hoşgeldin burcucum. ara sıra uğra böyle, özletme kendini.hihoyyyt
birsencim yine kaçırdım galiba seni. ama anlatayım yinede belki sonra okursun. senle aynı gün doğuma giriyoruz. 7.ayımız yeni bitmiş oluyor. senin sancı başlıyor,sonra bebişler geliyor. eee benim sancı hastaneye gidince bitiyorkaydirigubbakcemile3 neyse sen doğumu yapıyorsun. çok sağlıklı ömerinde alinde. senin eve gitmen gerekiyor. ben daha hastanedeyim. sen bebişlerini bana emanet edip evine gidiyorsun. bu kadar:) Allah hayırlara çıkarsın inşallah. bu rüyayı gördüğüm gün seninde hastaneye yattığını öğrendim. belki ona çıkmıştır.
bende düşükti işte böle yüksek bir demir ilacı verdiCanım belki demir bağlama oranın düşüktür,dr ona bakar yeni testte
kızlarrr bu gun annem ve kardesimle alısverişe gittik.ordanda teyzeme gittik ..foto.makinam eşimde o da ist.a gidiyor bu gece.daha sonra becerebilirsem :)) koyarım fotoları..
bi arkadas yazmıs pimpiriklilik yapıyorum ıslaklık oldu hastaneye gittim diye ama cnm olsun bende aynı seyden gittim gecen hafta mantar cıktı..fitil günüm bu gun off...(
herkes genelde iyi cok sevindim valla kızlar..sizleri özledim bugun ama cokta yorgunum.uzun süre hareketsizdim ya.o kadar cabuk yoruluyorumki anlatamamm..
sizleri kocamaaaaaaan öpüyorum cnm arkadaslarım..
Canım belki demir bağlama oranın düşüktür,dr ona bakar yeni testte
kızlar kımse yokmu gelın ya canım sıkıldı
kızlarrr bu gun annem ve kardesimle alısverişe gittik.ordanda teyzeme gittik ..foto.makinam eşimde o da ist.a gidiyor bu gece.daha sonra becerebilirsem :)) koyarım fotoları..
bi arkadas yazmıs pimpiriklilik yapıyorum ıslaklık oldu hastaneye gittim diye ama cnm olsun bende aynı seyden gittim gecen hafta mantar cıktı..fitil günüm bu gun off...(
herkes genelde iyi cok sevindim valla kızlar..sizleri özledim bugun ama cokta yorgunum.uzun süre hareketsizdim ya.o kadar cabuk yoruluyorumki anlatamamm..
Arkadaşlar merhaba.Forumu arasıra takip ediyorum yazmak bu güne nasipmiş. 24 haftalık hamileyim. İnşaallah 2009 Mayıs'ta bende anne olacağım.
alırım şimdi senin can sıkıntını yavrımmmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
heh uykumuda kacırdın ne guzel uyuyordum hadı bakalım sabaha kadar yaz sımdı
olmaz bacımm sabaha kadar ben senle uğraşamam saat 12.30 olsun ben yatarr :roflol::roflol: sende başka topiklerde çare bul uykusuzluğuna o saatten sonra buralarda pek kimseyi bulamazsınn :roflol::roflol:
msnı cıkaran sagolsun rahat bırakıp uyutmam senı
:roflol::roflol::roflol: sen bana kıyamazsınn bacımmm :roflol:
Canım hadi aldıkların hayırlı olsun.Pimpirikli olmak lazım ama abartmadan artık dikkatli olmamız gereken zamana giriyoruz.Canım dinlen ihtiyacın vardır.kızlarrr bu gun annem ve kardesimle alısverişe gittik.ordanda teyzeme gittik ..foto.makinam eşimde o da ist.a gidiyor bu gece.daha sonra becerebilirsem :)) koyarım fotoları..
Hoş geldin canım.Bebişimizin cinsiyeti ne bakALIM ve adını ne düşünüyorsunuzArkadaşlar merhaba.Forumu arasıra takip ediyorum yazmak bu güne nasipmiş. 24 haftalık hamileyim. İnşaallah 2009 Mayıs'ta bende anne olacağım.
COLOR="Blue"]Kız bende sevindim biri bana arkadaşlık yapacak diye oooooohhhoooo uyumuşsun olmaz ki[/COLOR]heh uykumuda kacırdın ne guzel uyuyordum hadı bakalım sabaha kadar yaz sımdı
UUUUUUUUUYYYYKUUUUCCCUUUUUUUUUolmaz bacımm sabaha kadar ben senle uğraşamam saat 12.30 olsun ben yatarr :roflol::roflol: sende başka topiklerde çare bul uykusuzluğuna o saatten sonra buralarda pek kimseyi bulamazsınn :roflol::roflol:
oLUR CANIM HERŞEY OLUR BUNLAR MUTLU ANLAR ÇOK HEYECANLI.hazırlıklar ıyıce artmış tutkun bende ılk kendı cantamı hazırlıycam ama bakalım kısmet ne zaman
Amin canım doktorlar gece gündüz heran arayabiliriz demiş 5 kişiyi çağırıyorlarmış en sağlıklı olan ve kan ve dokusu tutanı alıyorlarmış.Bu sebeple eşimede yeni pijama iç çamaşır terlik falan alıp yıkayıp çanta yapıcam burdan Ankara 4 saat hızlı olursak onun içinde hazırlıklı olmalıyız.Allah a yalvarıyorum artık çok doluyum.Bide artık daha ümitliyim sanki bu sefer çok kısa zamanda tamam gibi geliyor.canimcim inşaAllah Rabbim tez zamanda şifasini verir eşinin..turp gibi olsun tüm sıkıntılari gecsin tez zamanda inşaAllahhh :)
oLUR CANIM HERŞEY OLUR BUNLAR MUTLU ANLAR ÇOK HEYECANLI.
Amin canım doktorlar gece gündüz heran arayabiliriz demiş 5 kişiyi çağırıyorlarmış en sağlıklı olan ve kan ve dokusu tutanı alıyorlarmış.Bu sebeple eşimede yeni pijama iç çamaşır terlik falan alıp yıkayıp çanta yapıcam burdan Ankara 4 saat hızlı olursak onun içinde hazırlıklı olmalıyız.Allah a yalvarıyorum artık çok doluyum.Bide artık daha ümitliyim sanki bu sefer çok kısa zamanda tamam gibi geliyor.
Canım bu arada sen nasılsın keyfin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?