selam kızlarrr ben bugün dr a gittim şeker yüklememin sonucunu aldım gayet iyi çıktı 103 yani diyet yapmam gerekmeyecek bebişimi de gördüm 900 gr olmuş teyzeleri çok tatlıydı herşey normalmiş çok şükürr
tahlillerimde demirim fazla çıktı ama kansız çıktım bişe anlamadım 2 hafta sonra tekrar bakılacak kan ilacını bıraktırdı dr um hayırlısı bakalım
evet ya 7-8 hafta kaldı...
merhabalar canım biz iyiyiz sen nasılsın?
oh ne güzel yaa biz hala kararsızız of ofama sen kendine dikkat et ya çok fazla uğraşma dinlen
canımcım endişelenme bebek büyüyor ve baskı yapıyor ayrıca reflüden de kaynaklanıyor olabilir ben ilaç kullanıyorum o durumlarda
merhabaaa :) maşallah oğluşuna :) ben de 3 martta göreceğim bir daha oğlumu... geç zaman geç bir an önce...
:) birsencim iyisin maşallah yazdıklarını okuyunca mutlu olduğunu hissettim ne kadar zorlansa da bebekler için ... inşallah sabrederler canım senin yakışıklılar hihoyyyt
bence sabredebilirsen biraz daha sabret... müdürünle konuşmak yerine çok zorda kalırsan o kadınla konuşmayı dene baktın olmuyor o zaman söylersin müdürüne... olay çıkmasına izin verme sen herkesten çok üzülürsün zaten duygusal hallerdeyiz...
bebek kısmetiyle gelirmiş canım ya sıkılmamaya çalış... ben de çok pahalı şeyler almamaya çalışıyorum nasıl olsa hemen büyüyorlar ilerisini de düşünüyorum... ne yapacağız ona nasıl bir hayat vereceğiz diye. bu zamana yani bebek olayı başlamadan önce hiç düşünmemiştim şimdi düşünüyorum vallahi. ekonomik kriz daha da büyüyecek tv de hep öyle söylüyor ekonomistler... bakacağız artık... kısmetiyle gelsin bebişlerimiz
hoş geldin pınarcım nasılsın?
sanırım fiyatlar bizim burada da öyleymiş. ben epidural normal de düşünüyordum ama o anesteziyi yapan dr her zaman burada olmuyormuş bilmiyorum bakalım ne olacak
ohh dinlen dinln hihoyyyt
inşallah canım iyi sonuçlarını duyarız... benim de 17 sinde yapılacak şeker yüklemem. bugün 2. doz tetanoz aşımı oldum rahatladım aşı beni geriyor Çok üzgünüm çoook
Aman dikkat et canım bu arada ben tetenoz olmadım olmuycam heralde bir ben yaptırmadımkızlar teşekkür ederim inşallah iyi çıkar benim ilk dozum yaptırdığım tetanoz aşısında birde şubat 2010 da yaptıracağım ömür boyu koruluyucuğu varmış ilk hamileliğimde beş yıl önce vurulduğum için şimdi iki doz yetiyormuş
idrar testini doktorum istedi her ay istiyor kızlar biraz ilhitap vardı onun kontrolü için
Canımızı sıkmakmı olurmu canım stres yapma biz dinlerizKızlar cok sagolun bana destek oluyosunuz ama neden bu korkumun onune gecemıyom bılmıyorum ınsallah gecer cok az bısey yıyorum huzursuzum rabbıme sıgınıyorum sızdende allah razı olsun bunu yazarken bıle gelıyo o mıdemde bı balon sısıyo kalbımı sıkıstırıyo gerı duzelıyo sızınde canınızı sıktım neyse kızlar opuyorum hepınızı
merhabba canım iyisindir inşallah[k] {n} [k];5253805 .!.:herkese merhaba belgiquecim bu rahatsızlıgı bi ark.hamileyken yaşamıstı aynı belirtilerdi oda cok korkmustu ve apar topar has. gitti ama bişi cıkmadı dr sadece midendeki gaz sıkışmasından dolayı oluyodur demiş oda bi süre sonra gecmiş endişelenme cnm gecer inş. bende 26 haftalıgım ama böle bişi daha hissetmedim bünye farkı healde hepinizi öpüorum
Ay canımaz kaldı pekmez ye iyi gelir ama vücut yapıyor inşallah benimde kan oranım biraz düşük çıktı.selam herkese ben geldım bacuılar dun akşam hastanede yattım kan verdılr kanım 7 ye duşmuştu 2 unıte kan verıldı sımdı 10 olmuş cok sukur suanlık ıyı
bıde ıdrar kulturu yaptılar bakalım onda ne cıkıcak sanırım ıltıhap var ıdrar yollarında haber beklıyorum bakalım
Canım geldim ama gitmişsin öğlen dr gidip şeker için gr düşürdüm geldim bişeyler yedim anca geldim.merhaba kizlarrr a.s.
uzun süreden sonra günsüz girebildim :) annem evde yok kacamak yaptim :))) gündüz izin vermiyor nete girmeme yatmiyorum diye :))
belqiquecim canim takma kafana..normal onlar..banada oluyor bazen..sanki biri nefes borumu kapatip aciyor gibi oluyorum..bu aylarda bunlar cok normal hic sıkma canini
bengicim yazi cok güzelmişşşş :) eline saglik..
anacim gündüz girdim sansima kimseler yok ortada he
ojelifistikcim,pinarcim,tülaycim,marliyncim,tutkuncum,bengicim ve herkesss nerdeeeyemekmi yiyorsunuz hala yoksa :)
OOOOOOOOOO NE YAAAAAA AĞZINA VERSEYDİN DUMANI YAZIK ÇOK AYIP ONLARI PROTESTO EDİYORUM:lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:kızlar biz yenmekten geleli bi saat oldu ama
işler o kadar yoğun ki kafamı kaldıramadım..
işyerinde olanlara ben de çok sinirlenmeye başladım..
kimseden bizlere ayrıcalık falan yapmasını beklemiyoruz ama insan hamile olunca etrafındakilerin biraz daha özeli davranması gerekiyoo..
biraz önce arkadaşlardan biri pofur pofur sigara içti yaa dibimde..
neymiş dışarıda yağmur yağıyomuş
banane içme o zaman yaa....
kızlar aranızda sigara içen yok dimi???
ben hamile olmadan önce günde bi paket içerken, şimdi içilen yerde bile durmuyorum...
vALLA BENDE ANLAMADIM ŞEKER DEĞİLDE BU RENKLİ AYRINTILI ULTRASON PAHALI TUTTU SANIRIM.bence gidip konuş..enazindan fikir danir..derdi nedir benmi yanlş algiliyorum felan gibisine
canim ya..merak etme bebekler kismetiyle gelirler..gecicek bugunlerde..Allah saglik afiyet versin..eşinede hayirli işler versin canim..
şeker tahlili niye okadar pahali tuttuki yahu..ben özelde yaptirdim ssk bile gecmeyen bi labaratuarda yaptirdim 20tl ye..
geçmiş olsun canim ya..arada bir kalk pc basindan..inşaAllah biran önce gecer..
selam kızlarrr ben bugün dr a gittim şeker yüklememin sonucunu aldım gayet iyi çıktı 103 yani diyet yapmam gerekmeyecek bebişimi de gördüm 900 gr olmuş teyzeleri çok tatlıydı herşey normalmiş çok şükürr
tahlillerimde demirim fazla çıktı ama kansız çıktım bişe anlamadım 2 hafta sonra tekrar bakılacak kan ilacını bıraktırdı dr um hayırlısı bakalım
benim bugün az dersim vardı ben de aşımı oldum ama benim ilkinde de ağrımamıştı ikinci gün bir başladı ağrımaya 1 hafta sürdü. şimdi de ağrım yok inşallah yarın başlamaz evde dinleniyorum beeenn yarın yoğunum 5'te bitecek yine dersim
bengicim bendede sabahtan yoktu ağrı ama yeni yeni ağrımaya başladı birde aynı kolumdan kan aldılar sabah şimdide acayip halsizim uyumak istiyorum mirmirmirmir
ooohh dinlen bakalım..valla her mesleğin bi zorluğu var elbette ki ama böyle evde olduğunuzu duyunca çok özeniyorum ben sizleresüprizzzzz
valla ben aşı olmadım, doktorum gerek yok dedi
ama dikkat et canım, yine geçen haftaki gibi halsizlik grip getirmesinyasakkelime
canım sağol valla:)) ama gribim yeni yeni geçiyor daha sen nasılsın bebiş nasıl bugün hava güneşli dışarda işten çıkınca biraz yürümek istiyorum halsizliğim belki geçer :1hug:
ben bugünlerde biraz tetikteyim..cumartesi günü acil hastaneye gittik
bebişimin hareketlerini hissetmedim uzun bvi süre ve ıslkalık hissettim çamaşırımda ve biraz pinpiriklik edip hastaneye gittik..
çok şükür ultrasonda baktık, bebişim iyiyimiş
ama 4 saat boyunca hastanede tuttuklar beni ve turnusollu pedle takip yaptılar, bi şey yok dediler
sonra nst diye bi cihaza bağlayıp, kuzumun kalp atımlarını dinlediler ve çok şükür o da iyi çıktı..
bu arada minik kuşum tam 1 kilo 150 gr olmuştuhihoyyyt
ben bugünlerde biraz tetikteyim..cumartesi günü acil hastaneye gittik
bebişimin hareketlerini hissetmedim uzun bvi süre ve ıslkalık hissettim çamaşırımda ve biraz pinpiriklik edip hastaneye gittik..
ama 4 saat boyunca hastanede tuttuklar beni ve turnusollu pedle takip yaptılar, bi şey yok dediler
sonra nst diye bi cihaza bağlayıp, kuzumun kalp atımlarını dinlediler ve çok şükür o da iyi çıktı..
Kızlar cok sagolun bana destek oluyosunuz ama neden bu korkumun onune gecemıyom bılmıyorum ınsallah gecer cok az bısey yıyorum huzursuzum rabbıme sıgınıyorum sızdende allah razı olsun bunu yazarken bıle gelıyo o mıdemde bı balon sısıyo kalbımı sıkıstırıyo gerı duzelıyo sızınde canınızı sıktım neyse kızlar opuyorum hepınızı
cnm çok geçmiş olsun yoksun ortalarda bende demir düşmüş ikitane içiyom ilacıselam herkese ben geldım bacuılar dun akşam hastanede yattım kan verdılr kanım 7 ye duşmuştu 2 unıte kan verıldı sımdı 10 olmuş cok sukur suanlık ıyı
bıde ıdrar kulturu yaptılar bakalım onda ne cıkıcak sanırım ıltıhap var ıdrar yollarında haber beklıyorum bakalım
evet cnm allah hepimizin eşine sağlık sıhat ve bol kazanç versinbence gidip konuş..enazindan fikir danir..derdi nedir benmi yanlş algiliyorum felan gibisine
canim ya..merak etme bebekler kismetiyle gelirler..gecicek bugunlerde..Allah saglik afiyet versin..eşinede hayirli işler versin canim..
şeker tahlili niye okadar pahali tuttuki yahu..ben özelde yaptirdim ssk bile gecmeyen bi labaratuarda yaptirdim 20tl ye..
geçmiş olsun canim ya..arada bir kalk pc basindan..inşaAllah biran önce gecer..
bende efamlıyım aynıııııııııııııııııben bugünlerde biraz tetikteyim..cumartesi günü acil hastaneye gittik
[sıze="2"]kızlar dikkat ettinizmi bebişleriniz en çok hangi tarafta oynuyor? 6. Aydan sonra benimki en çok sağ taraftan hareket etmeye başladı.bunun cinsiyetle alakası olduğunu duymuştum ne kadar doğru acaba??? [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?