2009 Mayıs Anneleri

benim bugün az dersim vardı ben de aşımı oldum ama benim ilkinde de ağrımamıştı ikinci gün bir başladı ağrımaya 1 hafta sürdü. şimdi de ağrım yok inşallah yarın başlamaz evde dinleniyorum beeenn yarın yoğunum 5'te bitecek yine dersim

bengicim bendede sabahtan yoktu ağrı ama yeni yeni ağrımaya başladı birde aynı kolumdan kan aldılar sabah şimdide acayip halsizim uyumak istiyorum mirmirmirmir

selam kızlarrr ben bugün dr a gittim şeker yüklememin sonucunu aldım gayet iyi çıktı 103 yani diyet yapmam gerekmeyecek bebişimi de gördüm 900 gr olmuş teyzeleri çok tatlıydı herşey normalmiş çok şükürr
tahlillerimde demirim fazla çıktı ama kansız çıktım bişe anlamadım 2 hafta sonra tekrar bakılacak kan ilacını bıraktırdı dr um hayırlısı bakalım

gözünaydın esencim benimkide 102 çıkmıştı.maşallah bebişinede canım.kaydirigubbakcemile3

ben bugün dr a gittim şeker yüklememin sonucunu aldım gayet iyi çıktı 103 yani diyet yapmam gerekmeyecek bebişimi de gördüm 900 gr olmuş teyzeleri çok tatlıydı herşey normalmiş çok şükürr
tahlillerimde demirim fazla çıktı ama kansız çıktım bişe anlamadım 2 hafta sonra tekrar bakılacak kan ilacını bıraktırdı dr um hayırlısı bakalım

Aman dikkat et canım bu arada ben tetenoz olmadım olmuycam heralde bir ben yaptırmadım

Canımızı sıkmakmı olurmu canım stres yapma biz dinleriz

merhabba canım iyisindir inşallah

Ay canımaz kaldı pekmez ye iyi gelir ama vücut yapıyor inşallah benimde kan oranım biraz düşük çıktı.

Canım geldim ama gitmişsin öğlen dr gidip şeker için gr düşürdüm geldim bişeyler yedim anca geldim.

anacim gündüz girdim sansima kimseler yok ortada he

ojelifistikcim,pinarcim,tülaycim,marliyncim,tutkuncum,bengicim ve herkesss nerdeee yemekmi yiyorsunuz hala yoksa :)

OOOOOOOOOO NE YAAAAAA AĞZINA VERSEYDİN DUMANI YAZIK ÇOK AYIP ONLARI PROTESTO EDİYORUM:lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
vALLA BENDE ANLAMADIM ŞEKER DEĞİLDE BU RENKLİ AYRINTILI ULTRASON PAHALI TUTTU SANIRIM.

gözün aydın canım kocaman olmuş bebişin maşallah :dance:

ooohh dinlen bakalım..valla her mesleğin bi zorluğu var elbette ki ama böyle evde olduğunuzu duyunca çok özeniyorum ben sizleresüprizzzzz

bengicim bendede sabahtan yoktu ağrı ama yeni yeni ağrımaya başladı birde aynı kolumdan kan aldılar sabah şimdide acayip halsizim uyumak istiyorum mirmirmirmir

valla ben aşı olmadım, doktorum gerek yok dedi
ama dikkat et canım, yine geçen haftaki gibi halsizlik grip getirmesinyasakkelime

canım merhaba gözün aydın tatlım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına bebişinede sanada maşallah annesia.s.

canım sağol valla:)) ama gribim yeni yeni geçiyor daha sen nasılsın bebiş nasıl bugün hava güneşli dışarda işten çıkınca biraz yürümek istiyorum halsizliğim belki geçer :1hug:

Gözün aydın canım a.s.

kızlar hiç yazamıyorum
takip etmeye açlışıyorum ama o da zor oluyor
biz çalışıyoruz oğlumla bir taraftan da su içip duruyoruz
ördek olduk valla kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

canım sağol valla:)) ama gribim yeni yeni geçiyor daha sen nasılsın bebiş nasıl bugün hava güneşli dışarda işten çıkınca biraz yürümek istiyorum halsizliğim belki geçer :1hug:

ben bugünlerde biraz tetikteyim..cumartesi günü acil hastaneye gittik
bebişimin hareketlerini hissetmedim uzun bvi süre ve ıslkalık hissettim çamaşırımda ve biraz pinpiriklik edip hastaneye gittik..
çok şükür ultrasonda baktık, bebişim iyiyimiş
ama 4 saat boyunca hastanede tuttuklar beni ve turnusollu pedle takip yaptılar, bi şey yok dediler
sonra nst diye bi cihaza bağlayıp, kuzumun kalp atımlarını dinlediler ve çok şükür o da iyi çıktı..

bu arada minik kuşum tam 1 kilo 150 gr olmuştuhihoyyyt

oh maşallah bebişine de sana da hemen heyecanlanıyoruz di mi hayırlısıyla doğsalardı bebişlerimiiz

kızlar benim pc nin pili bitiyor görüşürüz inşallah

maşallah bebeğine canım
ben de pek pimpirikliyim ama ne yapalım anneyiz işte :CüvCüv:

galiba biraz pinpirikli olmak lazım..

çünkü doktor o gün dedi ki: özellikle 28. haftadan itibaren harekelerde azalma bile hissetsen, mutlaka gel dedi...zaten 32. haftadan itibaren düzenli olarak o kalp atışlarını dinleyen NSt adı verilen alete bağlanmak gerekiyomuş galiba..

ve 30. haftadan itibaren bebiş hareketlerini gün içinde saymak gerekiyomuş..
ilk hareketten sonraki 2 saat içinde 10 hareket saymak gerekiyomuş ama arka arkaya olan hareketler sayılmazmış..

ya da yemeklerden sonra 3-4 hareket hissediyosan normal dedi..

tabii bu herkes için aynı olur mu bilmem:sm_confused:
çünkü bazı minikler biraz nazlı oluyo ve az hareket ediyo..
benim kızım çoğu zaman biraz çıldırık olduğu için, hemen endişeleniyorum hareket azalıncakaydirigubbakcemile

cnm doktorunla konuş bak ben yemek yerken konuşurken nefes nefese kalıyorum
tıkanıyorum bir portakal yedim nefesim kesildi .........üstelik bende alrjik astım varrrrr
telaş yapma ben ne kadar efham yaptıysam başıma fazlası geldi ......
canımızıda sıkmazsınnnnn
burada benden fazla can sıkan olmazzz:jeyyar:

cnm çok geçmiş olsun yoksun ortalarda bende demir düşmüş ikitane içiyom ilacı

evet cnm allah hepimizin eşine sağlık sıhat ve bol kazanç versin

bende efamlıyım aynııııııııııııııııı
haftaya perşembe günü gidecem kuzuları görmeye artık cerrahpaşada takip edilecem
bir doç.doktor bulduk iyi biri orada yatarken çok sordum iyi bir doktormuş
bebişlerin kilosuna felan bakacak..doğumuda orada yapacam ssk ile
özelde 2600 istediler ve allah korusun ama küvezlik bişey olursa
ekstra para verecektim....şimdi bu doktora ameliyata girsin diye para verecez

Kızlar dikkat ettinizmi bebişleriniz en çok hangi tarafta oynuyor? 6. aydan sonra benimki en çok sağ taraftan hareket etmeye başladı.Bunun cinsiyetle alakası olduğunu duymuştum ne kadar doğru acaba???

evet valla benimkide genellikle sağ tarafta.yada arada karnımın ortasına geliyor tam.erkek olunca mı böyle oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…