihaza bağlayıp, kuzumun kalp atımlarını dinlediler ve çok şükür o da iyi çıktı..
bu arada minik kuşum tam 1 kilo 150 gr olmuştuhihoyyyt
canım iyi olmana sevindim tatlım, bak görüyorsun yavaş yavaş düzeliyor herşey
kucağına alınca herşeyi unutacaksın birtanem a.s.
biz de iyiyiz oğlumla Allahıma şükürler olsun
canım kendine iyi bak çok çoooook öpüyoruz ikinizi Şeniz
Teşekkürler canım, Hayırlara çıksın inş rüyamı gördünüs kısshoşgeldin burcucum. ara sıra uğra böyle, özletme kendini.hihoyyyt
birsencim yine kaçırdım galiba seni. ama anlatayım yinede belki sonra okursun. senle aynı gün doğuma giriyoruz. 7.ayımız yeni bitmiş oluyor. senin sancı başlıyor,sonra bebişler geliyor. eee benim sancı hastaneye gidince bitiyorkaydirigubbakcemile3 neyse sen doğumu yapıyorsun. çok sağlıklı ömerinde alinde. senin eve gitmen gerekiyor. ben daha hastanedeyim. sen bebişlerini bana emanet edip evine gidiyorsun. bu kadar:) Allah hayırlara çıkarsın inşallah. bu rüyayı gördüğüm gün seninde hastaneye yattığını öğrendim. belki ona çıkmıştır.
Teşekkürler cnm kavuşucaz inş hepimiz Allahın izniyle:Saruboceq:O zaman kesin unuturum işteeee,sende kendine bide yeğenime iyi bak canım,görüşmek üzerea.s.
ben bugün dr a gittim şeker yüklememin sonucunu aldım gayet iyi çıktı 103 yani diyet yapmam gerekmeyecek bebişimi de gördüm 900 gr olmuş teyzeleri çok tatlıydı herşey normalmiş çok şükürr
tahlillerimde demirim fazla çıktı ama kansız çıktım bişe anlamadım 2 hafta sonra tekrar bakılacak kan ilacını bıraktırdı dr um hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?